ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 10 Οκτ 2024 17:40 Η καλη δουλεια αργει να γινει Νικολα . ;) :)
Μήπως λέω μήπως Γεροντάκο ηθελες να γράψεις το !! Καράβι που αργεί Σκ@τ@ ειναι φορτομένο!!! :?: :?: :) :D :D :D :D
Λοιπον Γεροντάκο κάτσε εδω στον Καφενέ γιατι σήμερα πάω στο χωριό να δω τα δέντρα και να τσακίσω ελιές να εχουμε τον χειμώνα :) :D :D :D Ειναι και κυνηξγετική περίοδος ολοο και κάποιος θα χρειαστεί πληροφορίες για κανένα Καριοφύλι που εισαι μοναδικός γνώστης να δώσεις πληροφορίες :D :D :D :D :D :D :D Λοιπόν Γεροντάκο θέλω την Γνωμη σου . Τέρμα η Ζιβανία δεν την πίνω εκτος απο ενα δυο σφηνάκια κατεψυγμένα, αλλά θα το γυρίσω στο τσίπουρο. Ψες ενα τεταρτάκι το ρούφηξα το τιμημένο ητανε αποστολάκης αλλά η Τιμή του πολύ ψηλή, γιαυτό λέω θέλω να μου πείς ενα τρόπο να φέω χύμα μπετόνι αν γίνεται με καράβι να σταλεί αλλά οχι το καράβι που θα μεταφέρει το όπλο του Φίλου Ορφανίδη μπάς και πάρει μυρωδιές ασχημες το αγίασμα :) :) :D :D ( Αν και αστιευόμενος το θέμα το σκέφτομαι σοβαρά.)
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Το καραβι που αργει θα κανει χαρουμενο τον Ορφανιδη ,που θα κυνηγα με Αγγλικο κοκοροντουφεκο ,και εσυ θα σκασεις απο την ζηλεια σου . ;) :) Αφου δεν πηγαινεις κυνηγι να κτυπησεις θηραματα πηγαινεις στο χωριο για να κτυπησεις ελιες .Κατι θελεις να κτυπας παντα ,και αφου δεν βρισκεις πουλια, κτυπας τις ελιες .Κανονησε να βαρας τις ελιες με καμμια τεραστια βαριοπουλα σαν και αυτες που σπανε τις πετρες για να τις κανεις τσακιστες ,και να ξεσηκωσεις τον κοσμο , :o :o :lol: :lol: :lol: Και το κακο ειναι οτι ειμαι μακρυα για να ερθω να σε υποστηριξω στο δικαστηριο ,και να πω του δικαστη οτι εκανες φασαρια με την βαριοπουλα γιατι τσακιζες ελιες . :o :lol: :lol: :lol: :lol: Λοιπον επειδη ειμαι παραγωγος στις ελιες ,το καλυτερο εργαλειο στις τσακιστες ελιες ειναι το μπουκαλι μπυρας ,αν και εγω τις δικες μου τυπου Καλαμων ,και χονδρολιες τις κανω χαρακτες . ;) 8-) :) Ολο το μυστικο να ξερεις ειναι οτι για να ξεπικρισουν θελουν θαλασσινο νερο ,που εχει την καλυτερη αναλογια αλατιου νερου . ;) 8-) Γεροντακος SPEAKING . :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

ο φωστηρας μας οταν την πρωτη φορα που εκανε 20 μερες να μου το στειλει , που μου το εστειλε ημιτελες και μου εβαλε καινουρια βελωνα :( , δεν ειδε οτι χτυπα τα καψουλια ομοκεντρα :o , για να το διορθοσει , παρα εριξε δυο καψουλια χωρις να δει που και πως χτυπαει η βελωνα , :twisted: δεν ειδε ο φωστηρας μας οτι η βιδα που σιγκρατη της πλακες (φωτιες ) ειχε κλοτσησει και δεν εσφιγκε της πλακες ΕΛΕΟΣ , επρεπε να το παρω πισω να το δοκιμασω και να δω τα χαλια του :twisted: , με πρωτα πρωτα μετα απο δυο τουφεκιες να ξεκουμποθουν οι πλακες (φωτιες ) και να μην πατιετε η σκανδαλη , που επαθα σοκ , :ugeek: και το ειδα και εβαλα της πλακες στην θεση τους , και ευτηχος που ειχα σουγια και εσφικσα την βιδα λιγο οσο μπορουσα , και μετα μου αρχισε η αριστερη της αφλογισιες , και αφου του ειπα οτι το οπλο αυτο εχει να ριξει τουλαχιστον 40 χρονια , και το ξανα εστειλα πισω απο της 19 σεπτεμβριου , μονο και μονο να μου φτιαξη πασα στης φωτιες και να βαλει αλλη βιδα , και αλλη βελωνα , και ο εμπειρος φωστηρας μας εχει ακομα το οπλο εκει 23 μερες , να το ηξερα και να ξερενομουν, και αυριο και αυριο θα το στειλω , και δεν μπορω να πιασω γραμμη για να το παρουν , κατσε 10 λεπτα και περνε συνεχεια τηλεφωνο να δεις πως πιανεις γραμμη , υπαρχουν και τα κεντρικα που πιανεις αμεσος γραμμη
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

απο εμενα περνει ΔΙΑΓΡΑΦΗ :cry: , κατα αρχην ο ανθρωπος δεν ξερει τα συμβολα και σφραγιδες που εχει πανω το οπλο , τι ηλικια ειναι το οπλο , ποσες πιεσης , και εαν ειναι αγγλικο, και ΤΙ ΘΑΛΑΜΕΣ εχει το 2, 1/2 ,που ειναι θαλαμες 65 χιλιοστων , τι ειναι η 3 TONS , :o :shock: αμφιβαλω να βρικε σωστα οτι εχει τσοκ 4αστρα και 3 αστρα , :shock: απλος δεν ηξερε να ανοιξη τα τσοκ , για αυτο μου το ειπε , και μου ειπε μαλακα φυσιγγια να βαζω , και εγω εαν ειμουν ασχετος θα εβαζα 30 γραμμαρια 70 χιλιοστων , και θα εσκαγαν οι κανες αφου εχει θαλαμες 65 χιλιοστων , και χωρις να ξερω τον λογο που εσκασαν
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

οι δοκιμες τον μαραναν , :cry: και αφου το δοκιμασε πως δεν ειδε οτι το οπλο ηταν χαλια :shock: :shock: , αλλα σιγα μην το δοκιμασε :evil: , εαν το δοκιμαζε θα του εμειναν οι πλακες (φωτιες ) στο χερι , :geek: η θα εψαχνε να της βρει μεσα στα χορτα , και θα εβλεπε οτι δεν σκαει ολα τα καψουλια
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ο εφιαλτες με της λευκες :evil: , με πηρα τηλεφωνο στης 5.50 το απογευμα , αλλα κοιμομουν , ειδα την κλιση , :( και τον πηρα μετα απο μιση ωρα και δεν το σηκωνε , τα ιδια και χθες , που με πηρε απογευμα και μου ειπε οτι δεν περασε ο διανομεας του ελτα κουριερ γιατι ειχε πολυ δουλεια , οποτε και σημερα τα ιδια θα μου ελεγε , το παμε απο δευτερα σε δευτερα :cry: , εισαι επεγελματιας κανε εναν διακανονισμο με τα ελτα κουριερ , οπως τοσες αλλες εταιριες που εχουν e, shop , οπως ο Χατζιωτης που εχει κανει συμβαση με ΓΕΝΙΚΗ ,με σπιντεξ , με ελτα κουριερ , και του χρεωνουν το οπλο 6 ευρω , και οχι 25 ευρω , και πληρωνει εκεινος τα μεταφορικα σαν επιχειρηση που εχει που ειναι ποιο οικονομηκα τα μεταφορικα σε αυτους , και ειναι υποχρεωμενοι να ερθουν οι διανομεις , και να σηκωνουν τα τηλεφωνα , τωρα ετσι σε χρεωνουν σαν ιδιωτη , και την νυφη την πληρωνει ο πελατης που ειναι 24,80 , να παει και 24,80 να ερθει , δηλαδη ενα 50αρικο μονο τα μεταφορικα, δυο φορες το οπλο πισω μπρος εχω δωσει 75 ευρω , και τωρα που θα ερθει αλλα 25 , δηλαδη 100 ευρω μονο τα μεταφορικα , μου επι οτι ΘΑ τα πληρωνε εκεινος και εψαχνε τροπο οικονομικο να το στειλει τοσες μερες , αλλα ευτηχος δεν βρικε γιατι μπορει και το οπλο να εχανα και καμια 10αρια μερες θα εκανε να φτασει το οπλο , και μετα αποφασισε να παρει τα ελτα κουριερ που ακομα περιμενω , και κατα πασα πιθανοτητα τα μεταφορικα θα τα εχει χρεωση σε εμενα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

οσο αργη τοσο βραζω απο τα νευρα μου :cry: :evil: :evil: , μονο οταν ερθει σε καλη κατασταση θα σταματησω , εκτος και ειναι παλι οπως το πηγα , δηλαδη Γιαννης πηγε Γιαννης γυρισε :evil:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

παω μια βολτα να ηρεμισω , να πιω κανενα τσιπουρο
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

o φωστηρας μας βγαζει και δικα του συμπερασματα , :o :o απορει λεει γιατι και για ποιο λογο ειναι πειραγμενη η μια βελονα , :? και οταν του ειπα οτι δεν την πειραξε την βελονα κανεις , αλλα ο κοκορας χτυπαει ομοκεντρα γιατι οι πλακες (φωτιες )δεν ειναι κουμπομενες σωστα , λογο οτι εχει κλοτσισει η βιδα που τους συγκρατει , ειπε δεν ειναι αυτο , :x και οταν του πηγα το 20αρι πριν 3 μηνες για να μου βαλει βελονες , του ειχα μεσα 4 καλυκες ξαναριγμενους τουλαχιστο απο 5 φορες τον καθε εναν , για να δει πως δεν σκαει τα καψουλια , και απο τους φουσκομενους καλυκες καταλαβε ο φωστηρας μας οτι οι κανες εκει που μπενει το φυσιγγιο καποιος της ειχε λυμαρη , για αυτο και φουσκωνουν οι καλυκες οταν ριχτουν , και απορουσε και εκει γιατι να το εκανε αυτο :o και οταν του ειπα οτι οι καλυκες ειναι φουσκομενοι στο πισω μερος γιατι εχουν ξανα ριχτει τυλαχιστο 5 φορες ο καθενας , τοτε εκανε μοκο , και αλαξε θεμα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβασα πριν λιγο τις τιμες στις πυριτιδες που ηρθαν ,D 20 , A1, και GM3 .130 ευρω το κιλο εφτασαν ,δηλαδη 65 ευρω το μισοκιλο . :o :o :shock: Ημαρτον πια .Δηλαδη αν ερθουν ΜΒ 32, SIPE, ,S4 ,ποσο θα εχουν ? Πιστευω 150 ευρω το κιλο τουλαχιστον .Σκεφτειτε ποσο θα φτασουν τα φυσιγγια . :o :oops: Πριν δυο μερες εψαχνα να αγορασω ετοιμα σκοπευτικα φυσιγγια για το σκοπευτηριο για να μη χαλαω τα υλικα μου ,και μια συγκεκριμενη μαρκα εισαγωγεα μεγαλης κατασκευαστικης εταιρειας φυσιγγιων δεν υπαρχει στο εμποριο γιατι προφανως περιμενε την αυξηση στα υλικα . :o 8-) :oops: :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 13 Οκτ 2024 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

δεν θα περνουμε πυριτηδες , εαν δεν κατεβουν οι τιμες , θα προσπαθισουμε να την βγαλουμε με της λιγες που εχουμε , και να ριχνουμε λιγα φυσιγγια , και σε ποιο εκλεκτα , ισως για τα θηραματα να βγει σε καλο τους , και γενικα για το κυνηγι , γιατι πριν ο καθε γρουσουζης επερνε μαζι του 4 κουτια φυσιγγια σε καθε εξοδο του στην τσιχλα , και εριχνε οπου και σε οποια αποσταση την εβλεπε , αδειαζοντας της καραμπινες πανω σε μια τσιχλα ψηλωμενη που εριχνε τριαρες, μην πω και πενταρες μερικοι πονηροι , που εβγαζαν τον μειωτιρα απο της καραμπινες
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ο τσιχλας θα ειναι ποιο συγκρατημενος στης τουφεκιες του , και γενικα θα μιωθουν οι κυνηγοι της τουφεκιας και του χαβαλε , και θα μεινουν οι σωστοι κυνηγοι και φανατικοι λατρεις του ειδους , αλλα θα την πληρωσουν την νυφη τα αλλα θηραματα που ριχνουμε λιγοτερες τουφεκιες σε αυτα , και θα γλυτοσουν οι τσιχλες και τα κοτσυφια
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

φταινε αυτοι οι βρωμο πολεμοι που αφαιρουν αθωες ψυχες :( , που ασχολουντε τα εργοστασια με παραγωγη πολεμικου υλικου , :evil: δεν ειναι μονο οι πυριτηδες , δες τα καψουλια δυπλασια τιμη , απο 3 ευρω και 4 τα 100 καψουλια , τωρα εχουν 7,5 τα 100
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Στον Γιωργο [ΚΕΝΤΑΥΡΟ] εχουν αυτες τις τιμες .Αλλα μαγαζια εδω στην Ελλαδα τα πουλανε ποιο ακριβα τα υλικα . Και στην Ιταλια τοσο σε τιμες εχουν τα υλικα περιπου μαθαινω . 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 13 Οκτ 2024 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το ξερω Νικολα φτανουν και τα 10 και 12 ευρω τα καψουλια , και τα σκαγια 5,50 ευρω το κιλο , για αυτο δεν περνω ουτε εναν καλυκα απο αυτους
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

να πουμε και αλλα να ξεχασω τον πονο μου με τον φωστηρα μας , :( γιατι το φυσαω και δεν κρυωνει , ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ και αφου εκανε την μαλακια του, διωρθοσε το αμεσως σε μια βδομαδα αντε 10 μερες , αλλα οχι σε 24 μερες , και κοντευουμε μηνα απο την δευτερη φορα που το εστειλα στης 19 σεπτεμβριου , και πανε ο ιδιος στα γραφεια και στειλτο, εαν δεν μπορεις να πιασεις γραμμη , αφου εισουν φαουλ , τι το κολοβαρας τοσες μερες επειδη δεν θα παρεις αλλα χρηματα , ποιο καλα να με χρεωνε παρα αυτο το περιμενε, δεν νομιζω να ειμαι παραλογος και υπερβολικος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 13 Οκτ 2024 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τωρα θελει οικονομια στα υλικα και μονο σε θηραματα να ριχνουμε τουφεκιες .Για μενα το σκοπευτηριο που πηγαινα και εκανα προπονηση ολο το καλοκαιρι που περνουσα ευχαριστα την ωρα μου ,και πολλες φορες εριχνα και σε αγωνες τελειωσε οριστικα .Δεν ξερω οι αλλοι σκοπευτες τι θα κανουν ,αλλα για μενα τερμα .Δεν ειναι μονο οι πυριτιδες ,αλλα και οι καλυκες που δεν υπαρχουν πολλοι ,και αυτοι οι λιγοι που υπαρχουν πηραν την ανηφορα .Στο μονο που θα πηγαινω στο σκοπευτηριο ειναι για δοκιμες ,και να βλεπω κανενα φιλο ,οταν απαγορευεται το κυνηγι . ;) 8-) Δοξα τον Θεο εχω κανει κουμαντο για να εχω υλικα να κυνηγαω. ;) :)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εμενα Νικολα παλια που υπηρχε ενας τοπος που ριχναμε σε δυσκακια με τον κυνηγετικο συλογο , δεν με ενθουσιασε το σκοπευτηριο , να περιμενω στην σειρα , να εχω τον καθενα να με σχολιαζει , και να πλακωνουμε να ριξω απανοτα ενα και δυο κουτι φυσιγγια , και να αναβουν οι κανες απο της απανοτες τουφεκιες, που καποια στιγμη εριξα δυο κουτια απανωτα , και δεν μπορουσα να ανοιξω το σουπερ ποζε και μυριζε ζεστο σιδερο , που περιμενα να κρυωσει για να το ανοιξω , το θεωρισα σαν σπαταλη και φθορα στο οπλο , ουτε με το δισκακη που σκοπευα ενθουσιαζωμουν , εαν εβρισκα το σημειο που πρεπει να το σκοπευσω ηταν ευκολο , και με διαφορετικη τροχια , μετα απο μερικες τουφεκιες το εβρισκα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

να πουμε και αλλα να ξεχασω τον πονο μου με τον φωστηρα μας , :( γιατι το φυσαω και δεν κρυωνει , ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ και αφου εκανε την μαλακια του, διωρθοσε το αμεσως σε μια βδομαδα αντε 10 μερες , αλλα οχι σε 24 μερες , και κοντευουμε μηνα απο την δευτερη φορα που το εστειλα στης 19 σεπτεμβριου , και πανε ο ιδιος στα γραφεια και στειλτο, εαν δεν μπορεις να πιασεις γραμμη , αφου εισουν φαουλ , τι το κολοβαρας τοσες μερες επειδη δεν θα παρεις αλλα χρηματα , ποιο καλα να με χρεωνε παρα αυτο το περιμενε, δεν νομιζω να ειμαι παραλογος και υπερβολικος
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ελατε στον καφενε πειτε κατι για αυτα που περναω , δεν δαγκανει :)
Απάντηση