ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Μιλησα μαζι του πριν μερικες ημερες στο τηλεφωνο Νικολα ,κατα αρχην αν ειναι καλα στην υγεια του .Και ειναι καλα και ολα καλα .Κατα δευτερον ολοι μας εχουμε την ευθυνη μας ,και βαζω και εγω τον εαυτο μου μεσα ,παροτι δεν εχω με κανενα φιλο προστριβες ,και βλεπω παντα τα πραγματα απο την θετικη τους πλευρα .Κατα τριτον ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι ,και πρεπει στην ζωη μας αντρικια να ζητουμε συγνωμη αν εχουμε πειραξει καποιον για οποιοδηποτε λογο ,και ο Ορφανιδης ζητησε συγνωμη για τον Παπ ,γιατι καταλαβε οτι εκανε λαθος .Γνωριζω πολυ καλα ,τι εκανε να φυγει ο Παπ απο το ιδιογομωση ,και τωρα ειναι θεμα δικο του να επανελθει ,γιατι καπου αλλου εγραφε σεταπ,και ως συνηθως ,μαζι με ολα τα αλλα γνωρισε και αυτος το σκληρο προσωπο καποιων ανθρωπων .Εχασε, χρονο ,χρημα ,και κοπο ,για δοκιμες απο την προσωπικη του ζωη ,και στο τελος το αποτελεσμα ηταν η ειρωνεια ,και η τιμωρια .Για ολους αυτους τους λογους ,ο Παπ αν διαβαζει πρεπει να γυρισει .Ειναι δικη του η αποφαση .Εμεις ολοι μετα χαρας θα τον κερασουμε καφεδακι στον καφενε μας για να τα λεμε καθε μερα .Φιλοι μου η ζωη ειναι μικρη πρεπει να καταλαβουμε και το μονο που μενει ειναι η κακια .
Υ.Γ. Αυτη ειναι συμβουλη απο τον Γεροντα που λεει και ο Νικολας ο Καββαδιας .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
- pericles
Γεροντάκο κράτα καλά
Και εγώ θα έπρεπε να έφευγα που κάθε μέρα με κοροιδευεις επειδή σε μιά σιταρήθρα έριξα 5 φυσίγγια και οτι τρομοκρατώ τα πουλιά αλλά είμαι εδώ και περιμένω εκείνη την μέρα που θα δικαστείς Ενώπιον του Εκ Λέρου φίλου Μιχάλη και εμένα
Ασε που μπορεί να χρησιμοποιήσω και μαρτυρία απο τον Πράκτωρα μου
Εκεί να δεις τι θα γίνει θα ξεχάσεις και τις Δικηγορίες σου και τα Ζαχαροπλαστικά σου και τους μύθους για τεράστιες Τσίχλες και Ορτύκια
Απαραίτητη προυπόθεση να περάσεις την δοκιμασία σου και να μπορείς να καταναλώσεις ενα τεταρτάκι Ζιβανία

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Πρωτη φορα ακουω το δικαστηριο να αναβαλεται καθε φορα με ευθυνη του δικαστηριου ,και οχι του κατηγορουμενου .
Ελατε στο δικαστηριο ,και να δεις που θα ανατραπουν ολα και αντι να βαλεται τον κατηγορουμενο φυλακη ,θα σας βαλει αυτος ,και ας εχεις μαρτυρα τον πρακτορα σου .
Θα παμε στο δικαστηριο μαζι απο κατι στενα που ξερω ,για να μη βρουμε κινηση στον δρομο ,οπως πηγα και τον μικρο της Λερου ,και οταν φτασαμε στο δικαστηριο ζητουσε βοηθεια απο τον ταβερνιαρη .
Με τις δυο ροδες τον πηγαινα με το LADA .
Ακομα και σεντονια βρηκαμε απανω στο αυτοκινητο που ειχαν απλωσει οι νοικοκυρες να στεγνωσουν μεσα στα στενα .

- pericles
Το Ακουσα σήμερεα στις ειδήσεις οτι Αστυφύλακες κατηγόρησαν Δικαστή για ανάρμοστή συμπεριφορά και λέω κοίτα τι γίνεται
Τωρα που το λες και εσύ το πίστεψα
Οτι πεις θα χρησιμοποιηθει εναντίον σου

Οτι πεις θα χρησιμοποιηθει εναντίον σου

-
Καλα αυτο δεν ειναι τιποτα, μπροστα στις τσιχλες που κανουν μηνυση στους κυνηγους ,και τους τρεχουν στα Δασαρχεια και στα δικαστηρια για τρομοκρατια .

-
Σημερα ενας αγαπητος φιλος που πηγαινουμε μαζι κυνηγι ,μου εδωσε μερικα υλικα ιδιογομωσης 50 + χρονων .Τον ευχαριστω απο καρδιας ,γιατι μολις τα παραλαβε απο συλογη τα μοιρασε μαζι μου .
Ολα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση ,και λειτουργικα . 

-
Αυτά γράφεις και με τρελαίνεις ,και επ ευκαιρίας να χαιρετίσω όλη την ομάδα σαν καινούργιο μέλος...
-
Ο Περικλης φταει για ολα μαστορα .Αυτος σου ειπε να μπεις εδω .? Δεν εφτανε που με κατασκοπευες εκτος σαιτ ,τωρα θελει να με κατασκοπευεις και εντος ?
Πω πω που εχω μπλεξει .
Μαστορα τα υλικα που μου εδωσες κανουν πολλα λεφτα και σε ευχαριστω .
Το πρωι που ηρθες ξεχασα να σου δειξω τους πυραυλους εδαφους αερος που θα δοκιμαστουν στο επομενο κυνηγι μας .
Μη του πεις του Περικλη το σεταπ ,μη τυχων παει και φτιαξει κανενα τετοιο και το ριξει στο βουνο γιατι θα νομιζουν οι Τουρκοι απο απεναντι οτι τους κανουν εφοδο με ρουκετες .

-
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2023 21:54Ρώτα τον εαυτό σου εάν και κατά πόσο φταίς εσύ προσωπικά, ή και εσύ προσωπικά, διότι φταίω και εγώ, που ο κύριος ΠΑΠ δεν είναι εδώ πέρα μαζί μαςΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑22 Οκτ 2023 11:21 αντε να ερθει ο Νικολας για να αποκτηση ενδιαφερον το φορουμ , με καμια δοκιμη
Κάμποσους τους έδιωξα εγώ, άλλους τους έδιωξες εσύ και άλλοι έφυγαν από μόνοι τους, τώρα πλέον είναι πολύ αργά και μπορεί και να είναι καλύτερα έτσι με τα πράγματα να βαίνουν ως μη αναστρέψιμα
Άμα θέλεις το κύριο ΠΑΠ, κύριε Γέροντα, μπορείς κάλλιστα να του ζητήσεις το λόγο που δεν είναι εδώ πέρα και θα σου πει επακριβώς και χωρίς πρόβλημα, ότι είπε και σε εμένα τότε και του είπα καλά κάνεις και απέχεις και να ξέρεις Γέροντα ότι εγώ φταίω που ο ΠΑΠ απέχει, διότι άφησα μέσα ένα Εθνοφύλακα, με την ελπίδα ότι όταν θα τον καλέσουν να μη κολώσει και από εκεί και πέρα έχει ο ΘεόςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑22 Οκτ 2023 10:15 Αναζητειτε ο κυριος ΠΑΠ να δωσει παρουσια στο ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ για να τον κερασουμε καφεδακι .![]()

-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Όπως βλέπεις Νίκο, με τις συμπεριφορές σου και τις τοποθετήσεις σου ανά καιρούς, με εξανάγκασες να σε διώξω έξι διαφορετικές φορές, αναλογίσου λοιπόν τι κατάφερες κατά το παρελθόν και τι έκανες όταν γυρνούσες στα άλλα σίτε και τι έλεγες και πως σε κοροϊδεύανε και τι σου κάνανε, απλά πράγματα
Όλοι φταίμε και φταίω και εγώ, δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω ως Διαχειριστή, απλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά και σας προστάτεψα όσο μπορούσα και ακόμη και σήμερα βγάζω το σκασμό και δεν έχω ανοίξει το στόμα μου, ενώ πιθανότατα να έπρεπε να το είχα πράξει, αλλά μετά θα κλαιγότανε κόσμος και κοσμάκης και μόνον ελάχιστοι θα γέλαγαν με τα χάλια των πολλών...
- https://www.youtube.com/watch?v=KF8hXaJ3bLE
- https://www.youtube.com/watch?v=3FYsdskdM1A

Όλοι φταίμε και φταίω και εγώ, δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω ως Διαχειριστή, απλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά και σας προστάτεψα όσο μπορούσα και ακόμη και σήμερα βγάζω το σκασμό και δεν έχω ανοίξει το στόμα μου, ενώ πιθανότατα να έπρεπε να το είχα πράξει, αλλά μετά θα κλαιγότανε κόσμος και κοσμάκης και μόνον ελάχιστοι θα γέλαγαν με τα χάλια των πολλών...
- https://www.youtube.com/watch?v=KF8hXaJ3bLE
- https://www.youtube.com/watch?v=3FYsdskdM1A
- pericles
Είσαι εσύ μιά ΓεροΑλεπούΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑26 Οκτ 2023 13:51 Σημερα ενας αγαπητος φιλος που πηγαινουμε μαζι κυνηγι ,μου εδωσε μερικα υλικα ιδιογομωσης 50 + χρονων .Τον ευχαριστω απο καρδιας ,γιατι μολις τα παραλαβε απο συλογη τα μοιρασε μαζι μου .Ολα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση ,και λειτουργικα .
![]()

Χρήστο καλώς ήρθες στον Καφενέ του ΙδιογόμωσηΛάμπρου Χρήστος έγραψε: ↑26 Οκτ 2023 18:42 Αυτά γράφεις και με τρελαίνεις ,και επ ευκαιρίας να χαιρετίσω όλη την ομάδα σαν καινούργιο μέλος...

-
Καλοπιασματα βλεπω στον πρακτορα σου ,για σε παει σε καλα καρτερια οταν ερθεις στην Αθηνα .Δεν ξερει ο πρακτορας σου οτι οπου πηγαινεις σε κυνηγανε ολοι γιατι ,την μια τρυπας τα μηλα ,την αλλη τρυπας τις ελιες ,και την αλλη τα πορτοκαλια .Δεν εχεις αφησει κτημα για κτημα χωρις να αφησεις τα ιχνη σου .Ακομα και στο σκοπευτηριο τρυπουσες τα πιατακια χωρις να τα σπας .Συνηθεια σου εχει γινει το τρυπημα
Τα υλικα που μου εδωσε ο Χρηστος θα τα κρυψω μαζι με ολα τα αλλα που εχω σε χρηματοκιβωτιο οταν ερθεις εδω .Χθες καναμε και χημικη αναλυση σε διαφορες πυριτιδες 50 +70 χρονων για να βρουμε την χημικη τους συσταση .
Βεβαια σημερα εχω παρει απο το πρωι μπατανοβουρτσα και βαφω τον τοιχο γιατι εχει γινει μαυρος .

-
Πριν λιγο ενας καλος φιλος ,που του ειχα δωσει το σεταπ με τα δραμια ,μου ειπε οτι εχει ρημαξει τα αγριογουρουνα,για αυτο μου εστειλε για να με ευχαριστησει πολλα κιλα αγριογουρουνου .Φιλε σε ευχαριστω πολυ .

- pericles
Άντε να φάς και Αγριογούρουνο κυνηγημένο μετά απο αυτά που μάζευες απο τροχαία ατυχήματα
Αντε φέρε Τσίπουρο και για μεζέ αγόρασα απο το πανηγύρι Τσαμαρέλλα (δεν θα σου πώ ξανά τι ειναι γιατι στο ειπα πολλες φορές)
Γιατι εσύ μπορεί και να νομίζεις Σαπρέλλα απο αυτες που έβγαζες με την Καλαμαριέρα απο την Θάλασσα.

Αντε φέρε Τσίπουρο και για μεζέ αγόρασα απο το πανηγύρι Τσαμαρέλλα (δεν θα σου πώ ξανά τι ειναι γιατι στο ειπα πολλες φορές)

-
Εσυ σημερα φερε τσαμαρελλα στον καφενε ,και εγω θα φερω αγριογουρουνο στην γαστρα ,και να δουμε ποιον θα προτημησουν οι πελατες .
Τωρα που φτασανε τα αγριογουρουνα εδω στο κηπο μου στο σπιτι απεξω θα παω να στησω ξοβεργα για να πιασω μερικα ,να εχοιυμε να τρωμε ,γιατι δεν χρειαζεται πια να τρεχω στην επαρχια να μαζευω αυτα που ειναι απο τροχαια .

- pericles
Γεροντάκο μου για να γίνει ένα κιλό Τσαμαρέλλα χρειάζονται 4 κιλά μπούτι γίδας άρα θα φάμε ένα και θα κάνει για τέσσερα
Βλέπω εξελίξεις στο κυνήγι Αγριόχοιρου με Ξόβεργα γιατί ειχα ακούσει οτι σε κάτι Χωριά εκεί κοντά σας έβαζαν τα ξόβεργα και σπόρους σιτάρι για να πιάσουνε Αεροπλάνο

Βλέπω εξελίξεις στο κυνήγι Αγριόχοιρου με Ξόβεργα γιατί ειχα ακούσει οτι σε κάτι Χωριά εκεί κοντά σας έβαζαν τα ξόβεργα και σπόρους σιτάρι για να πιάσουνε Αεροπλάνο

-
Κοροιδευε εσυ ,και οταν τα πιανω δυο δυο τα αγριογουρουνα εξω απο το σπιτι μου να δουμε τι θα λες μετα .Αν ειναι να φαμε ενα κοπαδι γιδες για να κανουμε μουρταδελα ,να μου λειπει .Εγω προτιμω να φαω γιδα βραστη με μπολικη παπαρα μεσα τωρα που αρχιζει να χειμωνιαζει με ενα ποτηρακι κρασακι .

- pericles
Τί να θέλει ο Γέρος άλλο εκτός απο σούπα
Η Τσαμαρέλλα θέλει γερά δοντάκια γιατί θα σου φ΄θγει η μασέλλα

Η Τσαμαρέλλα θέλει γερά δοντάκια γιατί θα σου φ΄θγει η μασέλλα

-
Την μασελα μου την γλυτωσα τοσα χρονια απο διαφορα σεταπ που μου ελεγαν μερικοι φιλοι ,και θα μου την φαει η μουρταδελα ? Να μου λειπει
Καλυτερη ειναι η παπαρα .
Φαε εσυ μουρταδελα και ελα μετα να φωναζεις οτι θελεις να πας στον οδοντιατρο για να στην ισιωσει .Τετοια κανεις μπεμπη και τρεχεις ολο στους γιατρους .
Ηθελα να ηξερα αυτη η πονηρη αλεπου απο την Λερο τοσα χρονια δεν σου ειπε ,οτι καποτε που κτυπουσε καθε πεντε χρονια ενα φασιανο οτι τον εβραζε τρεις μερες να μαλακωσει ?
Για αυτο σε αυτην την ηλικια ακομα τραγανιζει που και που με την μασελιτσα του και καμια τουριστρια ο Παλιογερος .

- pericles
Βρέ γεροντάκο η Μουρταδέλα ειναι για τα βρέφη εγώ σου λέω Τσαμαρέλλα ( Μπούτι κατσίκας που δεν πηδήκτηκε και το κάνουνε λιαστό με αλάτι και μετά 2 λεπτά σε κοχλαστό νερό και πασπάλισμα με μπόλικη ρίγανη) Κέθε κιλό θές και 5 λίτρα ζιβανία και στο κρεββάτι δίπλα πρέπει να εγκαταστήσεις υδροφόρα για ξεδίψασμα
Ψάχνεις το φιλο απο την Λέρο αλλά εφόσον και εσύ δεν τον αφήνεις τον άνθρωπο να ισυχάσει και μόνο να τον εκθέτεις εισαι καλός
Αντε και τραγανίζει τουριστριούλες μήπως ειναι με την δική σου Μασέλλα

Ψάχνεις το φιλο απο την Λέρο αλλά εφόσον και εσύ δεν τον αφήνεις τον άνθρωπο να ισυχάσει και μόνο να τον εκθέτεις εισαι καλός