ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ο Μπεμπης απο την Κυπρο χθες ηθελε να κανει γεωργικες δουλειες ,και μετα επεσε τεζα .Εμεις οι φιλοι του να του ευχηθουμε γρηγοη αναρρωση και περαστικα ,και να σταματησει να νομιζει οτι ειναι μαθητης του δημοτικου γιατι ,,φοβου το γηρας ου γαρ ερχεται μονο,,. ;) 8-) Τωρα θα λεει οτι εγω τον ματιασα παλι ,παρ`ολα τα σκορδα που κουβαλαει μεσα στις τσεπες του . :o :oops: :D :D :D :D :D :D Περαστικα φιλε μου καλε . :P :P :P
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=oRfoIMa0yjE Για τον Περικλη μας ,αυτο το τραγουδι . :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Εδώ είμαι Γέροντα με 5-6 παυσίπονα έτοιμος για εργασία με το σκαπτικό και πάλι :) :D :D :D Τό τραγούδι σου είναι παλιό :D :D :D :D :D :D
Τώρα οί εξηντάρηδες πάνε για Γαμπροί :D :D :D :D Κοίτα τί θα κάνεις εσύ γιατί με τόσα Χημικά που σου ρίξανε σε λίγο μόνο πί πί θα κάνεις :D :D :D

'Αντε το νερό για Τσάι είναι Ζεστό, πάρε και τον Νεκτάριο και ελάτε νωρίς γιατί μετά έχω το φορτηγάκι του Πέλου να πάει για έλεγχο ελαστικών ;) :)
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
Άβαταρ μέλους
Nektarios.M

Δημοσίευση από Nektarios.M »

pericles έγραψε: 24 Μαρ 2022 07:25 Εδώ είμαι Γέροντα με 5-6 παυσίπονα έτοιμος για εργασία με το σκαπτικό και πάλι :) :D :D :D Τό τραγούδι σου είναι παλιό :D :D :D :D :D :D
Τώρα οί εξηντάρηδες πάνε για Γαμπροί :D :D :D :D Κοίτα τί θα κάνεις εσύ γιατί με τόσα Χημικά που σου ρίξανε σε λίγο μόνο πί πί θα κάνεις :D :D :D

'Αντε το νερό για Τσάι είναι Ζεστό, πάρε και τον Νεκτάριο και ελάτε νωρίς γιατί μετά έχω το φορτηγάκι του Πέλου να πάει για έλεγχο ελαστικών ;) :)
Περικλή μια που ετοίμασες το νερό θα βάλω μαλοτήρα για να απολαύσουν οι φίλοι του καφενέ. :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

pericles έγραψε: 24 Μαρ 2022 07:25 Εδώ είμαι Γέροντα με 5-6 παυσίπονα έτοιμος για εργασία με το σκαπτικό και πάλι :) :D :D :D Τό τραγούδι σου είναι παλιό :D :D :D :D :D :D

Μονο 5,6 παυσιπονα πηρες ?Δεν ξερω τι λες ,αλλα εσυ ζητησες νερακι ζεστο για να φτιαξεις τσαγακι . 8-) Εγω σαν νεος που ειμαι,και μετα το σερβις με τα χημικα πινω πρωινο καφεδακι που κερναει ο Νεκταριος, και μετα πηγαινω για τζοκιν στο παρκο του Τριτση για να φτιαξω φυσικη κατασταση μετα την κακοκαιρια των τελευταιων ημερων .Παντως ειναι γεγονος οτι με τα χημικα που εχω φαει δυο χρονια τωρα , εχω αρχισει και βγαζω νεα μαλλια .Οσοι με βλεπουν νομιζουν οτι εχω βαλει περουκα :o ;) :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ελαστικα στα αρβυλα ποτε θα κανεις ελεγχο ,γιατι με την σιταριθρα που κυνηγουσες μια σεζον εχουν φαγωθει και αυτα . :?: :?: :o :lol: :lol: :D :D :D :D :P
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 24 Μαρ 2022 10:56 'Αντε το νερό για Τσάι είναι Ζεστό, πάρε και τον Νεκτάριο και ελάτε νωρίς γιατί μετά έχω το φορτηγάκι του Πέλου να πάει για έλεγχο ελαστικών ;) :)

Ελαστικα στα αρβυλα ποτε θα κανεις ελεγχο ,γιατι με την σιταριθρα που κυνηγουσες μια σεζον εχουν φαγωθει και αυτα . :?: :?: :o :lol: :lol: :D :D :D :D :P
Βρέ Γέροντα που θα μου πάς :?: Θα σε Τσακώσω μιά μέρα εδώ στα μέρη μας και δεν θα ξέρεις απο που βγαίνει ο ήλιος και ας είσαι απο το 'Ιλιον :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ακούτε φίλοι μου ποιός κοροιδευει ποιόν :?: :?: :?: Γεροντάκο είμαι 15 φορές Διεθνής κυνηγός σε Αγριόχοιρους και λαγούς στο Κιλκίς , Λαγούς και πάλι στην Ουγγαρία , Τσίχλες στη Χαλκιδική και στην Καβάλα και Κοροιδευει ο Γέροντας που ταίζει τις Πάπιες στο πάρκο του Στρίτση :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Φτιάξε τώρα Τσίπουρο να πιούμε και άσε τα ψεύδη για να μην σε εκδώσω καταζητούμενο στη Λέρο :!: :!: :!: ;) ;) ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οταν λες διεθνης κυνηγος τι ενοεις ? :?: στο κυνηγι αγριογουρουνου ησουν στο καρτερι ,η σε εβαλαν στην παγανα για να κανεις φασαρια να ξεσηκωθουνε τα αγριογουρουνα :?: Γιατι για αυτο εισαι ειδικος να τρομαζεις τα θηραματα . 8-) :lol: :lol: :lol: :D :D :D :P :P
Άβαταρ μέλους
pericles

Τώρα θα σου Απαντούσα αλλά είναι ωρα να σχολάσω και τρέχω για μεσημεριανό φαγητό και Τσίπουρο έπειτα ενα υπνάκο . :D :D :D Αυτό που Πιστευω είναι οτι δέν σε βλέπει η Βάσω όταν γράφεις αυτές τις κακίες :?: :?: :?: :?: Τέλος πάντων τώρα που εφτιαξε ο καιρός τρέξε να ταίσεις τις πάπιες στο πάρκο να πάρεις και καθαρό αέρα να προκόψεις σαν Λυκόπουλο που εισαι και άσε εμας τους κυνηγούς :P :P :P :) :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

'Αφαντος ο Γέροντας ολόκληρο Σαββατοκυρίακο άφησε κλειστό τον Καφενέ και ποιός ξέρει που τρέχει :?: ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τι να κανω στον καφενε αφεντικο μονος μου ? Να αρχισω να μιλαω και να παραμιλαω μονος μου :?: :D :D :D :D :D Να φτιαχνω καφε ,και μεζεδες και να τους τρωω μονος μου :?: :D :D :D :D :D :D Αντε να σου αφιερωσω και ενα ωραιο ασμα που μου αρεσει πολυ .https://www.youtube.com/watch?v=mo-f3mml-kg ;) :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

"Αντε και Καλή καρδιά φτιάξε δυό καφεδάκια να πιούμε πρίν πάω να πάρω καινούργιο λουρί για τον Πέλο που το χάσαμε χθές πρώτη φορά που ειπα να τον Αφήσω Ελευθερο να τρέξει στους Αγρούς :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εφτασεεεεεε το καφεδακι . :D :D :D Μηπως το περασε το λουρι για θηραμα και το εφαγε ο Πελος ? :D :D :D :D :D :D Φευγω και εγω να παω να πληρωσω την ΔΕΗ . 8-) Μου εφαγαν ολη την συνταξη οι απατεωνες με τον λογαριασμο .Μεχρι τωρα ο ανωτερος λογαριασμος τα τελευταια χρονια ηταν 150 ευρω και ξαφνικα μου ηρθε οσο η συνταξη μου χωρις να εχει αλλαξει κατι στην καταναλωση μου :x :x :x . :x :x :x ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣ . :x :x
Άβαταρ μέλους
pericles

Κερασμένος ο Καφές απο μενα σήμερα μιάς και έμεινες απένταρος για να αποκτήσεις μετοχές στη ΔΕΗ :lol: :lol: :D :D :D :D
Οταν έλεγα εγώ ο Σώσων εαυτόν σωθήτω έπρεπε να ξυρίσεις τις τρίχες απο τις αυτάρες σου για να ακούσεις οτι ανέφερα τη λέξη Φωτοβολταικά :) :)
ο Δικός μου λογαριασμός ήταν 42 ευρώ με φόρους μαζί για δύο μήνες :!: :!: :!:
Γέροντα να ακούς και λίγο τους μικρότερους :P :P
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο σου βρήκα τρόπο να φτιάξεις σγρόμπια να κόβεις τις χαρτόκουτες :) :) :D :D
Αν δεν κάνω λάθος αυτές οι μποτίλιες είναι ίσα με το 12αρη φυσίγγιο. :!:
https://www.youtube.com/watch?v=2mR5-u_vMIE
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτο γινεται και σφυριχτρα αφεντικο ? :D :D :D :D Δεν μου ειπες φυτεψες τιποτα φετος στον μποστανι σου ? :?: Λοιπον μπορει να μου εφαγαν προσκαιρα οι ΚΛΕΦΤΕΣ την συνταξη αλλα δεν μου εφαγαν την ψυχη μου . :x Θελω να μου πεις τι αλλαξε και με τα ιδια KWH που ειχα παντα ,πενταπλασιαστηκε η τιμη ξαφνικα .Μπορεις να μου το εξηγησεις ? :?: Αυτοι ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ . :x :x :x :x Ευχαριστω για το καφεδακι φιλε μου καλε ,και εγω θα σου δωσω μια συμβουλη .ΜΑΖΕΨΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΣΟΥ .Αυτο ειναι μηνυμα σημερινο ,που πηρα απο πολυ ψηλα .Λιγος καιρος εμεινε . ;) 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles

Για τα Κιλοβατόρια έδωσα την Λύση. Φωτοβολταικο,
Για τα τρόφιμα το έλεγα ψές στη Φλώρα ότι το είπες.
Μποστάνι δέν βάζω πλέον καλοκαιρινά γιατί ειναι πολύ ακριβη η Υδατοπρομήθεια. Εχω λίγα κουκκιά ισα για να μαγειρέψουμε 1-2 φορές χλοροκούκια θα τα μαζέψω το Σαββάτο.
Παρασκευή μην με ψάχνεις αν και ξέρω οτι θα θυμηθείς τα πρωταπριλιάτικα ψέματα εμείς έχουμε Εθνική Επέτειο :!:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αναποδος ανθρωπος εισαι . 8-) Τωρα που θα χρειαστει το μποστανι δεν εβαλες τιποτα . :o :o Τωρα που θα βρισκει ο Πελος μερος για να βαζει λιπασμα στα λαχανικα ? :?: :lol: :lol: :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γιατί να φυτέψω εγώ και να πληρώνω το νερό που το δίνει ο θεός δωρεάν και να μην πηγαίνουμε με το Πέλο στου Γείτονα το Μποστάνι :?: :?: :lol: :lol: :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ναι αλλα θα πρεπει να ζητας μεριδιο απο τα λαχανικα για την καλη δουλεια που κανει ο Πελος . ;) ;) :D :D :D :D :D Εγω εχω βαλει σκορδα και κρεμυδια αρκετα , θα βαλω σε λιγο καιρο που θα παω στο χωριο ,καλαμποκια αρκετα ,πατατες , ντοματες ,μελιτζανες ,φασολακια ,κολοκυθακια ,κολοκυθες ,και βλητα . 8-) Εχω κανει προετοιμασια στο μποστανι .Ολα αυτα θα τα βαλω μεσα στο περιφραγμενο και οχι εξω, γιατι εχουμε εκει διποδα,και τετραποδα ζωα [αγριογουρουνα,προβατα ]. :D :D :D :D
Απάντηση