Γεροντάκο βαρύ και ασήκωτω το άσμα, μηπως λέω μήπως ητανε πολύ το Τσίπουρο
Περικλη μεταφορικα και εργατικα εδωσα μονο τωρα , που ειναι 80 ευρω που μου πηρε ο ερασητεχνης οπλουργος και 50 συνολο που θα δωσω μεταφορικα πηγενε ελα , ο Χατζιωτης που το πηγα δυο φορες δεν μου επερνε τιποτα , ουτε μεταφορικα , ουτε εργατικα , γιατι μου ειπε οτι ηταν μεσα στην εγυηση, τωρα θα περιμενω και τα εργατικα απο τον Χριστακοpericles έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024 07:30 Ορφανίδη ευχομαι να πάνε ολα καλά και να το έχεις πίσω σύντομα φτιαγμένο. Το Πρόβλημα ειναι οτι δεν εχεις πολλές επιλογές οπλουργού εκεί που εισαι. Να με θυμάσε ομως αν έπαιρνες καινούργιο με οσα εδωσες στα μεταφορικά και εργατικά θα ήταν ισως και λιγότερα.
Γεροντάκο βαρύ και ασήκωτω το άσμα, μηπως λέω μήπως ητανε πολύ το Τσίπουρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λες να σου ηρθε κατακούτελα το στροφείο που κάνει αυτό το χοντρό το ρέλι
![]()
![]()
Και μιας που μιλάμε για στροφείο θέλω εσύ που εισαι ειδήμονας να μου πείς εάν το χοντρό ρέλι θέλει και μεγαλύτερο ύψος κάλυκα ή ελευθερου χώρου απο τα σκάγια
![]()
![]()
![]()
Αρα συμφωνείς Γεροντάκο οτι το χοτρό ρέλι θελει και λιγο περισσότερο υψος κάλυκαΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024 19:33 Αυτά είναι εύκολα που με ρωτάς για το στροφείο .Με ένα τέτοιο που έχω ρελιαζω τα χάρτινα μου .Άντε και να σου πω λίγες λεπτομέρειες με αυτό το στροφείο .Αυτό κυκλοφορούσε πριν από 10 τουλάχιστον χρόνια και είναι Ιταλικό .Θέλεις να με ρωτήσεις τίποτα άλλο ;Και βεβαίως θέλει λίγο μεγαλύτερο ύψος ο κενός χώρος .Πάντως όλα τα στροφεία και οι μηχανές του Νικόλα κάνουν θαύματα στο ρελιασμα .![]()
Ρε μάστορα αυτό το άσμα είναι πολύ ελαφρύ ,που το βάζουν στα σχολεία για να το τραγουδούν τα παιδιά .
![]()
![]()