ΕΜΑ ΛΑΣΚΑΣ - ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ - ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
Μόνον εμείς σας ανοίγουμε τα μάτια με εξαιρετικά εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και σας λέμε όλες τις πικρές και τις σκληρές αλήθειες

IDIOGOMOSI FORUM - ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Προς τα τέλη του 2011 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το παλαιό forum [αφαιρέθηκε από τον server], με πρωταρχικό σκοπό τον αλληλοσεβασμό των μελλών του, την ανταλλαγή απόψεων και την δωρεάν ανταλλαγή γνώσεων και τεχνογνωσίας! Όπως είναι λογικό, στην αρχή ήταν όλα ρόδινα, τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα και όμορφα, με τις προοπτικές να είναι πάρα πολύ καλές, ώστε το forum να ανεβεί ψηλά σε συλλογικό επίπεδο γνώσης και τεχνογνωσίας!

Δυστυχώς όμως επειδή όλα τα όμορφα πράγματα έχουν αρχή και τέλος, έτσι και στην περίπτωσή μας με την πάροδο του χρόνου, κάτι τέτοιο ήταν απλά αναπόφευκτο! Έτσι αντί να γίνεται μια δωρεάν ανταλλαγή σημαντικών γνώσεων και τεχνογνωσίας, αυτοί που γνώριζαν απλά αποφάσισαν ότι δεν θα έπρεπε να μοιραστούν τις γνώσεις τους, διότι κατά τα λεγόμενά τους...είχαν σπαταλήσει χρόνο και χρήμα για τις δοκιμές τους και αυτοί που δεν γνώριζαν και ερχόταν για να μάθουν, απλά δεν είχαν περιθώρια να δώσουν ή να μοιραστούν τις γνώσεις τους!

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, εξαιρώντας όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, όπου οι μεν και οι δε είχαν δημιουργήσει και όπου όπως είναι λογικό υφίστανται σε όλα τα forums, δεν έμενε παρά μία και μοναδική λύση: να θέσουμε ένα οριστικό τέλος και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα από την ρίζα ή να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους και να βλέπουμε το forum να παίρνει χειρότερη τροπή μέρα με την ημέρα! Τελικά η απόφασή μας, όσο δύσκολη και εάν ήταν, έπρεπε να παρθεί και τελικά αποφασίσαμε να τερματίσουμε την λειτουργία του forum!

Σε αυτό το σημείο όμως, αισθανθήκαμε την ηθική υποχρέωση ότι δεν θα έπρεπε να στερήσουμε τον χώρο ανταλλαγής απόψεων από τα μέλη μας, όπου είχαν αποδείξει περίτρανα ότι τον άξιζαν και όπου μοιραζόταν τις γνώσεις τους και τις δημιουργίες τους, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς κανένα αντάλλαγμα! Έτσι αποφασίσαμε να αναδιοργανώσουμε από την αρχή την δομή του forum και επανεξετάσαμε όλα εκείνα τα σημεία όπου έχρηζαν βελτίωση και προσπαθήσαμε να προβλέψουμε κάποια πράγματα, ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε μελλοντικά και εκ νέου...τα ίδια ακριβώς προβλήματα!

Δημιουργήσαμε λοιπόν την IDIOGOMOSI MESSAGE BOARD [αφαιρέθηκε από τον server], γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ πλέον ρόδινα! Τα πρώτα προβλήματα στην Message Board παρουσιάστηκαν λίγο πριν από το Πάσχα του 2013 και εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε την Board online μέχρι και τον μήνα Δεκέμβριο, όπου πλέον καταλάβαμε ότι έπρεπε να τερματιστεί η λειτουργία της! Σε αυτό το σημείο, γνωρίζουμε αρκετά καλά ποιοί είναι οι υπαίτιοι εντός και εκτός, όπου μας δημιούργησαν και όπου θα συνεχίσουν να μας δημιουργούν ασταμάτητα προκατασκευασμένα προβλήματα, τι θα πρέπει να γίνει και τι δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε εμείς να γίνει εντός των δυνατοτήτων μας!

Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε τον ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕ - FORUM σε λειτουργία ή να τερματίσετε την λειτουργία του, εμείς απλά θα σεβαστούμε την θέλησή σας και θα παραμείνουμε στην διάθεσή σας! Τονίζουμε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να εγγραφείτε, αλλά εάν θελήσετε να το πράξετε, θα πρέπει να συμφωνήσετε στο να τηρείτε τους όρους χρήσης και τους κανόνες όπου προϋποθέτουν την ομαλή λειτουργία του!

Τέλος στις 31/08/2021 αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σταδιοδρομία του ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕ και να δημιουργήσουμε το νεο ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕ υπό την επίβλεψη και τη χορηγία ΛΑΣΚΑΣ, διότι ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ εκτέλεσε το έργο που του είχε ανατεθεί και δημιούργησε αδελφικές φιλίες, όπως και διαμοίρασε δωρεάν πάρα πολλές δοκιμασμένες τεχνικές γνώσεις

 

* Δεν θα ενεργοποιούνται τα ψευδώνυμα, οι λανθασμένες και οι μη έγκυρες εγγραφές!

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ
ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕ - FORUM

 

Για να μπορέσετε να εγγραφείτε, χρειάζεται να ολοκληρώσετε την ακόλουθη διαδικασία, ως εξής:
1. Πρέπει να αποδεχτείτε όλους τους όρους χρήσης και να είστε νόμιμοι κυνηγοί ή σκοπευτές
2. Πρέπει να εγγραφείτε με το πραγματικό σας όνομα και όχι με κάποιο ψευδώνυμο
3. Πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα με ένα πραγματικό email
4. Πρέπει να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης που να έχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες
5. Πρέπει να επαληθεύσετε τα τυχαία γράμματα που εμφανίζονται στην εικόνα
6. Δεν πρέπει να έχετε σκοπό να μας δημιουργήσετε προβλήματα

* Όλες οι παραπάνω ενέργειες, χρειάζονται ώστε να κατοχυρώσετε ότι πίσω από το πληκτρολόγιο, βρίσκεστε εσείς και όχι ένα τυχαίο πρόγραμμα bot...με σκοπό την διαφήμιση spam

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που ενδεχομένως προκύψει, κατά την διαδικασία εγγραφής, ή σε περίπτωση που επιθυμείτε περεταίρω πληροφορίες, μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω email: