ο εφιαλτες με της λευκες

, με πηρα τηλεφωνο στης 5.50 το απογευμα , αλλα κοιμομουν , ειδα την κλιση ,

και τον πηρα μετα απο μιση ωρα και δεν το σηκωνε , τα ιδια και χθες , που με πηρε απογευμα και μου ειπε οτι δεν περασε ο διανομεας του ελτα κουριερ γιατι ειχε πολυ δουλεια , οποτε και σημερα τα ιδια θα μου ελεγε , το παμε απο δευτερα σε δευτερα

, εισαι επεγελματιας κανε εναν διακανονισμο με τα ελτα κουριερ , οπως τοσες αλλες εταιριες που εχουν e, shop , οπως ο Χατζιωτης που εχει κανει συμβαση με ΓΕΝΙΚΗ ,με σπιντεξ , με ελτα κουριερ , και του χρεωνουν το οπλο 6 ευρω , και οχι 25 ευρω , και πληρωνει εκεινος τα μεταφορικα σαν επιχειρηση που εχει που ειναι ποιο οικονομηκα τα μεταφορικα σε αυτους , και ειναι υποχρεωμενοι να ερθουν οι διανομεις , και να σηκωνουν τα τηλεφωνα , τωρα ετσι σε χρεωνουν σαν ιδιωτη , και την νυφη την πληρωνει ο πελατης που ειναι 24,80 , να παει και 24,80 να ερθει , δηλαδη ενα 50αρικο μονο τα μεταφορικα, δυο φορες το οπλο πισω μπρος εχω δωσει 75 ευρω , και τωρα που θα ερθει αλλα 25 , δηλαδη 100 ευρω μονο τα μεταφορικα , μου επι οτι ΘΑ τα πληρωνε εκεινος και εψαχνε τροπο οικονομικο να το στειλει τοσες μερες , αλλα ευτηχος δεν βρικε γιατι μπορει και το οπλο να εχανα και καμια 10αρια μερες θα εκανε να φτασει το οπλο , και μετα αποφασισε να παρει τα ελτα κουριερ που ακομα περιμενω , και κατα πασα πιθανοτητα τα μεταφορικα θα τα εχει χρεωση σε εμενα