ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2024 08:05 Τι ωρα εχεις ραντεβου με τον οδοντιατρο για να σου φτιαξει την μασελα ? :lol: Ακου με 40 βαθμους θερμοκρασια να ριχνεις 1,80 πυριτιδα Α1 . :o Φανταζομαι που θα εφτανε το καπελακι σου με καθε τουφεκια που εριχνες .Αντι να ψαχνεις την φασα εψαχνες το καπελο σου . :o :lol: :lol: :lol: :lol: Τωρα μου τα λες αλλιως .Εσυ γιατι δεν πηγες να καθησεις εκει που ηταν οι αλλοι ? Θα σου πω εγω .Γιατι σε εδιωξαν για να μη τρομαζεις τα πουλια με το κανονι σου με τις ομοβροντιες . ;) :lol: :lol: Εγω ξερω οτι ο κοσμος βγαζει αναμνηστικες φωτο με τα θηραματα ,και οχι με τα πουπουλα . ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Ψεματα λεω ? Εχω μερικες φωτο απο κυνηγι φασας .Θελεις να σου τις στειλω και με μονταζ να βαλεις τον εαυτο σου μεσα ? :lol: :lol: :lol:
Γεροντάκο που να ακούσεις ακόμη με την Α0 τί φόρτωμα εγινε :!: :!: :!: Ερχεται η Φ'ωτο στο Viber :) :) :)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 26 Αύγ 2024 20:59 σε ευχαριστω , θα περιμενω με αγωνια να το παραλαβη για να που τι προβλεπετε , γιατι εχω μουρλα με τα παλια , και δεν ειχα ποτε τοσο παλιο
Στις 18 Σεμπτεβριου θα γίνει πληστηριασμός διάφορα όπλα. Στην λίστα υπάρχουν και 5-6 Εγλέζικα και άλλα πολλά Μονόκαννα δίκαννα από πολλούς κατασκευαστές. Εχει και ενδικτικες τιμές που θα ανοίξει η πώληση αλλά μην νομίζεται οτι ειναι και χιλιάδες.
Εχω στείλει στον Πράκτωρα μου τον κατάλογο με όλους τους ορους πώλησεως.
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Πούπουλα για μαξιλάρι είδαμε ,αλλά καμιά φασα για να βάλουμε στην κατσαρολα δεν είδαμε . :lol: Τι να τα κάνεις τα όπλα όταν με αυτά που έχεις δεν μπορείς να πετύχεις θήραμα ; :lol: :lol:Επειδή τα 30-32 γραμ σκάγια δεν σκοτώνουν τις φάσες πηγές και γέμισες φυσίγγια με ένα κιλό σκάγια και 3 γραμ πυρίτιδα ,αλλα και πάλι αντί για πουλιά έφερες σύκα και πούπουλα . :lol: :lol:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο 'εμεινες πίσω με τις συνταγές. Γιατι δεν δοκιμάζεις κάτι νέο :?: :?: Φοβάσε οτι θα σου αρέσει :?: Τα 30-32 γρ. πλέον ειναι για μικρότερα διαμετρήματα αλλά και το 35γρ δεν ειναι υπερβολικό στο 12αρη. ;) ;) Φάσσες εχεεω πολλές στον καταψύκτη και ειναι καλοσυντηρημένες μέσα σε κουτιά και μέσα σε πάγο. Λέω να πάρω καμιά δεκαριά να κοψω τα στήθει και να φτιάξω κιμά για μπιφτέκια μια συνταγή που κάνει κάποιος άλλος κυνηγός :) :) :D :D Μάθε επιτέλους και κάτι καινούργιο γιατί οπως πάς μονο με την γραφικότητα θα σου πάρουνε και το βαρκάκι και θα μείνουνε τα κουπιά να τινάζεις τα κρεββάτια :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

φιλε εσυ μπορεις να εχεις γνωστο οδοντιατρο και να σου κανει καλες τιμες γιατι εισαι τακτικος πελατης με τα σεταπ που φτιαχνεις .Εγω ομως δεν εχω ,και για να μου φτιαξει την μασελα θελει ενα σωρο λεφτα . :mrgreen: :mrgreen: Βρε μαστορα με 40 βαθμους θερμοκρασια πηγες και γεμισες πυριτιδα ΑΟ με 2 γραμ χ35 γραμ σκαγια ? :o Με αυτο το σεταπ το σκουφι σου σε καθε ντουφεκια θα πηγαινει 10 μετρα παρα περα . ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Σε αλλη ενοτητα θα γραψω ορισμενα πραγματα ,και οταν ερθεις εδω πρεπει να τα εχεις διαβασει γιατι θα περασεις απο εξετασεις με ολομελεια δικαστηριου και στην αιθουσα ,,ΜΠΛΕ ΧΤΑΠΟΔΙ,,. :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

πηρα τηλεφωνο τον Χριστακο , και μου ειπε τα νεα , 1) τα καλα ειναι οτι φτιαχνονται οι εφαρμογες και δεν θα κουνουν οι κανες , οτι τα τσοκ του ειναι 4 αστρα και 3 , οποτε δεν τα πειραζει , ο επικρουστηρας και αυτος εχει να αλλαξει , και οντος ειναι εγγλεζικο . 2)Τα κακα νεα ειναι οτι εχει λεπτες κανες , και πρεπει να βαζω το πολυ μεχρι 30 γραμμαρια . με ιδανικη γομωση τα 28 γραμμαρια , και ειναι πολυ δουλεμενο , και χτυπημενο , για αυτο δεν εκλεινε σωστα , και θελει να φτιαξει της εφαμοργες , πιθανον καποιος το πατησε , η με τα ποδια , η με το αμαξι , η καπου στριμωχτικε ασχημα και πιεστηκε σε κανενα πορτ παγκαζ, και η αξια του καποτε ηταν απο τα ακριβα , ενω τωρα οπως ειναι δουλεμενο , αλλα φτιαγμενο στοιχιζει στα 1500 ευρω, μου ειπε τα λεμε απο δευτερα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικόλα κόστος σου είπε ; Και αν αξίζει η επισκευή του ; Συνήθως τα Εγγλέζικα όπλα είχαν στενά τσοκ 3 κσι1 αστέρι .Τώρα αυτό για να έχει 4 και 3 άστρα σημαίνει ότι έχει γίνει στο όπλο επισκευή παλαιότερα ώστε να ανοίξουν τα τσοκ με αποτέλεσμα να έχουν,, φάει,,τις κάνες του και αυτές να είναι τόσο λεπτές .Ούτως η άλλως επειδή το όπλο στα μεταλα του είναι ,,κουρασμένο,,για αυτό θέλει ελαφρεις γομωσεις .Και εμένα τα παλαιά όπλα που έχω είναι πάνω από 100 χρόνων δεν τους βάζω πάνω από 30 γραμ σκάγια ,και δεν συγχωρούν λάθη .Έτσι και αλλιώς κατά δεύτερον από την στιγμή που είναι οι θαλάμες του 65 αρες δεν πηγαίνεις πάνω από 30 γραμμάρια σκάγια .Μακάρι να το φτιάξει σωστά και να το ευχαριστηθεί στο κυνήγι .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

μια χαρα ειναι τα 30 γραμμαρια , και 28 , ακομα και 24 , οσο για της θαλαμες 65αρες το ηξερα απο την αρχη ουτε ειναι προβλημα για εμας τους ιδιογωμοτες , αλιμονο για αλλους που δεν ειναι , εχω ενα φιλο που εχει οπλο με 65αρες θαλαμες και με το ζορι βρισκει φυσιγγια των 67,5 χιλιοστων , και 32 γραμμαρια , τα πληρωνει πανακριβα ELEY ,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

μου ειπε οτι φτιαχνωντε οι εφαρμογες , και απο οτι καταλαβα ευκολα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μια χαρά τότε .Με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου και να το ευχαριστηθεί .Οι 65αρες θαλάμες για εμάς που γεμίζουμε μόνοι μας είναι no problem .Και εγώ που έχω ένα με τέτοιες θαλάμες ,του έχω τα φυσίγγια του στα 30 γραμ σκάγια ,αλλά παρότι είναι 100 χρόνων είναι σαν καινούργιο .Απόλαυση σκέτη .Το μόνοου του έχω αλλάξει είναι μόνο η βελόνα του ,και τίποτα άλλο .Αν μπορέσω θα το βάλω φωτό να το δεις .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Νικολα τελικα ο εγλεζος με αυτα που μου ειπε επεσε μεσα μονο στα τσοκ οτι ηταν 4αστρα και 3 , στα αλλα ολα ηταν λαθος , μου ειπε οτι εχει θαλαμες 70αρες , και εχουν αλαχθει καινουριες κανες , και να βαζω , ημαρτον μεχρι 40 γραμμαρια :cry: :ugeek: , φυσικα δεν θα εβαζα
ποτε , οι κανες οντος εχουν αλαχτει με την μεθοδο sleening , το γραφει πανω στης κανες , αλλα δεν ξερουμε ποτε πριν 20 χρονια , η πριν 80 χρονια , παντος μεσα οι κανες ειναι καθρεφτες , αλλα και να εχουν αλαχτει με αυτη την μεθοδο εχουν κοπει οι παλιες απο το σημειο των θαλαμων και αρχη των κονων , προφανος η απο πολυ σκουρια , η απο σκασημο κανης , τοτε και μονο της αλαζαν , και κολουσαν καινουριες κανες , με της παλιες θαλαμες και τα παλια κλειδια του οπλου, και οχι ολικη αλαγη κανων , με το μονο παλιο η μπασκουλα του οπλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 29 Αύγ 2024 15:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το θεμα ειναι οτι παριστανει και τον γνωστη ο εγλεζος , εγω παντος δεν του ειπα τιποτα , γιατι παλι τον ευχαριστω που κρατησε τον λογο του.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Όταν με το καλό το πάρεις στα χέρια σου κάθησε και γέμισε του μαλακά φυσιγγια για να κάνεις το κέφι σου .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εχω αρκετα υποψιν μου Νικολα των 30 γραμμαριων , και ολα σε ρελι παραδοσιακο και 65αρι καλυκες, θα ψαξω και με την PSB1 που υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα , με ρελι σε 65αρι καλυκα απο 28 , μεχρι 30 , και με ταπα θα φτιαξω , εχω και ντιανα , και γνησιες παλιες μαλινες
Άβαταρ μέλους
pericles

'Αντε Ορφανίδη με το καλό να το πάρεις και οι γομώσεις ειναι το ευκολότερο.
Εγω χθές ειπα να αρχίσω να γεμίζω λίγες ελαφριες γομώσεις για το 20αρη στα 25 γρ. με την GP που την εχω εδώ και πολλά Χρόνια αδούλευτη γιατί ενα βιβλίο Ιδιογομωσεων απο Τα πρώτα που έβγαλε ένας δικός σας (δεν λέμε όνομα) έγραφε για την συγκεκριμένη πυρίτιδα οτι ειναι ιδιότροπη και εδινε κάτι συνταγές με κάτι 1,63, και 1,52 και με εκανε να μην την χρησιμοποιώ :) :) :) Οπότε τώρα που βρήκα Φθηνό Οδοντίατρο είπα να την δουλέψω γιατι με την Α0 την ειχα κάνει στα 28γρ. στο 20αρη φονικότατη αλλά επειδή ένας Γεροντάκος έριχνε με την σφεντόνα και του κόπηκε το λάστιχο ειχε πάει σε οδοντίατρο για επέμβαση και του κόψανε λίγο την Μασέλα :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Χθες πανηγύριζαν οι οδοντίατροι μόλις έμαθαν ότι πηγές για κυνήγι . :o :mrgreen: Και επάνω που δεν είχαν δουλειά λόγω διακοπών ,βρέθηκες εσύ να τους δωσεις δουλειά με τα σεταπ που φτιάχνεις :mrgreen: Τώρα μας μπερδεψες πάλι .Την ΑΟ την γέμισες με 28 γραμ σκάγια για το cal 20 και κυνήγι πηγές με τους δυναμίτες και με το κανόνι σου cal 12 και 35 γραμ σκάγια με 2 γραμ πυρίτιδα ; :mrgreen: :o
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο εδώ και δυο χρόνια δεν ειδες τις φωτογραφίς με Πέρδικες και τα φυσίγγια Τεκνα στα 32 και Αο στα 28 :?: :?: :?: Θες να στειλω και χθεσινές φωτογραφίες Με την Αο στο 12αρη με την συνταγή που σου εχω δώσει και γίνεται το σοuπερ ποζέ Π.Α.Ο CaL 12 :?: :?: :?: :?: Αντε νομιζω έκοψες πίσω και εχασες επεισόδια :) :D :D :D :D :D Θα σου βάλω λουρί Γαυγίσματος να συντονιστεις γιατι δεν θέλεις να δοκιμάσεις :) :D :D :D :D :D
Μια δοκιμή ειναι δεν θα κάνεις Γάμο με ομόφυλο :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η δοκιμη αυτη ειναι οικονομικα ασυμφορη γιατι θα μου στοιχισει στον οδοντιατρο κανενα διχιλιαρο . :o :mrgreen: :mrgreen: Στο χωριο μου ξερεις τι λενε ? Τιδουλεια εχει η αλεπου στο παζαρι ,,.Και ποιος σου ειπε ρε μαστορα οτι θελω να κανω το οπλο μου Π,Α,Ο ? Ποιος ο λογος να του αλλαξω διαμετρημα και απο cal 12 να το κανω Π.Α.Ο ,δηλαδη οπως μου εκανε ο Παλιογερος το φλομπερακι μου απο 9 m.m cal 36 ? :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

σημερα πηρα τηλεφωνο τον μαστορα , και μου ειπε οτι ολα καλα , εφτιαξε της εφαρμογες , οι κανες δεν κουναν , κλεινει το οπλο σωστα , μου αλαξε τον αριστερο επικρουστηρα , και σκαλωσε στους αρτιριουχους , που δεν ειχε και περιμενει με κουριερ να τους στειλουν αυριο , η μεθαυριο , και να τους βαλει και να το στειλει , τον ρωτησα ποσο , αλλα δεν θυματε θα μου πει οταν βαλει και τους αρτιριουχους , ποσο στοιχιζει ολη η επισκευη , αλλα δεν τον ακουσα να δυσκολευτικε να το φτιαξει , οποτε ηταν θετικο και ανεμενω
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Με το καλο να το παραλάβεις Νικόλα .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

σε ευχαριστω , μετα θα αρχισω το ψαξιμω και δοκιμη στο θηραμα για μαλακα σεταπ ρελι και 65αριδες καλυκες , εχω δοκιμαση μερικα με τα αλλα οπλα μου , οποτε αυτα θα ριξω , και μετα θα ψαχτω και για της υπαρχωντες ισπανικες ,γιατι καποτε αυτες που εχω θα τελειωσουν
Απάντηση