ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
-
σας ευχαριστω για τα γενεθλιαpericles έγραψε: ↑04 Απρ 2025 08:43 Βασίλη ολα τα φυσίγγια σκοτώνουν οπως μας εχουν γράψει αλλά μέχρι που φτάνουν να σκοτώνουν ειναι το θέμα![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι οι νόμοι της φυσικής οσα χρόνια και να περάσουν δεν αλλάζουν.
Αργεί σήμερα ο Γεροντάκος και εχουμε Γενέθλιο του Φίλου Ορφανίδη θέλουμε κέρασμα![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια Πολλά Νικο και οτι καλύτερο μα πάνω απο όλα υγεία .![]()
- pericles
Γεροντάκο ειδα και στο σκοπευτήριο τι κάνεις και οτι καθόσουν εξω απο το κυλικίο και περίμενες τον καφέ σου αλλά δεν βλέπεις που μας κάνουνε πόλεμο εμάς τους 5σταδιακούς φανατικούς Καββαδιακούς στο φατσοβιβλίο
Φάε εσύ τον χαλβά σου και ασε εμάς να μας βομβαρδίζει ο κάθε εξυπνόβλακας που μονο ομορφιά κοιτάζει και τί ειναι το TC ιδέα δεν έχουνε
Τα βλέπει ολα ο Μαθητάκος σου αλλά δεν ξέρω αν στα λεει
Σε εμάς η Εκθεση Κυνηγίου ειναι λίγο πριν την εναρξη του επιδημητικού και εχει μεγάλο παζάρι οποιος πωλήσει περισσοτερα
Αν θυμάσε ερχόμουνα και στην δική σας έκθεση γιατι οι εδώ 'εμποροι δεν μπορούσανε να με καλύψουν στα οποια κυνηγετικά είδη χρειαζόμουν

Φάε εσύ τον χαλβά σου και ασε εμάς να μας βομβαρδίζει ο κάθε εξυπνόβλακας που μονο ομορφιά κοιτάζει και τί ειναι το TC ιδέα δεν έχουνε

Τα βλέπει ολα ο Μαθητάκος σου αλλά δεν ξέρω αν στα λεει

Σε εμάς η Εκθεση Κυνηγίου ειναι λίγο πριν την εναρξη του επιδημητικού και εχει μεγάλο παζάρι οποιος πωλήσει περισσοτερα

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Καλα να παθεις που καθεσαι και μαλωνεις με τον καθε ασχετο .Ειδες που εχω δικαιο εγω που δεν εχω F/B και εχω το κεφαλι μου ησυχο ?
Ο πρακτορας σου ηταν καλος μαθητης απο την αρχη και τωρα παει να γινει καθηγητης .
Στην εκθεση φετος δεν εχει καμια σχεση με παλαιοτερες και αυτες που ηξερες .
Τωρα οπως εγραψα και ποιο πανω πουλανε χαλβαδες Φαρσαλων μαντολατα ,και λιγα σχετικα πραγματα για το κυνηγι .
Αυτη η εκθεση φετος ηταν για σενα ,που δεν εισαι ενεργος κυνηγος αλλα βετερανος ,και ειχε ειδη ποτων και τροφιμων που ασχολεισαι τα τελευταια χρονια .

-
Αν θυμάσε ερχόμουνα και στην δική σας έκθεση γιατι οι εδώ 'εμποροι δεν μπορούσανε να με καλύψουν στα οποια κυνηγετικά είδη χρειαζόμουν
Περικλη αυτη ειναι η καλυτερη εποχη , και ακομα ποιο νωρις ακομα καλυτερα θα ηταν να εχει εκθεση κυνηγιου , δηλαδη ας πουμε σεπτεμβριο η οκτωμβριο που εχεις ολη την σεζον μπροστα σου , ενω τωρα απριλιο ποιος εχει ορεξη και διαθεση , που εχει τελειωσει το κυνηγι , και εχει ακομα αρκετους μηνες μεχρι την εναρξη , και κατι αλλο , καποιες γιορτες που κανουν με την ληξη κυνηγιου απορω που βρισκουν την ορεξη , δηλαδη χαιρωντε που τελειωσε το κυνηγι , να ειναι στην αρχη της σεζον , τοτε θα ειναι μια μεγαλη γιορτη των κυνηγων , που θα ειμαστε χαρουμενοι

-
ΟκΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑07 Απρ 2025 07:47 Καλα να παθεις που καθεσαι και μαλωνεις με τον καθε ασχετο .Ειδες που εχω δικαιο εγω που δεν εχω F/B και εχω το κεφαλι μου ησυχο ?![]()
![]()
![]()
Ο πρακτορας σου ηταν καλος μαθητης απο την αρχη και τωρα παει να γινει καθηγητης .
![]()
![]()
![]()
Στην εκθεση φετος δεν εχει καμια σχεση με παλαιοτερες και αυτες που ηξερες .
Τωρα οπως εγραψα και ποιο πανω πουλανε χαλβαδες Φαρσαλων μαντολατα ,και λιγα σχετικα πραγματα για το κυνηγι .
![]()
![]()
Αυτη η εκθεση φετος ηταν για σενα ,που δεν εισαι ενεργος κυνηγος αλλα βετερανος ,και ειχε ειδη ποτων και τροφιμων που ασχολεισαι τα τελευταια χρονια .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξέρει η πάπια που είναι η λίμνη 

-
-
-
Αγοράζω Θηράματα σε πολύ καλή τιμή, Τσίχλητσες
Ξέρει η πάπια που είναι η λίμνη 

-
Εχει ο Περικλης μερικες που ειχε κτυπησει πριν 20 χρονια .
Θελεις να παρεις και αλλη μηχανη με τις τσιχλες ?

-
-
ο καραμαουνας στην εκθεση που εβγαλε ομιλια αστραψε και βροντηξε , και κατηγορουσε τους ιταλους οτι κανουν παγανα και δεν αφηνουν τιποτα ουτε μικροπουλια , και τους κυπριους οτι βαζουν ηλεκτρονικους κραχτες , και πηγαινουν καθε μερα και ολη μερα , εκτος το σαββατοκυριακο που πηγαινει ο ντοπιος , για να μην γινουν αντιληφτη
-
παρακολουθηστε τι ειπε ο ειδικος της τσιχλας , γιαυτο λεει δεν ειχε τσιχλες φετος https://www.youtube.com/watch?v=xACgFI3 ... =Kynigesia
-
Καραμαουνας ειναι αυτος και οτι θελει λεει Νικολα .
Αυτος την αλλη φορα ελεγε οτι οι τσιχλες θα κανουν καλοκαιρινες διακοπες στην Ελλαδα φετος γιατι ηταν αδυνατες και δεν ειχαν λιπος για να πανε ταξιδι .

-

-
Στην Σαμο δεν ηρθαν γιατι τις τουφεκουσε ο Περικλης και δεν τις αφηνε σε χλωρο κλαρι να φανε και να ησυχασουν .
Μικρο πραγμα ειναι να τους ριχνει με το 20ρακι 40 γραμ σκαγια ? Σκεψου τι τρομοκρατια εχουν περασει οι τσιχλες .

-

- pericles
Μπράβο Γεροντάκο !!!!!!! Εγώ σε έκανα διαφήμιση στο φατσοβιβλίο και ολοι ψάχνουν τον παππου και εσύ μας κοροιδευεις και μάλιστα πήρες με το μέρος σου και τον πράκτορα μουΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑08 Απρ 2025 20:11 Στην Σαμο δεν ηρθαν γιατι τις τουφεκουσε ο Περικλης και δεν τις αφηνε σε χλωρο κλαρι να φανε και να ησυχασουν .![]()
![]()
![]()
Μικρο πραγμα ειναι να τους ριχνει με το 20ρακι 40 γραμ σκαγια ? Σκεψου τι τρομοκρατια εχουν περασει οι τσιχλες .
![]()
![]()
![]()

Δεν βλέπεις οτι στην έκθεση σου φέρανε χαλβάδες και μαντολάτο να φτιάξεις γλυκόταπες και να σταματήσεις εκεινες με το χοιρινό λίπος για να τραβήξεις τια τσίχλες απο τους κράχτες στην Κύπρο

Ορφανίδη αυτός πρέπει να ειναι πιο Βλάκας απο την Δασαρχενα που έλεγε οτι οι Κύπριοιι χτυπούν το πρωί τις τσίχλες στην Ελλάδα επειτα με κουριερ τις στελνουν στην Κύπρο και το βράδυ τις σερβίρουν στα ΕστιατόριαΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑08 Απρ 2025 20:04![]()
![]()
ναι ελεγε και το πασχα θα εχει τσιχλες , στην Σαμο που δεςν ειχε ιταλους και κυπριους , γιατι ηταν λιγες οι τσιχλες και αδυνατες μεχρι τελους

πάνε πιά και οι κράχτες και τα δίχτυα και τα ξόβεργα εκτος απο μεμονομένες περιπτώσεις σε περιοχές με @γγλικές β@σεις που και εκει πάει να τελειωσει η ολη υπόθεση. Και Ας τολμήσει εστιατόριο να σερβίρει θηράματα χωρίς τις απαιτούμενες αδειες που στοιχίζουν ενα κάρο χρήμα οποτε κανεις δεν βγαζει τέτοιεα αδεια.
Και ας λενε για τους Κϋπριους που ερχονται εκει για κυνήγι αλλά να φροντίσουν να μάθουνε και πόσο χρήμα αφήνουν. Και δεν πειράζει τον Κυνηγετικό τουρισμό ας τον αφήσουνε για άλλες χώρες που ξερουν τι σημαίνει

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Λοιπον Περικλη χθες που ετρωγα τον χαλβα Φαρσαλων μου ηρθε μια ιδεα .Αντι για ταπες μαλλινες να βαλω χαλβα Φαρσαλων .
Να προσεχεις τον μαθητη σου γιατι ειναι σε κρισιμη ηλικια και δεν αντεχει πολλα πολλα ,και αφησε στην ακρη τα μαντηλια και τις βρακες γιατι λογω ηλικιας μπορει να εχει και ακρατια .
Ζηλευεις γιατι ο πρακτορας σου εχει παει σε ανωτατο σταδιο ,και εσυ εχεις μεινει μονιμα και ισοβια στην ιδια ταξη .
Δεν ξερω αν ειδες τις δοκιμες που καναμε προχθες στο σκοπευτηριο .Για αυτο οταν πηγαινουμε στο κυνηγι ερχονται ολοι και ρωτανε με τι φυσιγγια κυνηγαμε .
Ακομα και ο Καραμαουνας σε πηρε ειδηση οτι ερχεσαι εδω και διωχνεις τις τσιχλες .
Αυτος σου εστειλε το Δασαρχειο για να σε κυνηγησει μολις εμαθε οτι εισαι απο την Κυπρο ,για αυτο ελεγε και στην εκθεση προχθες .