Περικλή μια που ετοίμασες το νερό θα βάλω μαλοτήρα για να απολαύσουν οι φίλοι του καφενέ.pericles έγραψε: ↑24 Μαρ 2022 07:25 Εδώ είμαι Γέροντα με 5-6 παυσίπονα έτοιμος για εργασία με το σκαπτικό και πάλι![]()
![]()
![]()
Τό τραγούδι σου είναι παλιό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα οί εξηντάρηδες πάνε για Γαμπροί![]()
![]()
![]()
Κοίτα τί θα κάνεις εσύ γιατί με τόσα Χημικά που σου ρίξανε σε λίγο μόνο πί πί θα κάνεις
![]()
![]()
![]()
'Αντε το νερό για Τσάι είναι Ζεστό, πάρε και τον Νεκτάριο και ελάτε νωρίς γιατί μετά έχω το φορτηγάκι του Πέλου να πάει για έλεγχο ελαστικών![]()
![]()
Μονο 5,6 παυσιπονα πηρες ?Δεν ξερω τι λες ,αλλα εσυ ζητησες νερακι ζεστο για να φτιαξεις τσαγακι .pericles έγραψε: ↑24 Μαρ 2022 07:25 Εδώ είμαι Γέροντα με 5-6 παυσίπονα έτοιμος για εργασία με το σκαπτικό και πάλι![]()
![]()
![]()
Τό τραγούδι σου είναι παλιό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα οί εξηντάρηδες πάνε για Γαμπροί![]()
![]()
![]()
Κοίτα τί θα κάνεις εσύ γιατί με τόσα Χημικά που σου ρίξανε σε λίγο μόνο πί πί θα κάνεις
![]()
![]()
![]()
'Αντε το νερό για Τσάι είναι Ζεστό, πάρε και τον Νεκτάριο και ελάτε νωρίς γιατί μετά έχω το φορτηγάκι του Πέλου να πάει για έλεγχο ελαστικών![]()
![]()
Βρέ Γέροντα που θα μου πάςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑24 Μαρ 2022 10:56 'Αντε το νερό για Τσάι είναι Ζεστό, πάρε και τον Νεκτάριο και ελάτε νωρίς γιατί μετά έχω το φορτηγάκι του Πέλου να πάει για έλεγχο ελαστικών![]()
![]()
Ελαστικα στα αρβυλα ποτε θα κανεις ελεγχο ,γιατι με την σιταριθρα που κυνηγουσες μια σεζον εχουν φαγωθει και αυτα .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()