ΕΜΑ ΛΑΣΚΑΣ - ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ - ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
Μόνον εμείς σας ανοίγουμε τα μάτια με εξαιρετικά εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και σας λέμε όλες τις πικρές και τις σκληρές αλήθειες

ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ - ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

 

- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Για να κατεβάσετε το αντίστοιχο πρόγραμμα, θα πρέπει να κάνετε δεξί click επάνω στο αντίστοιχο download link με την ονομασία του προγράμματος και να διαλέξετε την ενέργεια "Αποθήκευση ως..." ή "Save target as..."

Για να λειτουργήσουν τα προγράμματα [.xls], χρειάζεται να έχετε το Open Office Calc ή το Microsoft Excel.

 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΚΑΓΙΩΝ - ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

Αυτόματος υπολογισμός του πλήθους των σκαγιών, μιας συγκεκριμένης γόμωσης, σύμφωνα με το βάρος της γόμωσης, το ειδικό βάρος του μολύβδινου κράματος και τον θεωρητικό μέσο όρο διαμέτρου των σκαγιών. Το πρόγραμμα skagia.xls, είναι απλούστατο στην χρήση και μπορεί να υπολογίσει όλες τις διαμέτρους από τα δημοφιλέστερα μολύβδινα σκάγια.

 

 

Download link: skagia.zip

 

 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΚΑΓΙΩΝ - ΣΥΝΘΕΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

Αυτόματος υπολογισμός του πλήθους των σκαγιών μιας συγκεκριμένης γόμωσης, σύμφωνα με το βάρος της γόμωσης και το ειδικό βάρος του κράματος, σε συνάρτηση με τον μέσο όρο διαμέτρου των σκαγιών. Το πρόγραμμα skagia2.xls, μπορεί να υπολογίσει όλους τους μολύβδινους τύπου σκαγιών, όπως επίσης και όλα τα υπόλοιπα κράματα, αρκεί να τοποθετηθούν σωστά τα απαιτούμενα δεδομένα.

 

 

Download link: skagia2.zip

 

 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ ΒΑΡΟΥΣ

Αυτόματος υπολογισμός του μέσου όρου και των αποκλίσεων βάρους μιας συγκεκριμένης γόμωσης. Το πρόγραμμα ogkometria.xls, μπορεί να υπολογίσει αυτόματα το ελάχιστο, το μέγιστο, την διαφορά και τον μέσο όρο όλων των αντίστοιχων τιμών που θα του εισάγουμε, αρκεί να διαθέτουμε τις τιμές από τουλάχιστον 5 συνεχόμενες δόσεις των υλικών που μας ενδιαφέρουν. Για την ελάχιστα δυνατή στατιστική απόκλιση, θα χρειαστεί να ζυγίσετε τα υλικά για 10 συνεχόμενες δόσεις, επί 3 διαφορετικές φορές, ώστε το στατιστικό σφάλμα να τείνει προς το μηδέν!

 

 

Download link: ogkometria.zip

 

 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Αυτόματος υπολογισμός του κόστους των φυσιγγίων ενός συγκεκριμένου setup, με πέντε διαφορετικούς τρόπους! Το πρόγραμμα kostologio.xls, μπορεί να υπολογίσει αυτόματα το κοστολόγιο του αστεροειδούς κλεισίματος, όπως επίσης και το κοστολόγιο του παραδοσιακού στρογγυλού ρελιαστού κλεισίματος, με καινούργιους καψουλωμένους και ακαψούλωτους κάλυκες, όπως και με αναγόμωση αστεροειδούς.

 

 

Download link: kostologio.zip

 

 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Αυτόματος υπολογισμός της συγκέντρωσης των φυσιγγίων, ενός συγκεκριμένου setup ή μιας συγκεκριμένης βολής, με δύο διαφορετικούς τρόπους! Το πρόγραμμα sygkentrosi.xls, μπορεί να υπολογίσει αυτόματα όλα τα απαιτούμενα ποσοστά συγκέντρωσης και να μας παρέχει όλα τα σχετικά στατιστικά.

 

 

Download link: sygkentrosi.zip






. . . . . . . . . . Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα . . . . . . . . . .