Βρε τι παθαμε σημερα στο σκοπευτηριο .Εφτιαξα μερικα φυσιγγια κοντρα δοση με SIPE και παρα λιγο να τρυπησω τον πινακα ,με αποτελεσμα να με κυνηγησουν .
Βρε τι παθαμε σημερα στο σκοπευτηριο .Εφτιαξα μερικα φυσιγγια κοντρα δοση με SIPE και παρα λιγο να τρυπησω τον πινακα ,με αποτελεσμα να με κυνηγησουν .
κριμα Νικολα , ακομα και εδω στο νησι οι γυφτοι δεν αφηνουν τιποτα , σε εναν φιλο μου και γειτονα μου ανοιξαν την αποθηκη και του πηραν 2 ξυλοκοπτικα , μια γενιτρια με 2 ελαιοραβδιστικα , μια σκαλα ιδια με την δικια μου αξιας 150 ευρω ,και αλλα μικροεργαλεια , το φλομπερ που το ειχε εκει ουτε που το αγιξαν , πολυ πιθανον γιατι δεν θα μπορουσαν να το πουλισουν χωρις χαρτια , και θα τους προδονε , και ευτηχος γιατι για ενα μικρο και φτηνο φλομπερ θα τρεχε πανικοβλητος , και θα ειχε και δικαστηρια , για μην σωστη φυλαξη . Μολις το ακουσα πηρα μια αλυσιδα και ενα λουκετο και κλειδωνο την σκαλα σε ενα κορμο πορτοκαλιαςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑09 Απρ 2022 10:00 Κερναω πρωινο καφεδακι ολους τους φιλους μου ,γιατι περασα σημερα το βραδυ ασχημα ,και δεν εχω κλεισει ματι γιατι καποιοι μαλακες πηγαν και εσπασαν το LADA NIVA για να μου το κλεψουν και μου το εκαναν καλοκαιρινο .Δεν μπορεσαν να το κλεψουν τελικα γιατι δουλεψε το ιμομπιλαιζερ παροτι το εσπρωχναν για να παρει μπρος ,αλλα μου πηραν χρησιμα πραγματα απο μεσα, και μου εσπασαν το τζαμι του παραθυρου ,και το ταμπλο που ειναι ο διακοπτης .![]()
![]()