ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Αν τους βγάλεις τα κουκούτσια μπορείς να φας πολλά φραγκόσυκα χωρίς να πάθεις τίποτα .
Είσαι ανάποδος άνθρωπος .
Τώρα που ξεκινά το κυνήγι εσύ θα πας διακοπές ; Αντί να πας στο βουνό για τρυγόνια και για φάσσες .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
σαν τον κενταυρο κανεις , ποιοτητα ,χρονος εξυπηρετησης , συσκευασια , οτι λεει στελνει , και οποια μερα του πεις , το προβλημα με τους εισαγωγης ειναι παντου
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
https://www.kynigesia.gr/wp-content/upl ... 24x576.jpg Υ.Γ Ειδαμε και αρσενικο αγριογουρουνο τραβεστι και πισωγλεντη.

-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
- pericles
- Επικοινωνία:
Γεροντάκο σε άφησα μόνο και γλεντάς τώρα που βρήκες ευκολη λεία τα Αγριογούρουνα που σινουσιάζονται
ΛΟιπόν Απο φάσες μία κτυπημενη που ουτε κατέβηκα το βουνό να την Ψάξω γιατί ο ϊλιγγος παραμονευει εδώ και κατι μέρες
Πέρασαν ακόμη 2-3 αλλά την μια που επινα νερό την άλλη που εψαχνα τον καφέ στο καρεκλάκι φύγανε ατουφεκιστες. Ασε που μας παρακολουθανε χρονια τωρα εκει που ειμασταν μόνοι βρήκαν τρόπο και ερχονται στα 500 μετρα μακριά απο τα δικά μας πόστα και οπως ερχονται τα πουλιά για εμάς τα τουφεκάνε και σκορπίζονται. Πάλι κάποια μαγικά εκανες και μας μάτιασε για να πηγαίνω και πάλι στις σιταρήθρες

ΛΟιπόν Απο φάσες μία κτυπημενη που ουτε κατέβηκα το βουνό να την Ψάξω γιατί ο ϊλιγγος παραμονευει εδώ και κατι μέρες
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αυτο που εμαθα εγω ειναι οτι οι περισοτεροι που πηγαν εναρξη για κυνηγι στην Κυπρο γυρισαν με αδεια σακιδια ,γιατι οι φασσες οταν εμαθαν οτι ξεκινα το κυνηγι και οτι θα πηγαινες για να τις τρομοκρατησεις την κοπανησαν ολες για αλλα μερη .
Το κακο για σενα ειναι οτι αυτη την εποχη δεν υπαρχουν ουτε σιταριθρες ουτε χορτα για να ξεπλυνεις τον πονο σου και την πληρωνουν τα συκα και τα σταφυλια .Ειδικα στα συκα πρεπει να επιασες το οριο καρπωσης .
Σε εχω ικανο να γεμισες το σακιδιο με συκα για να τρως καμποσες ημερες για να γλυκανεις την πικρα σου απο την ελλειψη θηραματων .

- pericles
- Επικοινωνία:
Καλά εγραψα στις Καλημέρες οτι εισαι προφήτης γιατί γύρισα στο σπίτι με ενα κασόνι συκα και άλλο ενα με φασόλι μαυρομάτικο φρέσκο γιατί εδώ ετσι το τρώμε βραστό με ελαιόλαδο και λεμόνι
Οχι που θα κάτσω να βγάζω πούπουλα απο τις φάσες και να γεμίζει το σπίτι
Στην Αυστραλία πηγαίνω γιατι θα αναπτύξω μια ράτσα με Καγκουρό που Φερμάρουνε , κάνουν Απόρτ και ο Κυνηγός θα μπαίνει στη Σακούλα μπροστά να τον Ανεβάζει στο βουνό χωρίς να κουράζεται
Αν θέλεις θα σε γράψω πρώτο στη Λίστα με την πρώτη γέννα να στείλω ενα και τον Απρίλιο να το πάς στην Εκθεση εκει που πηγαίνεις τα σκυλιά που μαδάνε Πεκόνιες στα μπαλκόνια

Στην Αυστραλία πηγαίνω γιατι θα αναπτύξω μια ράτσα με Καγκουρό που Φερμάρουνε , κάνουν Απόρτ και ο Κυνηγός θα μπαίνει στη Σακούλα μπροστά να τον Ανεβάζει στο βουνό χωρίς να κουράζεται
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Επρεπε να σε εβλεπε αυτος που ειχε τα φασολια και τα συκα και θα σου γεμιζε τον κωλο με χοντρο αλατι ,να δεις θα ξαναπηγαινες ? Ηθελα να ξερα την επομενη φορα που θα πας κυνηγι ποοιος θα εινα ατυχος που θα περασεις απο εκει να τον τρυγησεις με λαχανικα .Θα κανω λιτανεια να πιασουν βροχες να βγουνε χορτα στο βουνο για να μαζευεις και να σταματησεις να κανεις πιατσικο στα κτηματα των ανθρωπων .
Τουλαχιστον δεν πας να κανεις πιατσικο στους Τουρκους για να γινεις και ηρωας ?
Τοσο καιρο σου ελεγα να σου πιασω ενα αγριογουρουνο ζωντανο να το εχεις εκει στον κηπο σου να παιζεις ,και δεν με ακουσες και τωρα θελεις να φερεις καγκουρω στο σπιτι ? Εδω περυσι μια σιταριθρα μαδησες στο σπιτι και γεμισες τον κοσμο με φτερα ,ακομα και στην αυλη για να δουνε οι γειτονες οτι ειχες παει κυνηγι και να γλυτωσεις και τις παντοφλιες απο την Φλωρα που γεμιζεις τον κοσμο με φτερα μεσα στο σπιτι .

-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
youtube.com/watch?v=HhySdB03VWc

-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
- pericles
- Επικοινωνία:
Γεροντάκο με τον Ιδιοκτήτη που ειχε τα φασόλια ειμουνα στο κυνήγι όπως και χθές που πετσόκοψα τα Αγριοπερίστερα 8 σύνολο και ενα ΦοινικοτρύγονοΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑26 Αύγ 2026 09:36 Επρεπε να σε εβλεπε αυτος που ειχε τα φασολια και τα συκα και θα σου γεμιζε τον κωλο με χοντρο αλατι ,να δεις θα ξαναπηγαινες ? Ηθελα να ξερα την επομενη φορα που θα πας κυνηγι ποοιος θα εινα ατυχος που θα περασεις απο εκει να τον τρυγησεις με λαχανικα .Θα κανω λιτανεια να πιασουν βροχες να βγουνε χορτα στο βουνο για να μαζευεις και να σταματησεις να κανεις πιατσικο στα κτηματα των ανθρωπων .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τουλαχιστον δεν πας να κανεις πιατσικο στους Τουρκους για να γινεις και ηρωας ?
![]()
![]()
![]()
Τοσο καιρο σου ελεγα να σου πιασω ενα αγριογουρουνο ζωντανο να το εχεις εκει στον κηπο σου να παιζεις ,και δεν με ακουσες και τωρα θελεις να φερεις καγκουρω στο σπιτι ? Εδω περυσι μια σιταριθρα μαδησες στο σπιτι και γεμισες τον κοσμο με φτερα ,ακομα και στην αυλη για να δουνε οι γειτονες οτι ειχες παει κυνηγι και να γλυτωσεις και τις παντοφλιες απο την Φλωρα που γεμιζεις τον κοσμο με φτερα μεσα στο σπιτι .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχεί ητανε κάθετη εκσκαφή στο λατομείο μου λεει ο φίλος μου ειναι πολύ μακριά εγώ του λέω θα ριξω για να ξεσηκωθούν και ισως περάσουν απο πάνω μας. Ρίχνω λοιπόν και το βλέβω να πέφτει κάτω και να φτάνει στο έδαφος με κομένο το ενα φτερό
Αλλο φυσίγγι που τα πήγε πολύ καλά ητανε με την C7 στα 33 γρ. καψύλι 688 και qualante19 τα σκάγια Νο6.
Λοιπόν λέω ειναι καιρός να εκσυγρονιστής λίγο γιατι έμεινες στην Εποχή του Αείμνηστου Θανάση Βέγγου και του Τσάκωνα τότε που δεν υπήρχαν πολλές επιλογές τηλεθέασης και τα εμαθες ολα απέξω
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Για αυτο τον εχεις φιλο αυτον το συνκυνηγο σου .Γιατι εχει κηπο με λαχανικα ,για να πηγαινεις οταν δεν βρισκεις κυνηγι απο ζωχους και μολοχες να κυνηγας λαχανικα .
Καλα θελεις να πιστεψουμε οτι κτυπησες πουλι στα 50 μετρα ?
Καποιος αλλος κυνηγος ηταν εκει κοντα και το πυροβολησε και ακουστηκε μια τουφεκια ταυτοχρονα ,και ετρεξες και του πηρες το πουλι του φουκαρα .
Φανταζομαι απο το τρεχαλητο και την χαρα σου πως δεν εφαγες παλι τουμπα στα ασπαλαθα για να γεμισεις ο κωλος σου αγκαθια και να εχουμε αλλα τρεχαματα μετα .

- pericles
- Επικοινωνία:
Γεροντάκο γράφω Ελληνικά αλλά δεν καταλαβαίνεις
Εγραψα οτι σαν να ητανε σε μια πολυκατοικία που σημαίνει οτι ο χώρος ηταν σαν ενας τοίχος κάθετος στην γή
Βεβαια δεν περιμένω να πιστέψεις γιατι απο μυθολογία και παλιές Ελληνικές ταινίες σκίζεις
Τι νομίζεις οτι θα πηγαίνω κυνήγι για την Κάρπωση και να τα εχω στον ΚΑταψύκτη να δείχνω οτι ειμαι ο πρώτος Κυνηγός σαν και εσένα που τα αφήνεις ενα χρόνο τα Κουτορνιθια στην Καταψυξη για να μαζευτούν πολλά
Δεν με ενδιαφέρει η Κάρπωση γιαυτό και εχω τα μικρότερα διαμετρήματα. Φέτος μολις επιστρεψω απο Αυστραλία επειδή θα χάσω τις 2 πρώτες εξορμήσεις για Πέρδικα, μετά θα πηγαινω με το 28αρη και την επόμενη χρονιά με το 36αρη που εχω κατι φυσίγγια αγορασμένα 20 χρονια τώρα και ειναι στα 24γρ Νο6.

Τι νομίζεις οτι θα πηγαίνω κυνήγι για την Κάρπωση και να τα εχω στον ΚΑταψύκτη να δείχνω οτι ειμαι ο πρώτος Κυνηγός σαν και εσένα που τα αφήνεις ενα χρόνο τα Κουτορνιθια στην Καταψυξη για να μαζευτούν πολλά
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ρε μαστορα μια πολυκατοικια εχει απο τρεις οροφους που ειναι 10 μετρα υψος μεχρι 100 οροφους που ειναι 400 μετρα .Που να βρουμε ακρη ποσο ηταν το υψος που κτυπησες την καρδερινα αφου δεν μας λες ποσα πατωματα ειχε η πολυκατοικια ?
Αφου δεν σε ενδιαφερει η καρπωση [ουτε και εμενα με ενδιαφερει ]γιατι δεν πηγαινεις με την σφεντονα ? Εγω φετος οταν με το καλο τελειωσω και με το νεο χειρουργειο θα πηγαινω κυνηγι με το φλομπερακι μου .
Με ματιασες περυσι που ειχα στον καταψυκτη τοσα ορτυκια που ειδες και μονος σου, και φετος δυσκολα θα παω για το αγαπημενο μου θηραμα που ειναι αυτο και την περδικα ,που εχω μετα τον καρκινο να παω .
Περυσι που ημαον στην Μανη κτυπησα αρκετα με το σκυλακι μου και ετρωγα ολη την χρονια ορτυκια .