ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Και εγω αν αγοραζα οπλο θα αγοραζα CAL 20 που υπαρχουν υλικα στο εμποριο .Τα αλλα διαμετρηματα δεν βρισκεις ευκολα υλικα .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pericles »

Ανεστης19 έγραψε: 30 Μάιος 2026 21:30 Και εγω το 20αρι ειχα κατα νου...ενας καινουριος φιλος που γνωρισα μεσο στου κυνηγετικου συλογου της περιοχής μου γεμησει για 28αρι και με εβαλε σε σκεψεις..ζηλεψα το βαρος του οπλου ...γιατι σαν γόμωση τα 21γρ τα βαζεις και στο 12αρι για οικονομια στα υλικα....με εβαλε σε μπελαδες τωρα 😂😂
Εχω και 16αρη και 20αρη και 28αρη και 36αρη :) Περισσότερο κυνηγώ το 20 και κάθε χρονιά λέω να κυνηγήσω και το 28 αλλα λόγω λίγων εξορμήσεων που πηγαίνω οπότε πάω με το 12 στην αρχή και μετά με το 20αρη. Υλικά εχω μαζέψει για όλα φτάνουν και για την δευτερη Ζωή :) :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Αδειος ο Καφενές το Λυκόπουλο τα παράτησε ο Γεροντάκος Τσιλιμπουρδίζει στα Σκοπευτήρια .Αυριο Πρέπει να κάνω έφοδο απο Αθήνα να δούμε τί γίνεται :) :) :D :D :D :D Γεροντάκο πρόσεξε μην με βρείς ξαφνικά μπροστά σου :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ρε μαστορα εχουμε μεινει μονοι στον καφενε .Μονοι μας πινουμε ,μονοι μας μιλαμε ,και μονοι μας παραμιλαμε ,και στο τελος θα μας βαλουνε ζουρλομανδυα γιατι θα μας περασουν για τρελους . :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D Αντε καμμια φορα να ερθει ο Ανεστης και ο Ορφανιδης ποτε ποτε . :o :D :D :D Ελα εσυ εδω με το καλο ,και θα σε παω στον ζωολογικο κηπο που εχει στο σκοπευτηριο ,και μπορεις να ριξεις και τουφεκιες και ας απαγορευεται αυτην εποχη το κυνηγι .Εκει θα βρεις αγριογουρουνα ,περδικες φασσες τρυγονια τσιχλες μπεκατσες και λαγους . ;) :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Το μονο θηραμα που δεν εχει ειναι παπιες και χηνες γιατι δεν εχει βαλτο εκει κοντα . :o :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
Ανεστης19

Δημοσίευση από Ανεστης19 »

Εγω παντος μηχανή του κιμα πηρα για τις σιταριθρες 😂😂 .φέτος θα μπουν και αυτες στα θηράματα μου αν δεν ερθουν τρυγόνια σε εμας
Ανεστης19

Παντος εγω καθε μερα μπαινω και διαβαζω ..αν οχι καθε μερα ανα 2 3 μερες σιγουρα απλα ειναι "νεκρη" περιοδος για εμενα δεν εχω κοντα σκοπευτιριο και δεν μπορω να κανω δοκιμες να μου δημιουργηθούν αποριες ...οποτε απλα περιμενω την εναρξη
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

σημερα πηρα το δεμα μου με acs ,περιεργο πληρωσα ακριβος 100 ευρω , και πηρα 500 γραμμαρια psb1 αξιας 50 ευρω , 200 καλυκες φιοτσι cal 20 με την κατοσταδα στα 12 ευρω , συνολο οι 200 καλυκες 24 ευρω , και 100 καλικες cal 24 αξιας 10 ευρω , συνολο ολο το πακετο 84 ευρω , και γραφει οτι τα μεταφορικα μεχρι 5 κιλα ειναι απο 5 με 7 ευρω , δηλαδη συνολο 91 ευρω , εγω ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑ 100 ΕΥΡΩ , μηπος η τιμες που γραφονται στον καταλογο ειναι παλιες, γιατι στον καταλογο γραφει φιοτσι 12ευρω με 615 καψουλι , ενω δεν ειχε με καψουλι 615 , και πηρα φιοτσι με 616 , και εχει η κατοσταδα 16,5 ευρω χωρις να το γραφει πουθενα στον καταλογο , ενω γραφει για σενταιτ , και δεν εχει σενταιτ :o :o εαν ειναι τοσο τοτε που παμε, ποσο απανω θα πηγαινουν ακομα , δεν μας φτανει η υπωχρεωση των 300 καλυκων , αλλα εχουμε ακομα και αυξηση, και καλο ειναι για να μην υπαρχει παρεξηγηση να διορθονουν της τιμες στον καταλογο της σελιδας , και να γραφουν τι υπαρχει και τι οχι
Ανεστης19

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 05 Ιουν 2026 14:19 σημερα πηρα το δεμα μου με acs ,περιεργο πληρωσα ακριβος 100 ευρω , και πηρα 500 γραμμαρια psb1 αξιας 50 ευρω , 200 καλυκες φιοτσι cal 20 με την κατοσταδα στα 12 ευρω , συνολο οι 200 καλυκες 24 ευρω , και 100 καλικες cal 24 αξιας 10 ευρω , συνολο ολο το πακετο 84 ευρω , και γραφει οτι τα μεταφορικα μεχρι 5 κιλα ειναι απο 5 με 7 ευρω , δηλαδη συνολο 91 ευρω , εγω ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑ 100 ΕΥΡΩ , μηπος η τιμες που γραφονται στον καταλογο ειναι παλιες, γιατι στον καταλογο γραφει φιοτσι 12ευρω με 615 καψουλι , ενω δεν ειχε με καψουλι 615 , και πηρα φιοτσι με 616 , και εχει η κατοσταδα 16,5 ευρω χωρις να το γραφει πουθενα στον καταλογο , ενω γραφει για σενταιτ , και δεν εχει σενταιτ :o :o εαν ειναι τοσο τοτε που παμε, ποσο απανω θα πηγαινουν ακομα , δεν μας φτανει η υπωχρεωση των 300 καλυκων , αλλα εχουμε ακομα και αυξηση, και καλο ειναι για να μην υπαρχει παρεξηγηση να διορθονουν της τιμες στον καταλογο της σελιδας , και να γραφουν τι υπαρχει και τι οχι
Χρεώνουν και την αντικαταβολη +3ευρο...δλδ μεταφορικα και αντικαταβολη 10 ευρουλακια...ετσι ηταν τελευταία φορα που πηρα εγω απο κενταυροαν θυμάμαι καλα
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2026 09:03 Ρε μαστορα εχουμε μεινει μονοι στον καφενε .Μονοι μας πινουμε ,μονοι μας μιλαμε ,και μονοι μας παραμιλαμε ,και στο τελος θα μας βαλουνε ζουρλομανδυα γιατι θα μας περασουν για τρελους . :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D Αντε καμμια φορα να ερθει ο Ανεστης και ο Ορφανιδης ποτε ποτε . :o :D :D :D Ελα εσυ εδω με το καλο ,και θα σε παω στον ζωολογικο κηπο που εχει στο σκοπευτηριο ,και μπορεις να ριξεις και τουφεκιες και ας απαγορευεται αυτην εποχη το κυνηγι .Εκει θα βρεις αγριογουρουνα ,περδικες φασσες τρυγονια τσιχλες μπεκατσες και λαγους . ;) :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Το μονο θηραμα που δεν εχει ειναι παπιες και χηνες γιατι δεν εχει βαλτο εκει κοντα . :o :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
Γεροντάκο δεν μας τα λές καλά :? :? Αρνήθηκες να προσέλθεις σε δίκη. Οι Πακιστανοί σε ψάχνουν γιατι τους πήρε τις Χαρτοκουτες να φτιάξεις τάπες ;) :) :) Πήγες να μάθεις Τσάμικο με τον εγγονό σου εεεεεεεεεεεεεε τουλάχιστον να κάνεις κάτι εκεί που πάς στο σκοπευτήριο :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: Ο Θεός τα κοιτάζει αυτά και εκανε σεισμό οταν εγώ έφευγα :D :D
Αν ποτέ θέλεις να με συναντήσεις και να δικαστείς θα πρέπει να έρθεις στην Κύπρο. Εγώ την Αθήνα την έμαθα και την Περπατώ. Εκανα προπόνηση για τις Πέρδικες δυο φορές την Μέρα Ομόνοια Σύνταγμα Ερμού , Μοναστηράκι και πισω. :) :) :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ρε μαστορα ηρθες για δτο ημερες στην Αθηνα .Μια ημερα την εφαγες που ηρθες ,αλλη μια ημερα που εφυγες ,και πως περιμενεις να βρεθουμε κιολας ,να πιουμε καφε ,και να με δικασεις ? Δικασε με ερημην αφου ο προεδρος δεν προσηλθε στο δικαστηριο γιατι πηγαινοερχοταν αναμεσα σε Πακιστανους ,Σουδανους, Μαροκινους και Αλγερινους .Οι πληροφοριες μου λενε οτι προσπαθουσες να μαθεις αν υπαρχουν τρυγονια σε αυτες τις χωρες . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

καλυκες 16,5 η εκατο πυριτηδα 50 ευρω , και λεμε οτι ειναι φτηνη , πλεον δεν συμφερει να γεμιζεις σε 12αρι, οταν μου στοιχιζει το κουτι των 28 γραμμαριων 10,50 ευρω, οταν βρισκης στην αγορα ετοιμα φυσιγγια 32 γραμμαριων κατω απο 10 ευρω ,μονο σε ειδικες περιπτοσης , και με μερακι , οπως οπλο με 65αρες θαλαμες , που δεν βρισκης φυσιγγια και εαν βρεθουν στοιχιζουν 13 ευρω το κουτι των 32 γραμμαριων , η ιδιογομωση διαφορετικων διαμετρηματων 20αρι , 28αρι , 36αρι , που εκει τα φυσιγγια τους ειναι ανεξηγητα υπερτιμημενα , πολυ ποιο ακριβα απο τα 12αρια
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο υπερτιμημενα τα υλικα , δηλαδη τα εργοστασια επιβαρινοντε με το γεμισμα φυσιγιων , με φθορες στης μηχανες και ζημιες , με καταναλωση ρευματος , με χρονο , με μελανι για της σταμπες των φυσιγιων , με κουτια , και κουτες μεταφορας φυσιγιων , και τα ετοιμα φυσιγγια να ειναι ποιο φτηνα απο αυτα που γεμιζουμε εμεις , στην αμερικη που ρωτησα καποιον τα υλικα που γεμιζουν ειναι πολυ ποιο φτηνα απο εδω , και συμφερει εκει η ιδιογομωση , για αυτο και πολλες μηχανες lee και ΜEC και ζυγαριες αυτοματες.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω αυριο θα παω στο σκοπευτηριο με το πλαγιοκανο που εχει 65αρες θαλαμες για να ριξω στα δισκακια .Εχω γεμισει μερικα κουτια 65αρια για αυτο τον λογο .Νικολα εχω αγορασει τοσα υλικα πριν καιρο ,και ακομα βρισκω πολυ φτηνα και δεν μου κοστιζουν τοσο ακριβα ακομα .Προσωπικα εγω και να δωσω και ενα ευρω παρα πανω στο κουτι απο τα ετοιμα δεν με νοιαζει ,γιατι εχω αυτο το μερακι και περναω ευχαριστα τον χρονο μου .Πριν λιγο εφτιαξα αλλο ενα κουτακι φυσιγγια στα 24 γραμ σκαγια με την PSB5 .
Απάντηση