ΕΜΑ ΛΑΣΚΑΣ - ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ - ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
Μόνον εμείς σας ανοίγουμε τα μάτια με εξαιρετικά εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και σας λέμε όλες τις πικρές και τις σκληρές αλήθειες

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ & ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ

 

- ΠΑΤΕΝΤΑ CAL16

- 31/05/2018 -

Ορίστε κύριοι πως δημιουργήσαμε μια πατέντα για τον κ. Γιώργο Β. σε Cal.16

- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣΙ ΕVO

- 23/08/2017 -

Τροποποιήσαμε το σασί μιας EVO ώστε να μπορέσει να δεχθεί ένα διαφορετικό μοτέρ

- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣΙ BICOMBI

- 11/08/2017 -

Ορίστε κύριοι πως τροποποιούμε τις μηχανές ρελιάσματος Cortini BiCombi, καλύτερα και από ότι τις τροποποιεί η ίδια η εταιρεία και βεβαίως με σαφέστατα χαμηλότερο κόστος, αφού μετατρέπουμε τα πιστόνια σε ρυθμιζόμενα και ρυθμίζουμε εξίσου ασύμμετρα το σασί εκεί όπου χρειάζεται να ρυθμιστεί κατά τις απαραίτητες μηχανουργικές εργασίες, διότι εμείς χρησιμοποιούμε διαφορετικό τρόπο μηχανουργικής προσέγγισης και μάλιστα με σαφέστατες χρονοβόρες διαδικασίες όπου δεν τις χρεώνουμε!!!

- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΦΛΑΝΤΖΑΣ ΜΟΤΕΡ EVO

- 26/06/2017 -

Ορίστε κύριοι πως ακριβώς τροποποιούμε τις φλάντζες των μοτέρ για τις EVO

- ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ CORTINI

- 21/10/2016 -

Σας παρουσιάζουμε την χειρόγραφη ευχαριστήρια επιστολή που λάβαμε από τον ευτυχή κάτοχο της πλήρως τροποποιημένης μηχανής ρελιάσματος Cortini BiCombi, κύριο Νίκο Σ., όπου εξυμνεί τις άρτιες τεχνικές μας δυνατότητες!

- ΠΛΗΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ CORTINI BICOMBI

- 11/10/2016 -

Ορίστε κύριοι πως τροποποιήσαμε την Cortini BiCombi, από απλή διπίστονη μηχανή, σε μια πλήρως ρυθμιζόμενη Πενταπίστονη μηχανή ρελιάσματος!

- ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΝ A5S

- 11/08/2016 -

Ορίστε κύριοι πως ακριβώς τροποποιήσαμε την A5S, ώστε να την βελτιώσουμε στα σημεία και ώστε να της επιτρέψουμε να ξεμαγκώνει αυτόματα τον κάλυκα από το τρίτο στάδιο που μαγκώνει τους κάλυκες εντός του προφίλ του!

- ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΜΙΑ CORTINI

- 31/10/2015 -

Ορίστε κύριοι πως ακριβώς βελτιώσαμε και πως ακριβώς μετατρέψαμε την Cortini BiCombi, από μια απλή μηχανή κλεισίματος και ρελιάσματος μαζικής παραγωγής, σε ένα άκρως μηχανικά ρυθμιζόμενο σύνολο με καθεαυτού ανεξάρτητες ρυθμίσεις!

- ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ CORTINI

- 26/09/2015 -

Η πασίγνωστη Ιταλική εταιρεία Cortini & Pezzotti, πρωτοπορεί εκ νέου στις μηχανές ρελιάσματος μαζικής παραγωγής, χρησιμοποιώντας νέους επιμηκυμένους οδηγούς ακριβείας και μάλιστα έπειτα από την δική μας απαράμιλλη επιμονή και τεχνική υπόδειξη!

- ΜΟΝΤΙΦΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΑΜΡ5ΑΣΜ2ΠΚΡΑ

- 04/09/2014 -

Σας παρουσιάζουμε την βελτίωση του μοντιφαρισμένου πειραματικού πρωτότυπού μας, όπου φέρει το κωδικό όνομα ΑΜΡ5ΑΣΜ2ΠΚΡΑ και όπου σημαίνει Απόλυτη Μηχανή Ρελιάσματος 5 Ανεξάρτητων Σταδίων με 2 Πιστόνια και Ρουλεμανάτο Άξονα!

- ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ MODDED

- 29/03/2014 -

Δοκιμάσαμε την δική μας τροποποιημένη μηχανή ρελιάσματος στο στρογγυλό ρέλι!

- ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΗΧΑΝΗ MODDED

- 25/03/2014 -

Η τροποποιημένη Απόλυτη Μηχανή Ρελιάσματος δύο ανεξάρτητων σταδίων ΑΜΡ2Π!

- ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΜΡ5ΑΣΜ2ΠΚΡΑ

- 11/12/2013 -

Αγαπητοί φίλοι, σας παρουσιάζουμε το πειραματικό πρωτότυπο: Απόλυτη Μηχανή Ρελίασματος 5 ανεξάρτητων Σταδίων με 2 Πιστόνια και Ρουλεμανάτο Άξονα!

- ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ

- 14/11/2013 -

Νοιώθουμε εξαιρετικά περήφανοι, όχι μόνον επειδή είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αλλά και επειδή καταφέραμε μέσα στην πατρίδα μας που λέγεται Ελλάδα και τις αλλεπάλληλες προκλήσεις και δυσκολίες όπου αντιμετωπίζει καθημερινά το έθνος μας και εμείς οι ίδιοι, να δημιουργήσουμε από το μηδέν και να σας παρουσιάσουμε την πρώτη απόλυτα Ελληνική πεντασταδιακή συμβατική μηχανή ρελιάσματος!

- CORTINI BICOMBI MODDED 4 STAGE

- 15/10/2013 -

Με αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε την δική μας τροποποιημένη μηχανή Cortini BiCombi τεσσάρων σταδίων, να κλείνει όπως ακριβώς κλείνουν οι επαγγελματικές μηχανές γόμωσης με Μισή Χάραξη - Κωνική Χάραξη - Τρίτο Στάδιο - Ρέλιασμα!

- CORTINI BICOMBI MODDED

- 05/10/2013 -

Αγαπητοί φίλοι, όπως πιθανόν να γνωρίζετε, η ζωή είναι ένα ανεξήγητα περίπλοκο σύστημα μεταβλητών παραγόντων, όπου συχνά μας δημιουργούν αδιέξοδα και συνεχείς απογοητεύσεις! Υπάρχει βέβαια και μια αμυδρά ελπίδα δημιουργίας ή πρωτοτυπίας, όπου στην περίπτωσή μας και ακριβώς μέσα από τα διάφορα λάθη μας, τις συνεχείς απογοητεύσεις και τα αλλεπάλληλα αδιέξοδά όπου συχνά βρισκόμασταν, καταφέραμε να δημιουργήσουμε το πρωτότυπο Cortini BiCombi Modded!

- ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ

- 19/04/2012 -

Σας παρουσιάζουμε τα πρώτα περιληπτικά σχέδια, από την απόλυτη μηχανή ρελιάσματος!

 

Σημαντικές σημειώσεις:

Καββαδίας Νικόλαος

Ο Καββαδίας Νικόλαος δεν υποχρεούται να τηρεί όλα τα πρότυπα ασφαλείας, διότι γνωρίζει τους σχετικούς κινδύνους και πράττει μετά δικής του γνώσης, ενώ φοράει γάντια αρκετές φορές, αν και δεν πρέπει, για άκρως προσωπικούς λόγους! Ο ίδιος δεν το συνιστά σε τρίτους και δεν τους προτρέπει να ακολουθούν τα δικά του πρότυπα και τις δικές του σωστές ή λανθασμένες μεθόδους!

ΒΙΝΤΕΟ - VIDEO

ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ή ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΣΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ Ή ΕΦΟΣΩΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!