Για να εισαι και εσυ αρχαιος σαν τα ανσανσερ για αυτο ξερεις να τα φτιαχνεις . Αν θελεις να σου δωσουμε D20 γιατι εχουμε κανει στοκ με τον πρακτορα σου για να την ριχνεις στους γαμους και στα πανηγυρια .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
μην σπαταλατε τσαμπα φυσιγγια και πυριτηδα στα σκοπευτητρια , δεν εχει καμια χαρη , εγω παλια πριν χρονια ειχε φερει μια μηχανη εκτοξευσης ο συλογος και εριξα μερικες φορες σε πιατακια και δεν μου αρεσε ,
Νικόλα και εγώ κάνω οικονομία πια στα φυσίγγια στο σκοπευτήριο και εκεί που έριχνα μερικές πούλες τώρα ρίχνω λιγότερες ,αλλά και αυτό έχει την ομορφιά του .Είναι άλλο πράγμα αυτό με το ένα μηχάνημα που έφερε ο σύλλογος σου και άλλο στο σκοπευτήριο που έχει 15 διαφορετικές τροχιές από πολλές διαφορετικές θέσεις που τουφεκαμε .Στο σκοπευτήριο στο SPORTING που ρίχνω εγώ φεύγουν τα δισκάκια μέσα από θάμνους σε διαφορετικές τροχιές αντιγραφή όπως πετούν τα θηράματα .Οι περισσότεροι που ρίχνουν στο σκοπευτήριο είναι κυνηγοί .Αξίζει τον κόπο ,γιατί όλο το καλοκαίρι που είχαμε παύση του κυνηγιού ,ήταν μια καλή ασχολία ,πέρα που κάναμε και εκατοντάδες δοκιμές σε διάφορα σεταπ .Και εγώ τις καλές πυρίτιδες που δεν υπάρχουν στο εμπόριο δεν τις χαλάω πια ,αλλά τις φυλάω για κανένα καλό θήραμα .Τώρα που υπάρχουν οι PSB ρίχνω με αυτές .
Νικολα το βραδυ δεν πηγαινουν σπιτι , να ριξουν μια ματια να γραψουν 10 λεπτακια καμια απορια , δεν ειναι δικαιολογια αυτη Νικολα , εξαλου μονο εμεις οι τρεις μονο γραφουμε , και που και που κανενας αλλος , οσο για της καλημερες καλησπερες και καιρος με ηλιο , δεν της υπολογιζω εγω αυτες της τυπικουρες, να σε δω απο κοντα φατσα με φατσα τοτε θα πω μια καλημερα , η καλησπερα , η στο τηλεφωνο , αλλα να μπενω στο φορουμ για να πω ωραιος καιρος με ηλιο , η καλημερα , η καλησπερα οχι δεν το κανω, δεν εχει και ουσια αλοστε , χωρις να πω κατι αλλο σε αλλο θεμα
Νικόλα δυστυχώς έτσι είναι, αλλά ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα οικονομικά και οι περισσότεροι τρέχουν για αυτά και έχουν σε δεύτερη μοίρα το κυνήγι .Εκεί που μας έφτασαν οικονομικά ο καθένας δεν έχει όρεξη ούτε για κυνήγι ούτε για τίποτα .Ειδικά εδώ στην Αττική έχουν καει ι σχεδόν όλοι οι καλοί κυνηγότοποι και για να πάει κανείς την πρώτη ημέρα για κυνήγι πρέπει να κάνει το λιγότερο 400χιλιομετρα για να κτυπησει κανένα τρυγονι η κανένα ορτύκι .Βάλε βενζίνες ,διόδια κλπ για να καταλάβεις το κόστος .Μη κοιτάς εσύ που έχεις τους κυνηγότοπους κοντά σου .Μια αιτία είναι και αυτό .Δεν είναι τυχαίο που οι άδειες κυνηγιού από 350000 που ήταν πριν μερικά χρόνια μετά βίας φτάνουν τις 150000 .Αυτό τα λέει όλα .Πάντως εμείς θα γράφουμε ότι και να γίνει .
καταλαβενω , και τα φυσιγγια τα ποιο φτηνα 9,50 το κουτι , και τα υλικα ολο και ανεβενουν , ευτηχος εχω μπασμο , σε φυσιγγια και υλικα για 4 με 5 χρονια , προσφατα πηρα 100 κιλα σκαγια , ελπιζω μετα απο 5 χρονια να εχουν σταθεροποιηθη οι τιμες , και να υπαρχουν πυριτηδες σε επαρκια , και να σταματησουν αυτοι οι πολεμοι , που το χειροτερο απο ολα ειναι οτι χανωντε ψυχες
Οι πόλεμοι Νικόλα δεν θα σταματήσουν ποτέ από την στιγμή που οι μεγάλες χώρες έχουν εργοστάσια που φτιάχνουν όπλα και πυρομαχικά .Εκεί είναι όλα τα λεφτά και δεν τους ενδιαφέρουν οι άνθρωποι .
Γεροντάκο πρόσεχε εσυ και εκει που εισαι, μάζεψε τα φραγκόσυκα και καθαρισε τα να φανε τα παιδιά και τα εγγόνια αφου δεν αρεσουν σε εσένα
Φυτεψε και αλλες φραγκοσυκιές που όπως αποδεικτηκε εδώ οτι προσφέρουν και αντιπυρική προστασία.
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
Τα φραγκόσυκα είναι το καλύτερο φρούτο για όσους ξέρουν και μη κοροϊδεύεις γιατί θα ξεκινήσω να γίνω παραγωγός . Φέτος έχει να βρεξει εδώ 4 μήνες και κατάστρεψε σύκα σταφύλια αχλαδια και τα λεμονοπορτοκαλα .Τα χάλια τους έχουν ακόμα και οι ελιές και κάνω αγώνα να μπορέσω να κρατήσω το λίγο καρπό από τις ελιές .Η πομονα δουλεύει συνέχεια για να μπορέσω να τις ποτίσω πριν φύγω .Τώρα άφησε τις γεωργικές δουλειές και έλα να σε κεράσω πρωινό καφεδάκι αφού από αύριο αρχίζει το κυνήγι . Αλλά τι σου τα λέω όλα αυτά αφού ξέρω ότι αύριο θα έχεις περιπέτειες πάλι στο βουνό με τούμπες έτσι για να πάει καλά η χρονιά .
Γεροντάκο θέλω μια εξήγηση τί ειναι η πομόνα Και σε εμένα ελαιόδεντρο ποικιλία Βόλου που εχω φέτος ειναι φορτωμένο Καρπό ενώ πέρσυ ουτε κουκούτσι αλλά ητανε μαραμένα και φυλλά και καρπός μέχρι που το πότιζα κάθε μέρα μέχρι να λασπώσει καλά και άρχισε να πηγαίνει καλύτερα.
Το Καφεδάκι θα το πιούμε αλλά εμεις εδώ έναρξη Φασα τρυγόνι Εχουμε απο τις 25 του μήνα. Τωρα ετοιμάζω τον εξοπλισμό και Τροποποιώ κάποια φυσίγγια εργοστασιακά που μου ειχανε δώσει φίλοι γιατι δεν τους άρεσανε με το δίκιο τους βέβαια και θα στείλω στο Viber σου ντοκουμέντα.
Τα συγκεκριμένα φυσίγγια ειχα ριξει και πέρσι που δεν ειχα τον χωρο να γεμίζω όπως ξέρεις αλλά γελούσε ο Καραγκίοζεις που ομόρφαινα τον Γάμο του Θα δεις συγκεντωρτήρες και καψούλια πως ήτανε
Καταρχήν είσαι γαιοκτημονας και δεν ξέρεις τι είναι η πομονα .Θα σε αφήσω για 10 χρόνια στην ίδια τάξη μέχρι να μάθεις .100 φορές θα γράψεις ότι η πομονα είναι η αντλία που τραβά νερό από την γεώτρηση . Εδώ δύο χρόνια η κατάσταση είναι χάλια με τις ελιές . Αυτά τα φυσίγγια έπρεπε να τα φυλάξεις για τους γάμους ,γιατί αν τα ανακατασκευάσεις δεν θα δέχομαι δικαιολογίες ότι μόνο κρότο έκαναν γιατί θα φταις εσύ .Έτσι και αλλιώς για τα πανηγύρια ήταν και τα δικά σου φυσίγγια οπότε θα τα έβαζες όλα μαζί και να τα έδινες σε κανένα Παππά να τα έχει για τα γλέντια να τα ρίχνει .
σημερα δεν ειχε αγριοπεριστερα οπως περσυ πολυ λιγα , και το καλο καρτερι πιασμενο , πηγα με το 20αρι με 2 σεταπ , MB32 1,20 X24 , 7αρια . και F2X32 1,25χ26, 7αρια νικελ , εριξα μονο 7 φυσιγγια πηρα 3 αγριοπεριστερα , ξενερωσα με τους αλλους εριχναν στα αγριοπεριστερα οτι φυσιγγια ειχαν απο περσυ στης τσιχλες , τελιος ανοργανοτοι , εριχναν και 4 και 5 τουφεκιες ολοι μαζι για να πεση ενα αγριοπεριστερα , με φυσιγια αχταρμα 9αρια , μεχρι και 9,5 των 24 γραμμαριων σκοπευτικα εριχναν ημαρτον , τα πουλια τα τουφεκουσαν και μακρια την ετρωγαν και συνεχιζαν , πηραν και 3 μαζι καπου 15 αγριοπεριστερα , γιατι ειχαν πιασει το καλο καρτερι , ειχαν παει απο το βραδυ , και δεν με αφηναν ουτε να παρκαρο , που πηγα στης 5,30 το πρωι , και μου ειπαν οτι περιμενουν και αλλους 4 , και ειναι πιασμενο ολο το μερος , συμπεριφορα χαλια και νεαροι , και τους λεω εδω δεν ειναι ταβερνα , και πιανουν τραπεζι για 6 ατομα , οσοι ειστε εδω , δεν μπορει να φυλας ποστο στον αλλον που θα ερθει στης 8 , και πηγα και εκατσα λιγο ποιο κατω απο αυτους , μετα ηρθε μονο αλλος ενας και οχι 4 που μου ειπαν
Η συμπεριφορά ορισμένων είναι χάλια στο βουνό ειδικά νέων κυνηγών που δεν σέβονται τους άλλους και αυτό με κάνει να λυπαμε Νικόλα .Άντε δεν πειράζει και του χρόνου εσύ να είσαι καλά .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑20 Αύγ 2024 13:59
Καταρχήν είσαι γαιοκτημονας και δεν ξέρεις τι είναι η πομονα .Θα σε αφήσω για 10 χρόνια στην ίδια τάξη μέχρι να μάθεις .100 φορές θα γράψεις ότι η πομονα είναι η αντλία που τραβά νερό από την γεώτρηση .
Και γιατί δεν την λές Αντλία ή τουρπίνα να καταλαβαίνει ο κοσμος και την λές 'ΑΚΟΥ Πομόνα γιατι ετσι θέλεις εσυ ο Αρχαιολόγος να αφήνεις νέα παιδιά στην Ιδια Τάξη
Οσο για τα φυσίγγια τωρα που Ανακατασκευάζω γίνονται πύραυλοι που ακολουθούν την φάσα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑20 Αύγ 2024 22:58
σημερα δεν ειχε αγριοπεριστερα οπως περσυ πολυ λιγα , και το καλο καρτερι πιασμενο , πηγα με το 20αρι με 2 σεταπ , MB32 1,20 X24 , 7αρια . και F2X32 1,25χ26, 7αρια νικελ , εριξα μονο 7 φυσιγγια πηρα 3 αγριοπεριστερα , ξενερωσα με τους αλλους εριχναν στα αγριοπεριστερα οτι φυσιγγια ειχαν απο περσυ στης τσιχλες , τελιος ανοργανοτοι , εριχναν και 4 και 5 τουφεκιες ολοι μαζι για να πεση ενα αγριοπεριστερα , με φυσιγια αχταρμα 9αρια , μεχρι και 9,5 των 24 γραμμαριων σκοπευτικα εριχναν ημαρτον , τα πουλια τα τουφεκουσαν και μακρια την ετρωγαν και συνεχιζαν , πηραν και 3 μαζι καπου 15 αγριοπεριστερα , γιατι ειχαν πιασει το καλο καρτερι , ειχαν παει απο το βραδυ , και δεν με αφηναν ουτε να παρκαρο , που πηγα στης 5,30 το πρωι , και μου ειπαν οτι περιμενουν και αλλους 4 , και ειναι πιασμενο ολο το μερος , συμπεριφορα χαλια και νεαροι , και τους λεω εδω δεν ειναι ταβερνα , και πιανουν τραπεζι για 6 ατομα , οσοι ειστε εδω , δεν μπορει να φυλας ποστο στον αλλον που θα ερθει στης 8 , και πηγα και εκατσα λιγο ποιο κατω απο αυτους , μετα ηρθε μονο αλλος ενας και οχι 4 που μου ειπαν
Ορφανίδη και εδώ τα ιδια εχουμε εναρξη την ερχόμενη Κυριακη και γεμίσαν τα χωράφια με Παλετες που γράφουν ποστο κρατημένο και τον Αριθμό κινητού τους. Κουβαλάνε κλαδέματα για να φτιάξουν φυλάχτρες σε χωράφια με αποκάλαμα. Ασε που ρίχνουν απο καιρό σιτάρι και καλαμπόκια να τρώνε τα πουλια και μαζευουν εκατοντάδες φάσες