ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑11 Μαρ 2022 19:23
το θεμα ειναι οτι την δευτερα που θα το παρω , δεν θα μπορω να το δοκιμασω , θα περιμενω τον αυγουστο , κατευθειαν στα αγριοπεριστερα , το πολυ πολυ να ριξω καψουλια και με της δυο καννες , για να δω εαν ριχνει , η θα βρω ευκαιρια να ριξω καμια 10 φυσιγγια το πασχα στο χωριο
Στα Αγριοπερίστερα θα ρίχνεις 22 γρ. σετάπ του Γέροντα με την μέθοδο τών τριών απο το τετράδιο του Δημοτικού σχολείου
Κερασμένα τα Ηλεκτρονικά καφεδάκια Αν και με αυτό το κρύο σηκώνει Τσίπουρο πρωινιάτικά
Ολο κερασμενα μας λες και ολο κοπανα και βολτα με τον Πελλο κανεις .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Βρε μαστορα δεν διαβασες οτι ο Νικολας θελει για κατω απο 24 γραμ σκαγια για το cal 20 με ρελι ,και εσυ μας βαζεις πινακα για cal 28 ,και για CAL 20 πανω απο 24 γραμ σε αστερι .Περα αυτου ο πινακας δεν γραφει ποσοτητα πυριτιδας ,ουτε τι καψουλι θελουν αυτα τα γραμ . Σε επιασε το κρυο και πινεις τσιπουρα πρωι πρωι .
Και αυτοι τι νομιζεις απο εμας διαβαζουν και αντιγραφουν οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και σε ολο τον κοσμο . Οταν εγραψα εγω πριν 10 χρονια για τα δραμια με LB6 αυτοι δεν ηξεραν τιποτα ,και τωρα κανουν ολοι τον μαγκα και τα διαφημιζουν με τα 8βολα με LB6 . Τωρα ολοι ανακαλυψαν τα αλευρια που φωναζε εδω και ποσα χρονια ο Νικολας ο Καββαδιας .Το Σαββατο με πηρε καποιος Ελληνας κατασκευαστης φυσιγγιων απο εδω την Ελλαδα και με ρωτουσε για σεταπ .
η ελπιδα για αποκτηση δυκανου ισπανικου GAL 20 σιγα σιγα λιγοστευη , πηρα τηλεφωνο σημερα τον δασκαλο και τα μασα , το ειπε στην γυναικα του , και μου ελεγε θα δουμε και θα δουμε , και το θελει η γυναικα μου για κειμιλιο , και καπια στιγμη πεταχτηκε η γυναικα του απο μεσα να του λεει εαν ειναι για 500 ευρω το πουλαμε , χωρις φυσικα να το εχω δει καθολου , ουτε τι μαρκα ξερει ο δασκαλος ειναι μονο λεει ισπανικο οτι ειναι , και του λεω με ολοκληρες φωτιες , και μου λει τι φωτιες , χωρις να ξερει τι ειναι , του λεω ριχνει , και μου λεει πριν 30 χρονια εριχνε τωρα δεν ξερω , μαλον θα ριχνει , οποτε μου φευγει σιγα σιγα η καψα , οταν ακουσα 500 ευρω , χωρις να το εχω δει , και χωρις να ξερω εαν ειναι απο τα φτηνα , η ακριβα ισπανικα
Νίκο μήν τον πάρεις ξανά τηλέφωνο και μετά θα δείς οτι μιά μέρα θα έρθει να σε παρακαλά.
Ετσι γλύτωσε και ο Γέροντας στο 'Ιλιον να ψάχνει να θυμηθεί τα μαθηματικά της έκτης Δημοτικού πρίν 3/4 του αιώνα για να σου φτιάξει σετάπ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑14 Μαρ 2022 11:43
Και αυτοι τι νομιζεις απο εμας διαβαζουν και αντιγραφουν οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και σε ολο τον κοσμο . Οταν εγραψα εγω πριν 10 χρονια για τα δραμια με LB6 αυτοι δεν ηξεραν τιποτα ,και τωρα κανουν ολοι τον μαγκα και τα διαφημιζουν με τα 8βολα με LB6 . Τωρα ολοι ανακαλυψαν τα αλευρια που φωναζε εδω και ποσα χρονια ο Νικολας ο Καββαδιας .Το Σαββατο με πηρε καποιος Ελληνας κατασκευαστης φυσιγγιων απο εδω την Ελλαδα και με ρωτουσε για σεταπ .
Αυτό που λές το πιστευω γιατί προχθές διάβασα κάπου σε μιά Αξιόλογη ομάδα του f/B που Ασχολήτε με μετρήσεις , παρουσιάσεις εμπορικών φυσιγγίων και πρόσεξα ένα Φυσίγγιο το οποίο εγώ με ένα φίλο μετά απο δική μας ερέυνα πρό 4ετιας δοκιμάσαμε την Α0 σε 32 γρ. το έχουνε φτιάξει για Φάσα.
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
Νικολα οσο παιρνεις τηλεφωνο τοσο θα σου λενε το ενα και το αλλο με την τιμη .Μη τους ξαναπαρεις και θα δεις οτι θα σε παρουν αυτοι και θα σε παρακαλανε μετα να σου το δωσουν φθηνα για να το διωξουν απο τα χερια τους .Αλλωστε οπως λες αν δεν το δεις σε τι κατασταση ειναι ,και τι μαρκα ,πως θα δωσεις λεφτα στο σακι ? Περικλη μη κοιτας που δεν γραφουν πολλοι στο ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ αλλα να ξερεις οτι το διαβαζουν παρα πολλοι ,γιατι αυτα που γραφουμε σε σεταπ ειναι ολα ασφαλη και αριστα ,ειδικα αυτα που γραφει ο Καββαδιας σχεδον για ολες τις υπαρχουσες πυριτιδες . Καθησε στον καφενε μας , να σε κερασω ενα πρωινο τσιπουρακι για να ζεσταθεις τωρα με το κρυο .
πηγα σημερα το απογευμα στα κοντεικα , και καθησα στην πλατεια για καμια σουμα με μεζε , και εκει που επινα και συζητουσαμε με τους αλλους ακουω τουφεκια , και μετα απο λιγο και αλλες , περιπου 5 , μεσα σε μια ωρα ,και μου λενε μπα δεν τρεχει τιποτα παλι ο μπαρμπα Νικολας ειναι και δοκιμαζει της τουφεκιες του , αυτο γινετε ολο τον χρονο χειμωνα καλοκαιρι απο το παραθυρο του σπιτιου του , το ξερουν ολοι και το εχουν συνηθηση , και δεν τον ενοχλουν
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑16 Μαρ 2022 11:44
Κεραστε με ενα πικρο καφε πρωι πρωι γιατι μου εκανε ληστεια η ΔΕΗ, και μου εκλεψε την συνταξη μου . ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣΣΣΣΣΣ.
Στίς 9+45 που ξύπνησες βρισκόμουνα στην Πάφο 179χμ. απο Λευκωσια για το μεροκάματο μπορείς να υπολογίσεις πιά ώρα ξύπνησα και μέχρι της 6 το βράδυ μπήκαμε σπίτι και η δουλειά δέν τελίωσε γιατι μόνο στον Καββαδία Ευχήθηκες
Στις 9,και 45 ειχα τελειωσει ολες μου τις δουλειες ,γιατι ειμαι γρηγορο παιδι ,οχι σαν και εσενα που για να κανεις μια δουλεια τρως ολη την ημερα . Φτιαξε και σημερα πικρο καφε αφεντικο να πιουμε ,γιατι ακομα δεν εχω ξεπερασει το σοκ απο τον λογαριασμο της ΔΕΗ .
Γεροντάκο έχεις ακούσει για Φωτοβολταικά Θα σου περισσέψουν και χρήματα για Ζάχαρη στον Καφέ
Βεβαια υπάρχει και η λύση της ξυλόσομπας εφόσον απο το κυνήγι η κάρπωση ειναι μηδενική όπως πάντα, να φορτώνεις ξύλα απο το δάσος
Μαυρη φτωχεια .Οπως μας πανε Περικλη μου εκει θα καταντησουμε με ξυλοσομπες και μαγκαλια, και με λαμπες πετρελαιου
οι αθλιοι . Πριν λιγο γυρισα απο το σκοπευτηριο που ειχα παει με τον φιλο μας τον Χρηστο .Καναμε μερικες δοκιμες σε σεταπ ριξαμε σε δισκακια ηπιαμε το καφεδακι μας εν μεσω ιδιογομωτικης συζητησης και γυρισαμε μια χαρα πισω και με ορεξη για φηγητο και υπνο .
Τί Ψάχνεις Γέροντα χαράματα εσύ στον Καφενέ Κάτσε να σου φτιάξω ένα ηρεμηστικό Χαμομηλακι και να τα πούμε για λίγο πριν ξεκινήσω για το Χωριό να απολαυσω την Ανθισμένη μου Αμυγδαλιά ¨εχει και ο Πέλος δουλειές εκεί τώρα με το που έφτιαξε ο καιρός θα ξυπνήσουν οι Σάβρες και οι Σκαντζόχοιροι . Βάλαμε και κατι χρυσόψαρα σε μιά μικρή λιμνούλα που έφτιαξα και οι Αντλίες δουλευουνε με φωτοβολταικό μην μας χρεώνει και η Α.Η.Κ (Δ.Ε.Η.)
Ειχα ιδιογομωτικες ανησυχιες ολη την νυχτα ,και εφτιαχνα σεταπ με το μυαλο μου . Χθες που πηγα με τον Χρηστο στο σκοπευτηριο ,δοκιμασα ενα σεταπ διασπορας που ειχα ετοιμασει στα 15 μετρα με αριστη ελεγχομενη διασπορα με την ΜΒ 32 στα 34 γραμ σκαγια .Σε αυτα τα μετρα εκανε διασπορα σε κυκλο 80 εκατοστα .Πολυ καλο .Επισης δοκιμασα και ενα αλλο σεταπ σε νουμερο 5 σκαγια παλι με την Μβ 32 για φασσα και οχι μονο στα 40 μετρα .Και αυτο βγηκε πολυ καλο .Η δοκιμασια εγινε με συνεφια και 15 βαθμους θερμοκρασια