Γεροντάκο που να ακούσεις ακόμη με την Α0 τί φόρτωμα εγινεΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑26 Αύγ 2024 08:05 Τι ωρα εχεις ραντεβου με τον οδοντιατρο για να σου φτιαξει την μασελα ?Ακου με 40 βαθμους θερμοκρασια να ριχνεις 1,80 πυριτιδα Α1 .
Φανταζομαι που θα εφτανε το καπελακι σου με καθε τουφεκια που εριχνες .Αντι να ψαχνεις την φασα εψαχνες το καπελο σου .
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα μου τα λες αλλιως .Εσυ γιατι δεν πηγες να καθησεις εκει που ηταν οι αλλοι ? Θα σου πω εγω .Γιατι σε εδιωξαν για να μη τρομαζεις τα πουλια με το κανονι σου με τις ομοβροντιες .
![]()
![]()
Εγω ξερω οτι ο κοσμος βγαζει αναμνηστικες φωτο με τα θηραματα ,και οχι με τα πουπουλα .
![]()
![]()
![]()
![]()
Ψεματα λεω ? Εχω μερικες φωτο απο κυνηγι φασας .Θελεις να σου τις στειλω και με μονταζ να βαλεις τον εαυτο σου μεσα ?
![]()
![]()
![]()

Στις 18 Σεμπτεβριου θα γίνει πληστηριασμός διάφορα όπλα. Στην λίστα υπάρχουν και 5-6 Εγλέζικα και άλλα πολλά Μονόκαννα δίκαννα από πολλούς κατασκευαστές. Εχει και ενδικτικες τιμές που θα ανοίξει η πώληση αλλά μην νομίζεται οτι ειναι και χιλιάδες.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑26 Αύγ 2024 20:59 σε ευχαριστω , θα περιμενω με αγωνια να το παραλαβη για να που τι προβλεπετε , γιατι εχω μουρλα με τα παλια , και δεν ειχα ποτε τοσο παλιο
Εχω στείλει στον Πράκτωρα μου τον κατάλογο με όλους τους ορους πώλησεως.