ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ
Αναλυτική παρουσίαση σε ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ και σε ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ
https://www.idiogomosi.com/pages/idiogo ... itides.php
https://www.idiogomosi.com/pages/idiogo ... itides.php
-
Re: ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ
Προχθες σε ενα επαρχιακο μαγαζακι βρηκαμε αρκετη πυριτιδα με τον φιλο μας τον Χρηστο D 20 σε παρα πολυ καλη τιμη [τιμη που ειχε πριν 3 χρονια]και την πηραμε ολη ,μαζι με καψουλια 686 και 688 σε πολυ καλη τιμη .
Οπως εχουν γινει τα πραγματα θελει ψαξιμο .Περικλη ακους ? επειδη μου εδειχνες την ναυλον σακουλα σου προχθες .
Εσεις φιλοι που εισαστε απο επαρχια ξεκινηστε να ψαχνετε στα μικρομαγαζα και ολο και κατι θα βρειτε . 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
Nικολα Σαμο εδω και 25 χρονια σεν εχει κανενας ειδη ιδιογωμοσης , και ενα μαγαζι που ειχε ειδη κυνηγιου , επρεπε να παραγκηλης , και πηρωνες τα σκαγια τοτε που ειχαν 2,8 ευρω το κιλο 5 ευρω το κιλο , και του ειπα αστο να μου λιπει , δεν εκανα καθολου ιδιογωμοση , μεχρι που ανακαλυψα τον κενταυροΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑29 Ιούλ 2024 14:15 Προχθες σε ενα επαρχιακο μαγαζακι βρηκαμε αρκετη πυριτιδα με τον φιλο μας τον Χρηστο D 20 σε παρα πολυ καλη τιμη [τιμη που ειχε πριν 3 χρονια]και την πηραμε ολη ,μαζι με καψουλια 686 και 688 σε πολυ καλη τιμη .Οπως εχουν γινει τα πραγματα θελει ψαξιμο .Περικλη ακους ? επειδη μου εδειχνες την ναυλον σακουλα σου προχθες .
![]()
![]()
![]()
Εσεις φιλοι που εισαστε απο επαρχια ξεκινηστε να ψαχνετε στα μικρομαγαζα και ολο και κατι θα βρειτε .
![]()
-
Ναι Νικόλα .Μπορείς από 30 γραμ .μέχρι 34 γραμ για το cal 12 .Αυτή την πυρίτιδα την δουλεύουν πολύ στην Κύπρο οι κυνηγοί .
-
Και εγώ από τον Γιώργο παίρνω υλικά πολλά χρόνια ,αλλά ψάχνω τώρα που δεν υπάρχουν πυρίτιδες και στην επαρχία σε μικρομάγαζα .Σε ένα άλλο μαγαζάκι βρήκαμε με τον Χρήστο πυρίτιδα που την είχε εκεί πάνω από 20 χρόνια ,και όταν την δοκίμασα ήταν άριστη .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑29 Ιούλ 2024 14:39Nικολα Σαμο εδω και 25 χρονια σεν εχει κανενας ειδη ιδιογωμοσης , και ενα μαγαζι που ειχε ειδη κυνηγιου , επρεπε να παραγκηλης , και πηρωνες τα σκαγια τοτε που ειχαν 2,8 ευρω το κιλο 5 ευρω το κιλο , και του ειπα αστο να μου λιπει , δεν εκανα καθολου ιδιογωμοση , μεχρι που ανακαλυψα τον κενταυροΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑29 Ιούλ 2024 14:15 Προχθες σε ενα επαρχιακο μαγαζακι βρηκαμε αρκετη πυριτιδα με τον φιλο μας τον Χρηστο D 20 σε παρα πολυ καλη τιμη [τιμη που ειχε πριν 3 χρονια]και την πηραμε ολη ,μαζι με καψουλια 686 και 688 σε πολυ καλη τιμη .Οπως εχουν γινει τα πραγματα θελει ψαξιμο .Περικλη ακους ? επειδη μου εδειχνες την ναυλον σακουλα σου προχθες .
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Εχει κάποιος φίλος καμία πληροφορία εάν θα φέρουν κυνηγετικές πυρίτιδες.
-
Πολύ δύσκολο το βλέπω .Όλο λένε ότι θα έρθουν ,και έτσι έχουν περάσει δύο χρόνια κοντά .Το θέμα είναι αν έρθουν πόσο θα έχουν ,γιατί το κιλό στην Ιταλία έχει 150 ευρώ σήμερα μέχρι 180 .
- pericles
'Οταν βρίσκουμε αγοράζουμε ποσότητα για να έχουμε

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Και οταν δεν βρισκουμε τι κανουμε ?

-
ξεπούλησε Νικόλα?ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑29 Ιούλ 2024 14:15 Προχθες σε ενα επαρχιακο μαγαζακι βρηκαμε αρκετη πυριτιδα με τον φιλο μας τον Χρηστο D 20 σε παρα πολυ καλη τιμη [τιμη που ειχε πριν 3 χρονια]και την πηραμε ολη ,μαζι με καψουλια 686 και 688 σε πολυ καλη τιμη .Οπως εχουν γινει τα πραγματα θελει ψαξιμο .Περικλη ακους ? επειδη μου εδειχνες την ναυλον σακουλα σου προχθες .
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
PSB φτηνή και καλή

-
Φτηνή καλή και λύση ανάγκης .