Πριν από πολλά χρόνια, ξεκινήσαμε όλοι μας από το μοναδικό φόρουμ που υπήρχε στην Ελλάδα, εγώ πρώτος και χειρότερος είχα αντιπαρατεθεί αρκετές φορές με διάφορους και κατέληξα να μη μιλάω με άτομα που μου είχαν δείξει τις πρώτες γνώσεις, διότι με έτρωγε και ήθελα πάντα παραπάνω ή έστω έκανα πειραματισμούς και δικές μου πατέντες, χωρίς βεβαίως να ρισκάρω με δοσολογίες, πάντα όμως με ασφάλεια, ευτυχώς που με πρόλαβε ο συγχωρεμένος ο Βίκτωρας και μου είχε πει να μη ρισκάρω και άλλα παιδιά, διότι εδώ πέρα στα μέρη μας και πιθανότατα και αλλού...γιωμίζανε κάτι μπόμπες βυθού...είτε από άγνοια...είτε από γνώση...είτε επίτηδες...
Έφυγα από εκεί προσχεδιασμένα, αφότου είχα προσφέρει όσες γνώσεις μπορούσα, απλά δε γούσταρα να μου τη λένε και να με αμφισβητούνε...πιθανότατα από ζήλεια ή από χαμένα λεφτά....δίοτι μπορεί να έκανα και ζημιά σε κάποιους...εκτός του ότι μου έλεγαν
μη τους ανοίγεις τα μάτια !!!
Έφτιαξα το πρώτο φόρουμ το 12 και μάζωξα εκεί μέσα άτομα που δεν είχαν γραφτεί ποτέ σε φόρουμ ή δε θα γραφότανε ποτέ και μου έστελναν φώτο και μου έλεγαν πράγματα που εγώ τα κράτησα μυστικά και τις φώτο τις έσβηνα όπως ερχότανε....διότι έφτασαν στο σημείο να μου στείλουν μέχρι και φώτο από υπόγειο με ειδική εγκατάσταση και όπλα μέσα και τότε νόμιζα ότι πρόκειτε για πολλά όπλα και δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να ήτανε μαγαζί ή ότι ο θείος μου έχει νόμιμα με ΑΚΚΟ περί τα 35 όπλα στα ερμάριά του και ότι μετά από χρόνια θα πήγαινα κάπου και θα έβλεπα χτισμένη ιδιόκτητη στέγαση για περίπου 200 όπλα με συναγερμούς και ένα συρτάρι με άδειες από την αστυνομία και ΑΚΚΟ...από Ιδιώτη παρακαλώ
Εν ολίγης, όταν σε έδιωξα τότε το 13 ή το 14, τη πρώτη φορά νομίζω, αλλά στη Message Board στα σίγουρα, ήταν όταν παρεκτρεπόσουνα εδώ μέσα και την είπες σε αυτόνε που είχα συμφωνίσει να βγάλω στο σίτε κάποιες Πεντασταδιακές πατέντες και μου έστειλε ένα μήνυμα και τα πήρα στο κρανίο και επιτόπου σε απέκλεισα, διότι είχες βάλει σε κίνδυνο το ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και αργότερα σκοτωθήκαμε με το συγκεκριμένο, για άλλους λόγους και όχι διότι έκανε πράγματα στα κρυφά πίσω από τη πλάτη μου και αναγκάστηκε να μου το ξεστομίσει όταν επήγε ο Γιάννης ο στρατιωτικός στη Κρήτη ταξίδι και από το πανικό του μη μαθευτεί το μυστικό με πήρε τηλ και μου τα ξέρασε όλα και πρώην φίλοι μου ήταν και αυτοί στο κόλπο και δε μου είχανε πει κουβέντα και εγώ τότε έκανα υπομονή και περίμενα να γίνουν κάποια πράγματα...διότι είχα συμφωνίες και είχα μέτωπα ανοιχτά και δε μπορούσα να κάνω διαφορετικά...
Επίσης έπρεπε να κρατήσω ισοροπίες και είχα τον ένα να με απειλεί από τη μια μεριά και τον άλλο να με εκβιάζει από την άλλη μεριά, αυτό ανέκαθεν το είχαμε από το πρώτο φόρουμ και ουδέποτε σταμάτησε και τα πήρα και εγώ στο κρανίο και κατέστρεψα όλα τα φόρουμ που άνοιξα, διότι αυτό αξίζατε εδώ μέσα αρκετοί από εσάς και μαζί με τα ξερά εκαήκανε και τα χλορά
Το μόνο καλό από αυτές τις υποθέσεις, είναι ότι έγιναν τότε όλες οι απαραίτητες γνωριμίες και γνωρίζαμε από τότε όσοι έπρεπε να γνωρίζουμε, ποιούς πρέπει και μπορούμε να εμπιστευτούμε και ποιούς όχι, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε εδώ μέσα μερικές αδερφικές φιλίες που κρατάνε μέχρι και σήμερα και λογικά θα συνεχίσουν να κρατάνε και στο μέλλον
Είχα γράψει κάποτε ότι δέκα και πλέον χρόνια πριν, μου παζάρευε κάποιος από το αυλάκι και κάτω, μια μηχανή που είχα φέρει από Σιαρμ στο Φ/Β για να πουλάει φουσέκια στους δικούς του, χωρίς άδεια βεβαίως βεβαίως και παρότι δεν είχα λεφτά τη πούλησα σε άλλο παιδί που γέμιζε για τη πάρτη του και το χάρηκα που τη πήρε αυτός
Όταν έβγαλα τις χιονάτες και τις αποσπώμενες...στο σίτε τότε...κάτι λεβέντες...τις έκλεψαν και τις πουλούσαν...τόσα το κουτί και όταν το έμαθα, τις ξήλωσα αμέσως, δηλαδή εγώ να χάνω λεφτά σε δοκιμές και εργατοώρες, να τσακώνομαι και να ρισκάρω να με τραβάνε στη ΓΑΔΑ με και καλά ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για τα αλέβρια που έγραφε το μυστικό αμερικάνικο βιβλίο βλητικής του 80 και να έχω και τους υποτιθέμενους δικούς μου να με σαμπωτάρουν ανεπίσημα και να έχω και το κάθε επιστημονικό επιστήμονα να μου τη λέει και από πάνω...
Ίσως δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι για να υπάρχει το φόρουμ και να μου τη λέτε εδώ μέσα,
πληρώνω τόσα χρόνια το σέρβερ από τη τσέπη μου και όταν το πλήρωνε ο Κένταυρος πάλι λεφτά έχαν από τη τσέπη μου για να μη ξεχνιώμαστε, οπότε όποιος θέλει, επειδή εμένα δε μου αρέσει να μου τη λένε μέσα στο σπίτι μου, όποιος δε συμφωνεί μπορεί να πάει να μου τη λέει αλλού και όχι εδώ, διαφορετικά να πληρώσει από τη τσέπη του και να φτιάξει δικό του σίτε και φόρουμ, όπως και πλήρωσαν κάποιοι και έχασαν τα λεφτά τους διότι δεν ήξεραν να κάμουνε τη τύφλα τους
Και αφήνω και το τελευταίο για να ξελάσουμε όλοι μαζί, εδώ μέσα κόλωναν όλοι να δώκουνε ονοματεπώνυμα, αλλά στο Φ/Β εγράφανε όλοι με ονοματεπώνυμα
Για όλους έχει ο καιρός και το πιο πρόσφατο συμβάν από όλα, έγινε τη περασμένη εβδομάδα, διότι έχουνε τα αποτελέσματα από Βλητικό Σταθμό με αλέβρια και δε μου τα δώσανε να τα βγάλω στο IDIOGOMOSI...διότι σε κράτησα μέσα στο φόρουμ και δε σε έδιωξα για έβδομη φορά !!!
Αυτά προς συμμόρφωση και για να καταλάβετε κάποιοι γιατί σας χάλασα εδώ μέσα τις συζητήσεις και στο προηγούμενο φόρουμ πολλά θέματα και έγραφα ασυναρτησίες και ειρωνίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα
ΥΓ Έχω πολλά ακόμα να βγάλω στη φόρα