ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Αυτο ειναι ευκολο γιατι φτιαχνουν νεα πασα με αλεζουαρ και βαζουν ποιο χοντρη βιδα .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
ναι αλλα την εσφιξε την πλακα σωστα , ωστε ο κοκορας να χτυπαει ευθια την βελωνα , θα τον προλαβω την δευτερα να τον παρω τηλεφωνο πριν το στειλει να του τα πω , αλλα τον ειδα οτι εκνευριζετε οταν τον επερνα τηλεφωνο
-
Εχει πολυ δουλεια ,και πηγαινουν πολλοι πελατες και του μιλανε και δεν τον αφηνουν να δουλεψει για αυτο και νευριαζει .
-
ειχα δει οτι η αριστερη πλακα που εχει πανω τον κοκκορα δεν κουμπονε σωστα στο κοντακι , αλλα λοξα , για αυτο και ο κοκκορας χτυπαει λοξα την βελωνα , χωρις κανενας κοκκορας να εχει τζογο , ο κοκκορας στο μερος που χτυπαει την βελωνα εχει σημαδι που δειχνει οτι χτυπαγε λοξα την βελωνα για πολλες φορες που εριχνε το οπλο
-
Για αυτο σου ειπα ποιο πανω οτι αυτο συμβαινει απο δυο τρια πραγματα και οτι ειχε ξεκινησει να κτυπα με το πλαι ο κοκορας και εφαγε με τα χρονια το πασο του .

-
τωρα υπαρχει σωτηρια
-
εγω θα ελεγα οτι το πρωι καποιος ωρες να ειναι ανοιχτος για το κοινο , και το απογευμα να μαστορευει με την ησυχια του και συγκετρομενος , εαν τον περνουν συνεχεια τηλεφωνο την ωρα που μαστορευει τοτε και δουλεια καλη δεν θα κανει , και αρπα κολα θα την κανειΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑06 Οκτ 2024 12:50 Εχει πολυ δουλεια ,και πηγαινουν πολλοι πελατες και του μιλανε και δεν τον αφηνουν να δουλεψει για αυτο και νευριαζει .
-
Νικολα δεν ειναι πειραγμενη η βελονα, απλος λογο οτι η βιδα που συγκρατουσε της πλακες ειχαν χαλασει τα πασα , και δεν βιδωνε φουλ , ωστε να σφιγκει της πλακες και της δυο , και η μια πλακα η αριστερη δεν ηταν κουμπομενη , για αυτο ο κοκορας χτυπουσε δεξια , και οχι κεντρο την βελωνα , που η βελωνα μετα και αυτη με την σειρα της χτυπουσε τα καψουλια πλαγια και οχι κεντρο , ισως να ηταν και ξιβιδωτη η πλακα , αφου κλωτσουσε εαν την εσφυγκες ποιο πολυ , οπως και μου ξεκουμποσε τελειος καπια στιγμη , τωρα που εφτιαξε την βιδα οπως μου ειπε μπορει να το προσεξε ο φωστηρας μας (ελπιζω) και να την εβαλε στην θεση της την πλακα , ειδομεν οταν με το καλο ερθειΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑04 Οκτ 2024 10:54 Αυτο μου ειπε και εμενα Νικολα τοτε που πηγα απο εκει ,οτι ειναι πειραγμενη η μια βελονα για καποιο λογο που και ο ιδιος δεν ηξερε το γιατι .
-
επρεπε να παει εκει απο την αρχη , https://www.youtube.com/watch?v=8Dyro2AhBDc&t=2s μια και ηξερε απο τα οπλα του παππου κοκοροντουφεκα αλλα μου ελεγε σεπτεμβριο θα το ειχε ετοιμο και τωρα εχουμε οκτωμβριο και ακομα περιμενω
-
θα τον δοκιμαω και αυτον καποια στιγμη
-
ποιο καλα 50 και 100 ευρω ποιο πολλα , και γρηγορα το οπλο φτιαγμενο , και σωστα , παρα 5 και καρτερι , και εαν φτιαχτει
-
καποιον οπλουργο θα χρειαστω γιατι εχω 3 σουπερποζε, το ενα 28αρι, 4 πλαγια , το ενα 20αρι και μια καραμπινα , συνολο 8 , στο 20αρι μου εβαψαν την μπασκουλα , αλλα θελουν και οι κανες βαψιμω , γιατι εχουν ξεβαψει , και τωρα με τον υδροτα , αμεσως ποιανουν σκουρια εαν δεν της λαδωσω και σκουπισω
- pericles
Νίκο ισως με κτύπημε γυρω απο την τρυπα με ειδικό ζουμπά να κλείσει λίγο και να γινει στην διαμετρο που θέλει.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑06 Οκτ 2024 12:07 αλλα δεν νομιζω να μην υπαρχει λυση απο εναν εμπειρο οπλουργο να μικρινη την τρυπα της μπασκουλας , η με αυτο που ειπα πριν , η βαζωντας λιγο κολαει , η κολα σιδηρου , πχ σε κανενα ηφαιστο , τωρα ποσο θα μου στοιχιση ειναι αλλη ιστορια

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
- pericles
Γεροντάκο παραπονιάρη που θα γίνεις και τσιπαρισμένος γιατι οτι και να κάνεις δεν το γλυτώνεις τρέξε τα δυό Αγριογούρουνα στο τροχαίο τωρα θα σιτέψανε να φάμε λίγο Αγριο να ζωντανέψουν οι αισθήσεις

-
Εγω αν δεν το ξερεις ,ειμαι απογονος οπλαρχηγου του Κολοκοτρωνη ,και εχω παρει μαθηματα πως να ξεφευγω απο κακοτοπιες και τσιπαρισματα .Εδω τον προππαπου μου τον κυνηγουσαν 200 Τουρκοι να τον πιασουν ,και στο τελος πεθανε στην ηλικια 90 χρονων απο γηρατεια ,και θα μου κανουν κουμαντο οι φαρδυκωλοι ,και θα μου πουνε τι θα κανω ? Βλεπεις απο κατω στην υπογραφη μου τι γραφω ? Αντε κερασε καφεδακι τωρα ,και με πρωτη ευκαιρια μολις πιασω αγριογουρουνο θα σου φυλαξω οταν ερθεις εδω να σου δωσω ενα ολοκληρο να παρεις μαζι σου .

-
ολο το φορουμ ειναι δικο μας γραφουμε οσο θελουμε και οτι θελουμε, και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης τι ωραια , Γιαννης πινει , Γιαννης κερναει
-
πηρα σημερα τον μαστορα και του ειπα για τον κοκκορα που χτυπα πλαγια , και μου ειπε δεν εχει αυτο σημασια που χτυπα η βελωνα ομοκεντρα
τι να πω δεν ξερω , και μου ειπε να μην πειραξω και λιμαρο το ξυλο στο κοντακι , γιατι δεν φταιει η πλακα που χτυπα η βελωνα ομοκεντρα ,
τοτε τι φταιει, και μου ειπε ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ θα το στειλει σημερα ΕΑΝ , ποσο χρονο θα εκανε 5 λεπτα να το συσκευαση , εχει λεει χαρτι περιτηλυγματος , και θα με επερνε τηλεφωνο να μου πει τον αριθμο , που ακομα περιμενω , αρα δεν το εστειλε , τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου , αυτο το εχω συσκευασια με εβαλε σε σκεψης , λετε να διαβαζει το φορουμ μας και βλεπει τι γραφω

- pericles
Ορφανίδη Είσαι και Ανυπόμονος.
Και ο Γεροντάκος ασε που λέει οτι εχει και τάμπλετ και με Viber γιατι ακόμη θα δει τις φωτογραφίες με τα χάρτινα που του εστειλα το Βράδυ
Που να ξέρει οτι στις φωτογραφίες μέσα εβαλα Κοριό
Μπάς και ψάχνει γόμωση να σκοτώσει τον Κοριό

-
Αργησα να δω την φωτο γιατι αυτη την εποχη κανω τον θηριοδαμαστη .
Αλλα την ειδα την νυχτα την φωτο ,και επιτελους ειδα ωραιο χαρτινο φυσιγγιο κλεισμενο με αγνα υλικα .
Το θεμα ειναι αν αυτο το φυσιγγιο ειναι για κυνηγι ,η για γαμους .Αν ειναι για κυνηγι ,παει στην ευχη τα αγνα υλικα θα πανε στο βουνο ,ενω αν ειναι για γαμους προσεχε που θα το ριξεις μη τυχων με τις ταπες εχουμε τραυματισμους μεσα στο πληθος .

-
πηρα τηλεφωνο τον μαστορα , και το εχει λεει πακεταρη και περιμενει ποτε με το καλο θα πιασει γραμμη ,να απαντησουν τα κουριερ αυριο μεθααυριο απο βδομαδα , για να το στειλει
, τουλαχιστο ειμαστε σε καλο δρομο το εχει πακεταρη αρμεγε και κουρευε χεζε και δερματιαζε , εφιαλτης , ποιο καλα να μην μου το εδινε ο εγλεζος καθολου , γιατι και σε εξοδα με εβαλε , και σε ψυχικη οδυνη , και τωρα δεν ξερω ποσο θα ριχνει η αριστερη , και ποσο καιρο , χωρις αφλογισιες