ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Eλατε ολοι στον καφενε γιατι γιορταζουμε σημερα και κερναει το μαγαζι γιατι κτυπησε κατα λαθος ορτυκι ο Περικλης . :o 8-) :D :D :D Λοιπον επειδη κοροιδευεις σημερα εκοψα το μισο ορτυκι και θα το κανω κοκκινιστο με πατατουλες τηγανιτες ,και το αλλο μισο, αυριο λεω να το κανω ψητο στη σχαρα για να φαει ολη η οικογενεια . 8-) Πρεπει αυτο το ορτυκι που κτυπησες να το γραψουμμε στο βιβλιο Γκινες ,γιατι μετα απο δεκα χρονια εκανες το ακατορθωτο .Δηλαδη να κτυπησεις θηραμα με μια τουφεκια ,χωρις να το κυνηγας απο πισω και να φας τουμπα στα ασπαλαθα και να γεμισει ο κωλος σου αγκαθια ,χωρις να φας τις σολες απο τα αρβυλα απο το τρεξιμο ,και χωρις να γεμισεις κανενος τον κωλο σκαγια απο την τουφεκια που εριξες .Μεγα θαυμα εγινε . :D :D :D :D :P :P :P :P
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=-onN6kw ... enVideoLab Στην υγεια σας μαγκες .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Κοροιδευεις γεροντάκο και γλεντάς με μουσικές πώς περάσανε τα χρόνια αλλά ορτύκι πήρα εγώ πρώτος και σημασία εχει η πρωτιά και οχι η ποσότητα γιατι με τα καπνογονα που ριχνεις σε λίγο θα τα ξεπαστρέψεις ολα :) :) :D :D :D Ασε που δεν πιστευω αυτή την κάρπωση γιατί φωτογραφιες δεν ειδα :D :D :D :D Εχεις αποκλείσει και τον πράκτορα μου αρα οτι θες μας λές και δηλώνεις οσα θηράματα γουστάρεις :D :D :D :D
Σε εμάς εδώ δεν φευγεις απο τον κυνηγότοπο αν δεν δηλώσεις με το κινητό και να ειναι καταγραμμένα ολα οτι εχεις θηρευσει σε εφαρμογή τοης Υπηρεσίας θήρας ;) ;) ;)
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Με αυτό το ορτύκι θα μείνεις για να έχεις να το θυμάσαι το έβγαλες και φωτογραφία ,γιατί λες ποτέ θα ξανακτυπησω πάλι πουλί ; :D :D :D :D Εγώ αισίως μέχρι τώρα έχω φτάσει τα έξι χωρίς να έχει κάνει πέρασμα .Μέχρι να τελειώσουν τα περάσματα κάτι θα κάνω ακόμα .Τώρα που περνάνε κάθε μέρα λίγα ο κατάσκοπος σου βρήκε να κάνει διακοπές ,παρότι του είχα πει να τελειώνει για να προλάβει να κτυπησεις και αυτός μερικά . 8-) Πάντως φέτος είναι πολύ καλύτερη χρονιά μέχρι τώρα στα ορτύκια ,από πέρυσι . ;) :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Για να πάρεις 6 κουτορνίθια μεγαλώνεις 2 σκυλιά τα ταίζεις ολόκληρη χρονιά με ολα τα εξοδα τους , περπατάς και 2 ώρες να τα βρείς ενώ σε εμένα ξεσηκώνονται απο εκεί που περνάω :) :D :D :D Τι Νομίζεις ο Πράκτορας ειναι τρελλός που την άραξε εκει με την γυναίκα του τώρα που βρήκε ευκαιρία να ειναι μαζί πολλές ώρες οχι που θα σε τρέχει ξοπίσω να τρώει την καπνίλα απο τα φυσίγγια σου :) :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μονος του εκανε διακοπες ο πρακτορας σου γιατι τον εδιωξε η γυναικα του απο το σπιτι ,γιατι το ειχε γεμισει με καλυκες ,ταπες με σκαγια και μπαρουτι .Κανονικη γιαφκα το εχει κανει , 8-) :o και του εριξε παντοφλιες . :D :D :D :D Βεβαια οταν πηγαινουμε για ορτυκια παιρνει και αυτος την τζουρα του απο τα καπνογονα μου . :D :D :D Εχει εθιστει μαζι μου στα σκληρα ναρκωτικα . :D :D :D :D Παντως φιλε ειναι απολαυση να εισαι στο βουνο με την καλυτερη παρεα [τις γκομενες μου οπως τις λεω ]και να κανεις αυτο που αγαπας μαζι τους . ;) :D :D :D Η χαρα τους δεν λεγεται μολις μου βγαλουν και κτυπησω κανενα ορτυκι .Μεσα στα ματια με κοιτανε .Να ειναι παντα καλα ,για αυτη την χαρα που μου δινουν καθε φορα . 8-) :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άβαταρ μέλους
pericles

Εφαγε και τον πράκτορα το μάτι σου ;) :) :D :D :D :D Ασε που χθές έβρεχε ορτύκια εδώ και εμεινα στο σπίτι να κάνω δουλειές με το τρακτεράκι γιατι λέω φοβισμένα θα ειναι απο εσένα και τα λυπήθηκα αλλα άλλοι που πηγανε την έκαναν. :) :D :D :D :D
Βλέπω αρχισες να μαθαινει το youtube και ψάχνεις για τουτούκα να κοροιδευεις :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νεος ειμαι και μαθαινω ,να ειμαι σε ολα μεσα . :D :D :D Καλα πηγαινες τις ημερες που δεν ειχε πουλια ,και χθες που ειχε δεν πηγες ? Καλα λεω εγω οτι μολις μαθουν τα πουλια οτι θα πας κυνηγι ,αυτα αλλαζουν Χωρα . :D :D :D Για καμια βασανισμενη με τασεις αυτοκτονιας σιταριθρα καλος εισαι . 8-) Λοιπον σημερα εμαθα απο αγαπητο φιλο που πηγε κυνηγι οτι ειχε πουλακια εδω κοντα . 8-) Ειχα ετοιμαστει να παω το πρωι αλλα για λογους υγειας [ειχα πονους] το ανεβαλα γιατι θα ημουν μονος στο βουνο . :cry:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

21/9/2023

Μαγνησία: Πρόβατα φέρονται να έφαγαν 100 κιλά κάνναβης και… την άκουσαν

Μια απίστευτη είδηση καταφτάνει από τη Μαγνησία, όπου ένα κοπάδι πρόβατα φέρεται να εισέβαλε σε φάρμα φαρμακευτικής κάνναβης και να έφαγε μεγάλη ποσότητα από την καλλιέργεια, με τις αναμενόμενες συνέπειες.Τα προβατα μαστουρωμενα ειχαν περιεργη συμπεριφορα οπως λεει ο κτηνοτροφος . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άβαταρ μέλους
pericles

Καλά το κατάλαβα μετά τα τραυματισμένα σε τροχαίο Αγριογούρουνα τώρα θα αλλάξεις διατροφικές συνήθειες και θα κυνηγάς μαστουρωμένα πρόβατα :) :D :D :D :D :D Γεροντάκο Μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λες να μαστουρωσαν απο τις τουφεκιες που ριχνω στα ορτυκια ? :lol: :lol: :lol: :lol: Προς το παρον το μενου ειναι με ορτυκια γιγαντες που επιτελους ηρθαν να με βρουνε εδω κοντα στα περιξ ,και βγαζουμε το φαγητο μας καθε μερα . ;) :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pericles

Δέν μας τα λές καλά Γεροντάκο... έγραψες οτι φερμάρισαν τα σκυλιά 5 ορτύκια και πήρες τα δύο άρα εισαι και κάτω απο το 50% ενώ εγώ ένα βρήκα ένα πήρα απλά μαθηματικά :) :D :D :D :D :D Και για ελα πές μου χθές πήγες και ψήφισες και αλλάξατε πρόεδρο, γιατι ο Ενας ο πολιτικός μας ξέχασε και τα δόγματα και τα φώτα στη σύραγγα τώρα αν έχετε αυτόν θα γυρίσει τα οπίσθια του πάλι :?: :?: :x :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μπαααααα ,παλι δεν καταλαβες ? Ειχα πει οτι οσα ορτυκια εβγαζα μεχρι τωρα μου τα φερμαριζε το σκυλακι μου και ειχα 100/100 επιτυχια .Προχθες τα πουλια ηταν σε πυκνο μερος με αποτελεσμα ενω τα φερμαριζε το σκυλι αυτα περιεργως φευγανε μονα τους μπροστα απο το σκυλι15-20μετρα μεσα στα πυκνα με αποτελεσμα δυο που πορολαβα να τουφεκισω τα κτυπησα .Τα αλλα εφυγαν ατουφεκιστα . 8-) Λοιπον σημερα ελα στον καφενε να ψησουμε στην σχαρα μερικα για να φανε ολοι οι φιλοι του καφενε ,και εσυ φερε μας το κρασακι . ;) :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Κρασιά έχουμε πολλά και στο γραφείο και ζιβανίες. Αλλά τον λόγο της διασκέδασης ήθελα να μαντέψω μήπως ο νέος αρχηγός κόμματος γίνει και πρόεδρος :?: :?: :) :) :D :D :lol: :lol: :lol: Φώναξε και τον πράκτωρα μου να διασκεδάσουμε :) :D :D :D Στο τιμόνι με έκοψε χθές πηγαίνοντας στο σπίτι μου :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: Χόπ χόπ χόπ έρε γλέντια που θάχουμε έτσι ελεγε και ο καραγιόζης :) :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τα σταφυλια φετος μου χαλασαν ολα λογω καιρου ,και ετσι δεν θα εχουμε κρασακι δικο μας .Χθες μου εστειλαν μηνυμα απο το αλαιοτριβειο που βγαζω το αγνο παρθενο λαδακι μου ,οτι οσο λαδι εχω μου το αγοραζουν με 9 ευρω το λιτρο ,την περσινη χρονια και την φετεινη .Ευτυχως που εχω φυλαξει απο περυσι γιατι φετος ειναι πολυ χαλια η χρονια . ;) :( Ετοιμασε την σουβλα να βαλουμε το ορτυκι για να φαμε ολοι μαζι ,γιατι ο πρακτορας σου φετος βρηκε που εχει πουλακια να μη εχει βγαλει ακομα αδεια κυνηγιου . :o :shock: :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο αν κατάλαβα καλά δηλαδή όπου βλέπουμε ελαιόλαδο στα μαγαζιά να το αγοράζουμε γιατι φέτος θα πούμε το λάδι λαδάκι ;) :) :) Αυτος ο παλιοκαιρός μας τα χάλασε ολα. Μιά ελιά που εχω ποικιλία Βόλου πέρσι το δέντρο ητανε φορτωμένο και ακόμη εχω ελιές στην άλμη, κάναμε και τσακιστές και ξυδάτες αλλα φέτος ουτε ενα κουκούτσι δεν έχει :( :( :( Γιαυτο φύλαξε οτι εχεις να δουμε τι θα γίνει απο χρόνου.
Τωρα σούβλα θα εχει το Σαββάτο βράδυ και ξυλόφουρνο την Παρασκευή γενέθλιο μέρα ενος μεγάλου κυνηγού και ΑρχηΙδιογομωτή που σαρώνει τις πέρδικες μέσα στους ασπάλανθους. Το γλέντι θα ειναι μεγάλο αφού θα εχουμε και αδελφούς απο το Κιλκίς , κόπιασε Προλαβαίνεις να ερθεις :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οταν πηγαινεις στην ταβερνα και παραγγελνεις σαλατα χωριατικη ,να προσεχεις τι εχουν βαλει μεσα ,γιατι μονο βαλβολινες θα βαζουν απο εδω και περα . :lol: :lol: :lol: Ευτυχως που εδωσα μερικους τενεκεδες σε αγαπητους φιλους ,και φυλαξα το υπολοιπο περσινο ,και δοξα σοι ο Θεος θα εχουμε να φανε τα παιδια μου και τα εγγονια μου φετος . ;) Τωρα το καλοκαιρι που ημουν στο Χωριο ,απο 100 ριζες ελεις που εχω μονο οι 10 ειχαν λιγο καρπο ,ολες οι αλλες ηταν τελειως αδειες .Ουτε μια ελια δεν ειχαν επανω ολοκληρα δεντρα . :o :o :o Ακομα και οι τσιχλες και τα κοτσυφια δεν θα εχουν να φανε . :o :lol: :lol:Οπου πηγαινεις και τρως σαλατα οτι περισευει ,να εχεις ενα μπουκαλακι μαζι σου να βαζεις το περισευουμενο λαδι μεσα . ;) :lol: :lol: Τερμα οι παπαρες στην σαλατα που ηξερες με ψωμια και λαδια . :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση