ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο η πυριτιδα ειναι και εδώ Ακριβή , οι κάλυκες οι Κυπριακοί ειναι σχετικά φθηνοί, τα σκάγια πάλι ειναι εδω παραγωγή.
Τωρα για τα σκάγια στο σκοπευτήριο εχασες επεισόδια γιατι ειναι υποχρέωση να υπάρχει δίχτυ στο ανάχωμα του Τράπ και εκει να δεις απο 6 βατήρες οταν εχει παγκόσμιους αγώνες πόσο μολύβι πέφτει. Εκει κ΄'αποιοι το μαζευουν και το πλένουν απο το χώμα. Αντε εμαθες ακόμη κάτι ΓεροΠαντογνώστη :) :) :) :) Τωρα για τα Ατσάλινα σκάγια το μονο καλό ειναι οταν χυθούν στο πάτωμα τα μαζευεις με μαγνήτη αυτό μου το ειπε Ο Μέγας Αγησίλαος :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
Ανεστης19

Δημοσίευση από Ανεστης19 »

Καμια ωριτσα στο βαρελι τουμπα με γραφίτη και ετοιμα τα σκαγια μιξ ...φανταζομαι απο 7 μεχρι 9 νουμερο θα εχει κυριε Περικλή;;;
Ανεστης19

Δημοσίευση από Ανεστης19 »

Παρόλο την δυσκολια με το ποδι μου που ειμαι με πατεριτσες σήμερα μπηκα στην τελική ευθεια με το εργαστιριο μου... αυριο μενουν μονο να σημαζεψω τα ρευματα και να κανω το τελικο καθαρισμα!! Αντε καλα ανετα και ασφαλη γεμίσματα να εχω !!! Τελικα οπως με τα ειπε ο κυριος Νικος οποιος θελει βρίσκει μερος να απλωθεί!!
Απάντηση