Τωρα για τα σκάγια στο σκοπευτήριο εχασες επεισόδια γιατι ειναι υποχρέωση να υπάρχει δίχτυ στο ανάχωμα του Τράπ και εκει να δεις απο 6 βατήρες οταν εχει παγκόσμιους αγώνες πόσο μολύβι πέφτει. Εκει κ΄'αποιοι το μαζευουν και το πλένουν απο το χώμα. Αντε εμαθες ακόμη κάτι ΓεροΠαντογνώστη
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
- pericles
- Επικοινωνία:
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Γεροντάκο η πυριτιδα ειναι και εδώ Ακριβή , οι κάλυκες οι Κυπριακοί ειναι σχετικά φθηνοί, τα σκάγια πάλι ειναι εδω παραγωγή.
Τωρα για τα σκάγια στο σκοπευτήριο εχασες επεισόδια γιατι ειναι υποχρέωση να υπάρχει δίχτυ στο ανάχωμα του Τράπ και εκει να δεις απο 6 βατήρες οταν εχει παγκόσμιους αγώνες πόσο μολύβι πέφτει. Εκει κ΄'αποιοι το μαζευουν και το πλένουν απο το χώμα. Αντε εμαθες ακόμη κάτι ΓεροΠαντογνώστη
Τωρα για τα Ατσάλινα σκάγια το μονο καλό ειναι οταν χυθούν στο πάτωμα τα μαζευεις με μαγνήτη αυτό μου το ειπε Ο Μέγας Αγησίλαος

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
-
Ανεστης19
Καμια ωριτσα στο βαρελι τουμπα με γραφίτη και ετοιμα τα σκαγια μιξ ...φανταζομαι απο 7 μεχρι 9 νουμερο θα εχει κυριε Περικλή;;;
-
Ανεστης19
Παρόλο την δυσκολια με το ποδι μου που ειμαι με πατεριτσες σήμερα μπηκα στην τελική ευθεια με το εργαστιριο μου... αυριο μενουν μονο να σημαζεψω τα ρευματα και να κανω το τελικο καθαρισμα!! Αντε καλα ανετα και ασφαλη γεμίσματα να εχω !!! Τελικα οπως με τα ειπε ο κυριος Νικος οποιος θελει βρίσκει μερος να απλωθεί!!
- pericles
- Επικοινωνία:
Ισως Κάτι τέτοιο τα κάνουν . Μπορεί και μόνο πλύσιμο γιατι εκει που ειναι το δικτυ υπάρχει χωμάτινος αναβαθμός και τα σκαγια ειναι στην μαξιμου απόστασει που φθάνουν οπότε με χαμηλή ταχύτητα δεν παραμορφόνονται. Βεβαια αυτό το κάνουν για προστασία των υπόγειων υδάτων αλλά και θεμα Ανακύκλωσης. Οταν εχω δείγμα θα γράψω τα σχόλια μου.
Ανέστη περαστικά και καλές δουλειές με το Ιδιογομωτήριο
Υ.Γ. Περίεργο ο Γεροντακος να μην πέρασε απο εδώ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Πολλα ζορια Περικλη .
Αυτα τα σκαγια θα ειναι καλα για σενα Περικλη .
Γιατι θα ειναι σαν φακες και θα κανουν καλη διασπορα μηπως πετυχεις καθενα θηραμα .
Αυριο μαλλον θα δω και τον Μιχαλη απο κοντα για να τα πουμε .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Εχθες βρεθηκα με τον αγαπητο φιλο μου Μιχαλη Τσιγαδα και τον Χρηστο Λαμπρου και τα ειπαμε περι ιδιογομωσεων, σεταπ ,και πατεντες .Περασα πολυ ομορφα το απογευμα μου . 
-
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ
Έχω κρατήσει και καλά πράγματα από την Ιδιογομωση,το καλύτερο απ' όλα είναι η φιλία σου καί η Σοφία σου..
Να είσαι πάντα δυνατός Παλιόγερε.
Να είσαι πάντα δυνατός Παλιόγερε.
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ανεκτιμητης αξιας ειναι η φιλια σου και τα φοβερα εργαλεια σου που εχω την τυχη να τα εχω στα χερια μου και να τα θαυμαζω Παλιογερε .Χαιρομαι που σε εχω πραγματικο φιλο .Εισαι πολυ μπροστα απο την εποχη που ζουμε στις πατεντες στην ιδιογομωση .
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
συμφωνω απολυτα
- pericles
- Επικοινωνία:
Να που παραδέκτηκες οτι 'ηρθες δεύτερος στην τάξη της Ιδιογόμωσεις και τώρα ανεβαίνει η Αξία σου δίπλα στον πολύ Αγαπητό φίλο Μιχάλη που πολύ θα ηθελα και εμεις να συναντηθούμε μια μέρα οπουδήποτε. Και το δικό μου Εργαστήριο χρησιμοποιεί και ειναι διακοσμημένο με εργαλεία Ενθύμια ζωής κατασκευασμένα απο τα χέρια του.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑19 Απρ 2026 12:59 Ανεκτιμητης αξιας ειναι η φιλια σου και τα φοβερα εργαλεια σου που εχω την τυχη να τα εχω στα χερια μου και να τα θαυμαζω Παλιογερε .Χαιρομαι που σε εχω πραγματικο φιλο .Εισαι πολυ μπροστα απο την εποχη που ζουμε στις πατεντες στην ιδιογομωση .
Υ.Γ. Κατά Καββαδίαν Γραφικέ Γεροντάκο θα περνούσες ακόμη καλύτερα με Τσιπουράκι και καμιά μπυρίτσα αλλά δεν πειράζει θα τα πίουμε μαζί αν θέλει ο Θεός σύντομα στην υγεία ολων.
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Μεσα απο το ιδιογομωση εχουμε κανει πολλους αγαπητους φιλους που χαιρομαστε την φιλια τους .Η παρεα του Μηχαλη ειναι θησαυρος .Και που να δεις τι ειπαμε για ενα σεταπ που βγαζει ταχυτητα 700 μετρα στο ενα μετρο απο την κανη ,και δοκιμαστηκε .
Σου ειπα να ερθεις να μεινεις στην Αθηνα να εισαι κοντα και να παρακολουθεις τα σεμηναρια ,αλλα εσυ θελεις να τα παρακολουθεις εξ αποστασεως .

-
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ
Αγαπητέ Παλιογερε εκπροσωπείς την ασφαλή Ιδιογομωση που στηρίζεται στους κανόνες και οχι στις φαντασιώσεις που κυκλοφορούν συχνα....
Έτσι η Ιδιογομωση γίνεται ευχάριστη και ασφαλή διαδικασία για τον κάθε κυνηγο που θέλει να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι, η γνώση στους κανόνες και οχι ρίσκα χωρίς ουσία...
Έτσι η Ιδιογομωση γίνεται ευχάριστη και ασφαλή διαδικασία για τον κάθε κυνηγο που θέλει να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι, η γνώση στους κανόνες και οχι ρίσκα χωρίς ουσία...
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Παλιογερε και που να δεις τι ετοιμαζω .Παντα με ασφαλεια .Το κακο ειναι οτι δεν εχω μερος για να ριξω τους πυραυλους μου γιατι αν τους ριξω στο σκοπευτηριο θα με παρουν με τις κλωτσιες .

-
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ
Λίγο Κολοφωνιο χρειάζεσαι και τότε θα καταλάβεις πού τερματίζουν τα 8αρια.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑20 Απρ 2026 10:36 Παλιογερε και που να δεις τι ετοιμαζω .Παντα με ασφαλεια .Το κακο ειναι οτι δεν εχω μερος για να ριξω τους πυραυλους μου γιατι αν τους ριξω στο σκοπευτηριο θα με παρουν με τις κλωτσιες .![]()
![]()
![]()
![]()
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δεν μαρτυραω τιποτα .
Ουτε του Περικλη θα του το πω το κολπο ,γιατι εχει φαγωθει να σε συναντησει για να μαθει .
Και που να δεις αλλους που βαζουν μεσα στα φυσιγγια ροδελες ,παξιμαδια ,και λαμαρινες .Μηχανουργειο κανονικο εχουν κανει τα φυσιγγια τους .

-
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ
Οι κεραίες του χρονογράφου πρέπει να είναι 1,5 μέτρα ακριβώς από τό στόμιο της κάννης, είναι κανόνας απαράβατος..ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑20 Απρ 2026 08:30 Μεσα απο το ιδιογομωση εχουμε κανει πολλους αγαπητους φιλους που χαιρομαστε την φιλια τους .Η παρεα του Μηχαλη ειναι θησαυρος .Και που να δεις τι ειπαμε για ενα σεταπ που βγαζει ταχυτητα 700 μετρα στο ενα μετρο απο την κανη ,και δοκιμαστηκε .![]()
![]()
Σου ειπα να ερθεις να μεινεις στην Αθηνα να εισαι κοντα και να παρακολουθεις τα σεμηναρια ,αλλα εσυ θελεις να τα παρακολουθεις εξ αποστασεως .
![]()
![]()
![]()
Να έβλεπες τον Φώτη τι έπαθε οταν του είπα ότι μόλις έριξε τρία gr συνολικά πυρίτιδα,ακόμα το θυμάται και ανατριχιαζει....
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ειναι να μη τρελαθει με αυτες τις πιεσεις και ταχυτητες ?
Ολα καλα αυτα ,αλλα που να δεις τον Περικλη που πηγε με τον CHRONY να κανει δοκιμες και αντι να μετρησει την ταχυτητα τουφεκισε τον CHRONY και τον αφησε χωρις καπελο .
Το αλλο δεν σου το ειπα οτι του ειχαμε δωσει κατι ταπες με τον Χρηστο STEALTH και προσπαθουσε να μετρησει ταχυτητες ,και μου ελεγε οτι δεν τις πιανει τις ταχυτητες ο CHRONY ,αυτος που του ειχε αφαιρεσει το καπελο με την τουφεκια .
Αν του πω το μυστικο του Περικλη με αυτο το σεταπ με τα 3GR και τι ταχυτητα που εβγαλε θα τρελαθει και θα πεσει τεζα και θα χασουμε και τον Περικλη .
Εμαθα οτι τα ειπατε προχθες και με τον Ευαγγελο ,γιατι με πηρε τηλεφωνο και τα ειπαμε λιγακι .

-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Μη γελας Παλιογερε πονηρε γιατι τα πραγματα ειναι σοβαρα με τον Περικλη .
Εδω ακομα και σεταπ εδωσε του Ορφανιδη για να κτυπαει ποντικους .

- pericles
- Επικοινωνία:
Κοροιδευεις Γεροντάκο αλλά όπου νάνε μπορεί και να με δεις ξαφνικά μπροστά σου και αν δεν βρώ ταξί για το Ίλιον θα ρθώ με άμαξα και Αλογα
Βρέ εξορία σε εχουν εκει στο Ίλιον
Οσο για τα κατορθώματα σου τα Ακούσαμε στο σκοπευτήριο που κινδυνευεις με αποκλεισμό αλλά παίρνεις και άλλους στο λαιμό σου
Σε ξέρει καλά ο Μιχάλης τι κατεργάρης εισαι ακόμα και ο Αγιος Παίσιος Παλίοπαιδο σε αποκάλεσε
Το τί εχω ετοιμάσει αλλά δεν δοκίμασα το ειδες σε φωτογραφίες και η δοκιμή θα γινει μολις φτιάξει ο καιρός , εχω αγοράσει και μετρητή αποστάσεως λέιζερ γιατι μέχρι τωρα ρίχναμε στο βουνό κατα προσέγγιση απόσταση επειδή ο πίνακας στο σκοπευτήριο ηταν σε απόσταση που ηδη εχει δοκιμαστεί επιτυχώς.
Εχω πολλές πατέντες στο μιαλό μου και εχω και τα υλικά αλλά εδω εκοψα μόνος γιατι αυτά θέλουν υπομονή μεχρι να μετρήσουμε και πιέσεις . Η Ταχύτητες ειναι εύκολάκι με τον χρόνη που αγορασα άλλο εφοσον τον παλιό τον δάνεισα σε κάποιο που ηθελε να μετρήση ταχύτητα στα 10 μέτρα και τον σκότωσε

Βρέ εξορία σε εχουν εκει στο Ίλιον
Οσο για τα κατορθώματα σου τα Ακούσαμε στο σκοπευτήριο που κινδυνευεις με αποκλεισμό αλλά παίρνεις και άλλους στο λαιμό σου
Σε ξέρει καλά ο Μιχάλης τι κατεργάρης εισαι ακόμα και ο Αγιος Παίσιος Παλίοπαιδο σε αποκάλεσε
Το τί εχω ετοιμάσει αλλά δεν δοκίμασα το ειδες σε φωτογραφίες και η δοκιμή θα γινει μολις φτιάξει ο καιρός , εχω αγοράσει και μετρητή αποστάσεως λέιζερ γιατι μέχρι τωρα ρίχναμε στο βουνό κατα προσέγγιση απόσταση επειδή ο πίνακας στο σκοπευτήριο ηταν σε απόσταση που ηδη εχει δοκιμαστεί επιτυχώς.