ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Νικολα η σιταριθρα ερχεται απο το μηνα Οκτωβριο και μενει εδω μεχρι Φεβρουαριο .Εγω οταν πολυ μικρος ξεκινησα το κυνηγι σε ηλικια 12 χρονων ,με αυτο το θηραμα με ενα 36 αρη μονοκανο που ειχαμε και μετα οταν μεγαλωσα λιγακι με ενα εμπροσθογεμες που ειχαμε γιατι ελεγε ο Πατερας μου οτι η σιταριθρα ειναι ο δασκαλος του νεου κυνηγου .Εδω οπου εχει καμπους με σταρια και χερσα πιανουν πολλες σιταριθρες ακομα ,αν και αυτες λογω φιτοφαρμακων εχουν μειωθει πολυ .Τις σιταριθρες τις εχουν οι Ιταλοι ενα απο τα καλυτερα θηραματα .Απο Ορτυκια εδω στα μερη μου [Μανη ]περνανε πολλα αν και τα τελευται χρονια εχουν μειωθει αρκετα .Φετος κτυπησα καμμια 35 αρια αλλα δεν περασανε πολλα .Μια μερα επιασα το οριο και τις αλλες απο 2 μεχρι 8 σε μια ημερα .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
Ανεστης19
Εδω σε εμας στο καμπο στα βασιλικα εχουμε πολλές σιταριθρες κανεις δεν τις κυνηγάει και ερχονατι ολες και αιωρούνται πανω απο τα κεφαλια μας...ολοι λενε τζάμπα θα παει το φυσίγγι...ειναι καλος μεζες;;πως μαγιρευεται ;;
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οι Ιταλοι φευγουν απο την Ιταλια για να ερθουν στην Ελλαδα και σε αλλες χωρες για να τις κυνηγησουν Ανεστη .Αυτοι εχουν μηχανες μαζι τους και τις κανουν κιμα για μπιφτεκια επι τοπου .Πολλοι τις κανουν κοκκινιστες με πιλαφι .Τον θεωρουνε πολυ καλο μεζε .Εδω στον καμπο της Κωπαιδας εχει παρα πολλες μεσα στα χωραφια .Ειναι μικρο θηραμα αλλα εχει την ομορφια του και αυτο το κυνηγι .
Δεν βλεπεις που ο Περικλης μολις κτυπησει μια σιταριθρα κανει ολοκληρο πανηγυρι ?

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
Ανεστης19
Ευτυχώς στο χωριό μόνο μια παρεα από Κύπριους φοιτητές ερχεται για τσιχλοκοτσιφα μια δυο φορες τον χρονο αλλα πέφτει πολυ σμπαροκοπη οταν έρχονται οτι πεταει εκτελείτε ειναι...καλα να ειμαστε την επομενη χρονια θα γεμίσω μερικα με λιγα γραμαρια και θα δοκιμάσω και τις σιταριθρες...φοβαμαι μην ζηλέψει ο κύριος Περικλής μονο