ΕΜΑ ΛΑΣΚΑΣ - ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ - ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
Μόνον εμείς σας ανοίγουμε τα μάτια με εξαιρετικά εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και σας λέμε όλες τις πικρές και τις σκληρές αλήθειες

- ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

- 01/01/2013 -

Αγαπητοί φίλοι, σας ευχόμαστε ολόψυχα μια καλή και μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και με ευτυχία!

- ΚΑΛΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

- 25/03/2013 -

Χρόνια πολλά και καλή 25η Μαρτίου σε όλους!

- ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

- 20/07/2013 -

Ορίστε κύριοι το Render της ΑΜΡ5ΣΜ3Π ή καλύτερα, της απόλυτης μηχανής ρελιάσματος πέντε διαφορετικών σταδίων, με τρία πιστόνια!

- ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013

- 09/08/2013 -

Σας ενημερώνουμε για την ρυθμιστική απόφαση θήρας και επισυνάπτουμε τα σχετικά έγγραφα, όπως δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης!

- ΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ BUFFER

- 28/08/2013 -

Ορίστε κύριοι τα πρώτα δικά μας φυσίγγια ιδιογόμωσης, χρησιμοποιώντας το αιρετικό buffer ή άλευρο βρώμης!

- ΣΤΡΟΦΕΙΑ S1 S7 C2

- 06/09/2013 -

Ορίστε κύριοι οι πρώτες φώτο, από τα νέα πρωτότυπα στροφεία ρελιάσματος!

- ΑΙΡΕΤΙΚΟ BUFFER ΑΠΟ ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ

- 11/09/2013 -

Επειδή εμείς ότι λέμε...το θέτουμε και σε πράξεις, ορίστε κύριοι οι φώτο όπου αποδεικνύουν περίτρανα το ξεφλούδισμα και το κοσκίνισμα του αιρετικού buffer, όπου βεβαίως προτιθέμεθα να χρησιμοποιήσουμε στα μελλοντικά μας φυσίγγια και κυρίως στα μπασίματα της τσίχλας με την νέα πατέντα X.L.R. TORDO όπου και θα σας παρουσιάσουμε προσεχώς!

- ID3S PROTOTYPE

- 12/09/2013 -

Ορίστε κύριοι οι πρώτες φώτο από την βάση ID3S PROTOTYPE σε μορφή πρωτοτύπου, όπου μπορεί να κλείσει και να ρελιάσει σωστά όλους τους κάλυκες Cal.12, από τους κλασικούς 12/65 μέχρι και τους πανύψηλους 12/89 Super Magnum!

- ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ

- 04/10/2013 -

29/07/2013, 03:36: Δόξα σοι Κύριε, δόξα σοι, που με αξίωσες επιτέλους να τελειώσω το πολυπλοκότερο σχέδιο όλων των εποχών και να το απλουστεύσω σε τέτοιο σημείο όπου να προκαλεί γέλια στον μηχανουργό!

- SUPER ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΑ 68 ΜΕΤΡΑ

- 07/10/2013 -

Ευχαριστούμε θερμά τον ..., που μας έστειλε την δοκιμή της νέας του πατέντας και όπου κατάφερε να τοποθετήσει σε στόχο διαστάσεων 70x50cm και στα 68 πραγματικά μέτρα, των θεαματικό αριθμό των 99 σκαγιών Ν.4 από γόμωση 47gr...με 2.40gr αιρετικού buffer και με στρωματοποιημένες πυρίτιδες!

- 1109 ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ

- 08/10/2013 -

Όταν τίποτα δεν μοιάζει να είναι τυχαίο...τότε ίσως ούτε το επικείμενο στατιστικό νούμερο δεν θα μπορούσε να ήταν τυχαίο...σας ευχαριστούμε πραγματικά κύριοι για την εμπιστoσύνη σας και για τα στατιστικά νούμερα που μας χαρίζετε μέρα παρά μέρα και σας ευχόμαστε με την σειρά μας ότι καλύτερο!

- ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

- 11/10/2013 -

Ήταν ολοφάνερο ότι εδώ και αρκετό καιρό, επιθυμούσαμε να σπάσουμε το ψυχολογικό φράγμα των 1.000 επισκεπτών ανά ημέρα και τις προάλλες [7/10], με τους 1.109 συνολικούς επισκέπτες, νομίσαμε ότι αυτό το πράγμα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί ξανά...αλλά σύμφωνα με τα σημερινά στατιστικά του server μας, εξυπακούεται ότι θα πρέπει πλέον να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας...αφού είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι δεν πρόκειται για μια απλή σύμπτωση!

- Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

- 13/10/2013 -

Αφιερώνουμε την ακόλουθη φώτο σε μορφή Print Screen, όπως την δημιουργήσαμε χάρη στις μετεωρολογικές προβλέψεις όπου δημοσιεύει το Meteo.gr, ώστε να χαρούν ιδιαίτερα όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι η υγρασία δεν προκαλεί μεταβολές ή έστω δεν μπορεί να επηρεάσει σε αισθητό βαθμό τις βλητικές επιδόσεις των κυνηγετικών φυσιγγίων!

- ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

- 15/10/2013 -

Στις 11/10 είχαμε γράψει [Τώρα πλέον δεν μένει παρά να τριτώσει αυτό το νούμερο...ώστε να καθιερωθεί για τα καλά και να μπορέσουμε έτσι, να το θεωρούμε πλέον ως κάτι το δεδομένο!] και σήμερα 15/10, θα πρέπει να θεωρείτε πλέον δεδομένο ότι έχουμε φτάσει τον πήχη στους 1.000 συνολικούς επισκέπτες ανά ημέρα και ότι ο επόμενος στόχος μας είναι οι 1.500 επισκέπτες ανά ημέρα!

- ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΑ 95 ΜΕΤΡΑ

- 15/10/2013 -

Ο ..., μας έστειλε φώτο από όπλο που φέρει κάννη 104cm και από βολές που τόλμησε στα 75 και στα 95 πραγματικά μέτρα απόσταση!

- ΚΩΝΙΚΗ ΧΑΡΑΞΗ

- 22/10/2013 -

Ορίστε κύριοι, πως ένα απλό μαχαιράκι χάραξης μπορεί να αποδόσει τα μέγιστα, εάν βεβαίως συνδυαστεί με την κωνική επαγγελματική χάραξη!

- ΠΑΠΙΕΣ ΣΤΑ ΦΙΟΡΔ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

- 27/10/2013 -

Ο φίλος μας Peter S., μας έστειλε μερικές όμορφες φώτο από το σημερινό του κυνήγι, στα φημισμένα Σουηδικά Φιόρδ και σχετικά κοντά στην Στοκχόλμη!

- ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

- 28/10/2013 -

Χρόνια πολλά και καλή 28η Οκτωβρίου σε όλους! Ευχαριστούμε και τιμούμε τους ήρωες που πολέμησαν, ώστε να είμαστε εμείς ελεύθεροι!

- ΣΤΡΟΦΕΙΑ S1 S S2

- 30/10/2013 -

Ορίστε κύριοι οι πρώτες φώτο, από τα νέα επίσημα στροφεία ρελιάσματος S, S1 & S2, τα πρωτότυπα στροφεία Τ1Χ1 & Τ5Χ1 και το πρωτότυπο τέταρτου σταδίου 2L!

- ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΤΟ FORUM ΑΠΟ ΤΟΝ SERVER

- 01/11/2013 -

Σας ανακοινώνουμε ότι αποφασίσαμε να τερματίσουμε την λειτουργία του παλαιού forum, από τον server μας, ώστε να σταματήσει να τον επιβαρύνει άσκοπα!

- ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

- 02/11/2013 -

Επιθυμούμε να ευχαριστούμε τον κύριο Δημήτρη Μ. από την Αλεξανδρούπολη, διότι αποφάσισε να επωμισθεί το μεγαλύτερο μέρος των συνολικών εξόδων του πεντασταδιακού project και να μας δωρίσει σχεδόν ένα ολόκληρο πεντασταδιακό σασί! Παράλληλα επιθυμούμε να τον ευχαριστήσουμε επίσης με όλη μας την καρδιά, διότι πίστεψε σε εμάς από την αρχή της προσπάθειάς μας και αρκέστηκε στο να περιμένει δύο ολόκληρους μήνες...μέχρι να καταφέρει να αποκτήσει την πρώτη Ελληνική πεντασταδιακή μηχανή ρελιάσματος! Επιλέξαμε το Ελληνικό μπλε χρώμα για την μηχανή μας, ώστε να συμβολίζει το βασικό χρώμα της πατρίδας μας και του αφιερώνουμε τις σχετικές φώτο όπου μας έστειλε ο μηχανουργός μας!

- CORTINI & PEZZOTTI OFFICIAL WEBSITE

- 04/11/2013 -

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το επίσημο Web Site της γνωστής Ιταλικής εταιρείας, όπου χρησιμοποιώντας το ήδη υπάρχον υλικό και εμπλουτίζοντάς το με τις άψογες φωτογραφήσεις μας, προβήκαμε στην ολική επανασχεδίασή του και είμαστε πραγματικά πολύ περήφανοι που φέρει την υπογραφή μας!

- Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ

- 05/11/2013 -

Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, διότι επιτέλους ετοιμάστηκε και τελειοποιήθηκε το σασί της απόλυτης πεντασταδιακής μηχανής μας...όπου είχαμε σχεδιάσει τον Ιούλιο και την αναμέναμε από τότε! Επιθυμούμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τον μηχανουργό μας κ.Αντώνη και να του αφιερώσουμε τις φώτο όπου μας έστειλε σήμερα μέσω email, από το έτοιμο και δεμένο πεντασταδιακό υπερμηχάνημά μας, με τις συνολικές και εγγυημένες μηχανικές ανοχές του στο 1/100 του χιλιοστού!

- CORTINI ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΙΣΤΟΝΙΑ

- 07/11/2013 -

Ορίστε κύριοι σε αποκλειστικότητα, η πρώτη επίσημη φώτο της πειραματικής μηχανής ρελιάσματος από την Ιταλική εταιρεία Cortini, όπου τροποποίησε το γνωστό σασί...ώστε να μπορεί να κλείσει και να ρελιάσει σε πέντε διαφορετικά στάδια, όπως βεβαίως οι πρωτοπόροι Έλληνες ιδιογομωτές και δικά μας παιδιά, εδραίωσαν ανά την υφήλιο και μας έκαναν να νοιώθουμε εξαιρετικά περήφανοι!

- ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

- 12/11/2013 -

Δόξα σοι ο Κύριος, όπου το όνειρό μας ΑΜΡ5ΑΣΜ2Π, έγινε επιτέλους πραγματικότητα!!!

- ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

- 13/11/2013 -

Θέσαμε τις υποσχέσεις μας σε πράξεις και σας παρουσιάζουμε ένα μικρό μέρος από τα μηχανογραφικά δελτία δοκιμών, όπου ήδη διαθέτουμε στα χέρια μας!

- ΥΔΡΟΒΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

- 15/11/2013 -

Ορίστε κύριοι τα κυνηγετικά αποτελέσματα του μαέστρου της χωροδικτυακής βλητικής τεχνολογίας και της πρωτοπόρας αιρετικής ιδιοβυσμάτωσης! Ονόματα καταξιωμένων βλητικών διεθνούς κύρους, όπου ανεπίσημα και κατά περιστάσεις συνεργάζονται μαζί μας...δεν μας επιτρέπεται να αναφέρουμε και αρκούμαστε στις πραγματικές δοκιμές εντός των κυνηγετικών τερέν που μας προσφέρουν τα φυσίγγια μας, μετά από τις σχετικές υποδείξεις βελτιστοποίησής τους! Εμείς τολμάμε και δοκιμάζουμε χωρίς να ρισκάρουμε την ασφάλειά μας, ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε αναλυτικότερα τα φυσίγγια αυτά και πάρα πολλά άλλα πράγματα...εντός του 2014!

- ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ

- 15/11/2013 -

Ορίστε κύριοι η πρώτη πρόχειρη φώτο από το υβριδικό πάτημα εξομοίωσης του τρίτου και του τέταρτου σταδίου μαζί, όπου σχεδιάσαμε συνδυάζοντας τα δικά μας προφίλ!

- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΟΚΙΜΩΝ

- 20/11/2013 -

Ορίστε κύριοι μερικές φώτο από τις πιο πρόσφατες δοκιμές μας, όπου δείχνουν να έχουν πραγματικά ιδιαίτερη σημασία και να είναι πολλά υποσχόμενες!

- ΑΜΡΠΑΣΜ2ΠΚΡΑ

- 24/11/2013 -

Αφού ο Θεός μας αξίωσε να δούμε κατασκευασμένη και την ΑΜΡΠΑΣΜ2ΠΚΡΑ [Απόλυτη Μηχανή Ρελιάσματος 5 Ανεξάρτητων Σταδίων Με 2 Πιστόνια Και Ρουλεμανάτο Άξονα], δεν μένει παρά να Τον ευχαριστήσουμε και να σας την παρουσιάσουμε, πρώτα ο Θεός, όταν με το καλό τοποθετηθεί το συμβατικό μοτέρ και την παραλάβουμε!

- ΚΩΝΙΚΗ ΧΑΡΑΞΗ IDIOGOMOSI

- 02/12/2013 -

Σας παρουσιάζουμε την κωνική χάραξη δευτέρου σταδίου, όπου σχεδιάσαμε με γνώμονα την απόλυτη ευχρηστία και προφίλ απόλυτων μηχανικών και αισθητικών επιδόσεων!

- MESSAGE BOARD ΤΕΛΟΣ

- 29/12/2013 -

Κύριοι, επιθυμούμε να σας υποβάλλουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια, αφού χάρη στις αλλεπάλληλες προσπάθειές σας, εντός, εκτός και επί τα αυτά, καταφέρατε να ωθήσετε τα πράγματα σε μη αναστρέψιμο σημείο...με μοναδική λογική λύση τον τερματισμό λειτουργίας της Message Board! Εάν δεν είστε σε θέση να καταλάβετε ότι ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι προς το συμφέρον σας, η σταθερή λειτουργία της, τότε ενδέχεται να το καταλάβετε σε ανύποπτο χρόνο και πιθανότατα όταν θα είναι πλέον αργά και όταν ενδεχομένως τα πράγματα να είναι πραγματικά μη αναστρέψιμα...προς τα όποια ενδεχόμενα οικονομικά και μη συμφέροντά σας! Σας ευχαριστούμε πραγματικά για αυτό το Χριστουγεννιάτικο δώρο και σας υποσχόμαστε ότι θα τα πούμε εκτενέστατα μετά την έλευση του νέου έτους, με ασταμάτητες και πραγματικές ιδιογομωτικές αποκαλύψεις δίχως προηγούμενο, εφόσον φυσικά μας το επιτρέψει ο Μεγαλοδύναμος!

- ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

- 31/12/2013 -

Αγαπητοί φίλοι, έχοντας λάβει σοβαρά υπόψη τα ασταμάτητα αιτήματά σας και τις φιλίες όπου έχετε δημιουργήσει τόσο καιρό αναμεταξύ σας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και να σας χαρίσουμε τον ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕ - FORUM, ως Πρωτοχρονιάτικο δώρο! Στο χέρι σας είναι να τον φτάσετε όσο ψηλά επιθυμείτε και επίσης στο χέρι σας είναι να τον κάνετε να δει το τέλος που είχε το παλαιό Forum και η πιο πρόσφατη Message Board! Εμείς σας ευχόμαστε καλή χρονία, καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

- ID4S PROTOTYPE

- 31/12/2013 -

Φώτο και βίντεο ολίγων δευτερολέπτων, αλλά με μεγάλη δημιουργική σημασία!