ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Μεχρι τωρα ο πρακτορας σου ηταν εδω κοντα και μαθαινε τα παντα και σου τα μαρτυρουσε .Απο αυριο θα παει για διακοπες και θα βρω την ελευθερια μου να τα κανω ολα κρυφα . ;) :D :D :D Βαρεθηκα να τρωω περδικες ,και εχω φυλαξει στον καταψυκτη μερικες ακομα για τον επομενο γαμο μου . :o :lol: :lol: :D :D :D Και βεβαια ο πολέμος ειναι πολυ κακο πραγμα αλλα ειναι ορισμενα πραγματα που καμια φορα θα χρειαστει να θυσιαστουν μερικα παλικαρια οπως επι χιλιαδες χρονια συμβαινει για να βρουμε την ελευθερια μας ,αυτη που προδιδουν καθε μερα οι πουλημενοι Δημοκρατες του κωλου . :x 8-)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Γεορντάκο ο Πράκτωρας επικοινωνεί τακτικά γιατι έχει 5G αν ξέρεις τι ειναι γιατι μπορεί να νομίζεις οτι ειναι τσοκάκια στο τηλέφωνο :) :D :D :D Και μην τον δεις καμμιά μέρα στο σκοπευτήριο να κάνει σκόνη τα δισκάκια με καινούργιο σκοπευτικό όπλο :) :) :D :D :D Δέν μαρτυρω τιποτα άλλο :) :D :D :D :D Και βέβαια θα πάει διακοπές να ξεκουραστει το παλληκάρι γιατι ολο αγκαρίες τον βάζεις να βρίσκει κετσέδες να τρέχει σε εργαστήρια να σου φτιάξει μάλλινες :) :) :) Μάλλινες Μάλλινες αλλά και το μαλλινουά θέλει διακοπές το καημένο το σκυλί :) :) :D :D :D
Πέρδικες έχουμε και φάσσες αν θέλεις έλα να τις φάμε γιατι ετσι 5-6 φυσίγγια PERECO που κάνω δώρο έρχονται οι δωροδοκούμενεοι και φέρνουν το ανάλογο κυνήγι :) :D :D :D :D
Πόλεμο ξέχασε τον κανει΄ς δεν πολεμά πάει και τελείωσε , ίρτασε σήμερα την επέτειο της Δημοκρατίας οση εχει και υποτίθεται ειναι Δημοκρατία γιατι οπως μας καταντήσανε εχουμε ΤΑυτόχρονα και Φ@σισμ0 και Κ0υμουνισμ0 :) :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ολα στα λεει ο πρακτορας σου αλλα το ποιο βασικο δεν σου το ειπε οτι βρηκαμε πυριτιδα και καψουλια . ;) :o :D :D Το σκοπευτκο οπλο τα κτυπαει μονο του χωρις να σημαδευουμε τα δισκακια ? Γιατι και καποιος αλλος πηγε να παρει οπλο σκοπευτικο απο το εξωτερικο και του κοστισε 50/100 επανω στην τιμη .Αυτο που θελει να παρει ειναι κορη του δικου μου οπλου ,που τα σπαει τα δισκακια μονο του χωρις να σημαδευω εγω . :o :o :D :D :D Σημερα στην γιορτη της Δημοκρατιας ειναι καλεσμενοι απο το κουναβι ,ολη η καλη κοινωνια .ΛΟΑΚΤΚΙ [δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους αυτους],πυρομανεις ,κλεφτες, απατεωνες ,δολοφονοι ,ληστες ,μονο ο Νταβελης λειπει ,αλλα απο τους νεκρους στα Τεμπη δεν καλεσε κανενα .. :o 8-) :) :) :) Τις περδικες και τις φασες που εχεις ειναι απο το Μαυσωλειο σου ? γιατι περδικες και φασες απο οτι ξερω εχεις καποια χρονια να πετυχεις ,και περιμενεις να σου φερουν οι αλλοι . :o :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

Γιατι να περιμενω ποτε θα γυρισει ο Χριστακος που θα ειναι μετα της 23 αυγουστου , και να μην παρω αυριο τηλεφωνο τον Λιακο , για να δω εαν ειναι ανοιχτος και να του στειλω το εγλεζικο οπλο . Ξερει κανεις εαν ειναι ανοιχτος ο Κ Λιακος
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νομίζω ότι όλο τον Αύγουστο είναι κλειστά το οπλουργειο .Καλό είναι να τον πάρεις ένα τηλέφωνο Νικόλα .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

οκ , θα παρω αυριο τηλεφωνο να δω , αλλιος στον Χριστακο στης 23 αυγουστου και μετα , αλλα ακομα δεν εχω παρει την αδεια οπλου , περιμενω μερα με την μερα να μου την φτιαξουν στην αστυνομια , γιατι χωρις φωτοτυπια της αδεια κατοχης οπλου , δεν ταξιδευει το οπλο
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο όλα τα μαθαίνω . Ειδες χθές που σε τσάκωσα στο viber :?: :?: :) :) Εκτός και αν ήτανε εκει ο Σωτήρης και σε βοηθούσε :) :D :D :D :D
Θα σου εκανα και κλήση αλλά λέω άντε τώρα να πιώ την μπυρίτσα μου γιατί που να ψάχνει ο Γερος να βρεί ακουστικό στην ταμπλέτα :D :D :D :D :D
Ειδες και ο Πέλος έτοιμος για δράση και αν θέλεις ελα να δοκιμάσεις τα δόντια του Φαφούτη :D :D :D :D :D
Απο πυρίτιδες ειμαι εντάξει και απο ολα τα υλικά εχω και θώδηδες εχω και ΜΑυρόπουλους και τσετίδες και κουαλάντιδες, τα δε σκάγια ασήκωτα :D :D :D :D :D Αλλά προς το παρόν εχω αρκετά βιομηχανικά που μου εδωσε κα΄ποιος συγγενής που σταμάτησε το κυνήγι και το σκοπευτήριο τα οποία αλλά εχουνε λίγη σκουριά απέξω αλλά ειναι εντάξη και τα ανοίγω και τα βελτιώνω αλλάζοντας καψούλια και συγκεντρωτήρες γιατι τα περισσότερα ειναι Κυπριακά και δεν τα γουστάρω. Ασε που σε κάποια ειναι και σπασμένοι οι συγκεντρωτήρες λόγο μακροχρόνιας φυλαξης.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

τον πηρα τηλεφωνο τον Λιακο μολις τωρα , και μου ειπε οτι ειναι πνιγμενος , και απο τον σεπτεμβρη και μετα . και πριν τελειωση η κουβεντα μας μου κλεινει το τηλεφωνο , εμεινα καγκελο , και τωρα , αλλα και πριν καμια 10 μερες που τον πηρα τηλεφωνο ιδια συμπεριφορα , Οποτε θα περιμενω τον Χριστακο να γυρισει
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Λιάκος έχει πολύ δουλειά Νικόλα γιατί είναι και επίσημος οπλουργος της BERETTA .Δεν σε βιάζει τίποτα να το φτιάξεις από Σεπτέμβρη . ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

pericles έγραψε: 25 Ιούλ 2024 07:46 Γεροντάκο όλα τα μαθαίνω . Ειδες χθές που σε τσάκωσα στο viber :?: :?: :) :) Εκτός και αν ήτανε εκει ο Σωτήρης και σε βοηθούσε :) :D :D :D :D
Θα σου εκανα και κλήση αλλά λέω άντε τώρα να πιώ την μπυρίτσα μου γιατί που να ψάχνει ο Γερος να βρεί ακουστικό στην ταμπλέτα :D :D :D :D :D
Ειδες και ο Πέλος έτοιμος για δράση και αν θέλεις ελα να δοκιμάσεις τα δόντια του Φαφούτη :D :D :D :D :D
Απο πυρίτιδες ειμαι εντάξει και απο ολα τα υλικά εχω και θώδηδες εχω και ΜΑυρόπουλους και τσετίδες και κουαλάντιδες, τα δε σκάγια ασήκωτα :D :D :D :D :D Αλλά προς το παρόν εχω αρκετά βιομηχανικά που μου εδωσε κα΄ποιος συγγενής που σταμάτησε το κυνήγι και το σκοπευτήριο τα οποία αλλά εχουνε λίγη σκουριά απέξω αλλά ειναι εντάξη και τα ανοίγω και τα βελτιώνω αλλάζοντας καψούλια και συγκεντρωτήρες γιατι τα περισσότερα ειναι Κυπριακά και δεν τα γουστάρω. Ασε που σε κάποια ειναι και σπασμένοι οι συγκεντρωτήρες λόγο μακροχρόνιας φυλαξης.
Μασέλα του έχεις βάλει του Πέλου και έχει τέτοια δόντια ;Ακονησε τα την άλλη φορά που θα σε αρπάξει να μη σου κάνει μόνο τρύπες αλλά να σου φάει και κρέας από το χέρι :o :) Λοιπόν έχω γίνει ειδικός στο τάμπλετ και δεν θέλω να λες ότι δεν γνωρίζω .Αυτό το κάνω για να αγοράζω και να νομίζει ο άλλος ότι με κορόιδεψε . :lol: :D :D :D Και εγώ έχω αρκετά πυρομαχικά αλλά όταν ακούς ότι οι τιμές έχουν φτάσει στο εξωτερικό τόσο ψηλά σκέψου πόσο θα φτάσουν εδώ που η Χώρα μας είναι ξεφραγο αμπέλι και ο καθένας πουλάει όσο θέλει και ληστεύουν τον κόσμο οι μαυραγορίτες αρκεί που κάνουμε την γιορτή της Δημοκρατίας που μας λύνει όλα τα προβλήματα . :D :D :D :D Όταν μπορέσω θα κάνω δώρο στους φίλους μια επιστολή προσωπική ολόκληρη από τον Άγιο Γέροντα μου μέρος τους οποίας σου έστειλα χθες μέσω βαιμπερ που είναι συμβουλές γραμμένες από τα Άγια Χεράκια του προς εμένα . ;) :)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 25 Ιούλ 2024 12:42 Ο Λιάκος έχει πολύ δουλειά Νικόλα γιατί είναι και επίσημος οπλουργος της BERETTA .Δεν σε βιάζει τίποτα να το φτιάξεις από Σεπτέμβρη . ;)
με βιαζει η αγωνια μου , εαν φτιαχτει τελικα , και ποσο θα στοιχησει, και το παραπανω εχουν τα εγλεζικα οπλα σε αποδοση απο τα αλλα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικόλα όλα είναι μια ιδέα .Τα Εγγλέζικα όπλα είναι πολύ ποιοτικά στην κατασκευή τους ,αλλά όλα τα όπλα σκοτώνουν .Από την κατάσταση που γράφεις ότι είναι δείχνει ότι είναι αρκετά δουλεμενο το όπλο σε χρήση .Κάνε υπομονή ,από την στιγμή που έκανες τόσο καιρό για να το πάρεις στα χέρια σου .Ένα άλλο είναι ότι όλα αυτά τα όπλα δεν έχουν ανταλλακτικά ,και πρέπει ο οπλουργος οποιαδήποτε αβαρία έχουν να την φτιάχνουν με κόστος .Δεν μιλάω για του κούνημα των κλειδιών αλλά το ότι δεν κλείνει το όπλο.Δοκιμασες μήπως μέσα στα κλειδιά υπάρχει κάτι ξένο σώμα ;
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το εψαξα , οι κανες ειναι πολυ καλες πεντακαθαρες μεσα και εξω , της μπασκουλας τα κλειδια , το πισω ειναι λιγο στραβω , και φαγωμενο , και η πεταλουδα που ανοιγει και κλεινει το οπλο ενω οταν ειναι λυμενο το οπλο ειναι στην θεση της , οταν το δεσω και βαλω της κανες η πεταλουδα δεν τερματιζει , και ειναι μισοανοιχτη , κατι την εμποδιζει να κλειση , ισως να μην εφαρμοζουν σωστα τα κλειδια
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

η φαση ειναι οτι ο εγλεζος που μου το περιεργραψε απο το τηλεφωνο μου ελεγε αλλα , οτι εχει 70αρες θαλαμες , και τελικα εχει 65αρες , τον ρωτησα εαν κουναν οι κανες και μου ειπε οτι ειναι καινουριες και δεν κουναν , και ολα λεει τα οπλα του ριχνουν , και τα εχει δει λεει ολα οπλουργος , τελος παντον , τωρα εγω κανω μοκο , και του εγραψα μια χαρα ειναι και σε ευχαριστω πολυ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άβαταρ μέλους
pericles

Τί να κάνει ο Γεροντάκος μας που εμεινε μόνος στον Καφενέ, το έριξε στη μουσική να του περάσει και ο καημός με το (σκυλο) του.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ακουσον ακουσον χθες με πηρε τηλεφωνο ο ερασιτεχνης τοπικος οπλουργος , αυτος που προσπαθησε να μου φτιαξει το 20αρι και δεν το εφτιαξε , και μου ειπε να το ξανα παω και με αλλα 50 ευρω να μου το φτιαξει , οταν μου πηρα πριν μερες 80 ευρω , και του λεω οτι το πηγα και μου το εφτιαξαν και σε μια εβδομαδα ηταν ετοιμο , ενω εσυ θα εκανες αλλους 2 μηνες για να το φτιαξης , και εαν το εφτιαχνες , και θυμωσε και μου εκλεισε το τηλεφωνο
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

αλλο παλι και τουτο αφου οταν το πηγα συμφωνησαμε , με βαψημω μπασκουλας , βγαλσιμο αυτοματης ασφαλιας ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥς ΕΠΙΚΡΟΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΟ μακριους , εκεινος μου ειπε οτι τους αλαξε και ειδα οτι εβαλε ποιο κοντους , και μου πηρε 80ευρω , μου κολησε και την σφηρα την δεξια που ειχε σπασει , και τωρα θελεει λεει να διορθωση το λαθος του , αλλα θελει λεει και 50 ευρω :( :| , και το χειροτερο θα περιμενω το λιγοτερο 2 μηνες μεχρι να το φτιαξει , ευχαριστω δεν θα παρω , τωρα βρικα τον Χριστακο , που ξερω οτι σε μια εβδομαδα το πολυ 10 μερες θα ειναι ετοιμο , και με γνωση και πειρα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

τελικα μετρησα της κανες του εγλεζικου και ειναι 3 αστρα η δεξια , και 1 αστρο η αριστερη , οτι χειροτερο για εμενα , μπουρδες μου ελεγε ο εγλεζος οτι ειναι κυληδρο η δεξια και ντεμι η αριστερη , και οτι εχει 70αρες θαλαμες , οποτε οταν το παω στον Χριστακο θα του πω εαν μωρει να μου της κανει 4 αστρα η δεξια , και 3 ασρα η αριστερη , ξερετε εαν το αναλαμβανει αυτο ο Χριστακος
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Όλα γίνονται Νικόλα στον οπλουργο αρκεί οι κάνεις να έχουν,, ψωμί,,για να τις φτιάξει αλλά γνώμη μου είναι σε ένα τέτοιο όπλο να μη τις πειράξεις ,παρά να φτιάξεις σεταπ για αυτό το όπλο .Πειράζοντας το, χάνει πολύ την αρχική αξία του σαν συλλεκτικό .
Απάντηση