ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

με σταθερο τσοκ ειναι το 20αρι 4αστρα η δεξια , με αυτη το τουφεκισα , και ειχε κρουση το πουλι , οχι οτι την εφαγε χαλαρα ταραχτηκε ολοκληρο και αμεσως κατεβασε και το κεφαλι , με 3 σκαγια , η αριστερη εχει 3 αστρα , γραφω το σεταπ για τον Περικλη που εχει 20αρι , και οποιος αλλος εχει παρα πολυ καλο , καλυκα 65αρι χιλιοριγμενο τουλαχιστο 5 φορες , καψουλι cx2000 ΠΥΡΙΤΗΔΑ PSB2 στα 1,3χ25 απο 7αρι μεχρι 9αρι , ρελι στα 61 με 60,8 χιλιοστα , πανω στην πυριτηδα χοντρο χαρτονι 3 χιλιοστων κομενω απο βαση τουρτας , πανω ταπα ντιανα 16 χιλιοστων κομενη στην μεση , και πανω στην ντιανα χαρτονακι 1 χιλιοστου , μετα κλεισιμο παραδοσιακο με χαρτακι και ρελι , ολες οι ταπες εκτος απο την ντιανα ειναι κομενες με τον ταποκοφτη του λαναρα , και χωρις θορυβο και σφυρια , αθοριβα και μεσα στο σπιτι
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ηταν σιγουρα η PSB2 ? η ηταν η PSB1 ? Γιατι αυτο το σεταπ που γραφεις Νικολα ειναι για την PSB1 .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ναι Νικολα PSB2 κοκκινη, την PSB1 την γεμιζω με καλυκα υποτηθεμενο 70αρι (69,00- 68,80 ) με καψουλι 615 συγκερωτηρα 21 γκουλαντι 1,25χ25 σε αστερι , και την PSB2 σε αστερι την γεμιζω με καψουλια 686 η cx2000 , η CX 1000 σε καλυκα 70αρι 1,25χ26 συγκερωτηρα 21 γκουλαντι αστερι στα 59,80 οποιο καψουλι και να βαλω απο τα 3 αποδηδει το ιδιο καλα , τελικα τα εχω βρει με την PSB2 στο GAL 20 στο 12 δεν την δοκιμασα , την εχω βρει στο 20 και σε αστερι , και σε ρελι με συγκερωτηρα , και σε ρελι με ταπα ντιανα , ισως να τα παω πολυ καλα με την PSB2 γιατι ειναι ισπανικη , η εχει την ισπανικη συνταγη , (γιατι ακουσα οτι την πηραν οι ιταλοι ) και το 20αρι ειναι ισπανικο
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω τον τελευταιο καιρο Νικολα με την ελειψη πυριτιδας απο το εμποριο την δικιμασα την PSB1 στο CAL 12 και εμεινα ευχαριστημενος και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο .Στο σκοπευτηριο στο SPORTING την δοκιμσα στο 1,50 χ28 γραμ σκαγια με 2000 καψουλι και συγκεντρωτηρα GT 24 σε αστερι .Πολυ καλο σεταπ .Δοκιμασε το .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

πες μου ενα σεταπ για το 20αρι με την PSβ1 γιατι πεδευτηκα να την βρω λιγο με το 1,25χ25 αστερι
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικόλα θέλεις σε ρελι ,η αστέρι ; Το αδερφού μου που έχει 20αρακι του γέμισα με ρελι σε 67αρη κομμένο κάλυκα και συγκεντρωτηρα και του πήγε πολύ καλά .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

πες και απο τα δυο εαν εχεις δηλαδη και ρελι και αστερι, και καλη χρονια να εχουμε με υγεια
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πανω απο ολα Νικολα υγεια να εχουμε για τον νεο χρονο .1/ PSB1 67αρη καλυκα κομενο 686 καψουλι συγκεντρωτηρας 1,20 χ27 γραμ σκαγια κλεισημο ρελι 2/ καλυκας 70 αρης 686 καψουλι 1,20 χ 25 συγκεντρωτηρας κλεισημο αστερι 3/ 70αρης καλυκας 686 καψουλι 1,30χ25 γραμ σκαγια με DIANA και κλεισημο με ρελι .Ολα τα σεταπ να ειναι με 686 καψουλι .Γεμισε τρια φυσιγγια και δοκιμασε τα να δεις ,και περιμενω να μου πεις πως θα σου τα παει το οπλο σου .Του αδερφου μου εχει στενους αυλους και τα παει πολυ καλα και τα τρια αυτα σεταπ ,αλλα καταληξαμε σε ενα για να μη μπερδευομαστε . ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Τί διαβάζω :?: :?: :?: :?: :?: Ο γεροντάκος άρχισε να γεμίζει και μικρά Διαμετρήματα :?: :?: :D :D :lol: :lol: Μην Νομίζεις οτι επειδή σε αποκαλεί ο Καββαδίας γραφικό Γεροντάκο είσαι υπερ"'ανω υποψιας γιατι εισαι υπό στενεί παρακολούθησει :) :D :D :D Ο πράκτορας μου πιστός στη συμφωνία μας έφτασε μέχρι τα βάθη της Τ0υρκ1@ς και ακόμη και πρώτα Ξαδέλφια του φίλου απο Λέρο ανακάλυψε εν πλώ :) :D :D :D
Αντε να στα πώ ολα που εχω μάθει οτι ψάχνεις υλικά Ζαχαροπλαστικής για μαύρη σοκολάτα :) :D :D :lol: :lol: Τίποτα πλεον δεν μπορείς να κάνεις μυστικά :D :lol: :lol:
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω παλι εμαθα οτι καποιος πριν μερικα χρονια πηγε στην Τουρκια ,και τον εβαλαν να βγαλει τα παπουτσια του εξω απο την Αγια Σοφια ,και αυτος ηθελε να κανει τον μαγκα και παρα λιγο να βρεθει στο εξπρες του μεσονυκτιου .Ακομα θα τον εψαχναν στα βαθη της Ανατολης . :lol: :lol: :lol: Λοιπον ενας φιλος που δοκιμασε μικρο δειγμα απο την σοκολατα, μου ειπε οτι βγηκε πολυ καλη ,ετσι για να σκασεις απο την ζηλεια σου .Αυτες τις ημερες θα συναντησω τον Παλιογερο για να του κανω ασκησεις επι χαρτου πως φτιαχνουμε σοκολατα αν και του απαγορευει ο γιατρος να τρωει τετοια πραγματα . ;) :lol: :lol: :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

'Οταν πήγα εγώ στην Αγια Σοφιά δεν βγάζανε παπουτσια. Τα βγάζανε μόνο στο διπλανό Τζαμί :) :D :D Αυτό που δεν μου Αρεσε ητανε που πληρώσαμε εισητήριο για να δουμε την εκκλησιά μας και περάσαμε απο Αψίδα ελέγχου. Τρελλος ειμαι να αφησω εξω τα παούτσια εκει που εκατομύρρια ειναι ξυπόλητοι :) :D :D :D :D Ψάξε αλλο πράκτορα γιατι δεν στα λέει καλά τα γεγονότα :) :D :D :D :D Μαύρη Σοκολάτα θέλω να δοκιμάσω και εγώ που δεν εχω πρόβλημα με ζάχαρο :) :D :D :D

Υ.Γ. Πάρε για πράκτορα σου τον Οφανίδη να μαθαίνεις καμιά ειδηση απο Φ/Π που έγραψε κάποιος εφτιαξε παραδοσιακά φυσιγγια με ΓΝΗΣΙΑ μάλλινη τάπα και τα εριχνε με συπερ ποζέ :) :D :D :D Και τον ρώτησε κάποιος αν εχει καμιά φωτογραφία να δουμε τις μάλλινες αλλά φωνή βοόντος εν τη ερήμο :) :D :D :D :D Μας έγραψε αλλα εγώ ξέρω που μπορώ να βρώ γνήσιες μαλλινες στην Αθήνα :D :D :lol: :lol: :lol: Εχω φίλο που τις βρίσκει σε Γεωπονικό κατάστημα :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Καλα εσυ τωρα γιατι πεταχτηκες . :o Εγω για σενα ελεγα ? :D :D Για καποιο αλλο ελεγα που ειχε παει με παπουτσι λουστρινι των 200 ευρω ,και οταν τον εβαλαν να τα βγαλει τα παπουτσια του τους ελεγε οτι εχουν κοληει στα ποδια του και δεν μπορουσε να τα βγαλει για να μη γινει λαθος και του τα παρει κανενας ξυπολητος που ειχε στησει καρτερι απο εξω και πληρωσε και τσαμπα εισητηριο . :o :D :D :D Για να μη πληρωσες εισητηριο ,στην Αγια Σοφια πρεπει να σε πηγαν στο ομειωμα της Αγιας Σοφιας που εχουν παρα διπλα σε οσους δεν πληρωνουν . :lol: :lol: :D :D :D Λοιπον οσο και να κοροιδευεις και να με λες ζαχαροιπλαστη εγω φτιαχνω απο ολα τα γλυκα ,και μαλιστα με μεγαλη επιτυχια .Μια δοκιμη θα σε πεισει με το αποτελεσμα . ;) Τωρα οσο αφορα στα καθαρα κυνηγετικα ,και ταπες φτιαχνω γνησιες μαλλινες για ολα τα διαμετρηματα με μεγαλη επιτυχια ,και πατεντες κανω ,και στο σκοπευτηριο σπερνω τον πανικο . 8-) :o :shock: :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Σπέρνεις Πανικό στο σκοπευτήριο αλλά εκει με τα κορίτσια στο μπουφέ όλο γλύκες είσαι και σου φτιάχνουνε και τοστάκια :) :D :D :D :D :D
Λοιπόν Χθές το απόγευμα 4 η ώρα οταν γύρισα απο την βόλτα του Πέλου άκουγα λιγες τουφεκιές σε απόσταση 1-2 χιλιόμετρα οπότε λέω ας πάω και εγώ. Παίρνω το Μπαικάλ και οτι φυσίγγια βρήκα μπροστά μου και πηγαίνω. Κατέβηκα απο το αμάξι σε ένα σημείο που 'οταν το δείς θα πείς εδώ όπου και να ειναι τα πουλιά θα περάσουν απο αυτό το σημείο. Πέρασε κανένα δεκάλεπτο χωρις να δώ ουτε ενα πουλί, οπότε λέω να κοιτάξω για κανένα μανιτάρι εφόσον υπήρχαν ίχνη απο άλλους που έψαξαν. Περπάτησα λίγο και παρατηρούσα. Ολα οσα έβρισμα ήτανε απο αυτά που μονο μιά φορά τα τρώς :) :D :D :D :D λοιπόν εκεί στο ψάξιμο οπως περπατουσα σε ενα μονοπάτι βλέπω μια Τσίχλα ξαπλωμένη κάτω την παίρνω και ητανε σε άριστη κατάσταση. αφουγκράζομαι μήπως ειχε άλλο κυνηγό εκεί, δεν υπήρχε κανείς . Την και έφυγα για το σπίτι χωρις να ριξω φυσίγγι γυρισα και με Τσίχλα :) :D :D :D :D :D :D Ουτε Ιδιογόμωση ουτε μάλλινες. :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειπαμε τις γυναικες για να μας αγαπανε ,πρεπει και εμεις να τις αγαπαμε , ;) Και εμενα με αγαπουν πολυ . 8-) Προσεχε την τσιχλα που βρηκες μη την ειχε βαλει κανεις για δολωμα ,και ερθει σπιτι να σου την ζηταει πισω .εκτος και αν ειναι μια που ειχε τουφεκισει ο πρακτορας σου πριν καμμια 10αρια μερες ,και αφησε την τελευταια της πνοη εκει κοντα σε σενα . :D :D :D Καλο ειναι να την βαλεις στο μουσειο ,για να πηγαινεις ποτε ποτε να βλεπεις πως ειναι αυτο το πουλι ,γιατι οπως βλεπω τα πραγματα σε λιγο καιρο ,θα ειναι ειδος προς εξαφανιση .Και δεν θα πληρωνεις και εισητηριο ουτε θα βγαζεις τα παπουτσια για να την δεις . ;) :D :D :D :D :D Σημερα μαλλον θα δω και τον φιλο μας τον Παλιογερο το απογευμα ,για να του κανω σεμηναριο ζαχαροπλαστικης . :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η χθεσινη τσιχλα εχει μεγαλη ιστορια . 8-) Ξεκινησε απο Αττικη τουφεκισμενη απο τον πρακτορα ,και τραυματισμενη εφτασε στην Κυπρο . :o :o Καποιος πρωην κυνηγος και νυν χορταροσυλεκτης , που μαζευε μανιταρια την βρηκε μπροστα του ψοφια .Τι εκανε λοιπον ? Την πηρε την εβαλε στην τσαντα και πηγε στο σπιτι και ελεγε οτι την κτυπησε αυτος για να γλυτωσει τις παντοφλιες .Μετα απο εξεταση απο τον ιατροδικαστη βγηκε η αποφαση οτι το πουλι ειχε τρια σκαγια στο σωμα και οτι ειχε αρχισει η σηψη της ,κοινως βρωμουσε . :o :lol: :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , εχω πυριτηδα D-20 V και AKOYILA SV που ειναι για το 12αρι σε 28 γραμμαρια , και 24 γραμμαρια , αυτες θα μπορουσα να της γεμισω στο 20αρι , και εαν ναι σε ποιο σεταπ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα καλη χρονια .Για αυτες τις πυριτιδες δεν υπαρχουν σεταπ για τοσο χαμηλα βαρη σκαγιων στο CAL 20 γιατι ουτε και οι ιδιες οι εταιρειες δινουν σεταπ ,παρα μονο για CAL 12 .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ευχαριστω Νικολα για την απαντηση , οποτε να μην πειραματιστο με αυτες για το 20αρι , γιατι πιθανον δεν θα βγαλω τιποτα , τσαμπα θα ταλαιπωριθω
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ετσι ακριβως Νικολα .Αυτες και οι δυο ειναι μονο για CAL 12 .
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2024 10:33 Η χθεσινη τσιχλα εχει μεγαλη ιστορια . 8-) Ξεκινησε απο Αττικη τουφεκισμενη απο τον πρακτορα ,και τραυματισμενη εφτασε στην Κυπρο . :o :o Καποιος πρωην κυνηγος και νυν χορταροσυλεκτης , που μαζευε μανιταρια την βρηκε μπροστα του ψοφια .Τι εκανε λοιπον ? Την πηρε την εβαλε στην τσαντα και πηγε στο σπιτι και ελεγε οτι την κτυπησε αυτος για να γλυτωσει τις παντοφλιες .Μετα απο εξεταση απο τον ιατροδικαστη βγηκε η αποφαση οτι το πουλι ειχε τρια σκαγια στο σωμα και οτι ειχε αρχισει η σηψη της ,κοινως βρωμουσε . :o :lol: :D :D :D :D
Ξέχασες όπου ειχε τραοχαίο με Αγριόχοιρο έτρεχες πρώτος θήθεν να μεταφέρεις τον τραυματισμένο ζώο στον Κτηνίατρο ;) :) :D :D :D
Αλλά πάντα με τον καλό τον λόγο είσαι :) :) Την Γλύτωσες πάλι την Δίκη απο Τον Μιχάλη γιατι δήθεν εισουνα Άρρωστος και μην τυχόν του μεταδώσεις την Ίωση, Αλλά που θα πάει θα ρθεί εκείνη η Μέρα που θα καθίσεις στο σκαμνί :) :) :D :D :D :D
Απάντηση