ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ιστότοπος www. IDIOGOMOSI .com και θεματικές κατηγορίες
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Σκληρά παρασκήνια που μόνο το IDIOGOMOSI τόλμησε να βγάλει στη φόρα

https://www.idiogomosi.com/pages/idiogo ... skinia.php
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Re: ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

03/09/2021: ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ορίστε κύριοι την αφεντομουτσουνάρα μας, δίπλα στο κύριο που αποκαλούσε τα περασμένα χρόνια το Καββαδία, Λαμόγιο, χωρίς να γνωρίζουμε εάν το έλεγε καλοπροαίρετα ή κακοπροέρεται ή ενδεχομένως για πιθανούς λόγους ιδιογομωτικής αντιζηλίας, διότι πλέον δεν έχει και πολύ σημασία, αφού ότι ζημιά ήταν να γίνει, εκατέρωθεν, λογικά θα έχει ήδη γίνει, όμως γνωρίζουμε ότι ο Καββαδίας επέστρεφε πάντα την εν λόγο διακοσμητική έκφραση στον ιδιοκτήτη της και μάλιστα, νομίζουμε ότι οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια το συγκεκριμένο κύριο, διότι χάρη στη προσωπική κόντρα που ανέπτυξαν οι ίδιοι και οι παρέες τους, ο Καββαδίας κατάφερε να φτάσει αρκετά ψηλά και κατάφερε εξίσου να ξεστραβώσει στη κυριολεξία και να αναδείξει τους περισσότερους από εσάς, σε Μάγκες Ιδιογομωτές

https://www.idiogomosi.com/pages/posts/ ... o-1846.php
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

- ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕ - 05/09/2021 -

Αγαπητοί φίλοι, ως γνωστό, από τη πρώτη Γενάρη 2014 έως και τη περασμένη εβδομάδα στις 31/08, είχαμε το Κυνηγετικό Καφενέ και τον παλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, λόγο τεχνολογίας του λογισμικού και των αναβαθμίσεων του server, ήρθε το αναπόφευκτο τέλος του, αφού πλέον δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι το ουσιαστικό και έτσι επηλέξαμε να αλλάξουμε λογισμικό και να μεταβούμε σε μια νέα πλατφόρμα με το όνομα Πεντασταδιακός Καφενές, αλλά ας δούμε όμως τι είδους κληρονομιά μας άφησε ο Κυνηγετικός μας Καφενές όλα αυτά τα χρόνια και ας τολμήσουμε να βγάλουμε στη φόρα περί τα 45 προσωπικά μηνύματα, ώστε να θυμόμαστε και να μη λησμονούμε κάποια πράγμα΄τα τόσο εύκολα, διότι η σωστή επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης

https://www.idiogomosi.com/pages/posts/ ... e-1847.php
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

03/10/2021: ΒΡΩΜΑΛΕΒΡΟΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΟ ΣΤΗ ΦΑΣΑ

Ορίστε κύριοι ο λόγος που πήρανε το Καββαδία στην Εισαγγελεία της ΓΑΔΑ το 2013, όταν έβγαλε δημόσια το μυστικό με τα βρωμάλευρα και τα πολυσταδιακά κλεισίματα που μετατράπηκαν σε Πεντασταδιακά στα 14 χιλιοστά, διότι είναι πασιφανές ότι κάνει αυτό που δε μπορεί να κάνει κανένα βιομηχανικό και είναι επίσης πασιφανές ότι το ιδιογομωτικό κοστολόγιο είναι άκρως υποπολαπλάσιο και εξυπακούεται ότι δεν αρέσει καθόλου σε ανταγωνιστές και σε εταιρείες

https://www.idiogomosi.com/pages/posts/ ... a-1858.php
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

- ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ 03 01 2022 - 04/01/2022 -
Αγαπητοί φίλοι για να τριτώσει το κακό με τα Σκληρά Βίντεο και για να μπούμε σε μια σειρά, ορίστε τι ακριβώς έγινε από το 2008 έως και σήμερα στα Ιδιογομωτικά τεκταινόμενα, με κύριο βάρος στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία, με σκληρές αποκαλύψεις επί των συνεργασιών και με τα στοιχεία τους σφραγισμένα και υπογεγραμμένα από το αφεντικό της Ιταλικής Cortini & Pezzotti, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία αμφισβήτησης, όπου μιλώντας ουσιαστικά και τεχνικά ο Καββαδίας εξηγεί και επεξηγεί με σκηρά και με κοφτά λόγια, πως έγιναν τα γνωστά και άγνωστα γεγονότα, ώστε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε και μέχρι το σλόγκαν: Μόνον εμείς σας ανοίγουμε τα μάτια με εξαιρετικά εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και σας λέμε όλες τις πικρές και τις σκληρές αλήθειες

https://www.idiogomosi.com/pages/posts/ ... 2-1904.php

- ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ 02 01 2022 - 02/01/2022 -
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά αγαπητοί φίλοι, δεδομένου ότι η ιδιογομωτική μαλακία πάει σύννεφο και ότι η ημιμάθεια έχει ξεφτυλίσει αποδεδειγμένα τον όρο της λέξης, αποφάσισα να πάρω επάνω μου το ζήτημα να σας ανοίξω τα μάτια ακόμη περισσότερο, από ότι ήδη το έχω πράξει κατά το παρελθόν και μέχρι στιγμής, εντώς βεβαίως των δυνάμεών μου και των τεχνικών μου γνώσεων, άλλωστε το υποσχέθηκα πρόσφατα και όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, η ρεαλιστική διπλωματικότητά μου βρίσκεται υπό το μηδέν και η αμεσότητά μου σπάει κόκκαλα, ορίστε λοιπόν το πρώτο σκληρό βίντεο στο κανάλι IDIOGOMOSI μετά από χρόνια, Νικόλαος Καββαδίας

https://www.idiogomosi.com/pages/posts/ ... 2-1903.php

- ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ 31 12 2021 - 01/01/2022 -
Όταν τη τελευταία ημέρα του έτους κάποιος που ενδέχεται να μαλακίζεται ασύστολα και να μην αφήνει κάποιον άλλον στην ησυχία του, ίσως έχει ως αποτέλεσμα να πέφτουνε τηλέφωνα από πελάτες που τα έχουνε πάρει στο κρανίο με τη πάρτε του και ίσως θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο και να σκέφτεται και τις τυχόν συνέπειες ή τα τυχόν αντίποινα από τη πολύ χοντρή μαλακία που τον ραπίζει, οπότε σας χαρίζουμε αυτό το βιντεάκι με το Καββαδία μεθυσμένο να μισομπερδεύει στις 23:44, αλλά παράλληλα παρόλο που μπερδεύει, δε μασάει και βγάζει στη φόρα το βιντεάκι που έταξε και μάλιστα χωρίς να ιδρώνει το αυτί του για τις όποιες τυχόν συνέπεις επακολουθήσουν

https://www.idiogomosi.com/pages/posts/ ... 1-1901.php
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ

Ορίστε κύριοι ορθά και κοφτά, μια εκτενέστατη τεχνική ανάλυση και πάρα πολλές σκληρές αποκαλύψεις, για τις Ιταλικές Cortini, Colvini, Gaep και Omv, για τις Κυπριακές Idiogomosi A5S, για τις Ελληνοκυπριακές Idiogomosi EVO και για τις καθαρά Ελληνικές μηχανές ρελιάσματος ΛΑΣΚΑΣ A5S-GR, EVO-GR, A5S-LC/R2 και 300/B από τα πρωτότυπα έως τα τελικά στάδια παραγωγής τους και βεβαίως από το 1970 έως και το 2022, με ένα βίντεο 100 λεπτών και με όλα τα σχετικά στοιχεία που έχουμε ήδη δημοσιεύσει κατά το παρελθόν, είτε σε βίντεο, είτε σε τεχνικά άρθρα, είτε σε φωτογραφίες, διότι από το 2010 και έως το 2021 και σχεδόν παντού, είμαστε εμείς πίσω από όλα τα εν λόγο εγχειρήματα, είτε ως πελάτες, είτε ως συνεργάτες, είτε ως beta tester, είτε ως σχεδιαστές, είτε ως παραγωγοί

https://www.idiogomosi.com/pages/posts/ ... s-1905.php
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ

Δεδομένου ότι πρόσφατα πέσανε κάποια τηλεφωνάκια, όπως λόγου χάρη από το Γιωργάκη το πυροσβέστη, από το θείο το Νίκο, από φίλους Ιδιογομωτάδες και από το Γιωργάκη με τα πολλά μαλλιά και τη μεταλλική φωνή, θεωρήσαμε σωστό να αερολογήσουμε Πεντασταδιακά ότι και καλά θα πουλήσουμε και πέντε και δέκα και δεκαπέντε και είκοσι μηχανές ΛΑΣΚΑΣ 300Β στην Ιταλία, πρώτα ο Θεός, ενώ παράλληλα δε χάνουμε την ευκαιρία να ισχυριστούμε κάτι τρελά νούμερα για τα Πεντασταδιακά Μηχανέλια και για τα Ανοξείδωτα Ογκομετρικέλια, ότι λόγου χάρη μπορεί και να ξεπερνούν τα 200 τόσα ή να κοντεύουν να αγγίξουν τα 250 συν και τα 315 συν, εαν τα λογίσουμε ως τελική ταχύτητα αγωνιστικού αυτοκινήτου ή μηχανής, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε εάν φέρουν επάνω τούρμπο ή νίτρα

http://idiogomosi.com/pages/posts/penta ... i-1908.php
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Λοιπόν κύριοι, εχθές φάγαμε μια ζημιά στο σίτε και παλεύω ακόμη να το συνηφέρω, αναβαθμίστηκε το Καφενείο που δεν πειράχτηκε τίποτα και πάμε για το σίτε να το βγάλουμε και αυτό από τη μέση, εφόσον δουλέψει, για την ώρα έχουμε το χθεσινό βιντεάκι και έχει ο Θεός...

https://www.youtube.com/watch?v=GV6i3eekYN8
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

700 ΑΤΟΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ FORUM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.idiogomosi.com/pages/posts/ ... m-2079.php
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2024 15:48 700 ΑΤΟΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ FORUM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.idiogomosi.com/pages/posts/ ... m-2079.php
Αν στο ότι γράφω την άποψη μου δίνω την εντύπωση σαν να θέλω να δημιουργήσω προβλήματα,
έγινε παρεξήγηση και ίσως ο γραπτός λόγος μου να μην αποτυπώθηκε σωστά.
Καθαρά προσωπική άποψη και η αφορμή δόθηκε από το σχόλιο του Νίκου Αγγ.
Κανένα παρασκήνιο και καμία κόντρα.
Άλλωστε εσύ έχεις και το καρπούζι και το μαχαίρι.
Καλή συνέχεια.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Re: ΟΡΤΥΚΙ - ΤΡΥΓΟΝΙ
Δημοσίευση από Στέφανος » 15 Σεπ 2024 19:57

Όταν υπάρχουν παγιωμένες απόψεις που δεν δέχονται αμφισβήτηση και η αντιπαράθεση είναι δεδομένη,
τότε δεν είναι διατεθειμένος ο καθένας να χαλαστεί.
Πρέπει να υπάρχει μεγάλη ανοχή αλλά ταυτόχρονα και να μην υπάρχουν ''ομαδούλες'' για να διατηρήσεις επισκεψιμότητα σε ένα φόρουμ.
Σε κλειστή ομάδα κανείς δεν μπαίνει να διακόψει μια συζήτηση, είναι νόμος.
Μην το παίρνεις προσωπικά αλλά αυτό είδα με τα γραφόμενα που διάβασα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ισως να μη καταλαβα καλα εγω Στεφανε τι ηθελες να πεις λογω ηλικιας και προβληματων υγειας που εχω και ζητω ΣΥΓΝΩΜΗ αν παραξηγησα ολο αυτο που εγραψες ,γιατι οσοι με γνωριζουν μπορει να σε βεβαιωσουν οτι ποτε δεν θελω να δημιουργω προβληματα και κοντρες με αλλους φιλους και συναδελφους παρα μονο φιλιες εχω αποκτησει και πιστεψε με κανενα εχθρο σε ολη μου την ζωη .Αλλωστε ειμαι απο τους ανθρωπους που ακομα σε αυτη την ηλικια που ειμαι οτι συνεχως λεω οτι ακομα μαθαινω πραγματα που δεν γνωριζα επανω στην ιδιογομωση ,και ας εχω πανω απο πολλες δεκαετιες απο Παππου Πατερα στην ιδιογομωση .Σε καθημερινη βαση δεχομαι στο σπιτι μου και στο τηλεφωνο πολλους φιλους που με ρωτανε διαφορα πραγματα επανω στην ιδιογομωση αφιλοκερδως για να εχουν ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ γιατι μου αρεσει να εχω επαφη με τον κοσμο ,και να ανταλασουμε αποψεις επανω στην ιδιογομωση .Ξαναδιαβασε σε παρακαλω τι εχεις γραψει .Για μενα το θεμα εχει ληξει .
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Καλησπέρα κύριοι, ας δούμε με ψυχραιμία τα πράγματα 8-)

23/9/2024 - 01/03/2011 = 13.5+ χρόνια μετράμε στο Idiogomosi .com
23/9/2024 - 01/03/2012 = 12.5+ χρόνια μετράμε 4 διαφορετικά Forum στο Idiogomosi .com

Από εδώ πέρα αυτά τα χρόνια έχουνε περάσει διάφορες κατηγορίες κόσμου, σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα επίπεδα, από άριστους μέχρι και χείριστους, από σωστούς κυνηγούς μέχρι και όχι σωστούς κυνηγούς, από νόμιμους ιδιογομωτές μέχρι και όχι νόμιμους ιδιογομωτές, από νόμιμους εμπόρους μέχρι και όχι νόμιμους εμπόρους...κτλ...κτλ...κτλ...

Το πρόβλημα δεν είναι το να λέει ο καθένας την άποψή του, αλλά το πρόβλημα δημιουργείτε επακριβώς όταν διαβάζει ο οποιοσδήποτε που δεν γνωρίζει σε βάθος κάτι συγκεκριμένο, ώστε να μπορεί να κρίνει τι είναι το σωστό και τι είναι το λάθος και εκεί ξεκινάνε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε ανά καιρούς...

Λόγου χάρη, ποιός μπορεί να ξεχάσει το κύριο Μιχάλη από τη Λέρο, που αφιέρωσε ολόκληρα μεροκάματα στο τόρνο και στη φρέζα, ώστε να δημιουργήσει και να δώσει δωρεάν αξεσουάρ σε φίλους ιδιογομωτές και μάλιστα από ανοξείδωτο θαλάσσης παρακαλώ; Και επίσης παρακαλώ σημειώνω ότι πλήρωνε και τα μεταφορικά από τη τσέπη του, για να τα στείλει στους άλλους ιδιογομωτές ή μήπως να ξεχάσω ότι μου έστειλε μια ηλεκτροκόλληση τότε ώστε να μάθω να κολλάω με ηλεκτρόδιο!!!

Επίσης λόγου χάρη, ποιός μπορεί να ξεχάσει πόσες απόπειρες έγιναν...ώστε να πουληθούνε φυσίγγια στη πλάτη μας και ευτυχώς που πάντα προλαβαίναμε το κακό πριν ξεκινήσει ή έστω έχω την εντύπωση ότι πάντα το προλαβέναμε τουλάχιστον εδώ μέσα, διότι από το σίτε μας έκλεβαν τα setup και τα πουλούσαν και νόμιμα και όχι νόμιμα!!!

Ας δούμε επίσης το άλλο παράδειγμα με κυνηγό τότε μη ιδιογομωτή, που έγραφε παλαιότερα εδώ μέσα, όπου είχε πάγιες θέσεις με δοκιμές μόνο των εμπορικών φυσιγγίων και όταν του είπαμε ότι κάνει λάθος λογομαχήσαμε και τελικά τον αποκλείσαμε από εδώ πέρα και τελικά έπειτα από χρόνια που λογικά θα πρέπει να έκανε δοκιμές και με φυσίγγια ιδιογόμωσης...παραδέχτηκε σε άλλο σίτε το λάθος του, το αναγνώρισε και μας έδωσε δίκιο...και του είπα ότι από τότε ήταν ευπρόσδεκτος και εδώ πέρα

Στα ιταλικά φόρουμ τους έλεγα για χρόνια για το βρωμάλευβρο και για το πεντασταδιακό και με παίρνανε στο ψιλό και τελικά οι μισοί από αυτούς έπειτα από χρόνια όχι μόνο εξαναγκάστηκαν να μου δώσουν δίκιο...αλλά τους έπιασε και πελάτες η Cortini & Pezzotti

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η ζημία είχε ήδη γίνει εξαρχής και στα μάτια του κόσμου τουλάχιστον, υπολογίζω ότι ανέκαθεν φαινόμουνα ως ο κακός διαχειριστής που δεν αφήνει τους άλλους να πούνε κάτι το αντίθετο και στο τέλος τι να το κάνω εάν έχω σχεδόν πάντα δίκιο...διότι η αρχική ζημιά και τα επακόλουθά της...δεν μπορούν να μαζευτούν σε καμιά απολύτως περίπτωση

Το πρόβλημα δεν είναι στο να πει την άποψή του κάποιος, αλλά στο να μη θέσει τους άλλους σε κίνδυνο από λάθος setup ή στο να μην προβαίνει σε ενέργειες και τοποθετήσεις που αναιρούν το κόπο τους, το χρόνο τους, τη τεχνογνωσία τους και τα έξοδά τους και φέρνω ως παράδειγμα ένα αμερικάνο ιδιογομωτή που μου είπε ότι πήρε τη καλύτερη μηχανή παγκοσμίως που κόστιζε τότε 3.500 δολάρια και μόλις του δείχνω τις πενταπίστονες μηχανές του Κορτίνι, τις πεντασταδιακές μηχανές του Κυλίλη και δικές μας πεντασταδιακές μηχανές...τα έχασε...και δεν ήξερε τι να πει

Κλείνω με το παράδειγμα του Γέροντα Αγγελόπουλου, όταν αναφέρθηκε σε 700 άτομα σε μια μέρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αυτά Γέροντα το Forum τα κατέγραψε σε λιγότερο από 15 λεπτά, πράγμα αδύνατο ή πράγμα κλοπής ή επίθεσης χάκερ, αυτός ήταν και ο λόγος που βγήκε το άρθρο πρωτοσέλιδο και με μεγάλη προσωχή μάλιστα...ώστε να μην αναφερθούν ονόματα και έρθει κόσμος σε δύσκολη θέση 8-)

Και παίρνω και το κερασάκι από το Γέροντα για να το δώκω στον άλλο το φίλο μας, που τον έχουμε στείλει ανά καιρούς για καφεδάκι και μία και δύο και τρεις και τέσσερις και πέντε φορές και τελικά, πάλι παρέα είμαστε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλή συνέχει και προσοχή στην ασφάλεια 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Νικόλα πολύ σωστά τα γράφεις και ολοι οι χειρισμοί που εκανες ητανε αυτό που έπρεπε. Και εγώ θυμάμε πρίν 13 χρόνια οτι χωρίς να σε γνωρίσω ποτέ απο κοντά σου εδειξα εμπιστοσύνη, εσύ ξέρεις το γιατί και δέν γραφω αυτες τις λιγες γραμμές για να το αναφέρω αλλά να τονισω οτι πρώτα απο ολα πρέπει να ειμαστε φίλοι και να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο πάνω απο ολα για θέμα σφάλειας. Χαιρομαι για την αναφορά σου στον πολύ Αγαπητό φίλο Μιχάλη απο την Λέρο και τουλάχιστον οσοι διαβάσουν αυτα που εγραψες να πώ οτι μεταξύ εκείνων που πήραν διάφορες κατασκευές δώρο είμαι και εγώ. Εργαλεία που για να φτιαχτούν ηθελαν κόπο εργατοώρες και ακριβά υλικά. Ολα τα εχω στολισμένα και τα χρησιμοποιώ οταν χρειαστεί. Ξερω οτι κάποιοι πήραν και αυτοί δώρα αλλά δεν ντράπηκαν και τα πώλησαν :x :x Εστειλα και εγώ προσωπικά σε κάποιους διάφορα υλικά και ας μην πήρα κάτι σαν αντάλλαγμα. Το Αντάλαγμα που παίρνω καθημερινά ειναι η προσωπική φιλία που μεσα απο το Ιδιογόμοση εχω κάνει με μερικά άτομα και με πρώτο και καλύτερο τον Γραφικό Γεροντάκο οπως τον αποκαλείς. Πραγματικά καθημερινά νοιώθω οπως και αυτός το ίδιο οτι ενδιαφερόμαστε να ειναι καλά ο άλλος και η οικογένεια του. Θα αναφέρω βέβαια οτι απο τον πολυαγαπητό γεροντάκο έχω μαζεψει αρκετά υλικά που οτι μπορεί φτιάχνει, χωρίς η αξία να εχει σημασία αλλά η ποιότητα τους. Η Πλάκα ητανε προχθές με πήρα ενας φίλος που διαβάζει μονο το σαιτ Idiogomosi και με ρωτούσε αν εχω τσακωθεί μαζί με τον Γεροντάκο :D :D :D :D :D Τον Ρωτάω ποιος του το είπε και μου λέει μά το διάβασα στον Idiogomosi του λέω δεν εχει συμβεί κάτι οπότε ψάχνω και βλέπω το άρθρο που ειχες γράψει. Εδω μέσα εχω μάθει πολλά αλλά το κυριότερο εκανα πολύ καλούς φίλους.
Υ.Γ. Γεροντάκο ειδες που εγραψα καλά λόγια για σένα και ας με πειράζεις κάθε μέραα με τα αστεία σου. Το Μονο που θέλω να εισαι καλά και Ευχομαι συντομα καλή αντάμωση. 8-)
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αν τολμουσες να εγραφες ασχημα πραγματα για μενα και θα εβλεπες τι θα τραβουσες μετα . :D :D :D Καλη ανταμωση αδερφε μου . :D :D :D
Στέφανος

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024 23:42 Καλησπέρα κύριοι, ας δούμε με ψυχραιμία τα πράγματα 8-)

23/9/2024 - 01/03/2011 = 13.5+ χρόνια μετράμε στο Idiogomosi .com
23/9/2024 - 01/03/2012 = 12.5+ χρόνια μετράμε 4 διαφορετικά Forum στο Idiogomosi .com

1) Από εδώ πέρα αυτά τα χρόνια έχουνε περάσει διάφορες κατηγορίες κόσμου, σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα επίπεδα, από άριστους μέχρι και χείριστους, από σωστούς κυνηγούς μέχρι και όχι σωστούς κυνηγούς, από νόμιμους ιδιογομωτές μέχρι και όχι νόμιμους ιδιογομωτές, από νόμιμους εμπόρους μέχρι και όχι νόμιμους εμπόρους...κτλ...κτλ...κτλ...

2) Το πρόβλημα δεν είναι το να λέει ο καθένας την άποψή του, αλλά το πρόβλημα δημιουργείτε επακριβώς όταν διαβάζει ο οποιοσδήποτε που δεν γνωρίζει σε βάθος κάτι συγκεκριμένο, ώστε να μπορεί να κρίνει τι είναι το σωστό και τι είναι το λάθος και εκεί ξεκινάνε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε ανά καιρούς...

3) Λόγου χάρη, ποιός μπορεί να ξεχάσει το κύριο Μιχάλη από τη Λέρο, που αφιέρωσε ολόκληρα μεροκάματα στο τόρνο και στη φρέζα, ώστε να δημιουργήσει και να δώσει δωρεάν αξεσουάρ σε φίλους ιδιογομωτές και μάλιστα από ανοξείδωτο θαλάσσης παρακαλώ; Και επίσης παρακαλώ σημειώνω ότι πλήρωνε και τα μεταφορικά από τη τσέπη του, για να τα στείλει στους άλλους ιδιογομωτές ή μήπως να ξεχάσω ότι μου έστειλε μια ηλεκτροκόλληση τότε ώστε να μάθω να κολλάω με ηλεκτρόδιο!!!

4) Επίσης λόγου χάρη, ποιός μπορεί να ξεχάσει πόσες απόπειρες έγιναν...ώστε να πουληθούνε φυσίγγια στη πλάτη μας και ευτυχώς που πάντα προλαβαίναμε το κακό πριν ξεκινήσει ή έστω έχω την εντύπωση ότι πάντα το προλαβέναμε τουλάχιστον εδώ μέσα, διότι από το σίτε μας έκλεβαν τα setup και τα πουλούσαν και νόμιμα και όχι νόμιμα!!!

5) Ας δούμε επίσης το άλλο παράδειγμα με κυνηγό τότε μη ιδιογομωτή, που έγραφε παλαιότερα εδώ μέσα, όπου είχε πάγιες θέσεις με δοκιμές μόνο των εμπορικών φυσιγγίων και όταν του είπαμε ότι κάνει λάθος λογομαχήσαμε και τελικά τον αποκλείσαμε από εδώ πέρα και τελικά έπειτα από χρόνια που λογικά θα πρέπει να έκανε δοκιμές και με φυσίγγια ιδιογόμωσης...παραδέχτηκε σε άλλο σίτε το λάθος του, το αναγνώρισε και μας έδωσε δίκιο...και του είπα ότι από τότε ήταν ευπρόσδεκτος και εδώ πέρα

Στα ιταλικά φόρουμ τους έλεγα για χρόνια για το βρωμάλευβρο και για το πεντασταδιακό και με παίρνανε στο ψιλό και τελικά οι μισοί από αυτούς έπειτα από χρόνια όχι μόνο εξαναγκάστηκαν να μου δώσουν δίκιο...αλλά τους έπιασε και πελάτες η Cortini & Pezzotti

6) Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η ζημία είχε ήδη γίνει εξαρχής και στα μάτια του κόσμου τουλάχιστον, υπολογίζω ότι ανέκαθεν φαινόμουνα ως ο κακός διαχειριστής που δεν αφήνει τους άλλους να πούνε κάτι το αντίθετο και στο τέλος τι να το κάνω εάν έχω σχεδόν πάντα δίκιο...διότι η αρχική ζημιά και τα επακόλουθά της...δεν μπορούν να μαζευτούν σε καμιά απολύτως περίπτωση

7)Το πρόβλημα δεν είναι στο να πει την άποψή του κάποιος, αλλά στο να μη θέσει τους άλλους σε κίνδυνο από λάθος setup ή στο να μην προβαίνει σε ενέργειες και τοποθετήσεις που αναιρούν το κόπο τους, το χρόνο τους, τη τεχνογνωσία τους και τα έξοδά τους και φέρνω ως παράδειγμα ένα αμερικάνο ιδιογομωτή που μου είπε ότι πήρε τη καλύτερη μηχανή παγκοσμίως που κόστιζε τότε 3.500 δολάρια και μόλις του δείχνω τις πενταπίστονες μηχανές του Κορτίνι, τις πεντασταδιακές μηχανές του Κυλίλη και δικές μας πεντασταδιακές μηχανές...τα έχασε...και δεν ήξερε τι να πει

Κλείνω με το παράδειγμα του Γέροντα Αγγελόπουλου, όταν αναφέρθηκε σε 700 άτομα σε μια μέρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αυτά Γέροντα το Forum τα κατέγραψε σε λιγότερο από 15 λεπτά, πράγμα αδύνατο ή πράγμα κλοπής ή επίθεσης χάκερ, αυτός ήταν και ο λόγος που βγήκε το άρθρο πρωτοσέλιδο και με μεγάλη προσωχή μάλιστα...ώστε να μην αναφερθούν ονόματα και έρθει κόσμος σε δύσκολη θέση 8-)

8) Και παίρνω και το κερασάκι από το Γέροντα για να το δώκω στον άλλο το φίλο μας, που τον έχουμε στείλει ανά καιρούς για καφεδάκι και μία και δύο και τρεις και τέσσερις και πέντε φορές και τελικά, πάλι παρέα είμαστε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1)Εμπειρίες που είναι χρήσιμες.
2)Όποιος δεν καταλαβαίνει, ρωτάει για να μάθει.
3)Το ότι βρέθηκε κάποιος που έχει γνώσεις και διαθέτει μηχανουργείο με καλή καρδιά και οικονομική άνεση δεν σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν άλλοι.Είναι περίπτωση ανθρώπου που σπάνια συναντάς.
4)Κανείς δεν είναι άγιος και κάποιοι μηχανεύονται τρόπους για ευκολία στα προς το ζην.
5)Δεν είναι καλύτερα να αφήσεις το ποτάμι να ρέει μόνο του; (θυμίζει λίγο κινέζικο γνωμικό αλλά δουλεύει και στην πραγματική ζωή)
6)Το να κυνηγάς ''ανεμόμυλους'' είναι φαύλος κύκλος.Και το αφήνω αόριστο γιατί φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ.
7)Είπαμε Εσύ έχεις και το καρπούζι και το μαχαίρι.Δεν είναι όμως λύση το να δίνεις βουρδουλιά σε ότι σε στραβώσει.
8)Δεν νομίζω να γνωριστήκαμε και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αν χρειαστεί σου στέλνω το τηλ.
Στέφανος

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024 18:10 Ισως να μη καταλαβα καλα εγω Στεφανε τι ηθελες να πεις λογω ηλικιας και προβληματων υγειας που εχω και ζητω ΣΥΓΝΩΜΗ αν παραξηγησα ολο αυτο που εγραψες ,γιατι οσοι με γνωριζουν μπορει να σε βεβαιωσουν οτι ποτε δεν θελω να δημιουργω προβληματα και κοντρες με αλλους φιλους και συναδελφους παρα μονο φιλιες εχω αποκτησει και πιστεψε με κανενα εχθρο σε ολη μου την ζωη .Αλλωστε ειμαι απο τους ανθρωπους που ακομα σε αυτη την ηλικια που ειμαι οτι συνεχως λεω οτι ακομα μαθαινω πραγματα που δεν γνωριζα επανω στην ιδιογομωση ,και ας εχω πανω απο πολλες δεκαετιες απο Παππου Πατερα στην ιδιογομωση .Σε καθημερινη βαση δεχομαι στο σπιτι μου και στο τηλεφωνο πολλους φιλους που με ρωτανε διαφορα πραγματα επανω στην ιδιογομωση αφιλοκερδως για να εχουν ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ γιατι μου αρεσει να εχω επαφη με τον κοσμο ,και να ανταλασουμε αποψεις επανω στην ιδιογομωση .Ξαναδιαβασε σε παρακαλω τι εχεις γραψει .Για μενα το θεμα εχει ληξει .
Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ » 15 Σεπ 2024 21:30

Στέφανε μήπως διαβάζεις άλλο σάιτ ; Αν για παράδειγμα γράφει ο καθένας σεταπ που είναι επικίνδυνα ,ναι δεν έχει θέση εδώ .Για πες μου σε παρακαλώ ποια εννοείς ομαδουλες ;Το ότι με μερικούς αγαπητους φίλους έχουμε γνωριστεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και κάνουμε οικογενειακή παρέα αυτό είναι το πρόβλημα σου και δεν πρέπει να μιλάμε μεταξύ μας ; Έχει απαγορεύσει κάνεις να γράφει όποιος θέλει ,αρκεί αυτό που γράφει να είναι ΑΣΦΑΛΕΣ και όχι να λέει γιατί κάτι πρέπει πει για να κάνει τον παντογνώστη στην ιδιογομωση .Οι παγιωμένες απόψεις επάνω στην ιδιογομωση ,είναι αυτές που έχουμε κάνει με φίλους με μεγάλο κόστος οικονομικό και χρονοβόρο για να παρουσιάζουμε χιλιάδες σεταπ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ και προπάντων ΑΣΦΑΛΗ .Σου έχει απαγορεύσει κάνεις να γράφεις για να ξέρουμε τι λέμε .
Δίνεις την απάντηση μόνος στο ''παγιωμένες απόψεις'', γιατί όλοι να είναι εν δυνάμει επικίνδυνοι ιδιογωμοτές;
Δεν είναι δυνατόν να συμφωνούν όλες οι απόψεις,ακόμη και σε στάνταρ δεδομένα.
Το θεμιτό είναι να γίνεται διάλογος χωρίς ειρωνείες και βρισιές.
Αλλά πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες;
Τον τελευταίο λόγο στην ασφαλή ιδιογώμοση τον έχει αυτός που κλείνει το φυσίγγι.
Κανένας άλλος.Αυτός είναι και υπόλογος για ότι γίνει.

Για το ''ομαδούλες'' πιστεύω ότι κατάλαβες που απευθύνομαι.

Το ότι έχεις φίλους και μοιράζεσαι γνώση είναι πολύ καλό.
56 είμαι και γω και συνεχίζω και μαθαίνω χωρίς εγωισμούς.
Καμιά φορά ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος και δεν νομίζω να υπάρχει ανάγκη για συγνώμη.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δίνεις την απάντηση μόνος στο ''παγιωμένες απόψεις'', γιατί όλοι να είναι εν δυνάμει επικίνδυνοι ιδιογωμοτές;
1/ Ας τα παρουμε ενα ενα Στεφανε στην ερωτηση σου .Ποσοι ιδιογομωτες γνωριζουν π.χ. τι ειναι η εκρηξη στομιου ? Ενα ακινδυνο φυσιγγιο με αλλαγη καψουλιου που δεν γνωριζει πολυς κοσμος μπορει να γινει επικινδυνο ,για το οπλο μας και για εμας .Αυτο ειναι ενα μικρο παραδειγμα .Ξερεις ποιοι παθαινουν ζημιες στο οπλο και στον εαυτο τους ? Αυτοι που ,,ξερουν,,.2/ Γραφεις οτι σε ενα φυσιγγιο υπευθυνος ειναι αυτος που γεμιζει το φυσιγγιο .2/Απαντηση .Οχι Στεφανε .Την Νομικη ευθυνη την εχει και αυτος που γραφει κατι ,και το παιρνει ο αλλος σαν ΑΣΦΑΛΕΣ και παθαινει την ζημια ,και σε αυτην την περιπτωση ακομα Νομικη ευθυνη περισοτερο απο ολους την εχει και ο Νικολας ο Καββαδιας σαν διαχειριστης .Στον ανοικτο διαλογο μεταξυ μας οταν ειναι οπως λες καποιος καλοπροαιρετος ,δεν σημαινει οτι και αυτα που λεει ειναι σωστα και ΑΣΦΑΛΗ για καποιο που ξεκινα τωρα να γεμιζει ,γιατι πολλα παιδια μπαινουν εδω και διαβαζουν τι γραφει ο καθενας στα σεταπ .Τουλαχιστον να μαθαινουν σωστα .Ναι εχω κανει πολλους φιλους μεσα στο ΙΔΙΟΓΟΝΩΣΗ που κανουμε ακομα και οικογενειακη παρεα και ειμαι χαρουμενος γιατι ειναι αγαπητοι φιλοι μου πολλα χρονια ,και μας επιτρεπεται να πειραζει ο ενας τον αλλο ,γιατι αυτο που λειπει απο τους ανθρωπους ειναι η προσωπικη ανθρωπινη σχεση ,που εχει αντικατασταθει απο το F/B και το ιντερνετ .
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Ας δούμε πάλι με στρατηγική ψυχραιμία το ζήτημα και ας προσθέσουμε τα συμβάντα του παρελθόντος ώστε να θυμιθούμε με στοιχεία τι έχει συμβεί 8-)
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024 23:42 1) Από εδώ πέρα αυτά τα χρόνια έχουνε περάσει διάφορες κατηγορίες κόσμου, σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα επίπεδα, από άριστους μέχρι και χείριστους, από σωστούς κυνηγούς μέχρι και όχι σωστούς κυνηγούς, από νόμιμους ιδιογομωτές μέχρι και όχι νόμιμους ιδιογομωτές, από νόμιμους εμπόρους μέχρι και όχι νόμιμους εμπόρους...κτλ...κτλ...κτλ...
Στέφανος έγραψε: 24 Σεπ 2024 18:22 1)Εμπειρίες που είναι χρήσιμες.
Εμπειρίες ίσως για κάποιον εξωτερικό παρατηρητή, όχι όμως για κάποιον πρώην συντονιστή και διαχειριστή, αφού τα ίδια ζητήματα είχα αντιμετωπίσει μέσες-άκρες και στο εξωτερικό, δίοτι ήδη μετρούσα περί τα 10+ χρόνια στο ίντερνετ και περί τα 7 με 8 χρόνια ως σχεδιαστής μηχανικής, ως διαχειριστής σίτε και ως μέσα στα πράγματα, απλά τι να μιλάμε για κομπιούτερ και ψύκτρες τι να μιλάμε για όπλα και φυσίγγια...το ίδιο και το αυτό από νομικής πλευράς...
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024 23:42 2) Το πρόβλημα δεν είναι το να λέει ο καθένας την άποψή του, αλλά το πρόβλημα δημιουργείτε επακριβώς όταν διαβάζει ο οποιοσδήποτε που δεν γνωρίζει σε βάθος κάτι συγκεκριμένο, ώστε να μπορεί να κρίνει τι είναι το σωστό και τι είναι το λάθος και εκεί ξεκινάνε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε ανά καιρούς...
Στέφανος έγραψε: 24 Σεπ 2024 18:22 2)Όποιος δεν καταλαβαίνει, ρωτάει για να μάθει.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα τουλάχιστον δε ρωτάνε και αρκούντε στο να διαβάζουν, άρα ρισκάρουν να ανατιναχτούν άμα κάποιος αμολάρει ένα λάθος στήσιμο setup
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024 23:42 3) Λόγου χάρη, ποιός μπορεί να ξεχάσει το κύριο Μιχάλη από τη Λέρο, που αφιέρωσε ολόκληρα μεροκάματα στο τόρνο και στη φρέζα, ώστε να δημιουργήσει και να δώσει δωρεάν αξεσουάρ σε φίλους ιδιογομωτές και μάλιστα από ανοξείδωτο θαλάσσης παρακαλώ; Και επίσης παρακαλώ σημειώνω ότι πλήρωνε και τα μεταφορικά από τη τσέπη του, για να τα στείλει στους άλλους ιδιογομωτές ή μήπως να ξεχάσω ότι μου έστειλε μια ηλεκτροκόλληση τότε ώστε να μάθω να κολλάω με ηλεκτρόδιο!!!
Στέφανος έγραψε: 24 Σεπ 2024 18:22 3)Το ότι βρέθηκε κάποιος που έχει γνώσεις και διαθέτει μηχανουργείο με καλή καρδιά και οικονομική άνεση δεν σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν άλλοι.Είναι περίπτωση ανθρώπου που σπάνια συναντάς.
Στη προκειμένη ούτε λεφτά είχε και ούτε μηχανουργείο είχε, αρχιμάστορας ήτανε μέχρι να βγει στη σύνταξη και έπαιρνε το μηνιάτικο όπως όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας, οπότε και τα λεφτά για τα έξοδα τα πλήρωνε από τη τσέπη του και τα στερήθηκε και έδωκε και κάτι κατοστάρικα για να βγάλει κάποιον από το κρατητήριο με εγγύηση...έτσι για να μη ξεχνιώμαστε...
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024 23:42 4) Επίσης λόγου χάρη, ποιός μπορεί να ξεχάσει πόσες απόπειρες έγιναν...ώστε να πουληθούνε φυσίγγια στη πλάτη μας και ευτυχώς που πάντα προλαβαίναμε το κακό πριν ξεκινήσει ή έστω έχω την εντύπωση ότι πάντα το προλαβέναμε τουλάχιστον εδώ μέσα, διότι από το σίτε μας έκλεβαν τα setup και τα πουλούσαν και νόμιμα και όχι νόμιμα!!!
Στέφανος έγραψε: 24 Σεπ 2024 18:22 4)Κανείς δεν είναι άγιος και κάποιοι μηχανεύονται τρόπους για ευκολία στα προς το ζην.
Μόνο που στη ΓΑΔΑ στείλανε εμένα και όχι αυτούς!!!
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024 23:42 5) Ας δούμε επίσης το άλλο παράδειγμα με κυνηγό τότε μη ιδιογομωτή, που έγραφε παλαιότερα εδώ μέσα, όπου είχε πάγιες θέσεις με δοκιμές μόνο των εμπορικών φυσιγγίων και όταν του είπαμε ότι κάνει λάθος λογομαχήσαμε και τελικά τον αποκλείσαμε από εδώ πέρα και τελικά έπειτα από χρόνια που λογικά θα πρέπει να έκανε δοκιμές και με φυσίγγια ιδιογόμωσης...παραδέχτηκε σε άλλο σίτε το λάθος του, το αναγνώρισε και μας έδωσε δίκιο...και του είπα ότι από τότε ήταν ευπρόσδεκτος και εδώ πέρα

Στέφανος έγραψε: 24 Σεπ 2024 18:22 5)Δεν είναι καλύτερα να αφήσεις το ποτάμι να ρέει μόνο του; (θυμίζει λίγο κινέζικο γνωμικό αλλά δουλεύει και στην πραγματική ζωή)
Πιθανότατα να μη μπορείς να υπολογίσεις ότι εάν δίνανε δίκιο σε εμένα τότε, κάποιες από τις εταιρείες του χώρου, μπορεί και να χάνανε από κάτι χιλιάδες ευρά, έως κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ευρά έως και εκατομμύρια ευρά σε βάθος χρόνου
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024 23:42 6) Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η ζημία είχε ήδη γίνει εξαρχής και στα μάτια του κόσμου τουλάχιστον, υπολογίζω ότι ανέκαθεν φαινόμουνα ως ο κακός διαχειριστής που δεν αφήνει τους άλλους να πούνε κάτι το αντίθετο και στο τέλος τι να το κάνω εάν έχω σχεδόν πάντα δίκιο...διότι η αρχική ζημιά και τα επακόλουθά της...δεν μπορούν να μαζευτούν σε καμιά απολύτως περίπτωση
Στέφανος έγραψε: 24 Σεπ 2024 18:22 6)Το να κυνηγάς ''ανεμόμυλους'' είναι φαύλος κύκλος.Και το αφήνω αόριστο γιατί φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Όταν σου ζητάνε να τους πουλήσεις τη τροποποιημένη αμερικάνικη περιστροφική μηχανή σου, που μοντίφαρες πριν το Idiogomosi ως ιδιώτης και την έκανες μοναδική, ώστε να γεμίζουν γρήγορα και να πουλάνε τα δικά τους φυσίγγια χωρίς να έχουνε άδεια, εσύ τι θα έκανες στη θέση μου...θα τους την έδινες; 8-)
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024 23:42 7)Το πρόβλημα δεν είναι στο να πει την άποψή του κάποιος, αλλά στο να μη θέσει τους άλλους σε κίνδυνο από λάθος setup ή στο να μην προβαίνει σε ενέργειες και τοποθετήσεις που αναιρούν το κόπο τους, το χρόνο τους, τη τεχνογνωσία τους και τα έξοδά τους ...
...
Στέφανος έγραψε: 24 Σεπ 2024 18:22 7)Είπαμε Εσύ έχεις και το καρπούζι και το μαχαίρι.Δεν είναι όμως λύση το να δίνεις βουρδουλιά σε ότι σε στραβώσει.
Εάν βρισκόσουν στη θέση μου τι ακριβώς διαφορετικό θα έκανες ή θα μπορούσες να είχες κάνει; 8-)
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024 23:42 8) Και παίρνω και το κερασάκι από το Γέροντα για να το δώκω στον άλλο το φίλο μας, που τον έχουμε στείλει ανά καιρούς για καφεδάκι και μία και δύο και τρεις και τέσσερις και πέντε φορές και τελικά, πάλι παρέα είμαστε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Στέφανος έγραψε: 24 Σεπ 2024 18:22 8)Δεν νομίζω να γνωριστήκαμε και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αν χρειαστεί σου στέλνω το τηλ.
Προφανώς Στέφανε, δε κατάλαβες, ότι αναφέρω το όνομα άλλου ιδιογομωτή και όχι το δικό σου 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024 19:10 ...
1/ Ας τα παρουμε ενα ενα Στεφανε στην ερωτηση σου .Ποσοι ιδιογομωτες γνωριζουν π.χ. τι ειναι η εκρηξη στομιου ?
Εδώ έγινε ολόκληρο κουίζ με το Κλασματικό Συντελεστή κύριε Γέροντα :mrgreen:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024 19:10 Ενα ακινδυνο φυσιγγιο με αλλαγη καψουλιου που δεν γνωριζει πολυς κοσμος μπορει να γινει επικινδυνο ,για το οπλο μας και για εμας .Αυτο ειναι ενα μικρο παραδειγμα .
Και να σηκώνει μέχρι και 200 μπαρ πίεση από το πουθενά 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024 19:10 2/ Γραφεις οτι σε ενα φυσιγγιο υπευθυνος ειναι αυτος που γεμιζει το φυσιγγιο .2/Απαντηση .Οχι Στεφανε .Την Νομικη ευθυνη την εχει και αυτος που γραφει κατι ,και το παιρνει ο αλλος σαν ΑΣΦΑΛΕΣ και παθαινει την ζημια ,και σε αυτην την περιπτωση ακομα Νομικη ευθυνη περισοτερο απο ολους την εχει και ο Νικολας ο Καββαδιας σαν διαχειριστης .
Από όλη την Ελλάδα εμένα πήρανε στη ΓΑΔΑ το 2013 και ξέμπλεξα το 2015
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024 19:10 Στον ανοικτο διαλογο μεταξυ μας οταν ειναι οπως λες καποιος καλοπροαιρετος ,δεν σημαινει οτι και αυτα που λεει ειναι σωστα και ΑΣΦΑΛΗ για καποιο που ξεκινα τωρα να γεμιζει ,γιατι πολλα παιδια μπαινουν εδω και διαβαζουν τι γραφει ο καθενας στα σεταπ .Τουλαχιστον να μαθαινουν σωστα .
...
Γέροντα, όποιος ακούει ότι πρέπει να διαβάσει καμιά εκατοστή σελίδες στο σίτε, χάνει το κουράγιο του και τα παρατάει :mrgreen:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τα είπες όλα Νικόλα .Εδώ έβαλα κουιζ γιατί στο όπλο το κοκοροντουφεκο ,στα πολύ καλά όπλα γιατί ο ένας κόκορας εχει διαφορά από τον άλλο σε σχέση ο δεξιός με τον αριστερό και δεν είναι παράλληλοι στην ίδια ευθεία που έβαλα φωτό και κανένας δεν απάντησε .
Απάντηση