τελικα τελειωσε το καλοκαιρι και δεν ειρθε ο Εγγλεζος , γιατι λεει δεν πανε καλα οι επιχειρησης στην Αγγλια που εχει αλυσιδα φαγητου στο ποδι , η ελπιδα μου για συλεκτικο οπλο σιγα σιγα χανετε , ειδομεν , το καλο ειναι οτι ειναι απλοχερης και εχει δωσει αρκετα πραγματακια πριν χρονια , οπως μια καραμπινα στον πρωτο του ξαδελφο , ενα συλεκτικο εγλεζικο δικανο στον αντρα της πρωτης του ξαδελφης , ενα τζιπ λαντροβερ σε καπιον φιλο του , οποτε ειδομεν οταν και οποτε ερθειΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑07 Αύγ 2023 20:36 Κυριοι περιμενω μερα με την μερα τον εγλεζο να ερθει , ειχα ρωτηση πριν 2 μηνες την γυναικα του , και μου ειχε πει ιουλιο , τωρα εχουμε αυγουστο και ακομα τιποτα , ουτε οτι ηρθε ,ουτε τηλεφωνο με πηρε , ουτε εγω τον περνω γιατι νρεπομε , εκεινος μου ειπε οταν ερθει στην Σαμο θα μου δωσει το καλυτερο δυκαννο εγλεζικο που εχει , με εχει φαει η αγωνια , ποιο θα ειναι αυτο , ΚΑΙ ΕΑΝ μου δοσει και κανενα , τωρα που του εκανα την δουλεια του , απο οτι θυμαμε εχει αρκετα με δαμασκηνες κανες που ανοιγουν απο κατω , εχει ενα POLLARD, ενα LAGASTER , ενα Churchill , ενα με κοκκορια BURTON,ενα με δαμασκινες και κοκκορια W , C. SCOTT ANT SON , και αλλα που δεν θυμαμε , μου ειπε οτι εχει και ενα χολαντ χολαντ , εγω τετοιο δεν ειδα οτι πηγα και εψαχνα για να τα ανανεοσω στην αστυνομια
Ρώτα τον εαυτό σου εάν και κατά πόσο φταίς εσύ προσωπικά, ή και εσύ προσωπικά, διότι φταίω και εγώ, που ο κύριος ΠΑΠ δεν είναι εδώ πέρα μαζί μαςΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑22 Οκτ 2023 11:21 αντε να ερθει ο Νικολας για να αποκτηση ενδιαφερον το φορουμ , με καμια δοκιμη
Κάμποσους τους έδιωξα εγώ, άλλους τους έδιωξες εσύ και άλλοι έφυγαν από μόνοι τους, τώρα πλέον είναι πολύ αργά και μπορεί και να είναι καλύτερα έτσι με τα πράγματα να βαίνουν ως μη αναστρέψιμα
Άμα θέλεις το κύριο ΠΑΠ, κύριε Γέροντα, μπορείς κάλλιστα να του ζητήσεις το λόγο που δεν είναι εδώ πέρα και θα σου πει επακριβώς και χωρίς πρόβλημα, ότι είπε και σε εμένα τότε και του είπα καλά κάνεις και απέχεις και να ξέρεις Γέροντα ότι εγώ φταίω που ο ΠΑΠ απέχει, διότι άφησα μέσα ένα Εθνοφύλακα, με την ελπίδα ότι όταν θα τον καλέσουν να μη κολώσει και από εκεί και πέρα έχει ο ΘεόςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑22 Οκτ 2023 10:15 Αναζητειτε ο κυριος ΠΑΠ να δωσει παρουσια στο ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ για να τον κερασουμε καφεδακι .![]()