ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
πως βλεπουμε τα τσοκ του GAL 20 , και με τον αυλο πως ξερουμε εαν ειναι κλειστος η ανοιχτος στο 12 πχ ξερουμε οτι ο αυλος 18,2 ειναι στενος , ο 18,4 νορμακ , και απο 18,5 και πανω ανοιχτος
-
Δημητρη καλησπερα .Τα πτερυγια πρεπει να τα ανοιγουμε σε ολους τους συγκεντρωτηρες γιατι κατα την πυροδοτηση πολλες φορες δεν ανοιγουν ολα μαζι με αποτελεσμα να ανοιγουν τις περισοτερες φορες τα μισα και ετσι η τουφεκια μας δεν ανοιγει ομοιομορφα αλλα μονοπλευρα .Αυτο θα το διαπιστωσεις οταν ριξεις σε σταθερο στοχο ,θα δεις οτι πολλες φορες οι τουφεκιες ,οι μισες να εχουν μαζεμενα τα σκαγια στην μια πλευρα του στοχου ,και απο την αλλη πλευρα να ειναι απλωμενη .Πρεπει να γνωριζεις οτι οι εταιρειες που κανουν παραγωγη πολλων χιλιαδων φυσιγγιων δεν εχουν την δυνατοτητα να κατσουν να τα ανοιγουν τα πτερυγια γιατι αυτο εχει κοστος σε χρονο .Επισης δεν ειναι τυχαιο που σε ολα τα καλα Αμερικανικα φυσιγγια οι συγκεντρωτηρες τους ειναι ανοιγμενοι απο την παραγωγη τους .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
Περικλη εσυ που εχεις 20αρι , ξερεις κανενα σεταπ κατω απο 24 γραμμαρια , ας πουμε 20 με 21 , γιατι οπου ειδα ολα ειναι απο 24 μεχρι 28 γραμμαρια
- pericles
Γέροντα ρούφηξες τα Τσίπουρα, μά ένα Τραγούδι Καζαντζίδικο δέν έβαλεςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑10 Μαρ 2022 12:54 https://www.youtube.com/watch?v=qqd6t4nsaOQ Ελα λεω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
- pericles
Κλείσε τα μάτια και πάρε το μέ 200Ευρώ ένα βράδυ σε Ταβέρνα δεν φτάνουν για φαγητό. Εγώ αυτά τα μικρότερα ψάχνω εδώ αλλά κολλησαβ όλοι σαν τον Γεο Αγγελόπουλο στο 12αρηΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑10 Μαρ 2022 19:28 τον βρηκα τον δασκαλο με το δυκαννο GAL 20 , του ειπα χωρις να το εχω δει 150 και το σκεφτονταν , μετα του ειπα να το δω πρωτα και εαν ειναι καλο τοτε 200 ευρω , και δεχθηκε , την δευτερα η τριτη θα το δω που θα παει στο χωριο , τα δε φυσιγγια , μου τα μασαγε , οτι δεν θυματε , νομιζη οτι τα εδωσε , κλπ , μου ειπε οτι εχει και σκαγια , και οτι αλλο βρει θα μου δωσει , εαν λεει δεν τα εχει πεταξει η γυναικα του , και εργαλεια ιδιογωμοσης , τωρα δεν ξερω σαν να μου ειπε οτι ειναι Sabel η Silver δεν θυμαμε

Για σεταπ κάτω απο 24 έψαξα πολλά άρχεία που εχω και απο Ιταλικά σάιτ αλλά δεν βρήκα.
-
Λογω ψυχους το τσιπουρακι ειναι φαρμακο και σημερα ,οποτε δεν θα σου χαλασω το χατηρι και θα σου βαλω ενα σημερα .pericles έγραψε: ↑11 Μαρ 2022 07:15Γέροντα ρούφηξες τα Τσίπουρα, μά ένα Τραγούδι Καζαντζίδικο δέν έβαλεςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑10 Μαρ 2022 12:54 https://www.youtube.com/watch?v=qqd6t4nsaOQ Ελα λεω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δηλαδη ανοιξες ολα τα τεφτερια σου και δεν βρηκες τιποτα σεταπ για cal 20 με κατω απο 24 γραμ σκαγια ?pericles έγραψε: ↑11 Μαρ 2022 07:25Κλείσε τα μάτια και πάρε το μέ 200Ευρώ ένα βράδυ σε Ταβέρνα δεν φτάνουν για φαγητό. Εγώ αυτά τα μικρότερα ψάχνω εδώ αλλά κολλησαβ όλοι σαν τον Γεο Αγγελόπουλο στο 12αρηΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑10 Μαρ 2022 19:28 τον βρηκα τον δασκαλο με το δυκαννο GAL 20 , του ειπα χωρις να το εχω δει 150 και το σκεφτονταν , μετα του ειπα να το δω πρωτα και εαν ειναι καλο τοτε 200 ευρω , και δεχθηκε , την δευτερα η τριτη θα το δω που θα παει στο χωριο , τα δε φυσιγγια , μου τα μασαγε , οτι δεν θυματε , νομιζη οτι τα εδωσε , κλπ , μου ειπε οτι εχει και σκαγια , και οτι αλλο βρει θα μου δωσει , εαν λεει δεν τα εχει πεταξει η γυναικα του , και εργαλεια ιδιογωμοσης , τωρα δεν ξερω σαν να μου ειπε οτι ειναι Sabel η Silver δεν θυμαμε![]()
![]()
![]()
Για σεταπ κάτω απο 24 έψαξα πολλά άρχεία που εχω και απο Ιταλικά σάιτ αλλά δεν βρήκα.

- pericles
Γέροντα ψάξε εσυ και για το 20αρη που λόγω ψύχους έμεινες στο σπίτι μή έχοντας κάτι άλλο να κάνεις αλλά πρίν πιείς τα Τσίπουρα
. Από την ώρα που έπιασα δουλειά όπου νάνε θα σχολάσω εγώ.

-
Τι θα γινει με σενα τελος παντων ? Παλι κοπανα απο τον καφενε εχουμε σημερα .?
Εχω παρει μολυβι και χαρτι και κανω την ,,μεθοδο των τριων,,που καναμε στο σχολειο , για να βρω σεταπ cal 20 για τον Νικολα με 22 γραμ σκαγια .
Νικολα με τι πυριτιδα θελεις να γεμισεις ? Εφτιαξα με ΜΒ32 και με S4 . 

-
μια χαρα ειναι και η s4 και η MB32 , θελω με ρελι και συγκερωτηρα , για να ειναι οσο ποιο οικονομικο γινετε , αλλα να εχει και αποδοση ,
-
Στους συγκεντρωτηρες ειναι μονοδρομος να βαλεις χαρτακι η φελουδακι μεσα ωστε να ανεβη η στηλη των σκαγιων ,γιατι αυτοι που κυκλοφορουν ειναι για 24 γραμ το λιγοτερο σκαγια και να κοψεις τον καλυκα τουλαχιστον στα 67 χιλιοστα .Καψουλι θελει το 615 .ΜΒ 32 1,20 Χ 22 γραμ σκαγια και ρελι . S4 σε 65 αρη καλυκα κομενο 1,05 X 22 με ρελι σε ψιλα σκαγια και για τα δυο σεταπ .
Βεβαια βασικο ειναι και τι τσοκ εχει το οπλο ,γιατι τωρα ολα αυτα που λεμε ειναι χωρις να εχουμε στοιχεια του οπλου . 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 11 Μαρ 2022 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nektarios.M
Στον κένταυρο έχει και κάλυκες με cx 1000 cheddite και maxam με 684 για εναλλακτικές λύσεις.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑11 Μαρ 2022 10:55 Στους συγκεντρωτηρες ειναι μονοδρομος να βαλεις χαρτακι η φελουδακι μεσα ωστε να ανεβη η στηλη των σκαγιων ,γιατι αυτοι που κυκλοφορουν ειναι για 24 γραμ το λιγοτερο σκαγια και να κοψεις τον καλυκα τουλαχιστον στα 67 χιλιοστα .Καψουλι θελει το 615 .ΜΒ 32 1,20 Χ 22 γραμ σκαγια και ρελι . S4 σε 65 αρη καλυκα κομενο 1,05 X 22 με ρελι σε ψιλα σκαγια και για τα δυο σεταπ .![]()
-
Σε αυτες τις πυριτιδες Νεκταριε και σε αυτα τα βαρη σκαγιων δουλευει καλυτερα το 615 απο δοκιμες που ειχα κανει παλαιοτερα σε νορμαλ βεβαια σεταπ στα 26 γραμ σκαγια .
-
«Θερμό» επεισόδιο μεταξύ του σκύλου του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άκη Σκέρτσου μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Επίθεση Πίνατ: Ο σκύλος του Κυριάκου Μητσοτάκη «άρπαξε» τον Άκη Σκέρτσο.
Τελευταία ενημέρωση: 21:25 - 10/03/2022
Ένα απρόοπτο συμβάν έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς σύμφωνα με το powergame.gr ο πρωθυπουργικός σκύλος, Πίνατ, επιτέθηκε στον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο.
Όπως έγινε γνωστό ο σκύλος δάγκωσε τον Άκη Σκέρτσο, γεγονός που έγινε άμεσα θέμα συζήτησης στα… πηγαδάκια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές παραπάνω πληροφορίες αναφορικά με την αντίδραση που είχε τόσο ο ίδιος ο υπουργός όσο και οι γύρω του .

Επίθεση Πίνατ: Ο σκύλος του Κυριάκου Μητσοτάκη «άρπαξε» τον Άκη Σκέρτσο.
Τελευταία ενημέρωση: 21:25 - 10/03/2022
Ένα απρόοπτο συμβάν έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς σύμφωνα με το powergame.gr ο πρωθυπουργικός σκύλος, Πίνατ, επιτέθηκε στον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο.
Όπως έγινε γνωστό ο σκύλος δάγκωσε τον Άκη Σκέρτσο, γεγονός που έγινε άμεσα θέμα συζήτησης στα… πηγαδάκια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές παραπάνω πληροφορίες αναφορικά με την αντίδραση που είχε τόσο ο ίδιος ο υπουργός όσο και οι γύρω του .

-
σωστα 200 ευρω για το 20αρι + 200 ευρω για εργαλεια στροφεια ιδιογωμοσης για GAL 20 , ειναι και αυτα που θα πρεπει να παρω , αλλα σιγα σιγα , πρωτα το οπλοpericles έγραψε: ↑11 Μαρ 2022 07:25Κλείσε τα μάτια και πάρε το μέ 200Ευρώ ένα βράδυ σε Ταβέρνα δεν φτάνουν για φαγητό. Εγώ αυτά τα μικρότερα ψάχνω εδώ αλλά κολλησαβ όλοι σαν τον Γεο Αγγελόπουλο στο 12αρηΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑10 Μαρ 2022 19:28 τον βρηκα τον δασκαλο με το δυκαννο GAL 20 , του ειπα χωρις να το εχω δει 150 και το σκεφτονταν , μετα του ειπα να το δω πρωτα και εαν ειναι καλο τοτε 200 ευρω , και δεχθηκε , την δευτερα η τριτη θα το δω που θα παει στο χωριο , τα δε φυσιγγια , μου τα μασαγε , οτι δεν θυματε , νομιζη οτι τα εδωσε , κλπ , μου ειπε οτι εχει και σκαγια , και οτι αλλο βρει θα μου δωσει , εαν λεει δεν τα εχει πεταξει η γυναικα του , και εργαλεια ιδιογωμοσης , τωρα δεν ξερω σαν να μου ειπε οτι ειναι Sabel η Silver δεν θυμαμε![]()
![]()
![]()
-
σε ευχαριστω Νικολα , σωστα ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμεΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑11 Μαρ 2022 10:55 Στους συγκεντρωτηρες ειναι μονοδρομος να βαλεις χαρτακι η φελουδακι μεσα ωστε να ανεβη η στηλη των σκαγιων ,γιατι αυτοι που κυκλοφορουν ειναι για 24 γραμ το λιγοτερο σκαγια και να κοψεις τον καλυκα τουλαχιστον στα 67 χιλιοστα .Καψουλι θελει το 615 .ΜΒ 32 1,20 Χ 22 γραμ σκαγια και ρελι . S4 σε 65 αρη καλυκα κομενο 1,05 X 22 με ρελι σε ψιλα σκαγια και για τα δυο σεταπ .Βεβαια βασικο ειναι και τι τσοκ εχει το οπλο ,γιατι τωρα ολα αυτα που λεμε ειναι χωρις να εχουμε στοιχεια του οπλου .
![]()
-
-
το θεμα ειναι οτι την δευτερα που θα το παρω , δεν θα μπορω να το δοκιμασω , θα περιμενω τον αυγουστο , κατευθειαν στα αγριοπεριστερα , το πολυ πολυ να ριξω καψουλια και με της δυο καννες , για να δω εαν ριχνει , η θα βρω ευκαιρια να ριξω καμια 10 φυσιγγια το πασχα στο χωριο
-
οποτε την δευτερα θα παρω μαζι μου φακο και γιαλια πρεσβιοποιας , για να δω και της καννες
- pericles
Στα Αγριοπερίστερα θα ρίχνεις 22 γρ. σετάπ του Γέροντα με την μέθοδο τών τριών απο το τετράδιο του Δημοτικού σχολείουΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑11 Μαρ 2022 19:23 το θεμα ειναι οτι την δευτερα που θα το παρω , δεν θα μπορω να το δοκιμασω , θα περιμενω τον αυγουστο , κατευθειαν στα αγριοπεριστερα , το πολυ πολυ να ριξω καψουλια και με της δυο καννες , για να δω εαν ριχνει , η θα βρω ευκαιρια να ριξω καμια 10 φυσιγγια το πασχα στο χωριο

Κερασμένα τα Ηλεκτρονικά καφεδάκια

-
oxι στα αγριοπεριστερα τσιγουνιες δεν θα εχει , εκει θα ριχνω 24 με 26 γραμμαρια ν 7 , στα ορτικια θα ριχνω 22 γραμμαρια με μισοταπα