Τωρα για τα τενεκεδάκια που πήρανε τα σκυλιά σου θα ερθει η ώρα που θα πάνε για παλαιά μέταλα οπως ειχα κάνει και εγώ αυτά που πέρναμε εγώ και ο Αρτέμης στο σκοπευτήριο.

Για αυτό σου λέω κοίταξε τις δικές μας εκλογές αλλά εσυ στον υπνο σου μια η ώρα τα ξημερώματα βλέπεις ψάρια ένα μέτρο και στελνεις φωτογραφία μονο την παλάμη σουΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2024 09:26 Σε εμας εδω ολοι πηραν το μηνυμα λενε ,και ολο τον παιρνουν ,και ολο τα ιδια κανουν ,και ο δικος μας ο Πρωθυπουργος λεει θα κανει ανασχηματισμο ,οπως λεμε αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως ,και δεν εχει καταλαβει οτι ο Κοσμος κουραστηκε ,αηδιασε ,και σιχαθηκε τους Πολιτικους με τις απατες τα ψεματα ,και την κοροιδια .
Γραφικέ Γεροντάκο Ψαρά κόψε κάτι απο το ψευδοψάρι σου αλλιώς κοίταξε την φωτογραφία που εστειλες στο βιπερ οτι μονο η παλάμη σου φαίνεταιΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑11 Ιουν 2024 10:22 Ενα μετρο ψαρι ηταν και δεν το χωρουσε ουτε ο φακος .![]()
![]()
![]()
Εβαλα την παλαμη μου για να δεις οτι μονο το κεφαλι του ηταν ποιο μεγαλο απο την ανοιχτη παλαμη .Αλλα που να ξερεις εσυ απο τετοια ? αφου το μονο που ξερεις ειναι να μας πεις οτι καποιος βγηκε στις εκλογες με σορτσακι .
![]()
![]()
Οταν σου λεω οτι εδω τα ψαρια και τα θηραματα ειναι πολυ μεγαλα δεν με ακους .Αυτο το ψαρι οταν ηταν στο νερο εκανε απονερα μεχρι που το επιασα και μετα για να το φερω στην βαρκα το καμακωσα γιατι δεν μπορουσα να το αναιβασω επανω με την πετονια .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προχθες το εφτιαξα ψητο στην σχαρα με λαδολεμονο και ετρωγε δυο μερες ολη η οικογενεια .
![]()
![]()
![]()
![]()
και καθησε εσυ τωρα να αναλυσεις τις εκλογες ,οταν εγω ουτε πηγα να ψηφισω γιατι ειχα δουλεια με το ψαρι .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι ενας απο το 60/100 που δεν πηγε να ψηφισει γιατι τους σιχαθηκα .
![]()
![]()