ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
ΣΗΜΕΡΑ πηρα το 20αρι απο τον Χριστακο , καταπληκτικο , χτυπαει με δυναμη τα καψουλια , τοσο ειναι η δυναμη που βουλιαζει το πισω μερος του αδειου καλυκα , οπως κανουν ολα τα οπλα εαν ριξουν αδειο καλυκα που εχουν δυνατους επικρουστηρες , και με βαθιες βουλιαμαδες στο καθε καψουλι, τωρα το μονο που περιμενω να ερθει η 15τη ιουλιου να κλεισω ραντεβου για την μεταβιβαση το οπλο του Εγγλεζου , για να το παρω στα χερια μου , γιατι ουτε που το εχω δει ακομα
-
Υπαρχει τετοια πυριτιδα ? Και γιατι την λενε μαυρη ? Δεν ασχολουμαι εγω με τετοιες πυριτιδες .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
σε ευχαριστω Νικολα , και εσυ να χαρεις φετος με υγεια το αγαπημενο σου κυνηγι τα ορτυκακια
-
και με τρωει και η αγωνια , εαν βρηκε το σωστο οπλο ο εγγλεζος , να πηγαινα σπιτι να δω , δεν γινετε , αφου δεν μου ειπε τιποτα τετοιο , και ουτε εχω το θαρος να του το πω , με υπονοουμενα του ειπα να το παρω πριν την μεταβιβαση , και μου ειπε με την μεταβιβαση με την γυναικα του μονο θα το παρω , τωρα εκεινος εχει φυγει παλι στην Αγγλια , οποτε θα παρω αυτο που εχει διαλεξει , και ας ειναι λαθος , γιατι δεν θελω να τον πιεζω , και μετα θα μου πει οταν του χρονου ξαναρθω θα σου βρω το σωστο
-
Σημερα ημουν παλι στο σκοπευτηριο με παρα πολλους φιλους και εριξα μια πουλα μονο στο SPORTING ,και εφυγα γρηγορα γιατι αρχισε η ζεστη .
Πηγα παλι καλα στα σπασιματα ,αν και πονουσα πολυ απο καποια στιγμη και μετα .Μετα πηγα και στα σκυλακια μου και καθησα μαζι τους λιγη ωρα για να μου κανουν και να τους κανω λιγη παρεα ,και ολα καλα .Το απογευμα εχω ραντεβου παλι με τον γιατρο ,για να δουμε αν μπορουν να σταματησουν εστω και με φαρμακα οι πονοι
.Χαιρομαι που σου εφτιαξε το οπλο Νικολα ο μαστορας γρηγορα και θα το εχεις στην εναρξη να το ευχαριστηθεις .

- pericles
Γεροντάκο δεν διαβάζεις καλά πρέπει να κοιτάξεις και την οραση σου.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑10 Ιούλ 2024 13:10Υπαρχει τετοια πυριτιδα ? Και γιατι την λενε μαυρη ? Δεν ασχολουμαι εγω με τετοιες πυριτιδες .![]()

Και αμα λέω εγώ κάτσε στο σπίτι και δεν κάθεσε και τρέχεις στο Σκοπευτήριο και βέβαια θα πονάς

Τέλος πάντων δεενμου ειπες εκείνο το σταθερό τηλέφωνο δουλευει ή εχει την τυχη του κινητού σου που ειναι μόνιμα σε φραγή

Επιτέλους βρήκες οπλουργό και ευχομαι να εγινε καλή δουλειά. Ρώτησε τον κιολας τον οπλουργό αν μπορεί το 20αρη σου να ρίξει 32γρ και 28γρ φυσίγγια έχω δοκιμασμένη συνταγή να σου δώσω. Η πρώτη με Τεκνα και η δευτερη με Α0.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑10 Ιούλ 2024 11:11 ΣΗΜΕΡΑ πηρα το 20αρι απο τον Χριστακο , καταπληκτικο , χτυπαει με δυναμη τα καψουλια , τοσο ειναι η δυναμη που βουλιαζει το πισω μερος του αδειου καλυκα , οπως κανουν ολα τα οπλα εαν ριξουν αδειο καλυκα που εχουν δυνατους επικρουστηρες , και με βαθιες βουλιαμαδες στο καθε καψουλι, τωρα το μονο που περιμενω να ερθει η 15τη ιουλιου να κλεισω ραντεβου για την μεταβιβαση το οπλο του Εγγλεζου , για να το παρω στα χερια μου , γιατι ουτε που το εχω δει ακομα

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Σιγα μη παρω στην μαυρη αγορα πυριτιδα .Μου θυμιζει αυτη η εποχη κατοχη ,που ολα τα αγοραζαν στην μαυρη αγορα .
Στην μαυρη αγορα αγοραζουμε τα τροφιμα πια ,το ρευμα ,τα φυσιγγια,τις πυριτιδες .ΟΛΑ. εκει μας καταντησαν .Κατα τα αλλα λεφτα υπαρχουν για την Ουκρανια να δωσουμε ,αλλα για τους Ελληνες τιποτα .
Αν δεν παρουμε ειδηση οτι πληρωνουμε με τον ηλιθιο που εχουμε μπλεξει την Ουκρανια ,θα τα χασουμε ολα .
Πηγε χθες και ειπε στο ΝΑΤΟ οτι θα ειμαστε με την Ουκρανια μεχρι να νικησει τους Ρωσους .Λες και θα χασουν οι Ρωσοι τον πολεμο .
Τωρα που κανει ζεστη καθησε μεσα στην γιαφκα και μη βγαινεις εξω γιατι θα σε περασουν και σενα μεθυσμενο οταν περπατας στο δρομο .
Χθες στο σκοπευτηριο μολις ανεβηκε η θερμοκρασια πηραμε δρομο με τον πρακτορα σου για το σπιτι .

-
-
-
Περικλη το 20αρι ειναι δοκιμασμενο στα 1000 μπαρ , για αυτο και γραφει πανω στης κανες 1000kg2, αλλα εγω ριχνω το συνηθες 24 , 25 και 26 γραμμαρια , και σπανια μερικα ροτβαι γερμανικα 28 γρανμμαριων , και γουινζιστερ 28 γραμμαριων , στην δευτερη κανη βαζω για καμια φασα, περδικα , η λαγο
- pericles
Ορφανίδη με την Α0 μπορείς να γεμίζεις 28 γρ. το εχω δοκιμασμένο.
Λοιπόν μάθε οτι τα Φυσίγγια PERECO κυκλοφόρησαν και σε συσκευασίες Δώρου 5 Φυσιγγίων
Με τις ευχές μου να ειναι ολα καλά πάλι και οι Γιατρόι να βρούνε την λύση.
Γεροντάκο σε ρωτάω για το σταθερό τηλέφωνο αν λειτουργεί και εσύ μου ανεβάζεις μουσική Πώς περάσανε τα χρόνια. Αρχισες να συμπεριφέρεσαι σαν Τζίτζικας που απο το πρωί μόνο τραγουδάειΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑11 Ιούλ 2024 09:10 Σιγα μη παρω στην μαυρη αγορα πυριτιδα .Μου θυμιζει αυτη η εποχη κατοχη ,που ολα τα αγοραζαν στην μαυρη αγορα .![]()
![]()
![]()
Στην μαυρη αγορα αγοραζουμε τα τροφιμα πια ,το ρευμα ,τα φυσιγγια,τις πυριτιδες .ΟΛΑ. εκει μας καταντησαν .Κατα τα αλλα λεφτα υπαρχουν για την Ουκρανια να δωσουμε ,αλλα για τους Ελληνες τιποτα .
Αν δεν παρουμε ειδηση οτι πληρωνουμε με τον ηλιθιο που εχουμε μπλεξει την Ουκρανια ,θα τα χασουμε ολα .
![]()
Πηγε χθες και ειπε στο ΝΑΤΟ οτι θα ειμαστε με την Ουκρανια μεχρι να νικησει τους Ρωσους .Λες και θα χασουν οι Ρωσοι τον πολεμο .
![]()
Τωρα που κανει ζεστη καθησε μεσα στην γιαφκα και μη βγαινεις εξω γιατι θα σε περασουν και σενα μεθυσμενο οταν περπατας στο δρομο .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χθες στο σκοπευτηριο μολις ανεβηκε η θερμοκρασια πηραμε δρομο με τον πρακτορα σου για το σπιτι .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Με τις ευχές μου να ειναι ολα καλά πάλι και οι Γιατρόι να βρούνε την λύση.
-
Ελα απο το σπιτι Περικλη για κερασμα λουκουμακι με παγωμενο νερο οπως εκανε ο Αγιος Γεροντας μου γιατι εχουμε μεγαλη γιορτη σημερα .Σημερα ειχα ολονυχτια μεχρι τις 5 το πρωι στην εκκλησια ,και τωρα κερναω ολο τον κοσμο .Ημουν πνευματικο του παιδι απο το 1963 που τον γνωρισα μεχρι που κοιμηθηκε το 1994 .Νικολα παιδι μου μου ελεγε παντα .Εχω την χαρη να μου εχει δωσει παρα πολλα προσωπικα πραγματα του ,που τα φυλαω σαν τα ματια μου .Οι επιστολες με τις συμβουλες του ειναι το Ευαγγελιο για μενα ,τα παιδια μου ,και τα εγγονια μου .Τα θαυματα του τοσα πολλα στην οικογενεια μου .
-
να σου δινει υγεια και κουραγιο ο Αγιος Γεροντας, και σε ολο τον κοσμο που το εχουμε αναγκη
-
Σε ευχαριστω Νικολα .
-
για την μεταβιβαση του οπλου εχω 4 φωτογραφιες , πληρωσα με μεγαλη ταλαιπορια τα 2 παραβολα με το υπερογκο ποσο των 2ευρω και 4 λεπτων , ευτηχος γιατρους δεν χρειαζετε γιατι ισχυει για δυο χρονια απο την προηγουμενε που ανανεωσα το 20αρι , φωτοτυπια της ταυτοτητας , και περνω τηλεφωνο την κυπραια γυναικα του εγγλεζου ποτε θα μπορει να κλεισω ραντεβου , και μου τα μασαγε οτι τωρα δεν εχει χρονο και βιαζεσε , και φιλοξενο τα παιδια μου κλπ , και μου ειπε μονο πρωι να κλεισω ραντεβου , και να μου πει μετα εαν θα μπορεσει , της ειπα μονο μιση ωρα θα κανουμε εαν ολα πανε καλα , γιατι τον προπερασμενο μαρτιο για την ανανεωση των οπλων της περιμεναμε μονο για να ερθει ο υπευθηνος που ελιπε 1 ωρα , ειδομεν , θα μου σπασουν ολοι τα νευρα , με τα παραβολα πηγα στο κεπ , και μου ειπαν δεν γινεται πρεπει μονος σου , και ευτηχος με μεγαλη γρινια με την γυναικα μου , μου τα εφτιαξε μια φιλη της λογιστρια
-
μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα , στους καμπους πεφει χιονι 

-
φεεεετααααα θελει πολυ χρονο και χαλαρα για να οριμασει φεεετααααα
-
- pericles
Ορφανίδη αν εισουνα εδώ θα υπέγραφε ενώπιον ενός πιστοποιημένου προσώπου ή ενώπιον του Κοινοτάρχη και κανένας δεν χρειάζεται να περιμένει. Επειτα στο αρχείο πυροβόλων όπλων ειναι ολα μηχανογραφημένα και σε 5 λεπτά γίνεται η μεταβίβαση.
Τα σχετικά με τον Αγιο Γέροντα μας τας εχεις στείλει .
Το ι963 είμουνα 4 χρόνων εσύ πόσο είσουνα γιατι πολύ μεγάλος μου βγαίνεις και θα στην Πάρω την Βασω που ειναι μικρούλα να της βρώ εδώ Γαμπρό
Προσεχε την υγεία σου γιατι μαθαίνω απο τον πράκτορα μου τι κάνεις, ασε που σου λέει ειναι στο εξοχικό αλλά η επικοινωνία ειναι αδιάληπτη οχι σαν την δικιά σου που δεν ομολογείς αν το σταθερό τηλέφωνο λειτουργεί και ποιές ώρες να παίρνουμε

Το Κέρασμα θα το χρωστάς και το λουκουμάκι παίρνει τόκο που μέχρι να έρθω θα γίνει τούρτα και θα σου δώσω πίσω το χαρτόνι να το κάνεις τάπες που τις τιμώ ιδιαιτερα οταν φτιάχνω φυσίγγια για τα παλαιά μου όπλα.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑12 Ιούλ 2024 09:13 Ελα απο το σπιτι Περικλη για κερασμα λουκουμακι με παγωμενο νερο οπως εκανε ο Αγιος Γεροντας μου γιατι εχουμε μεγαλη γιορτη σημερα .Σημερα ειχα ολονυχτια μεχρι τις 5 το πρωι στην εκκλησια ,και τωρα κερναω ολο τον κοσμο .Ημουν πνευματικο του παιδι απο το 1963 που τον γνωρισα μεχρι που κοιμηθηκε το 1994 .Νικολα παιδι μου μου ελεγε παντα .Εχω την χαρη να μου εχει δωσει παρα πολλα προσωπικα πραγματα του ,που τα φυλαω σαν τα ματια μου .Οι επιστολες με τις συμβουλες του ειναι το Ευαγγελιο για μενα ,τα παιδια μου ,και τα εγγονια μου .Τα θαυματα του τοσα πολλα στην οικογενεια μου .

Τα σχετικά με τον Αγιο Γέροντα μας τας εχεις στείλει .
Το ι963 είμουνα 4 χρόνων εσύ πόσο είσουνα γιατι πολύ μεγάλος μου βγαίνεις και θα στην Πάρω την Βασω που ειναι μικρούλα να της βρώ εδώ Γαμπρό

Προσεχε την υγεία σου γιατι μαθαίνω απο τον πράκτορα μου τι κάνεις, ασε που σου λέει ειναι στο εξοχικό αλλά η επικοινωνία ειναι αδιάληπτη οχι σαν την δικιά σου που δεν ομολογείς αν το σταθερό τηλέφωνο λειτουργεί και ποιές ώρες να παίρνουμε

-
Το 1963 ημουν 11 χρονων οταν γνωρισα πρωτη φορα τον Αγιο Γεροντα μου και απο τοτε με θεωρουσε παιδι του μεχρι που κοιμηθηκε το 1994 .
30 χρονια ειχα στενη επαφη μαζι του .
Τα πολλα γλυκα ανεβαζουν το ζακχαρο ,και βολέψου με το λουλουμακι ,που μου θελεις και τουρτες σε τετοια ηλικια Παλιογερε και εσυ .
Οτι και να μαθαινεις απο τον πρακτορα ειναι τα μισα ,γιατι τα αλλα μισα τα κρυβω καλα ,και δεν μπορεις να τα μαθεις .
Ουτε ο πρακτορας γνωριζε οτι εκανα δοκιμη με πυριτιδα PSB5 με 21 γραμ σκαγια προχθες στο σκοπευτηριο με αριστα αποτελεσματα .
Το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα ,εκτος απο μερικες ημερες που ειχε λογω επιτελικου Κρατουςμ βγει εκτος λειτουργιας λογω βλαβης σε ολη την περιοχη .