ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
Λογικά σοφότατε Γέροντα και αρχηγέ της Γερουσίας θα εκτελωνιστούν από Θεσσαλονίκη μεριά 

- pericles
Τέλος εκεινο το Δεματάκι εχει χαθεί εφόσον αναγκάστικα και πήγα Προσωπικά και εψαξα στην Κρήτη αλλά τίποταΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑16 Ιουν 2025 18:35 Εγω δεν ειπα για τον Καββαδια .Εγω σου λεω οτι αν περασουν με το αεροπλανο ,η με το καραβι απο εδω ,θα κανουν σταση στο Ιλιον ,και θα τους κανω κατασχεση .
![]()
![]()
![]()
![]()

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Χαρα στο κουραγιο σου που μετα απο 10 χρονια ειχες ελπιδες και περιμενες να το βρεις .
Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο του Νικολα θα το παρεις σιγουρα στα χερια σου .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
- pericles
Για τον Νικόλα τον Καββαδία δεν θέλω εγγυήσεις βάζω και το χερι στο ευαγγέλιο αλλά για τον άλλο ούτε ο Χριστός μου και θεός μου να κατέβει μιά σταγόνα σάλιο δεν σπαταλώ

-
Εμποριο τα εκανε οπως παντα και εσυ ακομα περιμενεις .

-
δες εδω πως γεμιζει ο ρωσος , και βαζει τυλιγμενο χαρτονι πανω στην ταπα , προφανος για καλυτερη συγκερωση https://www.youtube.com/watch?v=ZHQKXBwt7Uc
-
Προσεχως θα ανεβασουμε βιντεο που θα ταραξει τα νερα στην ιδιογομωση σε συνεργασια με τον Νικολα Καββαδια .Ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει .
-
Νικολα αυτο τον τροπο τον εχω κανει πριν πολλα χρονια στα φυσιγγια μου .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2025 12:33 δες εδω πως γεμιζει ο ρωσος , και βαζει τυλιγμενο χαρτονι πανω στην ταπα , προφανος για καλυτερη συγκερωση https://www.youtube.com/watch?v=ZHQKXBwt7Uc

- pericles
Δεν μας εδειξε κάτι καινούργιο. Το Αλευρι γιατι να το βαλω εφόσον ο υποτιθέμενος συγκεντρωτήρς δεν εχεει πάτοΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2025 12:33 δες εδω πως γεμιζει ο ρωσος , και βαζει τυλιγμενο χαρτονι πανω στην ταπα , προφανος για καλυτερη συγκερωση https://www.youtube.com/watch?v=ZHQKXBwt7Uc

Αλλο και τουτο πάλι με τον Γεροντάκο να τρέχουμε να βγάζουμε ακτινογραφίες

-
Εδω στην Ελλαδα 2.0 του Κουλη υπαρχει σε αφθονια ακομα στα νοσοκομεια .

- pericles
Υπάρχουν διαφάνιες σε Α4 στα βιβλιοπωλεία που κανουνε την ιδια δουλειά.
-
Εγω εχω μεσον ενα γιατρο που μου γραφει καθε τοσο να κανω ακτινογραφιες ,και τις εχω τσαμπα .

-
Απο οτι βλεπω τελος και η ΑQUILA απο τον Γιωργο στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ . Οποιος προλαβε πηρε που ηταν σχετικα καλη η τιμη για αυτη την εποχη .Τωρα αν ερθουν, και τι τιμη θα εχουν οι νεες παραλαβες ποιος ξερει .
-
Νικολα η ΑQUILA εχει τελειωση πανω απο ενα μηνα , υπαρχουν μονο η PSB που θελει και υποχρεωτικη αγορα 300 καλυκων στα 500 γραμμαρια , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ , και να μην ειχα δεν θα επερνα , θα εριχνα ετοιμα φυσιγγια απο οποιον δηποτε αλλον εκτος απο αυτον που με υποχρεωνει να αγοραζω και καλυκες , μεχρι να ισοροπηση η κατασταση και φερουν και αλλοι πυριτηδες , απο αυτον ΠΟΤΕ ξανα οτιδηποτε , και ας το καταργηση , για εμενα ειναι στην μαυρη ληστα της εκμεταλλευσης
-
Νικόλα πριν μερικές ημέρες που ήμουν στον Γιώργο είχε aquila.
-
στον καταλογο εδω και ενα μηνα γραφει μη διαθεσιμη η DRAKO , για την ακουιλα δεν περνω , γιατι παλια που την ειχα δοκιμασει δεν βρηκα ποτε ενα σωστο σεταπ , εαν και την εψαξα αρκετα , στο τελος την ανταλαξα
-
Νικολα για την DRAGO το ξερω .Εγω για την AQUILA λεω οτι τελειωσε τωρα .Περιεργο μου φαινεται αυτο που λες για την AQUILA γιατι εγω την δουλευω και ειναι αρκετα καλη στο κυνηγι απο Αυγουστο μεχρι Νοεμβριο και καλους καιρους τον χειμωνα .Εγω την εχω βρει στο 1,55χ 31 στα ψιλα σκαγια με 2000 καψουλι πεντασταδιακο για καλους καιρους .Κανει ωραια σκοτωματα .Την τελευταια παραλαβη που ειχε φερει ο Γιωργος πηρα μισο κιλο και την δοκιμασα και στον πινακα και μου εβγαλε ωραια τουφεκια .Την ειχα βαλει φωτο και στο ιδιογομωση απο την δοκιμη .
-
εγω την ειχα παρει στην αρχη την ακουιλα το 2012 που πρωτο αρχησα να γεμιζω , ισως να μην ηξερα . Τωρα θελω την γνωμη σου , για δυο σεταπ με το εγλεζικο , τον χειμωνα δοκιμασα με ΜΒ32 σε 65αρι καλυκα και καψουλι cx2000 ΑΣΤΕΡΙ με 5 σταδια 1,55 χ30 συγκερωτηρα ζμν 21 , και με S4 65αρι καλυκα καψουλι cx2000 ΑΣΤΕΡΙ με 5 σταδια με 1,40 χ30 με συγκερωτηρα ηλιοπουλο και μεσα χαρτακι cal20 , και τα δυο πολυ καλα , ,πως θα τα μετατρεψω για να ειναι καλα και το καλοκαιρι τον αυγουστο σεπτεμβριο , ελεγα να τα αφησω οπως ειναι και να αλαξω μονο το καψουλι , σε 686 , η και 615 , η να αφησω τα ιδια καψουλια , και να παω την πυριτηδα και στα δυο κατα 0,05 λιγοτερη , ακουω την γνωμη σου με αγωνια , και θα την εφαρμοσω πιστα
-
Αυτα τα δυο σεταπ Νικολα ειναι πολυ καλα ,και αν θυμασαι το ειχαμε συζητησει και παλαιοτερα εδω στο ιδιογομωση που τα εφτιαχνα για τα δικα μου παλαια δικανα με 65 αρες θαλαμες και ηταν πολυ καλα σε σκοτωματα .Γνωμη μου ειναι να αλλαξεις μονο το καψουλι για τους ζεστους καιρους και απο 2000 να πας στο 686 για την S4 ενω για την Μβ 32 αφησε την με το 2000 καψουλι .Ενα αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να τα αφησεις οπως ειναι καψουλι,πυριτιδα σκαγια και να πας σε στρογγυλο ρελι με τσαμακι .Μη πειραξεις την πυριτιδα και τα σκαγια και παιξε με το καψουλι και το ρελι

-
την ειχα δοκιμασει με το ιδιο σεταπ την S4 σε ρελι και ηταν χαλια στης περδικες , και σε τσιχλες , το ιδιο το γεμισα αστερι και γαζωνε