Ακομα κανω χημικη αναλυση για να βρω τι μπαρουτι ειναι ,γιατι εγω ηξερα οτι ειχε πρασινο λαδι χρωμα αλλα αυτη ειναι μεν σε φυλαρακια αλλα αυτη που βρηκαμε εχει σκουρο λαδογκρι χρωμα . Εχω ετοιμασει δυο σεταπ προς δοκιμη και θα σου πω αποτελεσματα μγιατι εσυ εχεις μαθει απο τον Παλιογερο και μολις εριξα ενα δικο σου το πλαγιοκανο κοκκοροντουφεκο μου CAL 12 μου το εκανε CAL10 . Δεν σου λεω οτι μολις εριξα ενα φυσιγγιο σου την αλλη μερα πηγα στον οδοντιατρο γιατι επαθα εξαρθωση μασελας . Αυτο το σεταπ που εδωσες στον πρακτορα σου ειναι το ιδιο ?Αυτος αντεχει γιατι ειχε κανει στον στρατο στο Πυροβολικο .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
κυριοι τι γινετε με τα υλικα , σκαγια , πυριτηδες , δηλαδη οσες λιγες και δυσευρετες πυριτηδες παραγοντε τοσο ποιο ακριβα θα πουλιουντε , μαυρη αγορα εχουν καταντιση , πουλιουντε σε διπλασια τιμη απο παλια, ακομα και τα σκαγια ανεβηκαν , δηλαδη εαν αρχισουν παλυ και κατασκευαζωντε κανονικα σε ποσοτητα θα πεσει η τιμη τους , η οχι , κατι σαν το λαδι ας πουμε , που φετος δεν εχει ελιες και πουλιετε πανακριβο , και του χρονου που θα εχει πολλες θα πεσει η τιμη τους , δηλαδη ενα αγαθο δεν στοιχιζει συμφωνα με τις εργατο ωρες , αλλα συμφωνα με την ποσοτητα που υπαρχει , και παραγετε , ειναι λογικο αυτο
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑11 Δεκ 2023 09:59
Ακομα κανω χημικη αναλυση για να βρω τι μπαρουτι ειναι ,γιατι εγω ηξερα οτι ειχε πρασινο λαδι χρωμα αλλα αυτη ειναι μεν σε φυλαρακια αλλα αυτη που βρηκαμε εχει σκουρο λαδογκρι χρωμα . Εχω ετοιμασει δυο σεταπ προς δοκιμη και θα σου πω αποτελεσματα μγιατι εσυ εχεις μαθει απο τον Παλιογερο και μολις εριξα ενα δικο σου το πλαγιοκανο κοκκοροντουφεκο μου CAL 12 μου το εκανε CAL10 . Δεν σου λεω οτι μολις εριξα ενα φυσιγγιο σου την αλλη μερα πηγα στον οδοντιατρο γιατι επαθα εξαρθωση μασελας . Αυτο το σεταπ που εδωσες στον πρακτορα σου ειναι το ιδιο ?Αυτος αντεχει γιατι ειχε κανει στον στρατο στο Πυροβολικο .
Το Χρώμα στην μπαρούτι άλλαξε επειδή ητανε σε μαύρο χρώμα κάλυκα που ητανε για μαύρο πιπέρι:) Η συνταγή ειναι για σκοπευτικό φυσίγγιο που εκανε σκοπευτές να ανέβουν στο βάθρο του νικητή με χρυσά μετάλια. Αυτά τα φυσίγγια δεν κυκλοφορούν στην αγορά
Τί θες τώρα να τα βγάλω ολα στη φορα και να παραδεκτώ οτι φίλος έκλεψε ενα φυσίγγι που το κάναμε ανάλυση
Ο πράκτορας μου θα δοκιμάσει γιατί με το συγκεκριμένο φυσίγγι πηρα και Περδικα σε κυνήγι σιταρίθρας και φασα σε κυνήγι Τσίχλας
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
Κατα λαθος θα εγιναν ολα αυτα με τα θηραματα .Αλλο ηθελες να κτυπησεις και αλλο πετυχες . Η χημικη αναλυση που εκανα εγω χθες βραδυ εβγαλε το πορισμα οτι απο πρασινη που ηταν η πυριτιδα απο το κακο της ,εγινε μαυρη .Φαινεται αυτος που την ειχε την ειχε βαλει διπλα σε φουμο πυριτιδα ,και αλλαξε χρωμα .Τωρα αν πετυχουμε πουλι με αυτα τα φυσιγγια θα ανακοινωθει προσεχως . Τον πρακτορα σου του κανω εντατικα μαθηματα και τον εχω ετοιμασει οταν θα ερθει ο Παλιογερος να του κανει ιδιαιτερα μαθηματα . Απο τα σεμιναρια αυτα θα απουσιαζεις εσυ ,για αυτο και εχεις μεινει πισω στην τεχνογνωσια σεταπ .
Γεοντάκο οταν εχεις παλιες πυρίτιδες μην της πετάξεις έχουμε ανακύκλωση, τους ρίχνουμε χρώμα και γίνονται ότι θέλεις Τωρα αυτή η μαύρη να την τοποθετήσεις δίπλα σε ψυγείο και θα γίνει λευκή
Ο πράκτωρας τα λέει ολα ειναι καλό παιδί και μ"αρέσει
Δηλαδη θελεις να πεις οτι και το πιπερι που ειναι μαυρο ,αν το βαλουμε στο ψυγειο θα γινει ασπρο αλατι ?Αλλο παλι και τουτο . Δεν μας ειπες χθες που ειχες παει κυνηγι ποσα ραδικια τρομαξες παλι ?
Γραφικέ Γεροντάκο Τώρα ειναι εποχή για Βρούβες και ο καλός θεός τα πάντα εν Σοφία εποίησεν εχουμε και νηστεία τρώμε χόρτα και τα θηράματα θα τα ψάξουμε μετά
Για το Μαύρο πιπέρι θα πρέπει να ρθείς στο νέο Ιδιογομωτήριο που σύντομα θα στήσω για να μάθεις περισσότερα. Σου είχα στείλει φωτογραφία με την είσοδο την διευθυνση θα πρέπει να την ψάξεις
Εσυ εχεις παντα νηστεια στα θηραματα ολο τον χρονο . Λοιπον σημερα εχει πρωτη απογευματινη εξοδο μετα την περιπετεια με την υγεια μου ,με τον πρακτορα σου για τσιχλες και δοκιμες ,αν και απο πουλια δεν εχει τιποτα ,αλλα εμεις θα παμε και οτι γινει . Στα λεω πρωτα εγω τα νεα για να προλαβω τον πρακτορα σου .Πολυ μαρτυριαρης ειναι αυτος ο ανθρωπος . Στο ιδιογομωτηριο σου οπως το εχεις φτιαξει πρεπει να εχω μαζι μου και το νημα της Αριαδνης για να το βρω που θα εισαι κρυμενος .Δεκα μετρα κατω απο την γη ειναι .Ουτε τον Κολοκοτρωνη δεν ειχαν ετσι φυλακισμενο στο Ναυπλιο .
Γραφικέ γεροντάκο το Ιδιογομωτηριο θα ειναι με πρότυπο σταθερής θερμοκρασίας και υγρασίας Υπάρχει και άλλη εισοδος έξοδος με τον ανελκυστήρα αυτή που ειδες ειναι η μυστική είσοδος ,Τι νομίζεις η αλεπού γιατί έχει δυο εισόδους εξόδους στη φωλιά της
Αλλα που να καταλάβεις εσύ τοσα ντουφέκια που ηρθανε στο σπίτι μυστικά απο την κυρά
Λοιπον καλά να περάσεις με τον Πράκτορα και εγώ θα τον παλέψω τον Covid.
Ηθελα να ηξερα που τον κολησες τον covid .Για χορτα οταν ειχες παει ? Καλα λεω οτι αυτη δεν ειναι γιαφκα αλλα λαγουμι για να κρυβεσαι . Λοιπον πηγαμε με τον πρακτορα σου για απογευματινο αλλα πρωτη φορα στην ζωη μου που πηγα κυνηγι και δεν ειδα ουτε μια τσιχλα .Αυτο δεν εχει ξαναγινει ποτεεεεεε .Ασε που στο τελος επιασε και βροχη και τρεχαμε με τον πρακτορα σου να μπουμε στο αυτοκινητο . Το μονο καλο στην ιστορια ειναι οτι εφτιαξε ο μαστορας με βαφη το παλαιο πλαγιοκανο του Παππου μου και το εκανε μια χαρα .Καινουργιο ειναι τωρα για αλλα εκατο χρονια ζωη εχει . Περαστικα παντως και ας εχεις κανει ολα τα εμβολια .
Γραφικέ Γεροντάκο απο απόψε το βράδυ αρχίζω πάλι τα σκοτς και να κοπιάσεις να σε κεράσω. Αμα θες κάθε βράδυ να καλεις στο Βιπερ και να σου κάνω εβίβες Ετσι να μαθαίνω οτι εκτος απο Αλευρια στη Ζαχαροπλαστική τώρα ανακάλυψες και την μαύρη Σοκολάτα
Αν περάσει απο εκει και ο Μιχάλης εκ Λέρου θα επιβεβαιώση και πάλι το ταλέντο σου στη Ζαχαροπλαστική. Γεροντάκο θα σε έχω υπόψη μου αν δεν πετύχει η συνταγή σοκολάτας που μου έδωσες
Ακομα να καταλαβεις οτι στην ζαχαροπλαστικη ειμαι αυθεντια ? Μετα τα γαλακτομπουρεκα ,τωρα εχω βαλθει να φτιαξω κεικ σοκολατας ,και να ξερεις οτι βαζω στο μυαλο μου το πετυχαινω . Ο Παλιογερος εχει εξαφανιστει παλι ,για να του κανω μαθηματα ζαχαροπλαστικης . Λοιπον ξεκινα το καλο που σου θελω παλι τα Σκοτς ,γιατι οι ιωσεις κανουν παρτυ .Και που και που πινε και καμια ζιβανια γιατι εγω την εχω καλυτερη απο τα Σκοτς .
Γεροντάκο ειδες ψες φωτογραφία της στιγμής με το Σκοτσ γεμάτο το ποτήρι που σήμερα με εκανε καλύτερα Απο οτι κατάλαβα η Γράπα το μεσημέρι με την Φασολάδα και το βράδυ Σκοτσ, λιγο κεφαλοτύρι και κουλούρι σκοτώνει ολα τα μικρόβια και τα εξαερώνει
Την συνταγή Κεικ σοκολάτας την θέλω στο βάιμπερ απο την αρχή μεχρι το τέλος
Δεν με ακους ,που σου λεω τοσο καιρο οτι το καλυτερο εμβολιο ειναι το Σκοτς και η Ζιβανια . Επρεπε να παθεις για να μαθεις . Σημερα το βραδυ θα σου πω αποτελσματα με την σοκολατα που θα δοκιμαστει απο φιλο ειδικο μαγειρα ,γιατι ακομα εγω δεν μπορω να την δοκιμασω γιατι μου το απαγορευουν οι γιατροι . Οταν ασχολειται κανεις με την ζαχαροπλαστικη πρεπει να τα δοκιμαζει πρωτος τα γλυκα πριν σου δωσουν την συνταγη . Παντως αυτο που ειδα εγω ειναι οτι ελιωσε μια χαρα η σοκολατα οταν την ζεστανα στην φωτια .
σημερα που πηγα κυνηγι με το 20αρι και πηρα 3 τσιχλες και 1 κοτσυφι , συναντησα εναν και μολις ειδε το 20αρι μου ειπε οτι τι 20αρι κοβει ποιο μακρια απο το 12αρι , και οπως ειμουν στο καρτερι και ειχε ελαχιστα πουλια ριχνω μια τουφεκια απελπισιας σε ενα πολυ μακρινο πουλι , και μαλιστα με ταπα διανα και ρελιαστο , κι πεφτει ξερη , αφου εκανα προσκοπευση ενος μετρου , θα ηταν και 60 μετρα , λες να εχουν δικιο
Σωστός Ο Καββαδίας στο θέμα σχέσεις γιατί με αυτά τα δεδομένα το 36αρη θα κτυπά 200μέτρα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑28 Δεκ 2023 20:54
σημερα που πηγα κυνηγι με το 20αρι και πηρα 3 τσιχλες και 1 κοτσυφι , συναντησα εναν και μολις ειδε το 20αρι μου ειπε οτι τι 20αρι κοβει ποιο μακρια απο το 12αρι , και οπως ειμουν στο καρτερι και ειχε ελαχιστα πουλια ριχνω μια τουφεκια απελπισιας σε ενα πολυ μακρινο πουλι , και μαλιστα με ταπα διανα και ρελιαστο , κι πεφτει ξερη , αφου εκανα προσκοπευση ενος μετρου , θα ηταν και 60 μετρα , λες να εχουν δικιο
Το Θέμα ειναι η ποιό κλειστή τουφεκιά.
Κρίμα ομως που ο Γραφικός γεροντάκος δεν ασχολήθηκε με τα μικρότερα διαμετρήματα για να μας φωτίσει Βεβαια καλύτερα που ασχλήται με Ιατρικά θέματα
Νικολα τα παντα ειναι σχετικα .Ολα τα οπλα κτυπανε μακρυα οταν εχει το καταληλο σεταπ .Με το CAL 12 δεν εχεις κτυπησει τοσο μακρυα πουλια ? Οπως λες εβαλες προσκοπευση ενα μετρο μπροστα .Αν ειχες βαλει 30 ποντους θα το ειχες κτυπησει ? Η δεσμη της τουφεκιας εχει να κανει με πολλους παραγοντες .Εχει να κανει με το τσοκ του οπλου ,εχει να κανει με την σωστη σκοπευση ,Εχει να κανει με το σεταπ .Εχει να κανει με την τυχη ,γιατι σε αυτα τα μετρα ενα σκαγι να φαει το πουλι σε καιριο σημειο [φτερο καρδια κεφαλι ] μπορει να πεσει .