ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΛΑΣΚΑΣ - IDIOGOMOSI

Mηχανές, ογκομετρικά, στροφεία ρελιάσματος και εργαλεία ιδιογόμωσης
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Re: ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΛΑΣΚΑΣ - IDIOGOMOSI

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

25/06/2025: ΧΑΡΑΞΟΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ

Ορίστε κύριε Παππού, πως κλείνουμε σωστά, το καλό το εννιάστερο, με Χάραξη-Ρέλιασμα στα 10 χιλιοστά, με Πολυσταδιακό στα 12-13 χιλιοστά και με Πεντασταδιακό στα 14 χιλιοστά, ενώ βεβαίως σου αναγνωρίζουμε ότι κάνεις σημαντικές προόδους και ότι έμαθες να ρελιάζεις, χωρίς να αναβοσβήνεις το μοτεράκι της πρώτυπης μηχανής σου, αλλά επειδή είσαι πανέξυπνος και άλλαξες τους κάλυκες στα κρουφά και εκτός κάμερας, θα σου στείλει ο φίλος σου ο Καββαδίας όλη τη σειρά ΔΩΡΟ, έτσι για να μάθεις να κλείνεις σωστά, χρησιμοποιώντας τα Ανοξείδωτα Μαχαιράκια από τη Χάραξη στο Ρέλιασμα και από τις πατέντες και τις ρυθμίσεις που θα αντιγράψεις από τα βίντεο του Site

https://www.idiogomosi.com/pages/posts/-2188.php
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Δεν αλλαξα καλυκες Νικολα .Μονο στο πρωτο φυσιγγια επειδη ηταν στραβος ο καλυκας τον εστρωσα πρωτα .Το μαχαιρακι στα δυο τρια πρωτα φυσιγγια ηταν σε αλλη θεση γιατι πριν ειχα γεμισει πεντασταδιακα μερικα φυσιγγια σκοπευτηριου και μετα ειδα οτι ειχε κακη ρυθμηση και οταν το εφτιαξα βγηκαν ολα αριστα μετα . ;) 8-)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο ολο Δικαιολογίες εισαι και δεν σε φτανει να σωπάσεις που θα πάρεις και δωράκια :?: :?: :) :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Αγαπητε φιλε εγω δεν εκανα τιποτα στην σχεδιαση και κατασκευη στα μαχαιρακια ,παρα μονο την παρουσιαση για να τα δουν οι φιλοι ιδιογομωτες οτι μπορουν να χαραξουν και να κλεισουν τα φυσιγγια τους με πολλους τροπους και πιστευω οτι το καταφερα ,αν και ακουστηκαν διαφορα οτι σταματαω το μοτερ και κανουμε μονταζ ,για αυτο και στο τελευταιο βιντεο το εχουμε με συνεχη ροη και οχι με μονταζ για αυτο τον λογο ,ωστε να μπουν τα πραγματα στην θεση τους .Θεωρω οτι ειναι αδικο για καποιον που εβαλε υλικα ωρες σχεδιασης και κατασκευης να τον εκμεταλευτω και ζητησα τα μαχαιρακια να ειναι επι πληρωμη γιατι σεβομαι τον κοπο του και την πολυχρονη προσωπικη φιλια μας .Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πιανει στα χερια του παντα παιρνουν ολα βαθμο ΑΡΙΣΤΑ και ειμαι τυχερος που τον εχω φιλο και δοκιμασα πρωτος τα προτοτυπα ;) 8-)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Για τον Καββαδια ουτε συζήτηση για οτι εχει φτιάξει. Και γνωριζω πολυ καλά οτι καποια προτότυπα με μικρο ατέλειες τα χαρίζει. Οπως και εγω ειμαι πρόθυμος να συνησφέρω κατιουτως ωστε να μειωνει το κοστος μεχρι να καταλήξει στο τέλειο προιόν.
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Όπως καλύτερα επιθυμεί ο κύριος Περικλής μας, να του δώκουμε κατιούτως το δοκιμαστικό-κανονικότατο 4-άρι ή να του δώκουμε κατιούτως και άλλα δοκιμαστικά της σειράς κατιούτως ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ότι πει ο κύριος Γεροντόπουλος εμείς θα υπακούσουμε στας επιθυμίας των 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles

Αναμένω. Μάλιστα το Σαββάτο εψαξα και τον Σάββα στο Νέο του Υποστατικό ευρωπαικών Προδιαγραφών :)
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Και μου στέλνει το ταχυδρομικό Περιστέρι και μου λαλεί: Το ΠΑΙΔΙ !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ένα δωδεκάρι μαχαιράκι παρακαλώ με τόσες πτυχές όσα και τα φατσουλίδια εις τον κύριον Περικλέαν 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles

Ευπρόσδεκτον θα το τιμήσω με κάθε ευπρέπεια :)
Απάντηση