Τώρα τί να πώΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑04 Μάιος 2022 10:47 Την διογκωση της κανης και την εξαρθρωση μασελας σιγουρα θα την παθει με τα σεταπ που του ειπες με τα 32 γραμ σκαγια για το 20ρακι του .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα σεταπ που του λεω εγω με 25 γραμ σκαγια ,ειναι ασφαλη και δοκιμασμενα στον κυνηγοτοπο .
Οχι σαν και εσενα που μας λες οτι κυνηγας με το 20ρακι αλλα στην ουσια κυνηγας με cal 12 .
![]()
![]()
![]()
![]()
Οσο αφορα τα γενεθλια σου ακομα και τον Mark Zakemberk [F/B]κοροιδεψες .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η προπόνηση σου έλειπε Παλιογερε, ελα να σε παρω στην Πρακτική Σκοποβολή να δεις ποσα απίδια βάζει ο σάκος....ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑12 Μάιος 2022 08:51 Παλι αδεια ζητας ? Η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη .Πηγαινε και σε κανενα σκοπευτηριο για προπονηση .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εύχομαι να είναι εδώ ο Μιχάλης τώρα που απουσιάζω για να σε βάζει στην Θέση σουΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑12 Μάιος 2022 14:17 Βρε Παλιογερε σε εδιωξαν κακην κακως απο το σκοπευτηριο στα πιατακια ,γιατι αλλου ηταν αυτα ,και αλλου εριχνες εσυ,και τωρα μου κανεις μαγκιες στο σταθερο στοχο ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα εδω στο σκοπευτηριο στο Σχιστο στον κινουμενο στοχο να δεις τι κανει ο φιλος σου ,εστω και σε αυτη την κατασταση που ειναι .
![]()
![]()
![]()
Που θα μου πας θα σε στριμωξω μολις μου ερθεις στην Αθηνα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()