ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Δικο του ηταν το φυσιγγιο που του επεσε οταν ετρεχε για να πιασει μια περδικα τραυματισμενη ,και μας λεει οτι επεσε αλλου κυνηγου .Τοσο πατημενος συγκεντρωτηρας ειναι σημα κατατεθεν του Περικλη .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
- pericles
Γεροντάκο δεν ξηγέσε καλά και θα έχεις συνέπειες. Απορώ γιατι δεν ανοίγεις το ταμπλετ Μηπως περιμένεις τον Σωτηράκι να σχολάσει το παιδί τα μεσάνυκτα και να στο συνδέσει Πάλι στη Ιδια Τάξη έμεινες Ολος ο κόσμος βλέπει τις αναρτήσεις μου, υπάρχουν και μάρτυρες Πως το είδε ο Ορφανίδης και ο Πράκτορας μου Εσύ μόνο εικασίες είσαι Θές να στείλω την φωτογραφία με την Πέρδικα στο παλάγκο να την δεί και ο Ορφανίδης Αλλά που να ξεχωρίσεις εσύ τι είναι πέρδικα που έχει απο τον γάμο σου να δεις οταν εφερε ο Πεθερός σου στο γαμήλιο τραπέζι στην κατοχή που δεν ειχε άλλα κρεατικά
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Το ταμπλετ δεν το ανοιγω γιατι με παρακολουθουν το PEDRATOR του Κουλη . Εδω παρακολουθουσε ολους τους υπουργους του ,και αφου δεν ειχε αλλο να παρακολουθει ,παρακολουθουσε τον εαυτο του . Του εχει γινει συνηθειο απο τον πατερα του που παρακολουθουσε ολο τον κοσμο . Ρωτα τον πρακτορα σου να σου πει οτι οταν ανοιγω το VIBER δεν μπορουμε να μιλησουμε απο τα παρασιτα που εχει . Οταν θα ξαναπας για κυνηγι προσεχε γιατι ειναι τρυπιες οι τσεπες σου και σου πεφτουν τα φυσιγγια στο βουνο ,και μας λες οτι επεσαν απο αλλο κυνηγο .
-
ειχα και εγω εναν προισταμενο που ειχε αυτη την συνηθεια να κρυφακουει ολους τους υπαληλους , και να λεει οτι ολοι ειναι εναντιον του και θελουν το κακο του , και ηταν ολο νευρα , ειχε ο παγασας βιονικο αυτι , που κρυβονταν απο πισω απο της πορτες και εστηνε αυτι , και του αρεσαν να του ρουφιανεουν τι εκανε ο καθενας μας , μεχρι στο κυνηγι που ειχα παει μαζι του μια φορα για λαγο ολο καχυποψια ηταν οτι τον παρακολουθουν και θελουν το κακο του , και για να του τουφεκισουν τον λαγο που εβγαζε ο σκυλος του , και εγω δεν εβλεπα κανεναν ,μεχρι που πηρε χαπια και ηρεμισε
-
εδω ακουσα ολα τα λογια που ελεγε ο αγιος https://megalanea.gr/o-agios-paisios-ex ... Z8pOTPEG8g
-
Εγω εχω ενα αγαπητο φιλο που τον λενε Περικλη απο την Κυπρο ,που εχει εφευρει νεα μεθοδο ,γιατι με δωροδοκια εχει προσλαβει ενα πρακτορα που παρακολουθει τα παντα ,και κατευθειαν στελνει ρεπορταζ τι κανω ,που παω ,και ποσα θηραματα κτυπησα τι δοκιμες κανω στο σκοπευτηριο και τι σεταπ με πατεντες που φτιαχνω .Ακομα του λεει και ποσα απο αυτα τα θηραματα που κτυπησα ειναι αρσενικα και ποσα θηλυκα . Εχω μπλεξει ασχημα Νικολα .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024 12:24 ειχα και εγω εναν προισταμενο που ειχε αυτη την συνηθεια να κρυφακουει ολους τους υπαληλους , και να λεει οτι ολοι ειναι εναντιον του και θελουν το κακο του , και ηταν ολο νευρα , ειχε ο παγασας βιονικο αυτι , που κρυβονταν απο πισω απο της πορτες και εστηνε αυτι , και του αρεσαν να του ρουφιανεουν τι εκανε ο καθενας μας , μεχρι στο κυνηγι που ειχα παει μαζι του μια φορα για λαγο ολο καχυποψια ηταν οτι τον παρακολουθουν και θελουν το κακο του , και για να του τουφεκισουν τον λαγο που εβγαζε ο σκυλος του , και εγω δεν εβλεπα κανεναν ,μεχρι που πηρε χαπια και ηρεμισε
-
το κανει απο αγαπη Νικολα και απο ενδιαφερον να σε φροντιζει μην τον παρεξηγης
-
εχω να πω και μια ιστορια που βιωσα την περασμενη τεταρτη σε κυνηγι και μου χαλασε την μερα και με στεναχωρισε αφανταστα,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 15 Νοέμ 2024 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Νικολα τον εζησα απο κοντα τον Αγιο για πανω απο 30 χρονια γιατι με θεωρουσε το αγαπημενο του παιδι ,και αν μαθεις τι μου εχει πει για προσωπικα θεματα που ολα εχουν γινει μετα απο τοσα χρονια ,αλλα και για αυτα που θα γινουν στον κοσμο που θα παθεις σοκ .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024 12:29 εδω ακουσα ολα τα λογια που ελεγε ο αγιος https://megalanea.gr/o-agios-paisios-ex ... Z8pOTPEG8g
-
το ξερω Νικολα το εχεις γραψει πολλες φορες
-
Θα σου πω και εγω μια ιστορια που εγινε πριν καμμια εβδομαδα στο βουνο που ειχα παει κυνηγι με τον Χρηστο και θα τρελαθεις .Λοιπον ακου την ιστορια Επειδη πηγαινω στο σκοπευτηριο στα δισκακια εριχνα στο SPORTING με την BERETTA 682 αλλα και στο κυνηγι με 4 αστρα η μια κανη και με 3 η αλλη κανη .Το 4 τσοκ δεν το θελω ,και εψαχνα να βρω αλλο ενα 3 αστρα για να εχω και στις δυο κανες μου 3 αστρα .Οπου και να πηρα τηλεφωνο μου ζητουσαν κοντα στα 100 ευρω με τα μεταφορικα .Στο τελος αποφασισα να μη το αγορασω λογω οικονομικων και να κανω υπομονη μεχρι να μπορεσω .Ετσι την περασμενη εβδομαδα που ημουν στο βουνο και περπατουσα ,στραβοπατησα σε μια πετρα και παρα λιγο να πεσω κατω ,αλλα εβαλα το χερι μου κατω ,και ξερεις τι βρηκα ? Ενα τσοκακι της BERETTA αυτο που ηθελα 3 αστρα μεσα στο κουτακι του ολοκαινουργιο .Εσυ πες μου που γνωριζεις ποσες μαρκες οπλα υπαρχουν ,και τοσα τσοκ διαφορετικα που αν τα βαλεις σε πολλαπλασιαστη θα δεις οτι ειναι πολλοι συνδιασμοι . Και ομως βρηκα αυτο που ηθελα .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024 12:50 εχω να πω και μια ιστορια που βιωσα την περασμενη τεταρτη σε κυνηγι και μου χαλασε την μερα και με στεναχωρισε αφανταστα
-
φανταστικο τετοια τυχη , δεν πιστευω να κανεις πλακα .
-
Οχι ρε Νικολα .Ηταν και ο Χρηστος μαζι μου οταν το βρηκα ,και του ειχα κανει κουβεντα πολυ καιρο πριν ,και τρελαθηκε και αυτος .Λοιπον ακου και μια αλλη ιστορια .Πριν μερικα χρονια ειχα ενα κυνηγετικο μαχαιρι με δερματινη θηκη περασμενο στην ζωνη μου για ωρα αναγκης οταν πηγαινα Β.Ελλαδα για κυνηγι .Μια μερα καθως περνουσα μεσα απο ενα πολυ πυκνο μερος καπου πιαστηκε και κοπηκε ,και το εχασα χωρις να το παρω ειδηση ,Μετα απο ωρα ειδα οτι μου ελλειπε το μαχαιρι και στεναχωρηθηκα πολυ ,και τα ειχα βαλει με τον εαυτο μου γιατι να χασω το μαχαιρι .Οταν γυρισα στην Αθηνα το ελεγα στην γυναικα μου ,και τοτε κτυπαει το κουδουνι του σπιτιου ,και ερχεται ενας ξαδερφος μου για επισκεψη χωρις να ξερει τιποτα αυτος κρατωντας στο χερι ενα παρομοιο μαχαιρι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα που και αυτο μπαινει στην ζωνη ,και το εχω ακομα .Οταν το ρωτησα που το βρηκε ,μου λεει οτι του το πηγε δωρο ενας φιλος του αλλα αυτος δεν το χρησιμοποιει ,και το εφερε σε εμενα .Αυτο τι ειναι ,μπορεις να μου πεις .Το εχω παρατηρησει ολα αυτα τα χρονια οτι οταν θελω κατι ,αυτο ερχεται μονο του στα χερια μου .Ειναι παρα πολλες τετοιες περιπτωσεις .
-
η δικη μου ιστορια την τεταρτη την περασμενη εβδομαδα 6 νοεμβριου , ειχα εντοπιση 5 κοπαδια περδικες απο 4 πουλια μεχρι 6 πουλια σε μια περιοχη που τα ψαχνω πολυ καιρο αλλα δεν τα βρισκω παντα , η το ενα θα βρω η και κανενα μερικες φορες , και αποφασισα να παω τωρα ποιο χαμηλα εκει που πηγαινα και πλησιαζω ενα σπιτι που ειναι πανω στο βουνο που ηξερα οτι αυτος στο παρελθον δημιουργει προβληματα στους κυνηγους που πηγαιναν εκει , γιατι ελεγε οτι περναν διπλα απο το σπιτι του και ριχνουν και πηγαινουν τα σκαγια στο σπιτι του , και σε εμενα παλια μου ειχε φερει τον θηροφυλακα μαζι με τον γιο του , γιατι εριξα οπως ελεγε μια τουφεκια λιγοτερα απο 100 μετρα κοντα στο σπιτι του πραγμα που εγω τοτε δεν εκανα παρα ειμουν 500 μετρα μακρια , αλλα το θεμα ελιξε γιατι δεν ειχε αποδειξη οτι ειμουν εγω τοτε, οταν πλησιασα εκει χωρις να θυμαμε την ακριβη θεση του σπιτιου του πεταχτηκαν 4 περδικες κοντα εκει απο μακρια χωρις να ριξω , αλλα το επανιελ συνεχισε να ψαχνει και πηγαινα κοντα του και πεταγετε αλλη μια και ριχνω χωρις να καταλαβω οτι ηταν κοντα στα 200 μετρα απο το σπιτι , αλλα και παλι ειχε πεθανει αυτος που διμιουργουσε φασαριες με τους κυνηγους και νομιζα οτι ηταν ακατοικιτο που δεν προσεξα οτι ειμουν και σχετικα κοντα στα 200 μετρα , μολις εριξα ακουσα τον σκυλο στην αυλη του να γαυγιζει και τοτε καταλαβα οτι καποιος μενει , και πηγαινα προς το μερος που τραβηξε η περδικα για να την ξανα ψαξω , και βλεπω τον γιο του γυρω στα 30 χρονων να τρεχει προς τα εμενα που εγω τρομαξα , και να φωναζει τωρα δωσε μου τα στοιχια σου και θα τα χασεις ολα αδεια και οπλα , και με τραβαει βιντεο με το κινητο του , του λεω οτι αυτο που κανει να με τραβαει βιντεο ειναι παρανομο , και συνεχιζει χωρις να δωσει σημασια, μου λεει περιμενε εδω να παρω τηλεφωνο τον θηροφυλακα , για να δουμε , εαν φυγης θα επιβαρηνης την θεση σου , και εγω φευγω , εχει θρασος εχει πολιτικο μεσον και αναγκαζονται και τον υποστηριζουν , λεει οτι μπορει να με θαψει με τα λεφτα του , και εχει λεει μαρτυρες τους εργατες του οτι ειμουν στα 100 μετρα , γιατι νομιζε οτι ειναι 250 μετρα μακρια απο μεμονομενες κατοικιες , εγω δεν ειδα κανενα μαρτυρα, αλλα μπορει να τους πληρωσει και να γινουν ψευτομαρτυρες , και τα 160 μετρα να τα κανουν 60 μετρα κοντα , φωναξε τον θηροφυλακα που ηρθε τρεχωντας γιατι εριξα μια και μοναδικη τουφεκια σε περδικα σε αντιθετη κατευθηνση απο το σπιτι του που ειμουν 160 μετρα μακρια , και ειπε ο ψευτης οτι πηγαν τα σκαγια στο σπιτι του , και με περνει τηλεφωνο ο θηροφυλακας που ειχα φυγει κανενα χιλιομετρο ποιο μακρια , γιατι με αναγνωρισε απο το βιντεο που ειχε τραβηξει αυτος , και μου λεει ελα πισω να τα βρειτε και να ζητησης συγνωμη γιατι αυριο το πρωι θα παει στο δασαρχειο να καταθεση μυνηση , με ολα τα στοιχια μου που τα ειχε δωσει ο θηροφυλακας , και παω πισω τι να εκανα και ειπε δεν τον νοιαζει και 10.000 ευρω να χαλασει για να τιμωριθω , το πολυ πολυ ειπε δεν θα παω διακοπες στο ντουμπαι , και με αναγκασε να ξεφτυλιστο μπροστα στον θηροφυλακα να του ζητησω συγνωμη για να μου την χαρισει , βαζωντας ορους , να μην ξανα πλησιασω κοντα στο σπιτι του στα 2 χιλιομετρα περιφεριακα , και να του πω δυο φορες συγνωμη λεγωντας εκεινος πως να το πω, σαν τον δασκαλο παλια στο σχολειο , ελεγε συγνωμη κυριε Πα....... δεν θα το ξανα κανω
-
Το καλυτερο που εκανες Νικολα και ξεμπλεξες ,γιατι θα ειχες τρεχαματα .
-
ναι , στεναχωρεθηκα τοσο που θα περναω απο εκει στα 1000 μετρα , γιατι για το τιποτα θα με τρεχουν , και αντε να βρεις το δικιο σου οτι ηταν 160 μετρα η 200 μετρα , αφου δεν ειχα μαρτυρα , και μου ειπε και ο θηροφυλακας οτι ηταν πολυ αγριεμενος και τον καλμαρισε , για αυτο με φωναξε να ξανα παω να του ζητησω συγνωμη , και μου ειπε οτι φετος ειναι η πεμτη φορα που τον φωναζει για αλλους κυνηγους , γιατι το σπιτι του δεν φαινετε απο μακρια , και τρεχει γιατι τον φοβατε επειδη ειναι αποφασισμενος για ολα
- pericles
Εχασα ένα Τσοκάκι Bereta 3* Αν το βρεί κάποιος να το παραδόση σε μένα Αναλαμβάνω να το πάρω χέρι με χέριΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024 13:07Θα σου πω και εγω μια ιστορια που εγινε πριν καμμια εβδομαδα στο βουνο που ειχα παει κυνηγι με τον Χρηστο και θα τρελαθεις .Λοιπον ακου την ιστορια Επειδη πηγαινω στο σκοπευτηριο στα δισκακια εριχνα στο SPORTING με την BERETTA 682 αλλα και στο κυνηγι με 4 αστρα η μια κανη και με 3 η αλλη κανη .Το 4 τσοκ δεν το θελω ,και εψαχνα να βρω αλλο ενα 3 αστρα για να εχω και στις δυο κανες μου 3 αστρα .Οπου και να πηρα τηλεφωνο μου ζητουσαν κοντα στα 100 ευρω με τα μεταφορικα .Στο τελος αποφασισα να μη το αγορασω λογω οικονομικων και να κανω υπομονη μεχρι να μπορεσω .Ετσι την περασμενη εβδομαδα που ημουν στο βουνο και περπατουσα ,στραβοπατησα σε μια πετρα και παρα λιγο να πεσω κατω ,αλλα εβαλα το χερι μου κατω ,και ξερεις τι βρηκα ? Ενα τσοκακι της BERETTA αυτο που ηθελα 3 αστρα μεσα στο κουτακι του ολοκαινουργιο .Εσυ πες μου που γνωριζεις ποσες μαρκες οπλα υπαρχουν ,και τοσα τσοκ διαφορετικα που αν τα βαλεις σε πολλαπλασιαστη θα δεις οτι ειναι πολλοι συνδιασμοι . Και ομως βρηκα αυτο που ηθελα .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024 12:50 εχω να πω και μια ιστορια που βιωσα την περασμενη τεταρτη σε κυνηγι και μου χαλασε την μερα και με στεναχωρισε αφανταστα
Λοιπόν Γεροντάκο το κυριακάτικο κυνήγι το έχασα γιατι είχαμε την κηδεία της πεθερά μου που αν και ητανε καλά πήγε για μια μικρή επέμβαση να αφαιρεσουν ενα σωληνάριο απο την χολή που τις ειχανε αφήσει σε προηγούμενη επέμβαση και επειδη ειχε πρόβλημα με την καρδια επαιρνε αντιπηκτικά χάπια το οποια της ειπανε να μην τα πάρει για 2 μερες . Μετά την επέμβαση αργησε να ξυπνήση και αμέσως ηρθε το πρώτο εγκεφαλικό , μετά δυτερο και ανακοπή καρδίας. Την επανέφεραν και ητανε στο αναπνευστήρα μεχρι παρασκευή που μας εφυγε. Αυτά ητανε τα νέα μας.
Να πηγαίνεις χωρίς όπλο ολόχρονα στο μισό μέτρο και να τον χέζεις απέξω.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024 21:37 ναι , στεναχωρεθηκα τοσο που θα περναω απο εκει στα 1000 μετρα , γιατι για το τιποτα θα με τρεχουν , και αντε να βρεις το δικιο σου οτι ηταν 160 μετρα η 200 μετρα , αφου δεν ειχα μαρτυρα , και μου ειπε και ο θηροφυλακας οτι ηταν πολυ αγριεμενος και τον καλμαρισε , για αυτο με φωναξε να ξανα παω να του ζητησω συγνωμη , και μου ειπε οτι φετος ειναι η πεμτη φορα που τον φωναζει για αλλους κυνηγους , γιατι το σπιτι του δεν φαινετε απο μακρια , και τρεχει γιατι τον φοβατε επειδη ειναι αποφασισμενος για ολα
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Αυτο λεγετε ιατρικο λαθος .Κυνηγησε τους Περικλη .Δωσε φιλε τα συλλυπητηρια σε ολη την οικογενεια και στην Φλωρα .Να ζησετε να την θυμαστε . Απο την αλλη γλυτωσαν την τρομοκρατια οι περδικες απο εσενα . Του λες του Νικολα και τον συμβουλευεις να πηγαινει να χεζει απεξω ,αλλα τον κωλο του Νικολα θα γεμισουν με σκαγια αν το κανει αυτο .
-
συλλυπητηρια Περικλη
-
οχι να χε... εαν και του χρειαζετε , αλλα θα παρω την μοτοσυκλετα και θα περναω απο εξω απο τον χωματοδρομο που ειναι δημοσιος και θα κανω κρος , μπρος πισω , και θα φερω και φιλους με πινακιδες στης μοτοσυκλετες , γιατι αυτος και ο πατερας του ηταν και ρουφιανος ,οχι τωρα , γιατι τωρα εχει κυνηγι , αλλα εκτος σεζον κυνηγιου, αλλα σιγα μην χανω τον χρονο μου με τον ΜΑΛΑΚΑ