ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Νικολα μονος ποτε ειδικα στην περδικα .Νομος απαραβατος ειναι .Τουλαχιστον ενα ατομο πρεπει να ειναι μαζι σου για πολλους και διαφορους λογους . 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
δεν μπορω να κυνηγισω με αλλον περδικα , μπεκατσα , ακομα και ορτυκι ,γιατι πρωτον θα φοβαμε να σηκωσω το τουφεκι και να τουφεκισω ελευθερα , δευτερον χανω την αυτοσυγκερωση μου , τριτον αρχηζει της φωνες συνεχεια απο μακρια για που βρησκωμε , και ουτε εγω ξερω που βρισκετε και που τραβα , τεταρτον φαβαμε να μην με σκαγιαση ητε αυτος ητε εγω , πεμτον δεν εχουν ολοι την ιδια υπομονη και επιμονη με εμενα , εκτον συγουρα καπια στιγμη στα μεροι που του εδειξα που εχει περδικες , θα φερει την παρεα του , εβδομον θα μου κανει κουμαντο απο που θα παμε και σε ποια περιοχη , εκτος και θελει να με ακολουθησει για να μαθει που εχει πουλια , ογδοον θα με πιανει στην κουβεντα , μονο στην τσιχλα δεν εχω πρωβλημα σε περπατητο , αλλα ουτε σε καρτερι , οποτε μακρια και αγαπημενοι , και τωρα με τα κινητα τηλεφωνα , ανα πασα στιγμη , ητε ζημια στο αυτοκινητο , ητε ατυχημα σε εμενα σπασιμω η στραμουλιγμα , ποδιου , που συγουρα δεν θα ειναι σκαγιασμα αφου θα ειμαι μονος ειδοποιης αμεσως , σχεδον ολα τα μερη που παω ειναι μιση ωρα απο το σπιτι μου
-
Νικολα πανω απο ολα ,και απο τα θηραματα ειναι η ζωη του ανθρωπου .Ολα αυτα που λες υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που τα ασπαζονται .Για σκεψου ποσοι ανθρωποι θα ειχαν σωθει αν ηταν παρεα σε ενα ατυχημα ? Ξερεις ποσοι ορηβατες εχουν και τηλεφωνα και ασυρματους και ομως οταν γινει ατυχημα τους βρισκουν μετα απο μια ημερα οταν πια ειναι αργα για την ζωη τους .Τι να το κανεις το κινητο οταν πεσεις και κτυπησεις και ζαλιστεις και μεινεις αναισθητος ? Αυτο που λεγανε οι παλαιοι κυνηγοι ηταν οτι ,,ουτε στον παραδεισο μονος σου ,,.
-
καμια φορα περνω τον μικρο μου γιο στο κυνηγι χωρις οπλο ,
-
εγω πιστευω οτι ποιο πολυ κινδυνευης απο τον αλλον , να φας καμια αδεσποτη η απο λαθος θεση , η απο κατα λαθος επισοκροτηση του οπλου , απο πτωση , η να μπερδευτη η σκανδαλη απο κανενα κλαδι , που θα ειναι στην δευτερη περιπτοση απο πολυ κοντηνη αποσταση με ποιο τραγικες συνεπειες με οτι αυτο συνεπαγεται , παρα να πηγενης μονος σε βατα μεροι και οχι κοντα σε γκρεμια
-
Εγω ποτε δεν πηγαινω μονος .Ουτε για ψαρεμα .Οποτε εχει χρονο απο την δουλεια του ,πηγαινω με τον γιο μου ,και με φιλους παντα . 

- pericles
Είχαμε Γενέθλιον αλλά εσύ που να πάρεις χαμπάρι με το κοκοροντούφεκο δεν πιάνεις WI-FIΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2021 09:02 Ηθελα να ηξερα που πηγε και κρυφτηκε το αφεντικο ,για να τον περιποιηθω που μου κατηγορει το πλαγιοκανο κοκοροντουφεκο μου .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ούτε και Αύριο Πρωτομηνιά να με ψάχνεις και έχουμε Επέτειο Εθνική της Ανεξαρτησίας που Διώξαμε τους Άγγλους ( Πάλι εδώ είναι και κανουν τη Δουλειά τους) Και μετά μας πιάσαν το μισό νησί οι Τ@υρκ01. Αλλά Ελπίζουμε τώρα με τις συμφωνίες που κάνατε με την Φράνσια να μας καλύψετε και εμάς.
Τώρα να κεράσεις όλο τον κόσμο με ηλεκτρονικές Ζιβανίες και το πραγματικό Κέρασμα είπαμε είναι 15-19 Οκτ.

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Οταν με το καλο ερθεις στην Αθηνα θα σε παω να δεις και απο κοντα τι κανει το κοκοροντουφεκο για να σου φυγει καθε περιεργεια .
Αλλωστε η απολαυση οπως εχω ξαναγραψει ειναι να κτυπας το θηραμα με 110 χρονων οπλο κοκοροντουφεκο,καλυκα 60 χρονων χαρτινο ,πυριτιδα 60 χρονων, ταπες 60 χρονων ,και το κυριοτερο ,εγω ειμαι ουσιαστικα οικολογος με τα χαρτινα φυσιγγια μου .
Να πινεις το καφεδακι σου και τα τσιπουρακια σου ,με ολες τις ανεσεις στο καταπρασινο βουνο,με αγαπητους φιλους .
Οσο αφορα τους Αγγλους ,αυτοι ειναι που θα διαλυσουν την Ε.Ε.με την συμφωνια που εκαναν με την Αμερικη ,την Αυστραλια ,και τωρα θα μπει προσεχως και ο Καναδας .

- pericles
Τί μου λές Τώρα Καναδά και Αμέρικα, πήγες Μακριά. Εδώ Χθές με την Γαλλία κάνατε συμφωνία οτι με το πρώτο μπάμ επεμβαίνουν να καθαρίσουν το ίδιο θα γίνεται και αν το μπάμ είναι στη Γαλλία
Με εμάς τί θα γίνει
Είμαστε υπο κάλυψη
Μάλλον με τα Κοκοροντούφεκα θα μείνουμε
Δώσαμε και τους Σ300 είναι εκεί στη Μεγαλόνησο μήν τα πάρει και ο Εγκέλαδος
Και αυτό πάλι με τον Ορφανίδη που θέλει ένα βουνό μόνος να κυνηγάει
Αν ήτανε εδώ που εχουμε λίγα βουνά πού θα πηγαίναμε εμείς για κυνήγι
Γιαυτό σου λέω Γέροντα συντονίσου μαζί μου γιατί ήρθαμε στην Ελλάδα για Τσίχλες δώσαμε και 2 χιλιάρικά για να μας πούνε Κοπρόσκυλα
Γιαυτό νομίζω κυνήγι δεν θα πάμε και μαλλον θα μείνουμε στα Τσίπουρα

Και αυτό πάλι με τον Ορφανίδη που θέλει ένα βουνό μόνος να κυνηγάει

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Εκει που θα σε παω εγω για κυνηγι να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε πουν κοπροσκυλο ,αλλα θα χαρουνε πολυ να σε γνωρισουν ,γιατι υπαρχουν και αυτοι οι ανθρωποι γυρω μας .
Οσο αφορα τους Γαλλους και την συμφωνια να ξερεις φιλε οτι ποτε κανεις δεν θα ερθει στα,,ζορια ,,να σε βοηθησει .Ο Πατερας ελεγε οτι αν δεν εχεις νυχια να ξυστεις μη περιμενεις απο τους αλλους .Ολα ειναι για το συμφερον προκειμενου να παρουν 9 δις .

-
Μπορεις να μου πεις Περικλη σε ποιο λαγουμι ειναι χωμενος ο Παλιογερος και δεν ακουγεται καθολου ?
Καποια τανζανια θα εκανε και εχει κρυφτει .

-
Νεκρός 56χρονος κυνηγός στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας
30 Σεπτεμβρίου, 2021
Στην Αρκαδία και στα βουνά της Βόρειας Κυνουρίας βρέθηκε μία παρέα κυνηγών από την Αργολίδα τις προηγούμενες μέρες. Οι κυνηγοί αναπτύχθηκαν στην περιοχή του Αγίου Πέτρου για να βρουν τα θηράματά τους. Ένας όμως από τους κυνηγούς δεν έδινε σημεία ζωής, κάνοντας τους φίλους του να αρχίσουν να τον ψάχνουν αγωνιώντας μήπως είχε πάθει τίποτα.
Μετά από αρκετή ώρα, βρήκαν τον φίλο τους νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αίτια του θανάτου ήταν παθολογικά.
30 Σεπτεμβρίου, 2021
Στην Αρκαδία και στα βουνά της Βόρειας Κυνουρίας βρέθηκε μία παρέα κυνηγών από την Αργολίδα τις προηγούμενες μέρες. Οι κυνηγοί αναπτύχθηκαν στην περιοχή του Αγίου Πέτρου για να βρουν τα θηράματά τους. Ένας όμως από τους κυνηγούς δεν έδινε σημεία ζωής, κάνοντας τους φίλους του να αρχίσουν να τον ψάχνουν αγωνιώντας μήπως είχε πάθει τίποτα.
Μετά από αρκετή ώρα, βρήκαν τον φίλο τους νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αίτια του θανάτου ήταν παθολογικά.
-
εχω παρει απο πολυ παλια 20 κουτια λ........... 7αρια , που τα ριχνω στης περδικες και ειναι πολυ καλα . τωρα μου εχουν μεινει 7 κουτια , και αποφασισα να ανοιξω δυο , και βρηκα την C7 σε χαμηλο υψος στο 1,45 εαν ειναι η C7 αλλα μιαζει πολυ με 34 γραμμαρια σκαγια , και το αστερι με κεντρικη συγκολιση , που δεν ειναι και τοσο επιτυχης σε ολα τα φυσιγγια , τα σκαγια που μετρησα τα βρηκα 8αρια 2,3 χιλιοστα δηλαδη τοσα χρονια εριχνα 8αρια σκαγια που υποτιθετε οτι δεν ειναι τοσο καταληλα σε κυνηγι περδικας , και ομως εκανα και μακρινες τουφεκιες με επιτυχια , πραγμα που καταλαβα οτι και τα 8αρια ειναι πολυ καλα στην περδικα και κοντα και μακρια , τα φυσιγγια ειναι γεμισμενα με σκαγια λαυριου , που πιθανον να ειναι αριστα , τουλαχιστο στην εμφανιση ετσι φενοντε , ισως ειναι και σκληρα για αυτο ειχα και μακρινες τουφεκιες στης περδικες με 8αρια , ανοιξα και μερικα απο την ιδια μαρκα που γραφουν 8αρια , και βρηκα την ιδια αναλογια και την ιδια πυριτηδα , και σε σκαγια 34 γραμμαρια και αυτα ηταν ποιο ψηλα , 2,1 ακομα και 2,0 , τωρα αυτα δεν θα τα ριξω στης περδικες που ειναι 9αρια .
-
Για να μην εχεις αμφιβολιες για τα ετοιμα φυσιγγια που πολυ σωστα λες ,οτι αλλα νουμερα σκαγιων γραφουν στα κουτια και αλλα ειναι μεσα ,και το κυριοτερο αλλη πυριτιδα γραφουν οτι εχουν και αλλη εχουν μεσα ,πηγαινεις στην ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ και εχεις το κεφαλι σου ησυχο ,και το κυριοτερο σταθερο φυσιγγιο .Τωρα ειναι περιεργο να εχει στα 34 γραμμαρια μονο 1,45 πυριτιδα C7 .Αυτη η πυριτιδα εδω και παρα πολλα χρονια την γεμιζαμε στο 1,70 τουλαχιστον στα 34 γραμμαρια σκαγια .Κατι λαθος πρεπει να εχει γινει ,η ειναι καποια αλλη που της μοιαζει . 

-
ειμαι στην ιδιογωμοση , εχω να αγορασω ετοιμα απο το 2010 , αλλα ειναι πολλα και καλα φυσιγγια που δεν ριχνωντε ευκολα , τωρα λεω για να φευγουν να ριχνω κατι διασπορας που ειναι τα ποια φτηνα που υπαρχουν στο εμποριο , ασχετα εγω που ολα τα πηρα φτηνα και ακριβα 3 ευρω το κουτι 3αλφα στης τσιχλες 8αρια που ειναι 9,5 αρια , και 7αρια που ειναι 8αρια
-
Νικολα ποια μιαζει με την C7 εχω την εντυποση οτι ειναι η παλια SINDIA
-
Νικολα στην C7 μοιαζουν πολυ και οι Ισπανικες στο χρωμα αλλα αυτες ειναι στρογγυλα φυλαρακια και οχι τετραγωνα που ειναι η c7 .H CSB-1 ,CSB-5, ακομα και η JK6 .
.

-
ειναι μερικοι ψαγμενοι που περνουν ταχογραφους χαρτονια , τηλεφωνικους καταλογους και κανουν συνεχεια δοκιμες σε διαφορες μαρκες ετοιμων φυσιγγιων και ξαχνουν το ιδανικο φυσιγγιο , που να εχει ταχυτητα διατρηση και καλη κατανομη , και οταν τα βρουν τυχεα καπια στιγμη απο τυχη πιστευουν οτι ειναι τα ιδανικα , απο φυσιγγια ετοιμα του εμποριου που γεμιζωντε με ογκομετρικα χωρις ποτε το ενα με το αλλο στο ιδιο κουτι να εχουν την ιδια αναλογια και σε πυριτηδα και σε σκαγια , και το χειροτερο την επομενη φορα που θα ξεναπαρουν ακριβος τα ιδια φυσιγγια διαφορετικης παρτιδας θα ειναι φυσιγγια τελιος διαφορετικα απο αυτα που ειχαν δοκιμαση σε δοκιμες , οποτε ειναι χαμενος κοπος ολες οι δοκιμες που εκαναν , το μονο σταθερα ειναι αυτα που γεμιζεις με τα ιδια σου τα χερια ,
-
Αυτο Νικολα ειναι μια λυπητερη ιστορια με τα ετοιμα φυσιγγια .Γραφουν απεξω απο το κουτι μια εταιρεια ,και νομιζεις οτι εχει μεσα το φυσιγγιο την ιδια φιρμα πυριτιδας και αν το ανοιξεις εχει αλλη πυριτιδα .Νομιζεις οτι το φυσιγγιο αυτο ειναι π.χ κατασκευασμενο στην Γερμανια ,η στην Ιταλια και αυτη το εχει δωσει φασον στην Τουρκια .Γραφουν αλλο βαρος πυριτιδας και εχουν αλλο βαρος μεσα .Ζυγιζεις τα γραμμαρια στην πυριτιδα και στα σκαγια και το ενα φυσιγγιο εχει π.χ 34 γραμμαρια σκαγια το αλλο 33,5 το αλλο 33,8 .Τι ακρη να βρεις και τι δοκιμες να κανεις που αν ανοιξεις 10 φυσιγγια και τα 10 θα εχουν διαφορα μεταξυ τους ? Ολα αυτα με αυτες τις δοκιμες ειναι για να περνανε οι συνταξιουχοι,και οι αργοσχολοι την ωρα τους και να λενε οτι κατι εκαναν ,που στην ουσια δεν εκαναν απολυτως τιποτα .
Οταν θελεις να εχεις σταθεροτητα στο κυνηγι σου μονοδρομος ειναι η ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ .Ολα τα αλλα ειναι για να λεμε οτι κατι καναμε . 

-
συμφωνω απολυτα