ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
- pericles
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Ορφανίδη και Γεροντάκο σας ευχαριστώ για τα συλληπητηρια . Ητανε καλή πεθερά έφερε στον Κόσμο 8 παιδιά .
Ορφανίδη υπάρχουνε πολλοί τρόποι εκδίκησης , όπως και η τιμωρία απο τον θεό που τα βλέπει όλα και ερχεται η ώρα του καθενός.
Γεροντάκο να θυμάσε την ερχόμενη Δευτέρα απόγευμα αρχίζει η Δικαστική και μην μου λέ οχι μια μπυρίτσα θα πιώ και μην μου καβαλήσεις καμιά μηχανή για να έρθεις και μου κρυώσεις γιατι Αν θα πάμε κανένα κυνήγι κοντινό ή στο σκοπευτήριο αυτό θα είναι Τετάρτη 27 του μήνα
Ορφανίδη υπάρχουνε πολλοί τρόποι εκδίκησης , όπως και η τιμωρία απο τον θεό που τα βλέπει όλα και ερχεται η ώρα του καθενός.
Γεροντάκο να θυμάσε την ερχόμενη Δευτέρα απόγευμα αρχίζει η Δικαστική και μην μου λέ οχι μια μπυρίτσα θα πιώ και μην μου καβαλήσεις καμιά μηχανή για να έρθεις και μου κρυώσεις γιατι Αν θα πάμε κανένα κυνήγι κοντινό ή στο σκοπευτήριο αυτό θα είναι Τετάρτη 27 του μήνα
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Τωρα πινω περισοτερες μπυρες της μιας γιατι μου το επετρεψε ο γιατρος ,αλλα και κοκκινο κρασακι πινω μισο κιλο στην καθισια μου . Αφησε τα προγραμματα για την Τεταρτη ,γιατι με τον κατασκοπο σου εχουμε κανονισει να σου κανουμε κυνηγετικη αποπλανηση ,γιατι τα υλικα ειναι δυσκολα στο εμποριο και απαγορευτικα να τα ριχνουμε στο σκοπευτηριο .
Μονο στις τσιχλες κανουμε επιλογη ποιες πυροβολουμε και μονο αυτες που ειναι σαν γαλοπουλες . Πλακα θα εχει εκεινη την ημερα να βρεχει .Τοσο τυχερος θα εισαι .
Μονο στις τσιχλες κανουμε επιλογη ποιες πυροβολουμε και μονο αυτες που ειναι σαν γαλοπουλες . Πλακα θα εχει εκεινη την ημερα να βρεχει .Τοσο τυχερος θα εισαι .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
Κυριοι πριν λιγο διαβασα σε γνωστο φορουμ να γραφει καποιος οτι με την αγορα 500 γραμμαρια πυριτηδα υποχρεωτική αγορά 300 κάλυκες , ξερετε εαν αληθευει αυτο .
-
Ναι Νικολα .Ετσι γινεται τωρα . Αυτο ξεκινα απο τους εισαγωγεις .
-
μας τα χαλασε ο Χατζιωτης αρχισε τα σεμηναρια με τα μαχαιρια που λιγους τους ενδιαφερη , ποιος ειναι αυτος που θα δωσει 200 ευρω για το ποιο φτηνο μαχαιρι και 700 για το ποιο ακριβο , και τι να το κανει να το βλεπει μονο , οταν με ενα μαχαιρι των 20 ευρω και 10 μια χαρα κανεις την δουλεια σου
-
Νικολα μεσα απο αυτα που λεει ο Χατζιωτης κανει και την δουλεια του σε πωλησεις οπλων , μαχαιριων ,και συλεκτικων ειδων κυνηγιου και πολλα αλλα πραγματα .Μεσα σε αυτα πουλαει και μαχαιρια ,και ειναι πολλοι που εχουν αυτη την αρρωστια με τα μαχαιρια .
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Θερμά συλλυπητήρια κύριε Περικλή για το συγγενικό σας πρόσωπο καλό Παράδεισο να έχει και ζωή σε εσάς
- pericles
Τί Νομίζεις Γεροντάκο οτι κάθεται εκεί και κάνει βίντεο ΤζάμπαΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024 14:00 Νικολα μεσα απο αυτα που λεει ο Χατζιωτης κανει και την δουλεια του σε πωλησεις οπλων , μαχαιριων ,και συλεκτικων ειδων κυνηγιου και πολλα αλλα πραγματα .Μεσα σε αυτα πουλαει και μαχαιρια ,και ειναι πολλοι που εχουν αυτη την αρρωστια με τα μαχαιρια .
Νίκο σε ευχαριστώ, ητανε καλή Πεθερά και την εστειλαν στον αλλο κοσμο οι Γιατροί που δεν ελαβαν υπόψη κάποια αλλα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024 23:45 Θερμά συλλυπητήρια κύριε Περικλή για το συγγενικό σας πρόσωπο καλό Παράδεισο να έχει και ζωή σε εσάς
Θα το ελεγξω με τα μάτια μου αυτόΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2024 08:57 Τωρα πινω περισοτερες μπυρες της μιας γιατι μου το επετρεψε ο γιατρος ,αλλα και κοκκινο κρασακι πινω μισο κιλο στην καθισια μου . Αφησε τα προγραμματα για την Τεταρτη ,γιατι με τον κατασκοπο σου εχουμε κανονισει να σου κανουμε κυνηγετικη αποπλανηση ,γιατι τα υλικα ειναι δυσκολα στο εμποριο και απαγορευτικα να τα ριχνουμε στο σκοπευτηριο .
-
Παντα οταν πηγαινω κυνηγι παιρνω και αλλον μαζι για να με βοηθησει να σηκωσω τις γαλοπουλες .Προχθες ειχα τον Σωτηρη που με βοηθησε .
-
- pericles
Σάστισες οταν ειδες την πέρδικα να ανεβαίνει με το παλάγκο στο φορτηγάκι γιαυτο και προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις Αλλά αυτά ειναι τα χάλια σου να πιάνεις Μπεκάτσες στο σύνταγμαΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024 10:25 Παντα οταν πηγαινω κυνηγι παιρνω και αλλον μαζι για να με βοηθησει να σηκωσω τις γαλοπουλες .Προχθες ειχα τον Σωτηρη που με βοηθησε .
Απο δευτέρα η Δίκη σου προβλέπεται Ζιβανοτιμωρία Εχε ανοικτά Viber κινητά και σταθερά τηλέφωνα για να παραδώσω την δικαστική κλήση
-
Οταν ημουν μικρος την δεκαετια του 50 οταν χιονιζε στην Αθηνα πηγαιναμε με τον πατερα βολτα στον Βασιλικο κηπο τοτε ετσι τον ελεγαν και Εθνικο μετα ,γιατι αν τον ελεγαν Βασιλικο ακομα θα χαναμε το αξιωμα και σε γραφουν στο μαυροπινακα και σηκωναμε μπεκατσες πολλες και τις χαζευαμε .Μια μερα πριν 7,8 χρονια περπατουσα στο σουρουπο απεξω απο τον Εθνικο κηπο στην οδο Αμαλιας και περασε μια μπεκατσα πανω απο το κεφαλι μου ερχομενη με πορεια απο την Ακροπολη στον Εθνικο κηπο . Λοιπον τωρα που θα ερθεις θα σε παω μια βολτα η στον Εθνικο κηπο ,η στο παρκο Τριτση για να δεις μπεκατσες ,παπιες, τσιχλες, νεροκοτες ,μπαλιζες ,χηνες ,παπαγαλους ,και οσα πτηνα δεν εχεις δει ποτε σου ,και θα σου κανω σεμηναριο για αυτα τα θηραματα .
-
πηγα σημερα για φασες με το κοκκοροντουφεκο , καθοντε δυο στα 35 μετρα απο εμενα καθηστα ριχνω στην μια παπαλα φευγει λαβωμενη χωρις να πεσει , με σεταπ σε 65αρι καλυκα s4 cx2000 1,45 x30 6αρι goualadi συγκερωτηρα 22 και μεσα φελο και χαρτακι 20αριου ρελι με χαρτακι τι εκανα λαθος Νικολα στο σεταπ και δεν επεσε καθιστη και καλα σκοπευμενει η φασα, μετα απο μιση ωρα ερχετε αλλη αφου εχω βαλει αλλο σεταπ με κρανουλαρ 65αρι καλυκα cx2000 1,45x30 συγκερωτηρας ηλιοπουλος και μεσα φελο και χαρτακι 20αριου 6αρι με χαρτακι και ρελι της ριχνω στο φτερο πριν καθηση , γιατι οπως την ειδα δεν ειχε και σκοπο να καθηση , της φευγουν φτερα και φευγει και αυτη , ξενερωσα πες οτι την δευτερη επειδη ηρθε με ταχυτητα δεν την πετιχα , αλλα η πρωτη που ηταν καθστη , πηγα μετα στο σπιτι και οσα σεταπ ειχα σε 6αρια και 5αρια τα εσφαξα και πηρα τα υλικα , γιατι θυμηθηκα και την περδικα που εριξα με αυτο το σεταπ με την s4 σε 6αρι που την εφυγε και κρεμασε τα ποδια και επεσε στον γρεμο κοιτα εδω (την αριστερη την τρωει πισω κρεμαει τα ποδια και παει και πεφτει καρφι στον γρεμο πολυ ψηλα που ουτε πηγα , και μαζεψα γρηγορα τα σκυλια για να μην σκοτωθουν , το δε φυσιγγιο ηταν και αυτο το ιδιο με την S4 που εγραψα για την φασα την καθιστη , ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΛΑΘΟς ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤΑΠ ΑΥΤΟ γιατι ειναι κριμα να χανω εκλεκτα πουλια που δεν ειναι τσιχλες , ξενερωσα που αυριο θα παω με το σουπερ ποζε μου, και φυσιγγια ετοιμα εμποριου που εχω πολλα , για φευγουν σαιγα σιγα , και μπορει να θελει ψαξιμω το κοκκοροντουφεκο για να βρω την τουφεκια του , που θα την βρω στης τσιχλες
-
Νικολα τα 35 μετρα ειναι οριακα σε αποσταση ,γιατι μας ξεγελα η αποσταση πολλες φορες στο βουνο ,και μπορει να ηταν και 40 μετρα .Τα σεταπ ειναι πολυ καλα και τα δυο για αυτο σου ειπα για την αποσταση .Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να φτιαξεις το ιδιο σεταπ με LB6 για να ,,μαζεψεις,, την τουφεκια ,γιατι και το οπλο σου ειναι 4* αυλο η δεξια κανη ,πραγμα που μπορει να ανοιγει την τουφεκια .Δοκιμασε μια τουφεκια στο χαρτονι να δεις την κατανομη σου σε αυτη την αποσταση .Ο πατερας μου ελεγε οτι φυσιγγιο που σκοτωνει δεν χρειαζεται δοκιμη στον πινακα ,αλλα καμμια φορα αυτη ειναι χρησιμη να βγαλουμε συμπερασμα .Και εγω ειμαι κατα των δοκιμων στον πινακα ,αλλα πολλες φορες εκει βλεπουμε την κατανομη της τουφεκιας .Πιστευω οτι με το ιδιο σεταπ αν πας με οπλο με ποιο στενους αυλους ,θα ειναι καλυτερη και η τουφεκια σου .
-
ok σε ευχαριστω
-
πολλες φορες δεν μπορουμε να καταλαβουμε σε ποση αποσταση βρισκωντε τα θηραματα , η θα νομιζουμε οτι ειναι μακρια και δεν θα ριχνουμε , η οτι ειναι κοντα
-
Ειδικα στο κυνηγι της φασσας αυτο ειναι συνηθισμενο φαινομενο Νικολα .
-
-
τα φυσιγγια που ειχα γεμισει με την S4 , ηταν στα 60 χιλιοστα , αλλα τα κοιταξα στο φως και ειδα οτι ο συγκερωτηρας δεν ηταν πατιμενος , και τα πατησα λιγο ακομα τα πηγα στα 59,50 χιλιοστα και το κυκλακι του αμορτισερ του συγκερωτηρα εγινε λιγο οβαλ απο στρογυλο που ηταν πριν
-
την εχω πατησει , εαν η φασα ειναι μικρη και πεταει νομιζεις οτι ειναι μακρια , εαν ειναι μεγαλη νομιζεις οτι ειναι κοντα , και την πατας ποιο ευκολα μετα απο κυνηγι τσιχλας που τα πουλια ειναι σε ποιο μικρο μεγεθος απο την φασσαΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024 18:08 Ειδικα στο κυνηγι της φασσας αυτο ειναι συνηθισμενο φαινομενο Νικολα .