Εγω Παλιογερε χόρτασα θηραματα οχι φαντασιώσεις απο το παρκο Τριτση, Φασιανους και κουνέλια ουτε στα όνειρά σου.....ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑16 Φεβ 2023 08:46 Παλιογερε δικηγορος του εισαι ? Μια σιταριθρα βαρσαμωμενη εχει που ειχε κτυπησει πριν τρια χρονια ,και με αυτη βλεπω οτι θα κανει τσικνοπεμπτη .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ με τι θα κανεις τσικνοπεμπτη ? γιατι απο οτι ξερω εχεις να κτυπησεις θηραμα απο τον καιρο που ησουν φανταρος πριν 60 χρονια .
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσενα σε βλεπω να βγαζεις απο το σεντουκι καμια αρχαια φωτογραφια με κανενα φασιανο για να κανεις τσικνοπεμπτη ,και να την παρεις αγκαλια και να αρχισεις να θυμασαι παλαιες ιστοριες .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'Αντε Μιχάλη γιατί πήρε πολύ θάρρος ο ΓεροΖαχαροπλάστης, μέχρι σημείου να ξέρει και τι έχουμε στον Καταψύκτη ΙσχρίζεταιΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ έγραψε: ↑16 Φεβ 2023 07:57Ρε Παλιογερε Ζαχαροπλάστη μόνο γαλαχτομπουρεκα μπορείς να φτιάξεις, τι Τσικνοπέμπτη μας τσαμπουνας.........
Οπως εχουν φτασει οι τιμες στα υλικα και στους καλυκες δεν πρεπει να πεταμε τιποτα .Ευτυχως εγω εχω ακομα πολλους καλυκες με καψουλια ετοιμους να τους γεμισω οταν χρειαστω φυσιγγια σε μια αποθηκη κλειδωμενους και δεν πλησιαζει κανενας .Μονο ο εγγονος μου ερχεται και τον βαζω μεσα στην αποθηκη και μου ζηταει να του δειξω τα οπλα μου και τα φυσιγγια .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑18 Φεβ 2023 22:53 βρε τι επαθα σημερα , ειχα απο χθες καλυμπραρη καλυκες για το 20αρι , καμια 60αρια , τους ειχα βαλει και καψουλια , της εβαλα σε μια σακουλα πανω στο τραπεζι , για να τους γεμισω τωρα το βραδυ , και η γυναικα μου εφερε το πρωι μια αλβανεζα καθαριστρια να καθαριση το σπιτι , και τους πεταξε , και εγω εψαχνα να της βρω οταν ηρθα το μεσημερι , και τους ειπα γιατι , και μου ειπε οτι ο αντρας της ειναι κυνηγος και μαζευει τους αδειους καλυκες σε σακουλα και της πετα στα σκουπιδια , εμεινα αγαλμα , και δεν ειπα τιποτα
Άντε να δώσεις στο Μικρό ΣπύροΠαίσιο την Bereta και εσύ θα βολευτείς με το κοκοροντούφεκο, που μου θές και Σκοπευτήριο να τρομάζεις τις πέρδικες απέναντι στο βουνόΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑19 Φεβ 2023 10:18Οπως εχουν φτασει οι τιμες στα υλικα και στους καλυκες δεν πρεπει να πεταμε τιποτα .Ευτυχως εγω εχω ακομα πολλους καλυκες με καψουλια ετοιμους να τους γεμισω οταν χρειαστω φυσιγγια σε μια αποθηκη κλειδωμενους και δεν πλησιαζει κανενας .Μονο ο εγγονος μου ερχεται και τον βαζω μεσα στην αποθηκη και μου ζηταει να του δειξω τα οπλα μου και τα φυσιγγια .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑18 Φεβ 2023 22:53 βρε τι επαθα σημερα , ειχα απο χθες καλυμπραρη καλυκες για το 20αρι , καμια 60αρια , τους ειχα βαλει και καψουλια , της εβαλα σε μια σακουλα πανω στο τραπεζι , για να τους γεμισω τωρα το βραδυ , και η γυναικα μου εφερε το πρωι μια αλβανεζα καθαριστρια να καθαριση το σπιτι , και τους πεταξε , και εγω εψαχνα να της βρω οταν ηρθα το μεσημερι , και τους ειπα γιατι , και μου ειπε οτι ο αντρας της ειναι κυνηγος και μαζευει τους αδειους καλυκες σε σακουλα και της πετα στα σκουπιδια , εμεινα αγαλμα , και δεν ειπα τιποτα![]()
![]()
![]()
Βρέ και ψαροντούφεκο Επαναληπτικό να φτιάξεις τον Μάστορα της Λέρου δεν μπορείς να ξεπεράσειςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑21 Φεβ 2023 08:55 Πηγα χθες το βραδυ για καλαμαρια και κατι εγινε ,για να εχουμε για την Καθαρα Δευτερα .![]()
![]()
![]()
Ειχα παρει και το δικανο ψαροντουφεκο μαζι μου με την στολη του ψαροντουφεκα για να κτυπησω αχινους για να κανω αχινοσουπα ,γιατι ετρεχαν πολυ και δεν τους προλαβαινα να τους πιασω με τα χερια .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()