ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Βρέ Βρε τι βλέπω ο Γεροπαντογνώστης γνωρίζει και συνταγές για 20άρι :?: :) :D :D :D
Για την D20 σου είχα δώσει μιά γόμωση να σκίζει με 24 γρ. για το 12αρη αλλά επιμένεις να μην δοκιμάζεις :) :)
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Την συνταγη που μου ειχες δωσει ηταν για φλομπερ .Εγω θελω φυσιγγιο να το αισθανομαι στην πλατη ,και ποτε ποτε ας μου σπαει και την μασελα 8-) :lol: :D :D :D Ακου 24 γραμμαρια σκαγια . :o Τοσα βαζω με την συνταγη του Παλιογερου στο φλομπερακι μου . ;) :o :D :D :D Εμεις θελουμε γομωσεις για ανδρικα οπλα . :D :D :D Με τον πρακτορα σου αποφασισαμε να μη την χαλασουμε αφου δεν υπαρχουν πια στο εμποριο τετοιες πυριτιδες ,και δουλευουμε την PSB1 που ακομα υπαρχει ,και οταν τελειωσει και αυτη ,θα βαλουμε την ποδια ζαχαροπλαστικης και θα αρχισουμε να φτιαχνουμε σοκολατες . ;) :D :D :D Ετσι μας καταντησαν . :x :D :D :D Χαθηκαν ακομα και τα μικροπουλια .Την αλλη φορα που ημουν απογευματινο δεν περασε οχι τσιχλα αλλα ουτε σπινος . :o :( Που ειναι τα σπουργιτια, τα φανετα ,τα λουγαρα ,οι σπινοι και τοσα αλλα μικροπουλα που περνουσαν μαζι με τις τσιχλες ? Το κυνηγι θα φταιει ,μαλλον για τους Πολιτικους μας και τους βλακες τους οικολογους . :x
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

μαπα το καρπουζι με την PSB1 , απο περσυ πρωσπαθω να βρω σεταπ για το GAL20 , και με 615 και 1,25 χ25 αστερι χαλια και με συγερωτηρα γουαλαντι 19 , και 21 , και ζμν 22 , και με 1,20 χ25 , και σημερα με 686 1,20 χ 25 αστερι συγκερωτηρα ζμν 22 , ειχα τραυματισμενα 3 που την ετρωγαν στα 25 μετρα και πηγεναν τσακισμενα , που τα παρακολουθουσα και επεφταν ξερα στα 100 μετρα , με ενα και δυο σκαγια , και το περιεργο χωρις αιματα , τα δυο ξερα , και το ενα ζωντανο με σπασμενη την φτερουγα , την αφηνω
στην ακρη την PSB1 βαρεθηκα να την ψαχνω στο 20 , ισως την βρω αργοτερα στο 12αρι αγορα το 2018 , θα την εχω στο 12αρι , ενω με την PSB2 με το πρωτο δοκιμαστικο σεταπ που εφτιαξε περσυ , την βρηκα αμεσως , με οτι δηποτε καψουλι , και να βαλω σκιζει με 686 , με cx1000 με CX2000 αστερι στα 1,25χ26 συγκερωτηρα γκουλαντι 21 , σε ρελι με 65αρι cx2000 1,25Χ25 ΣΥΓΚΕΡΩΤΗΡΑ ΓΚΟΥΛΑΝΤΙ 21 , παλι σε ρελι με ντιανα 16 κομμενη στην μεση , με χαρτινο οβερ παουερ 1,30 χ25
Άβαταρ μέλους
pericles

Ορφανίδη αν βρείς Α0 για το 20άρη στα 28γρ φοβερό φυσίγγιο . Κοίταξε αν μπορείς να ρίξεις με το όπλο σου αυτά τα γραμμάρια. Το δικό μου ειναι μαγκνουμ και ρίχνω οπως σου ειχα πει και παλιότερα 32γρ Νο6 στην Πέρδικα με την Tecna που εχω λιγη φυλαγμένη και θα ριχνω μονο στο 20αρη.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 29 Ιαν 2024 09:19 Την συνταγη που μου ειχες δωσει ηταν για φλομπερ .Εγω θελω φυσιγγιο να το αισθανομαι στην πλατη ,και ποτε ποτε ας μου σπαει και την μασελα 8-) :lol: :D :D :D Ακου 24 γραμμαρια σκαγια . :o Τοσα βαζω με την συνταγη του Παλιογερου στο φλομπερακι μου . ;) :o :D :D :D Εμεις θελουμε γομωσεις για ανδρικα οπλα . :D :D :D Με τον πρακτορα σου αποφασισαμε να μη την χαλασουμε αφου δεν υπαρχουν πια στο εμποριο τετοιες πυριτιδες ,και δουλευουμε την PSB1 που ακομα υπαρχει ,και οταν τελειωσει και αυτη ,θα βαλουμε την ποδια ζαχαροπλαστικης και θα αρχισουμε να φτιαχνουμε σοκολατες . ;) :D :D :D Ετσι μας καταντησαν . :x :D :D :D Χαθηκαν ακομα και τα μικροπουλια .Την αλλη φορα που ημουν απογευματινο δεν περασε οχι τσιχλα αλλα ουτε σπινος . :o :( Που ειναι τα σπουργιτια, τα φανετα ,τα λουγαρα ,οι σπινοι και τοσα αλλα μικροπουλα που περνουσαν μαζι με τις τσιχλες ? Το κυνηγι θα φταιει ,μαλλον για τους Πολιτικους μας και τους βλακες τους οικολογους . :x
Γεροντάκο μια τσιχλίτσα πόσα γραμμαρια θελει για να την ρίξεις οταν εισαι καλός σκοπευτής :?: :?: :?: Τις θέριζα μεσούρανα εκει στην Καβάλα αλλά κάποιος σε απόσταση ενος χιλιομέτρου το εξοχικό του μας φώναζε Γουρούνια και έφυγα δεν πηγαίνω ξανά . :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Που να την βρει την ΑΟ ? Αφου ειπαμε οτι δεν υπαρχει καμια πυριτιδα στο εμποριο .Ακου 32 γραμ σκαγια στο 20αρακι του . :o Τοτε ρε μαστορα τι το θελεις το οπλο αυτο ? γιατι δεν κυνηγας με το CAL 12 ? Το τραβαει ο οργανισμος σου να πας για αλλαγη μασελας στον οδοντιατρο . :D :D :D Με αυτο το σεταπ ,σιγα σιγα το CAL 20 θα το κανεις CAL 12 .Την συνταγη ο Παλιογερος απο την Λερο πρεπει να σου την εδωσε . :o :lol: :D :D :D Εγω τις τσιχλες τις κυνηγαω με την σφεντονα ,και να δεις απο τι υψος τις κατεβαζω . :o :D :D :D και τα ορτυκια τα πιανω με τα χερια .Αυτο μας ελειπε να τους ριχνουμε φυσιγγια που ειναι πανακριβα πια .Τρωνε πετρια με την σφεντονα και δεν καταλαβαινουν απο που τους ηρθε . :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 30 Ιαν 2024 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Περικλη δεν βαζω στο 20αρι πανω απο 26 γραμμαρια , γιατι της περισοτερες φορες τσιχλα κυνηγαω με αυτο , και εαν βρεθει και καμια μπεκατσα στο δρομο μου , οπως εχω παρει φετος 2 μπεκατσες με το 20αρι , εχω ετοιμα ροτβαι Γερμανικα και γουιντζιστερ των 28 γραμμαριων , το 20αρι γραφει 1000 Kg, που δεν εννοει γραμμαρια , γιατι γραφει και γραμμαρια κανων 1220 GRMS, τωρα στα ποσα μπαρ αντεχει δεν ξερω , εχω ριξει 5 φυσιγγια ροτβαι σε λαγο περδικα φασα , χωρις να εχουν ανακρουση , μηπως ξερετε τι σημενει 1000 Kg
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Και καλα κανεις Νικολα .Μεχρι τα 26 γραμ ειναι μια χαρα ,και ας ειναι μαγκνουμ το οπλο .Δεν χρειαζονται παρα πανω βαρη .Στα 24 γραμ με το CAL 12 τα τσακιζω τα δισκακια στο σκοπευτηριο .Αν ριχνεις μεχρι 28 γραμ σκαγια με το CAL20 οτι και να ειναι το οπλο ,ειναι μια χαρα ,και πολλα ειναι .Νικολα δοκιμασε με την PSB1 με καψουλι 686 λιγοτερα σκαγια .Π.Χ 24 γραμ .Πιστευω τωρα τον χειμωνα θα εχει καλυτερη τουφεκια .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 30 Ιαν 2024 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτο που εμαθα χθες απο εγκυρη πηγη ειναι οτι θα αργησουν πολλους μηνες να ερθουν πυριτιδες στην Ελλαδα .Κανετε κουμαντο .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 30 Ιαν 2024 10:52 Και καλα κανεις Νικολα .Μεχρι τα 26 γραμ ειναι μια χαρα ,και ας ειναι μαγκνουμ το οπλο .Δεν χρειαζονται παρα πανω βαρη .Στα 24 γραμ με το CAL 12 τα τσακιζω τα δισκακια στο σκοπευτηριο .Αν ριχνεις μεχρι 28 γραμ σκαγια με το CAL20 οτι και να ειναι το οπλο ,ειναι μια χαρα ,και πολλα ειναι .Νικολα δοκιμασε με την PSB1 με καψουλι 686 λιγοτερα σκαγια .Π.Χ 24 γραμ .Πιστευω τωρα τον χειμωνα θα εχει καλυτερη τουφεκια .
οκ θα το δοκιμασω , γιατι μου αρεσουν τα μικρο φορτια , ριχνω 24 , 25 και 26 γραμμαρια στο 20αρι με ΜΒ32, F2X32 , PSB2
και στο 12αρι ριχνω 24 γραμμαρια με την ακουιλα SV , 28γραμμαρια με D20 S και 30 γραμμαρια με κρανουλαρ , και S4
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εχεις Νικολα F32 ? :o :o Πολυ καλη πυριτιδα .Βεβαια ειναι αδερφη της ΜΒ 32 αλλα παρα πολυ καλη και αυτη .Μη την χαλας για τσιχλες .Παρε την PSB5 και γεμισε την 1,40 στα 28 γραμ σκαγια .Κανει θαυματα στα δισκακια που την ριχνω .Δοκιμασε και την PSB1 στα 28 γραμ με 1,50 πυριτιδα και τα δυο σεταπ με 2000 καψουλι .Αυτα για CAL 12 .Ειμαι περιεργος γιατι στην Ιταλια υπαρχουν αυτες [F32] πυριτιδες και φερνουν φυσιγγια ετοιμα ,και δεν υπαρχουν στην Ελλαδα .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εχω Νικολα F2X32 700 γραμμαρια ειναι πρασινη , και ΜΒ32 τα ιδια γραμμαρια περιπου , της ειχα παρει απο τον ...... παλια το 2017 τοτε που ειχε πυριτηδες , και του ειπα να παρω και αλλη F2X32 μην τυχον και δεν ξανα φερεις , και μου ειπε οχι θα εχω συνεχεια μην ανυσηχης , και μετα απο καπιο χρονικο διαστημα του της πηραν ολες της πυριτηδες , καψουλια , και καλυκες με καψουλια , γιατι δεν ειχε αδεια , και τωρα μονο ταπες , συγκερωτηρες ,σκαγια , και καλυκες χωρις καψουλι εχει , , αλλα δεν συμφερει , παρολου που οι τιμες ειναι ιδιες με του χορηγου μας , εαν δεν σε καλυπτη πληρης , και θες απο αλλου να παρεις καψουλια και πυριτηδα , δεν λεει , και τα μεταφορικα ειναι φωτια , γιατι ειναι δυπλα απο ....... , πειραια , και απο πειραια Σαμο , θυμαμε που ειχα παρει σκαγια πυριτηδες και αλλα υλικα αξιας 400 ευρω , γιατι με ειχε εκνευριση ο Κ.... , και μου ειπε οτι θα πληρωσει την μεταφορα μεχρι τον πειραια , και οταν τα παραλαβα πληρωσα 15 ευρω μεταφορικα απο πειραια Σαμο , και μου ειπε οτι φτηνα πληρωσα , οταν ο κενταυρος πανω απο 200 ευρω αγορα τοτε , δεν πληρωνες καθολου μεταφορικα , και ηταν σε αθλια κατασταση , το πακετο σκισμενω , τα 5 κιλα ακαγια 7,5 με 5 της εκατο αντιμονιο ,και τα κουτια πυριτηδας , επεφταν εξω απο το πακετο καθως τα μετεφερα , και ειχα παρει και 3 τσουβαλια 25κιλα το καθε ενα σκαγια , το ενα τσουβαλι ειχε ξεφτιση και κοντευε να τρυπηση , και ολοι εκει στην μεταφορικη ηξεραν τι εχω μεσα στο πακετο , και περιμενα 16 μερες για να τα παραλαβω, καλος και αγιος αλλα φανηκε σαν ερασιτεχνης, με μια συσκευασια στο πακετο αθλια
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 30 Ιαν 2024 11:03 Αυτο που εμαθα χθες απο εγκυρη πηγη ειναι οτι θα αργησουν πολλους μηνες να ερθουν πυριτιδες στην Ελλαδα .Κανετε κουμαντο .
ας ερθουν και ας ειναι και αργα , ευκαιρια να ξεστοκαρε με αυτες που εχω περναω 3 χρονια , αλλα πολυ θα ηθελα SIPE , και εαν ξερω οτι θα υπαρχουν συνεχεια με αλλη ψυχολογια γεμιζεις , και δεν σκεφτεσε οτι δεν θα ξανα βρεις
Άβαταρ μέλους
pericles

Είπα και εγώ σήμερα να κάνω το πρώτο μου κυνήγι για τσίχλες αλλά απο οτι φάνηκε ,ειμαι ματιασμένος και μέσα στη βροχή έκατσα 10 λεπτά μόνο :) :)
Ξέχασα να πάρω τα σκόρδα :) :D :D :D :D :D
Ο γερο παράξενς φταίει που την μιά μου λέει τα 24 γραμμάρια στο 12αρη ειναι για φλόπερ και θέλει φυσίγγι να το νοιώθει στη μασέλα και απο την άλλη λέει οτι ρίχνει στα δισκάκια με 24 γραμμάρια :) :) :) Γεροντάκο κάτι δεν πάει καλά μαζί σου. Χρειάζεσαι τσόκαρο για συντονισμό :) :D :D :D

Ορφανίδη οπως σου ειχα γράψει ξανά ριχνω μέχρι 32 γρ στο 20αρη χωρις λάκτισμα. Τωρα ο Νικόλας διερωτάτε γιατι με το 20αρη 32γρ. και οχι12αρη.
Η διαφορά ειναι στο βάρος του όπλου πολύ ελαφρύ 2,5 κιλά όπως και τα φυσίγγια λόγω μεγέθους κάλυκα ελαφρύτερα. Με το 28αρη ρίχνω μέχρι 21 γρ.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Στις 29 Φεβρουαριου επρεπε να κανεις το πρωτο σου κυνηγι τσιχλας . 8-) :lol: :lol: Παλι δικαιολογιες βρηκες ,οτι ταχα εβρεχε και σου φταινε ολοι οι αλλοι . :o :oops: :D :D :D Τουλαχιστον κανενα ζωχο μαζεψες ? γιατι σε εχω ικανο ουτε χορτα να μαζεψες . ;) :( Επρεπε σημερα να πας με σφεντονα ,και να δεις οτι περισοτερα θηραματα θα ειχες κτυπησει αρκει να εισαι καλος .Τι το κουβαλαγες το φουκαριαρικο το δικανο μεσα στην βροχη ? Καθησε τωρα και καθαριζε .Εμενα η σφεντονα ειναι 70 γραμμαριο και κτυπαει στα 40 μετρα αγριογουρουνο . :lol: :lol: :D :D :D :D :D Τωρα που δεν υπαρχουν πυριτιδες και φυσιγγια στο εμποριο ,σε λιγο καιρο ολοι με σφεντονες θα κυνηγαμε . :lol: :D :D :D :D :D :D Εγω ειμαι πολυ μπροστα στα γεγονοτα . ;) :o :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 31 Ιαν 2024 11:41
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 30 Ιαν 2024 11:03 Αυτο που εμαθα χθες απο εγκυρη πηγη ειναι οτι θα αργησουν πολλους μηνες να ερθουν πυριτιδες στην Ελλαδα .Κανετε κουμαντο .
ας ερθουν και ας ειναι και αργα , ευκαιρια να ξεστοκαρε με αυτες που εχω περναω 3 χρονια , αλλα πολυ θα ηθελα SIPE , και εαν ξερω οτι θα υπαρχουν συνεχεια με αλλη ψυχολογια γεμιζεις , και δεν σκεφτεσε οτι δεν θα ξανα βρεις
Το κακο ειναι Νικολα οτι θα αργησουν παρα πολυ .Μιλαμε για χρονο και βλεπουμε αν ερθουν και τοτε ,και ποσο θα τις χρεωνουν .
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 31 Ιαν 2024 16:05 Στις 29 Φεβρουαριου επρεπε να κανεις το πρωτο σου κυνηγι τσιχλας . 8-) :lol: :lol: Παλι δικαιολογιες βρηκες ,οτι ταχα εβρεχε και σου φταινε ολοι οι αλλοι . :o :oops: :D :D :D Τουλαχιστον κανενα ζωχο μαζεψες ? γιατι σε εχω ικανο ουτε χορτα να μαζεψες . ;) :( Επρεπε σημερα να πας με σφεντονα ,και να δεις οτι περισοτερα θηραματα θα ειχες κτυπησει αρκει να εισαι καλος .Τι το κουβαλαγες το φουκαριαρικο το δικανο μεσα στην βροχη ? Καθησε τωρα και καθαριζε .Εμενα η σφεντονα ειναι 70 γραμμαριο και κτυπαει στα 40 μετρα αγριογουρουνο . :lol: :lol: :D :D :D :D :D Τωρα που δεν υπαρχουν πυριτιδες και φυσιγγια στο εμποριο ,σε λιγο καιρο ολοι με σφεντονες θα κυνηγαμε . :lol: :D :D :D :D :D :D Εγω ειμαι πολυ μπροστα στα γεγονοτα . ;) :o :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Γεροντάκο στην ομίχλη δεν βλέπαμε την μύτη μας που θα βλέπαμε και ζωχούς :?: :) :D :D :D αλλα το απόγευμα εδώ δίπλα στο σπίτι μάζεψα μια καλή ποσότητα Μολόχα και ομελέττα με αυγά ειναι απίθανη. :) :D :D :D
σκεφτόμουνα να κυνηγήσω το πρώτο μου κυνηγι στις 29 Φεβρουαρίου αλλα ειναι η γιορτή του αγίου Κασιανού και εκεί ειναι επίτροπος στην Εκκλησία ο αδελφός μου και είπα να ειμαι στη Λειτουργία :) :D :D :D :D :D :D
Εχω και ενα συμπέθερο γιρτάζει καθε 4 χρόνια τα γενέθλια οπότε η μέρα τελίωσε :) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ε τότε περίμενε να πας κυνήγι του χρόνου στις 28 Φεβρουαρίου που δεν θα έχει γενέθλια ο συγγενής σου και δεν θα γιορτάζει η εκκλησία . :D :D :D Βρε που φτάσαμε .Ευτυχώς που πηγαίνουν άλλοι για κυνήγι και πιάνεις στα χέρια σου καμιά τσιχλιτσα . :D :D :D Καλα δεν σου λεω για τον Παλιογερο της Λερου .Αυτος εχει να δει τσιχλα απο την εποχη που ηταν φανταρος ,και αν τον ρωτησεις τι πουλι ειναι αυτο,δεν θα ξερει να σου πει ,γιατι εχει ξεχασει τι χρωμα εχει . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Χθες με τον πράκτορα σου περάσαμε ωραία στο απογευματινό .Έριξα τα τουφέκια μου με το πλαγιοκανο RENATO GAMBA και κτυπησαμε τσιχλιτσες ξέρεις με αυτό που ξεχνουσες να το οπλισεις στο σκοπευτήριο και φεύγαμε τα δισκάκια ατουφεκιστα . :D :D :D :D Περάσαμε ωραία .Μολόχες γιατί μάζεψες ;πονοκοιλο έχεις ; :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο 'εμαθα όλες τις κινήσεις σου, έμαθα τα πάντα και πόσες τσίχλες κτύπησες και για τις Ζαχαροπλαστικές να τρώς το γλυκό τώρα και να νοιώθεις την γευση μετά απο 5 λεπτά :) :D :D :D :D :D Μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς και να κοροιδευεις για τις μολόχες γιατί οταν τις κάνεις ομελέτα με αυγά θα τρελαθείς απο την γευση 8-) 8-) Καλύτερες απο σπαράγγια ;) ;) :) :) Και απο οτι έμαθα στα μέσα της βδομάδας θα κυνηγήσεις απογευματινό αφού μέχρι να ξυπνήσεις γίνεται μεσημέρι :) :D :D :D :D :D :D
'Ολα τα μαθαίνω έχω πράκτορα αντάρτη μέχρι και Ισοθερμική παραλαγή φορά οταν κοιμάτε :) :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω ξερω οτι οι πρακτορες κρατανε το στομα τους κλειστο . 8-) Με αυτον που εχω μπλεξει ειναι πολυ μαρτυριαρης ,και δεν ξερω πως να τον αντιμετωπισω .Καλα οι μολοχες με αυγα αν τις κανεις κανουν καλο στον πονοκοιλο και σφιγγει η διαροια ? Αλλο παλι και τουτο . :o :D :D :D Αν τρως τις τσιχλες με τα κρανια τους τι μπορεις να παθεις ? Εγω πιστευω θα τις βλεπεις το βραδυ στον υπνο σου σαν εφιαλτη . ;) :D :D :D :D Το προγραμα εχει μισοβδομαδα παλι εξοδο για απογευματινο εδω κοντα .Τοση υπομονη εκανα ,και τις περιμενα να μου ερθουν εδω κοντα αυτες αντι να τρεχω εγω εκει ,και θα τις αφησω τωρα ,που ειναι και ολο λιπος ,και εχουν γινει ενα κιλο η καθε μια ? ;) :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

'Αντε τώρα να σε πείσω να δοκιμάσεις Τσίχλα με όλα τα εντόσθια και να αφήσεις μόνο την μύτη σε τέτοια ηλικία να έχεις και πρόβλημα με τα αποχετευτικά σου 'Ασε καλύτερα :D :D :D :D :D
Οταν μαδήσεις το πουλί και δεν ειναι κτυπημένο στην κοιλιά, πατάς λίγο τον ποπό του και βγαίνει το τελευταίο Σκ@το οπότε γλυτώνεις το καθάρισμα μέσα. Αυτό μου το ειπε και Σέφ που ειναι κυνηγός. Γεροντάκο μάθε και λίγο Γαλλική κουζίνα. Ζιε σουή αν γκαρσόν :) :) :) :)
Απάντηση