Για την D20 σου είχα δώσει μιά γόμωση να σκίζει με 24 γρ. για το 12αρη αλλά επιμένεις να μην δοκιμάζεις

Γεροντάκο μια τσιχλίτσα πόσα γραμμαρια θελει για να την ρίξεις οταν εισαι καλός σκοπευτήςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑29 Ιαν 2024 09:19 Την συνταγη που μου ειχες δωσει ηταν για φλομπερ .Εγω θελω φυσιγγιο να το αισθανομαι στην πλατη ,και ποτε ποτε ας μου σπαει και την μασελα![]()
![]()
![]()
![]()
Ακου 24 γραμμαρια σκαγια .
Τοσα βαζω με την συνταγη του Παλιογερου στο φλομπερακι μου .
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμεις θελουμε γομωσεις για ανδρικα οπλα .
![]()
![]()
Με τον πρακτορα σου αποφασισαμε να μη την χαλασουμε αφου δεν υπαρχουν πια στο εμποριο τετοιες πυριτιδες ,και δουλευουμε την PSB1 που ακομα υπαρχει ,και οταν τελειωσει και αυτη ,θα βαλουμε την ποδια ζαχαροπλαστικης και θα αρχισουμε να φτιαχνουμε σοκολατες .
![]()
![]()
![]()
Ετσι μας καταντησαν .
![]()
![]()
![]()
Χαθηκαν ακομα και τα μικροπουλια .Την αλλη φορα που ημουν απογευματινο δεν περασε οχι τσιχλα αλλα ουτε σπινος .
![]()
Που ειναι τα σπουργιτια, τα φανετα ,τα λουγαρα ,οι σπινοι και τοσα αλλα μικροπουλα που περνουσαν μαζι με τις τσιχλες ? Το κυνηγι θα φταιει ,μαλλον για τους Πολιτικους μας και τους βλακες τους οικολογους .
![]()
οκ θα το δοκιμασω , γιατι μου αρεσουν τα μικρο φορτια , ριχνω 24 , 25 και 26 γραμμαρια στο 20αρι με ΜΒ32, F2X32 , PSB2ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑30 Ιαν 2024 10:52 Και καλα κανεις Νικολα .Μεχρι τα 26 γραμ ειναι μια χαρα ,και ας ειναι μαγκνουμ το οπλο .Δεν χρειαζονται παρα πανω βαρη .Στα 24 γραμ με το CAL 12 τα τσακιζω τα δισκακια στο σκοπευτηριο .Αν ριχνεις μεχρι 28 γραμ σκαγια με το CAL20 οτι και να ειναι το οπλο ,ειναι μια χαρα ,και πολλα ειναι .Νικολα δοκιμασε με την PSB1 με καψουλι 686 λιγοτερα σκαγια .Π.Χ 24 γραμ .Πιστευω τωρα τον χειμωνα θα εχει καλυτερη τουφεκια .
ας ερθουν και ας ειναι και αργα , ευκαιρια να ξεστοκαρε με αυτες που εχω περναω 3 χρονια , αλλα πολυ θα ηθελα SIPE , και εαν ξερω οτι θα υπαρχουν συνεχεια με αλλη ψυχολογια γεμιζεις , και δεν σκεφτεσε οτι δεν θα ξανα βρειςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑30 Ιαν 2024 11:03 Αυτο που εμαθα χθες απο εγκυρη πηγη ειναι οτι θα αργησουν πολλους μηνες να ερθουν πυριτιδες στην Ελλαδα .Κανετε κουμαντο .
Το κακο ειναι Νικολα οτι θα αργησουν παρα πολυ .Μιλαμε για χρονο και βλεπουμε αν ερθουν και τοτε ,και ποσο θα τις χρεωνουν .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2024 11:41ας ερθουν και ας ειναι και αργα , ευκαιρια να ξεστοκαρε με αυτες που εχω περναω 3 χρονια , αλλα πολυ θα ηθελα SIPE , και εαν ξερω οτι θα υπαρχουν συνεχεια με αλλη ψυχολογια γεμιζεις , και δεν σκεφτεσε οτι δεν θα ξανα βρειςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑30 Ιαν 2024 11:03 Αυτο που εμαθα χθες απο εγκυρη πηγη ειναι οτι θα αργησουν πολλους μηνες να ερθουν πυριτιδες στην Ελλαδα .Κανετε κουμαντο .
Γεροντάκο στην ομίχλη δεν βλέπαμε την μύτη μας που θα βλέπαμε και ζωχούςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2024 16:05 Στις 29 Φεβρουαριου επρεπε να κανεις το πρωτο σου κυνηγι τσιχλας .![]()
![]()
Παλι δικαιολογιες βρηκες ,οτι ταχα εβρεχε και σου φταινε ολοι οι αλλοι .
![]()
![]()
![]()
![]()
Τουλαχιστον κανενα ζωχο μαζεψες ? γιατι σε εχω ικανο ουτε χορτα να μαζεψες .
![]()
Επρεπε σημερα να πας με σφεντονα ,και να δεις οτι περισοτερα θηραματα θα ειχες κτυπησει αρκει να εισαι καλος .Τι το κουβαλαγες το φουκαριαρικο το δικανο μεσα στην βροχη ? Καθησε τωρα και καθαριζε .Εμενα η σφεντονα ειναι 70 γραμμαριο και κτυπαει στα 40 μετρα αγριογουρουνο .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα που δεν υπαρχουν πυριτιδες και φυσιγγια στο εμποριο ,σε λιγο καιρο ολοι με σφεντονες θα κυνηγαμε .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω ειμαι πολυ μπροστα στα γεγονοτα .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()