ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

εγω φετος θα ριχνω με το 20αρι και τους ανταπτορες ιδιογομωση απο 10 γραμμαρια μεχρι 26 γραμμαρια , εκει να δεις οικονομια
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2025 14:22 εχω 2 ανταπτορες απο 12αρι σε 28αρι , και ενα ανταπτορα απο 12αρι σε 20αρι της εχω δοκιμασει στο παρελθον με επιτυχια , τωρα εχω παραγκιλη δυο ανταπτορες απο 20αρι σε 28αρι , και απο 20αρι σε 36 αρι θα δοκιμαστη την προσεχη σεζον
Το 1960 ο Πατέρας μου εφερε με παραγγελία το SAINT ETIENNE IDEAL Και εχει αντάπτορα για καλ 28 και καλ 36 . Με το 36αρι εριξα φυσίγγια αλλά με το 28αρη μεχρι πριν μερικά χρόνια ανακάλτψα οτι ηταν 28 και εφερα απο σιαρμ υλικά και γεμισα για να ριχνω . επειτα μου μπήκε η ιδεα να αγοράσω οπλο 28 και τελικά εχω ενα FAIR σουπερ ποζε και ενα Zabala Hermanos πλαγιοκαννο πολυτσόκ με μια σκανδάλι και τα δύο. Το FAIR πηγαινω στο σκοπευτήριο σε νυκτερινούς αγώνες με επιτυχίες στο 75% απο τα δισκάκια που ρίχνονται. Το Καλ 20 εχω μονο το FAIR σουπερ ποζε και πηγαινω και μερικές φορές στην Πέρδικα. Μαλιστα μια μερα κτυπησα 2 πουλιά σε μεγάλες αποστάσεις . Οπως ξερεις ριχνω μεχρι 32 γραμμάρια οποτε εχω για πρώτη ενα φυσίγγι 28 και για δευτερο ενα 32 γρ. με την Tecna . Για το 20 αρι απο υλικά εχω αρκετους κάλυκες καινουργιους που πήρα απο την victory που κυριως εκανε εξαγωγή στην @μερική Αλλα τωρα εχουν αυξηθοί οι κάτοχοι αυτου του διαμετρήματος και βρισκω πολλά ριγμένα στο σκοπευτήριο εχω μαζεψει καμιά χιλιάδα RC και ΡΜ που βασικά ειναι ο ίδιος κάλυκας οπως και του Victory. με το 28αρη γεμίζω μέχρι 22 γρ.
Βεβαια ο Γεροντάκος μας αντιπαθεί τα μικρα διαμετρήματα και ας ξεκίνησε με το 36αρη να πηγαινει κυνήγι , τωρα πηγαίνει με Μπαζούκας :) :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ρε μαστορα ποιος κυνηγα με μπαζουκας ? Αυτος που εχει 12 cal οπλο και κυνηγα με 20 -24 γραμμαρια σκαγια ,η αυτος που εχει cal 20 και κυνηγα με 32 - 35 γραμμαρια ? :o Αλλος εχει το ονομα και αλλος εχει την χαρη λεει ο σοφος λαος μας . :mrgreen: Εγω για να σου μπω στο ματι θα κυνηγησω φετος με οπλο cal 12 στα 20 γραμμαρια σκαγια ,και ας μην εχω μικρο διαμετρημα σε οπλο αλλα σε τουφεκιες,για αυτο εκανα τις προηγουμενες ημερες τις δοκιμες μου . ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Συνηθως αυτοι που βαζουν περισοτερα σκαγια σε ενα κυνηγετικο φυσιγγιο ειναι αυτοι που προσπαθουν κατα τυχη να πετυχουν κανενα θηραμα . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Απάντηση