ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
ακουτε τωρα τι σκεψη μου ηρθε , επειδη παντα δοκιμαζω τα σεταπ κατευθειαν στο θηραμα , και σπανια σε στοχους , οταν με το καλο αρχισει το κυνηγι , θα παρω μαζι μου μερικους 10 με 15 καλυκες ετοιμοι με καψουλια , και μεσα σε κομματια εφημεριδας τυλιγμενα τα γραμμαρια της πυριτηδας του καινουριου σεταπ , μαζι και συγκερωτηρες , και σε αλλη εφημεριδα τηλιγμενα τα σκαγια , φυσικα ολα ζυγισμενα απο το σπιτι με ζυγαρια ακριβιας , αφου πρωτα υπαρχουν 2 φυσιγγια γεμισμενα με το σεταπ το καινουριο , και ριχνωντας σε στοχο , και το δω σχετικα καλο , τοτε και τοτε μονο εκει στον κυνηγοτοπο με την ρελιαστρα χειρος θα γεμισω αλλα δυο με το ιδιο σεταπ που θα εχω τα υλικα στης εφημεριδες , και θα τα δοκιμασω και σε θηραμα , εαν τα δω καλα θα γεμισω επι τοπου και τους αλλους καλυκες , εαν οχι δεν γεμιζω αλλους , και οταν παω σπιτι αδειαζω απο της εφημεριδες τα υλικα , θα εχω ομως και μαζι μου φυσιγγια με το γνωστο μου πιστοποιημενο παλιο σεταπ , για να μην μου χαλασει η μερα
-
οσο μας λιπει το κυνηγι τοσα ονειρα κανω , αυριο μου ερχωντε 100 κιλα σκαγια δηλαδη 4 τσουβαλια των 25 , αγορασμενα απο τον χορηγο μας Γιωργο ολα σε 9αρι , μια και εχω αλλα νουμερα σκαγιων , που ποιο σπανια ριχνω , τα μεταφορικα φωτια με μεταφορικη 25 ευρω
-
Με το καλο Νικολα να τα παραλαβεις ,και να ειναι καλοριχτα στα θηραματα .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
σε ευχαριστω
-
τα πηρα τα σκαγια , και σε αριστη συσκευασια , ενα ενα τσουβαλι σε κουτι χαρτινο με το ονομα μου και τα τηλεφωνα μου , τα τσουβαλια σε χρωμα καφε , ανοιξα ενα και τσεκαρισα τα σκαγια , που ειναι στο νουμερο που λεν δηλαδη 9αρια , 2,1 χιλιοστα , εκεινο που μου εκανε εντιποση οτι ηταν ολοστρογυλα , χωρις ουρες , και χωρις να ειναι κολημενα 2 , η και 3 σκαγια μαζι , οπως τα προιγουμενα που εχω σε ασπρο τσουβαλι , που παντα στα 26 γραμμαρια σκαγια θα βρω 2 με 3 σκαγια , καμια φορα και παρα πανω , με ουρες , και κολημενα , η ημιστρογγυλα που τα βγαζω και τα πετω
-
γιατι απο αλλου εχω παρει σκαγια , και υλικα σε χαλια κατασταση τα τσουβαλια χυμα , χωρις ονομα , το ενα δε ξεφτυσμενο ετοιμο να τρυπησει , τα δε υλικα η κουτα ανοιγμενη , που οταν την σηκωσα επεφταν απο μεσα οι καλυκες οι συγκερωτηρες , τα κουτια πυριτηδας , και εκεινο που μου εμεινε ,οταν μου επεσε ενα 5κιλο σκαγια με 5 αντιμονιο , που δεν το πηρα χαμπαρι , και μου το εφερε μετα στο αυτοκινητο ο υπαλληλος και οι αλλοι απο το πρακτορειο γελαγαν , και οταν του το ειπα σε αυτον που τα αγορασα δεν εδωσε σημασια , απλος μου ειπε τα εψαξαν μηπος εχει μεσα κατι παρανομο , ηταν και η τελευταια φορα που πηρα , και μου εκανε και χαρη που πληρωσε τα μεταφορικα μεχρι τον πειραια , πληρωνοντας μετα εγω τα μεταφορικα απο πειραια Σαμο που ηταν τσουχτερα για τοτε , αφου εδωσα ολα μαζι 430 ευρω μονο για τα υλικα , αλλοι που τοτε πανω απο 400 ευρω αγορα τα μεταφορικα ηταν τσαμπα
,
,
-
Τα σκαγια ειναι το Α και το Ω σε ενα ποιοτικο φυσιγγιο Νικολα . Οταν ειναι γυαλιστερα και στρογγυλα εχουν καλυτερη ευθυβολια ,με αποτελεσμα καλυτερες συγκεντρωσεις .
Μακαρι να εχει πολλα θηραματα φετος να τα ευχαριστηθεις .

-
μην νομιζεις οτι ριχνω πολλα , φετος εσπασα ρεκορ και εριξα 981 φυσιγγια την σεζον , συνηθος ριχνω 600 με 700 φυσιγγια με αυτα τα 100 κιλα 9αρια που πηρα ,, και αλλα 15 κιλα 9αρια που εχω , με 20 κιλα 8αρια , και 20 κιλα 7αρια , 10 κιλα 10αρια, 4 κιλα 6αρια , θα περασω πολλα χρονια , που θα γεμιζω σε 12αρι , 20αρι , και 28αρια , μαζι με τα ετοιμα φυσιγγια παλια σε 12αρι που εχω
-
Εγω φετος Νικολα μετρησα οτι εριξα ολα περιπου 150 φυσιγγια στα ορτυκια και στις τσιχλες ,γιατι λογω προβληματος υγειας που εχω δεν πηγα πολλες φορες γιατι μου το απαγορευσαν οι γιατροι . 

-
με το καλο φετος να πας οσες φορες λαχταρας
- pericles
Ποιός κάνει φασαρία με την μουσική στη διαπασών και ενοχλεί θαμώνες διαγνωσμένους με Ίλιγκο
Θα πρέπει να γνωματευση ο Ιατροδικαστής 'Ιλιου μήπως φταίνε τα εμβόλια .
Τί να γινει όπου νανε καβαλλάμε τα 65 όλο και κατι θα έχουμε
Βεβαια ολα τα επισκιάζει η χαρά οταν ανοίγω κούτες με τα εργαλεία Ιδιογόμωσης και τα υλικά που τα ειχα ξεχασμένα και σιγά σιγά τα τοποθετώ στα ράφια και στους πάγκους
Τι ρελιαστήρια χειρός και πάγκου τι ξεκαψουλιάστρες σε ολα τα διαμετρήματα, Τι ΜΕΚ και ΛΗ και ΛΑ Ιμαν και τι Ντιάνα ογκομετρικά και Ογκομετρικο Τσιγαδάς και καλουπάκι για τάπες και Λασκας ογκομετρικό . Το μονο που ψάχνω ακομη ειναι Τάπες Αγγελοπούλου ητανε ενα πλαστικό κουτι αλλά που θα πάει θα το βρώ γιατι εκεινες οι τάπες οταν τις εριχνα μοσοβολουσε το βουνό σουβλακι απο την λίπανση που ειχανε

Τί να γινει όπου νανε καβαλλάμε τα 65 όλο και κατι θα έχουμε

Τι ρελιαστήρια χειρός και πάγκου τι ξεκαψουλιάστρες σε ολα τα διαμετρήματα, Τι ΜΕΚ και ΛΗ και ΛΑ Ιμαν και τι Ντιάνα ογκομετρικά και Ογκομετρικο Τσιγαδάς και καλουπάκι για τάπες και Λασκας ογκομετρικό . Το μονο που ψάχνω ακομη ειναι Τάπες Αγγελοπούλου ητανε ενα πλαστικό κουτι αλλά που θα πάει θα το βρώ γιατι εκεινες οι τάπες οταν τις εριχνα μοσοβολουσε το βουνό σουβλακι απο την λίπανση που ειχανε

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Τους ιλιγγους τους παθαινεις γιατι δεν καθεσαι σε μια μερια ,και ολο γυρνας περα δωθε .Καλα λεω εγω οτι κολησες ιλιγγους και το τρακτερακι σου και αρχισε να γυρναει γυρω γυρω ,και δεν παει ποτε ευθεια .
Αντε τωρα να πας κυνηγι .Θα βλεπεις τα πουλια διπλα και τριπλα και δεν θα ξερεις που να ριξεις .Προβλεπω να τρωνε τουφεκιες στον κωλο τους ολοι οι γυρω σου και να εχουμε αλλα τρεχαματα .
Σου φωναζα εγω για τα εμβολια αλλα εσυ ηθελες να κανεις ολες τις δοσεις ,και τωρα να τα αποτελεσματα .
Μη ψαχνεις αδικα να βρεις τις ταπες γιατι καποια μερα που πεινουσε ο Πελος τις περασε για σουβλακι και τις εφαγε .
Ψαξε εκει στον κηπο που κανει το πιπι του και μπορει να βρεις ιχνη απο τις ταπες .

-
Μακαρι Νικολα, αλλα εχω μπλεξει ασχημα με τον καρκινο ,αλλα δεν το βαζω κατω .Τουλαχιστον εχω εδω κοντα το σκοπευτηριο και οποτε μπορω και αισθανομαι καλα πηγαινω και ριχνω τις τουφεκιες μου .

-
εχει ο θεος , και ευχομαι να εχεις την βοηθεια του Αγιου Παισιου που γνωρισες , και να το ξεπερασεις
-
Σε ευχαριστω Νικολα .Ο Αγιος με ειχε παιδι του για 32 χρονια.Απο το 1962 που τον πρωτογνωρισα παιδακι 12 χρονων τοτε, και μεχρι το 1994 που κοιμηθηκε 

- pericles
Γραφικέ Γεροντάκο κράτα καλά να τηρήσεις τις υποσχέχεις σου για ορτυκοκυνήγι και Καρκίνο δεν εχει τον σκοτώσαν οι γιατροί
Να μην πώ πόσα άλλα έχουμε κάνει συμφωνία οτι θα τα κάνουμε
Αντε και θα κρατάω και τα δικά σου ορτύκια αν καταφέρεις να κτυπήσεις γιατι αυτά τα φερμάρω και χωρίς σκυλι
Για να δούμε φέτος αν μας επιτρέψουν και κανένα τρυγόνι γιατι απο οτι ακούω πάει το χάσαμε το παιχνίδι γιατι μας εστησαν παγίδα να δηλώνουμε πόσα κτυπάμε και επειδή κάποιοι δεν τα δήλωναν με το κινητό τους , λένε τώρα εφόσον δεν πιάσαμε το μέγιστο όριο που θέσανε , σημαίνει οτι εχει μειωθεί ο αριθμός τους
Υ.Γ. Σήμερα δεν πάει το Τσίπουρο γιατι ψες έμπλεξα με 9 άτακτα παιδιά που 3 μπουκάλια Σκοτς μαύρη ετικέττα δεν χορτασαν και πηγαίνανε για 4ον αλλά εφυγα επειδή ειναι και αυτός ο 'Ιλιγκος που με φλερτάρει

Υ.Γ. Σήμερα δεν πάει το Τσίπουρο γιατι ψες έμπλεξα με 9 άτακτα παιδιά που 3 μπουκάλια Σκοτς μαύρη ετικέττα δεν χορτασαν και πηγαίνανε για 4ον αλλά εφυγα επειδή ειναι και αυτός ο 'Ιλιγκος που με φλερτάρει

-
Αν δηλωνες ποσα ορτυκια και τρυγονια εχεις κτυπησει εσυ εδω και 10 χρονια θα εμεναν με το στομα ανοικτο ,και θα το ειχαν απαγορευσει εδω και 10 χρονια ,που εχεις να κτυπησεις τετοια θηραματα .
Λοιπον για να σκασεις απο την ζηλεια σου σημερα με τον πρακτορα σου και φιλους εχει προπονηση στο σκοπευτηριο ,και καθησε εκει να πινεις Σκωτς και να μας λες μετα οτι εχεις ιλιγγους .Εμ ,βεβαια θα εχεις ιλιγγους αν εχεις πιει ενα μπουκαλι Σκωτς .
Εδω ιλιγγους ειχε και το τρακτερακι σου ,που κολησε απο εσενα .
Λοιπον τα ορτυκια μου τηλεφωνησαν οτι φετος θα περασουν απο την περιοχη μου ,και θα ειναι δυο τρια κιλα το καθενα .Κανονησε την πορεια σου .

- pericles
Θα στείλω mail στο σχιστό οτι ερχεται ο γερος με το φλογοβόλο και θα σε διώξουν
μονο ριγμένους κάλυκες θα μπορείς να πάρεις
Ξ'ερεις οτι στο Αμέρικα κάποιοι βγάζουν μεροκάματο μαζευοντας και διαχωρίζοντας ριγμένους κάλυκες που τους πουλάνε σε άλλους Ιδιογομωτές

-
πριν μια 10ετη ο συλογος μας εφερε μια μηχανη με δισκακια , και πηγα δυο φορες , αλλα δεν μου αρεσε , και εαν ξαναφερναν δεν θα πηγενα , εσπεζα τα δισκακια , αλλα το θεωρισα τοτε σπαταλη , ηταν και καλοκαιρι και ετρωγα κατι κλωτσους ακομα και με 28γραμμαρια του εμποριου , εκτος αυτου επρεπε να περιμενης για να παρεις σειρα , και μετα να ριξης συνεχομενα χωρις σταματημο 1 κουτι , η 2 κουτια , και χωρις να ριχνεις με την ησυχια σου , να εχεις και κριτες τους αλλους που σε σχολιαζαν , και το δυκανο να ζεματαει απο της βολες , σε σημειο να μυριζει ζεστο μεταλο , ασε να μου λειπει καλυτερα
-
μετα για 2 σεζον γραφτηκα σε σκοπευτικο συλογο με το ποσο 120 ευρω την σεζον , που εριχνε μονο με πιστολι , ραβδωτο τουφεκι με διοπτρα , και λειοκανο , και που και που κανενα αεροβολο , αλλα μονο σε σταθερους στοχους , και πρακτικη σκοποβολη , και αυτο πολυεξοδο ηθελα 30 ευρω και 40 καθε φορα , οποτε στοπ , τωρα μονο στο κυνηγι ριχνω φυσιγγια