ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Ανεστης19 έγραψε: 16 Μαρ 2026 08:22 Εχω την αδερφή μου μόνιμο κάτοικο Αμερικής και φετος που θα ερθει για διακοπες την ειπα να μου φερει ενα ογκομετρικο τις lee...πολυ οικονιμικο εκει στα 27δολαρια οποτε δεν χανω κατι να το δοκιμασω...αλλα παλι θα περνανε για έλεγχο απο την ζυγαριά
Το Εχω και αυτό ειναι πλαστικό. Εχω ενα δονητή απο ζώνη μασάζ και το εφαρμόζω με λάστιχο γύρω απο το δοχείο, οπότε με την δόνηση κάνει καλύτερη δουλειά. Βασικά το έχω μόνιμα ρυθμισμένο για μιά γόμωση ουτως ωστε να μην αλλάζω κάθε φορά. Το Ιδιο κάνω και με όλα τα άλλα. Απέξω βάζω μια ετικέττα με ποιά πυρίτιδα ειναι και πόσο βγάζει.

Υ.Γ. Αυτά τα κόλπα ακόμη δεν ειναι γνωστά στο Ίλιον :) :D :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Αυτα τα κολπα τα εκαναν πριν 100 χρονια ρε μαστορα .Τωρα εχουμε φτασει σε αλλο ανωτατο επιπεδο . :D :D :D Η ζωνη απο το μασαζ κανει αν ειναι ξεχειλωμενη απο την χρηση ? Τι αλλο θα ακουσω . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ο δονητης για ποια αλλη δουλεια κανει ξερεις ? :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Ανεστης19

Δημοσίευση από Ανεστης19 »

Για να στρώνουν τα μπετα στις καινούριες οικοδομες ;;; 😋 Κυριε Περικλή πυριτιδα χανει απο αυτο που περιστρέφεται;; Γιατι ειδα βιντεακια που λενε οτι εχουν ενα θεματακι με διαφύγει πυρίτιδας
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Ανέστη εξαρτάτε απο το ειδος της πυρίτιδας και αν εχει απώλεια ειναι μικρή. Εγώ την δουλευω με την D20 και δεν εχω πρόβλημα.
Ασε τον γεροντάκο να κοροιδευει γιατι δεν ξέρει οτι αμα ξεχειλώσει η Ζωνη και την Ξηλώσεις μέσα εχει 4-5 μοτεράκια μεσα σε μικρό μαξιλαράκι αυτό ειναι ετοιμο και με ενα λαστιχάκι το κοτσάρεις γύρω απο το δοχείο, εχει και δυο καλώδια βάζεις μια μπαταρία 12 βολτ και γίνεται η δουλειά. Αυτό μπορείς να το βάζεις σε οποιοδήποτε ογκομετρικό θέλεις. Ο Λογος ειναι οτι η πίεση απο τον ογκο της πυρίτιδας αλλάζει οσο αδειάζει το δοχείο . με την δόνηση το ογκομετρικό πάντοτε γεμίζει ομοιόμορφα. Το αλλο πάλι που μπορείς να κάνεις ειναι πρίν κατεβάζεις τον μοχλό να κτυπάς στο πλάι το δοχείο με το χέρι.
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 17 Μαρ 2026 08:08 Αυτα τα κολπα τα εκαναν πριν 100 χρονια ρε μαστορα .Τωρα εχουμε φτασει σε αλλο ανωτατο επιπεδο . :D :D :D Η ζωνη απο το μασαζ κανει αν ειναι ξεχειλωμενη απο την χρηση ? Τι αλλο θα ακουσω . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ο δονητης για ποια αλλη δουλεια κανει ξερεις ? :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
Για πές το άλλο επίπεδο γιατι και με το λαδωτήρι σε ειχα πίασει Αδιάβαστο και αναποδογύριζες ολοκληρο Τσουκάλι απο φέττα για να λαδώσεις το χείλος του κάλυκα :) :) :D :D :D :D :D
Εχε υπόψην οτι εχω ενα κουμπάρο που εχει Πάρκινσον και οταν ερχεται κλείνω την δόνηση και αυτός κουνά ολόκληρο τον πάγκο στο εργαστήριο :D :D
Ανεστης19

Οκ τις psb "φοβαμαι" οτι θα εχουν διαφυγη γιατι ειναι λεπτοφλουδες...εγω εχω ενα μασαζακι χειρος θα βολευτο με αυτο με κάποιον τροπο
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω εχω παρει ενα μοτερ απο πρεσα μπετονιερας .Αυτο κανει Περικλη ? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ενας φιλος κυνηγος εχει κομπεσερ που σκαβει στους δρομους στα εργα και με αυτο δουλευει τις πυριτιδες μονοβασικες και διβασικες . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Βρε τι ειναι αυτα που ακουω πρωι πρωι . :o :lol: :mrgreen: :mrgreen: Λαστχα απο ζωνες μασαζ εχω ακουσει ,λαστιχα απο σωβρακα εχω ακουσει ,λαστιχα απο κορσεδες γυναικειους εχω ακουσει ,ανθρωπους με παρκισον εχω ακουσει :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: στο τελος απο το πολυ κουνημα θα παθουν Παρκισον και τα φυσιγγια και θα κουνιουνται μονα τους . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Γεροντάκο το σαλεμένο σου μιαλό σκέφτετε τους Κορσέδες και τα σουτιέν επειδή νοσταλγείς το περιεχόμενο τους :D :D :D :D :D :lol: :lol: :mrgreen:
Ψάξε βρές κανένα μοτεράκι Αθόρυβο ή να κατέβεις κάτω να σου δώσω 2-3 γιατι αυτό που έχεις με τους Ιμάντες είναι θορυβώδες. :D :D :D :D :D :D
Ολα τώρα ειναι Νταιρεκτ απο ψεκασμό καυσίμου μέχρι Ανελκυστήρες τους Ιμάντες τους κατάργησε ο Ηρακλής και ο Μέγα Αλέξαντρος που τους έκοψε γιατι δεν λύνονταν :D :D :D :D :D Νταιρέκτ (Direct) Γεροντάκο και Συνεχές ρευμα ( D.C.) Για ρύθμιση στροφών :D :D :D :D :D
Και μιας και εισαι Αεροπλανοφοβικός έλα με το καράβι να σε φορτώσω για να Αδειάσει και το καταφύγιο να χωρέσει μέσα την οικογένεια όλη :D :D

Και τώρα που βρήκα αυτό κοίταξε το μια ακόμη φορά.
https://www.idiogomosi.com/pages/posts/-2209.php
:D :D :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Στο εχω αποδειξει οτι οι γυναικες με αγαπανε πολυ ,και τις αγαπαω και εγω πολυ και καθε προσφορα τους ειναι δεκτη . :D :D :D :D Ρε μαστορα το μοτερακι μου το κανω κεφι γιατι δουλευει με 600 στροφες και δεν με ενοχλει ο θορυβος . ;) Αν θελεις ποιο χαμηλες στροφες και να μη κανει θορυβο υπαρχει και η ρελιαστρα χειρος σαν και αυτες που υπηρχαν πριν κοψει ο Μεγας Αλςξανδρος τον γορδιο δεσμο . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Με τον πολεμο στην Ουκρανια εχουν ξεφυγει οι τιμες στις πυριτιδες 2-3 που υπαρχουν . .Τωρα με τον πολεμο στην Μεση Ανατολη θα ερουν υλικα και που θα φτασουν οι τιμες δηλαδη ? Εδω λεει εχουν ακριβυνει τα μπροκολα και τα λαχανα λογω του πολεμου . :o :o :o :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Γεροντάκο είμαι στεναχωρημένος γιατι απο τις 4 το πρωί της Κυριακής ο Πέλος μου έπαθε σπασμους και έβγαζε συνεχεια σάλιο. Εριξα κλάμα εγω και η Φλώρα μη ξέροντας τι να του κάνουμε :roll: :roll: Περίμενα να γινει 6 η 'ωρα και πήρα τον Κτηνίατρο, ειναι Ζευγάρι Αντρόγυνο. Στο πολύ ντριν ντριν μου απαντάει η κυρά αγουροξυπνημένη, τιςλέω τι συμβαίνει και μου λέει απουσιάζει ο σύζηγος της και δεν μπορεί να αφήσει τα παιδάκια της και να έρθει. Σημείωσε ειμασταν στο χωριό και θα φευγαμε το πρωί. Επι 14 Χρόνια η Κυρά Κτηνιατρος τα ρουφούσε τα χιλιάρικα μεχρι και τροφή αγοράζαμε απο εκει. Λοιπόν καλώ ενα αλλο κτηνίατρο που γνώριζα και δεν μου απάντησε. Τι να κάνω βάζω τον Πέλο Συνοδηγό να κτυπίεται απο τους σπασμούς και έρχομαι στην περιοχή που μένω και λέω να πιάσω γυρω τις κτηνιατρικές Κλινικές. Για καλή μας τύχη πηγαίνω Στην απέναντι κλινική απο εκει που πηγαίναμε σταμάτησα και καλώ στο σταθερό τηλέφωνο. Αμέσως μου απάντησε ενα Παλληκάρι νάνε καλά, του ειπα τι συμβαίνει και μου λέει αν περιμένεις 30 λεπτά ερχομαι απο Λάρνακα, πριν λίγο εφυγα απο Λευκωσία και αν με επαιρνες στις 4 το χάραμα ειμουνα στην Κλινική και κοίταξα αλλα ζώα. Λοιπόν περίμενα ηρθε και αμέσω άρχισε την εξέταση. Ειχε 41 πυρετό. Εκανε αναλύσεις τώρα τον έχει μέσα με ορό και παυσίπονο. Το ξέρω ειναι μεγάλο !σκυλί! 14,5 χρόνων αλλά δεν παυει απο το να ητανε η συντροφιά μας και περισσότερο στην Φλώρα ολη την μέρα στο σπίτι.
Πέρασες και εσύ πολλές φορές, οπως και ο πρώην πράκτορας μου τα ίδια και γνωρίζεις τον πόνο.
Αυτά ειναι τα νέα μας το μονο καλό Οτι είχαμε πάρα πολλές βροχές την περασμένη βδομάδα μέχρι και το Σαββατο βράδυ.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Φιλε ευχομαι να πανε ολα καλα με τοιν Πελο .Αυτο τον πονο εχουν τα σκυλια για αυτους που τα αγαπανε και τα κανουνε μελη στην οικογενεια τους και με το παραμικρο μας στεναχωρουν πολυ .Επειδη ξερεις εγω ζω μαζι με τα σκυλακια μου μεσα στο σπιτι παντα ,για αυτο μου δινουν την ψυχη τους .Περιτο να σου πω οτι οταν ερχονται σπιτι τα παιδια και τα εγγονια μου γινεται χαμος με την σκυλιτσα μου .Νομιζω αυτο το ειχε ξαναπαθει αν θυμαμαι καλα .Αυτα εχουν οι κτηνιατροι γιατι για αυτους ειναι μονο χρημα ,ενω για σενα μελος της οικογενειας σου και δεν μπορουν να καταλαβουν .Εχω σκοτωθει πολλες φορες με κτηνιατρους για αυτο το θεμα .Μια φορα πριν καμια 20αρια χρονια με ενα σκυλακι μου ξεσηκωσα ολο το κεντρο υγειας στο χωριο γιατι δεν μπορουσα να βρω κτηνιατρο πουθενα και το πηγα εκει και τελικα το γλυτωσα .Ο κτηνιατρος τι σου ειπε ? Απο τι το επαθε ? Αυτο συνηθως ειναι απο νευροπαθεια ,απο καρδια ,αλλα μπορει να τον τσιμπησε τιποτα ,η να εφαγε κατι μολυσμενο .Μπορει επισης να ειναι και απο καμια ιωση .Πιστευω να πανε ολα καλα Περικλη μου .
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Νικόλα χθές το απόγευμα πήγαμε και τον ειδαμε, κλάψαμε και πάλι, βελτείωση δεν εγινε. Οι Αναλύσεις για Νεφρά και συκώτι δεν ειναι καλά. Ο κτηνίατρος λεει ακόμη δεν εχουν καταλήξει απο τι προήλθε. Ειναι φουσκωμένο το στομάχι του και οι σπασμοί ελαφρύτερη απο την πρώτη μέρα. Του εδωσαν και αντιδοτο για τυχόν δηλητηριο αλλά δν εγινε καμία αντίδραση. Οι Κτηνιατροι ειναι τρείς και ενωπιον μας συνεδρίασαν. Λενε πιθανόν καποιο αντικειμενο εχει στο στομάχι, κατι που δεν το πιστευουμε εμεις γιατι ητανε συνέχεια μεσα στο σπιτι εκτος απο μερικά λεπτά που βγήκε για την ανάγκη του, οπότε ισως ειναι μεγάλο ελκος. Θα περιμένουμε να περάσουν 72 ωρες ισως γινει καποια βελτίωση. Ολη την νύκτα τον εβλεπα στον ύπνο μου.
Αυτά προς το παρόν.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αν εχει κατι στο στομαχι αυτο φαινεται με την ακτινογραφια .Μακαρι φιλε να πανε ολα καλα μκαι να μη ξαναπατησεις στον προηγουμενο κτηνιατρο .Φιλε κοιταξε μηπως εχει συστροφη στομαχου αν ειναι λαιμαργος στο φαγητο ,γιατι εγω εχασα σκυλι ετσι ,γιατι μου ελεγε ο κτηνιατρος οτι δεν εχει τιποτα και μολις το εφερα το σκυλι σπιτι αυτο ψοφισε του εσπασα το γραφειο . 8-) 8-) Δες; εδω . Η συστροφή στομάχου (γνωστή και ως Γαστρική Διάταση-Συστροφή ή GDV) είναι μια εξαιρετικά επείγουσα και απειλητική για τη ζωή κατάσταση, κυρίως σε μεγαλόσωμους σκύλους, όπου το στομάχι γεμίζει αέρια και περιστρέφεται. Απαιτεί άμεση χειρουργική επέμβαση, καθώς προκαλεί ισχαιμία, σοκ και θάνατο σε λίγες ώρες.
Κύρια Συμπτώματα (SOS):
Έντονη ανησυχία και πόνος: Ο σκύλος γλείφει την κοιλιά του ή καμπυλώνει τη ράχη.
Πρησμένη/σκληρή κοιλιά: Η περιοχή πίσω από τα πλευρά είναι διογκωμένη.
Ανεπιτυχείς προσπάθειες εμετού: Ο σκύλος προσπαθεί να κάνει εμετό ή να ρευτεί αλλά δεν βγάζει τίποτα, παρά μόνο σάλια.
Ταχύπνοια/Δύσπνοια: Δυσκολία στην αναπνοή.
Ανεστης19

Εύχομαι να πανε ολα καλα κυριε Περικλή!!
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Σε Ευχαριστώ Ανέστη. Ψες λιγο πριν τις δέκα με πήρε ο Κτηνίατρος και μου ειπε οτι ειχε ακόμη μια κρίση. Το απόγευμα που το ειδαμε ειχανε σταματησει εντελώς οι σπασμοί και ηταν κοιμησμένο. Τωρα αυτη την στιγμη που γράφω δεν γνωρίζω τι εγινε και περιμένω να με πάρει τηλέφωνο ο Κτηνίατρος.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 24 Μαρ 2026 09:07 Αν εχει κατι στο στομαχι αυτο φαινεται με την ακτινογραφια .Μακαρι φιλε να πανε ολα καλα μκαι να μη ξαναπατησεις στον προηγουμενο κτηνιατρο .Φιλε κοιταξε μηπως εχει συστροφη στομαχου αν ειναι λαιμαργος στο φαγητο ,γιατι εγω εχασα σκυλι ετσι ,γιατι μου ελεγε ο κτηνιατρος οτι δεν εχει τιποτα και μολις το εφερα το σκυλι σπιτι αυτο ψοφισε του εσπασα το γραφειο . 8-) 8-) Δες; εδω . Η συστροφή στομάχου (γνωστή και ως Γαστρική Διάταση-Συστροφή ή GDV) είναι μια εξαιρετικά επείγουσα και απειλητική για τη ζωή κατάσταση, κυρίως σε μεγαλόσωμους σκύλους, όπου το στομάχι γεμίζει αέρια και περιστρέφεται. Απαιτεί άμεση χειρουργική επέμβαση, καθώς προκαλεί ισχαιμία, σοκ και θάνατο σε λίγες ώρες.
Κύρια Συμπτώματα (SOS):
Έντονη ανησυχία και πόνος: Ο σκύλος γλείφει την κοιλιά του ή καμπυλώνει τη ράχη.
Πρησμένη/σκληρή κοιλιά: Η περιοχή πίσω από τα πλευρά είναι διογκωμένη.
Ανεπιτυχείς προσπάθειες εμετού: Ο σκύλος προσπαθεί να κάνει εμετό ή να ρευτεί αλλά δεν βγάζει τίποτα, παρά μόνο σάλια.
Ταχύπνοια/Δύσπνοια: Δυσκολία στην αναπνοή.
Νικόλα ψάχνοντας στο διαδύκτιο διαβασα και αυτό που λές με την συστροφή στομάχου και ο Κτηνιατρος μου ειπε οτι αυτο συμβαίνει σε μεγαλόσωμα σκυλιά. Χθες ειχε κάνει εμετό με πηγμένα αίματα και ενα δυο φυλλαρακια χόρτα μαζί με την τροφή που ειχε φάει. Κατι τοξικό πρέπει να εφαγε στα μερικά λεπτά που βγήκε εξω στον Κηπο και σε συνδιασμό με την Μερική Νεφροπάθεια που εχει του φούσκωσε το στομάχι.
Το Τι κλάμα πέφτει απο ολους εδω στο σπίτι δεν περιγράφεται. Μακάρι να επανέλθει εστω και με κάποαι προβλήματα αλλά ειναι και μεγάλος στην Ηλικία.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. :cry:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μακαρι να πανε ολα καλα Περικλη .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

Περιλη περαστηκα στον Πελο
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας να γίνει καλά. Χθές το απόγευμα που τον ειδαμε είχε μιά βελτίωση . Μπορούσε για μερικά λεπτά να ειναι ξαπλωτός με τα δυο ποδια μπροστά και αρχισε να εχει αντίληψη της Κατάπωσης. Επίσης Αφόδευσε και μαύρα κόπρανα. Νομίζω μας καταλαβαίνει και θύμωνε στους Κτηνίατρους οταν του εβαζαν καθετήρα . Αν και ο Πρωηγούμενος Κτηνίατρος μας πρόδοσε, απο τύχη βρήκαμε μια ομάδα 3 νεαρά παιδιά ειναι ενας άντρας και δυο κοπέλες που έκαναν ενα υπερσύχρονο Κτηνιατρείο με εξοπλισμό για οτιδήποτςε χρειαστεί. Πραγματικά τους εχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Πήγαμε και βρήκαμε δυό μέτρα παλληκάρι να στέκεται στα γόνατα και να προσπαθεί να ταίσει τον Πέλο με σίρυγκα λίγη διαλημένη κονσέρβα με νερό. Επίσης απο οτι μας ειπανε χθές οι Αναλύσεις με τα Νεφρά ήτανε καλύτερες.
Ανεστης19

Αντε ωραια ολα καλα πανε !!
Απάντηση