ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση είναι αυτά κύριε Περικλέα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-)

Τα αγριομούσκαρα όμως προυπήρχαν της μαύρης μπαρούτης 8-) 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-) :mrgreen:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Μετά από αρκετό καιρό χωρίς ίντερνετ είμαι παρών από την Λακωνία για όσους φίλους ανησύχησαν είμαι πολύ καλά εδώ στο κτήμα με δουλειές και κυνήγι καθημερινό .Πολύ λίγα είναι τα τρυγόνια προς το παρόν ,αλλά εγώ περιμένω τα ορτυκακια για να τα κυνηγήσω με το σκυλάκι μου .Ευχαριστώ τον αγαπητό αδελφικό μου φίλο Περικλή για το ενδιαφέρον του .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Περίμενα και εγώ να μας ανεβάσεις φωτο με το Αγριόχοιρο και μας βγήκες στο περίμενε για τα ορτυκάκια :) :D :D :D Καλά λεει η παροιμία οσα δεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμμαστάρια :) :) :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
Άβαταρ μέλους
pericles

Ο Γραφικός Γεροντάκος έφαγε ολα τα φραγκόσυκα για να μην μας φερει ουτε ενα στον Καφενέ να πιούμε ενα Τσίπουρο αλλά ο Νοέμβριος κοντά ειναι και θα πρέπει να κάνει σκοπιά εξω απο το σπίτι του μην με βρεί ξαφνικά μπροστά του :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο με άφησες μόνο στον Καφενέ τώρα που έχω θηράματα για μεζέ :?: :) :) Ενα τρυγόνι τρία κιλά το ευλογημένο και πέντε στάδια το φυσίγγιο στο 20άρη πόσα κιλά μας κάνουν :?: :) :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Να δειτε που οταν επιστρέψει ο Γεροντάκος θα μας πεί οτι έπιασε και Αγριόχοιρο που Ανοίγει Γεωτρήσεις :) :D :D :D :D :D :D Εγω λέω μαζευει τις ελιες να κάνει Αγουρέλαιο :?: :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Από όλα έχει ο μπάξες φίλε .Από αγριογούρουνα τρυγόνια και ορτύκια παρέα με τον φίλο μας τον Χρήστο που μου έκανε την τιμή να έρθει να κυνηγήσουμε μαζί .Πουλάκια κτυπαμε αρκετά αυτές τις ημέρες από ορτύκια .Εσύ χάνεις Περικλή που για να έρθεις πρέπει να έρθει η αστυνομία και να σε συλλάβει και να. :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

Νικολα δωσε χαιρετισματα στον φιλο σου Χριστο τον μοντερνο , δες εδω το καινουριο βιντεο του κυρ Χατζιωτη https://www.youtube.com/watch?v=jekVSa8xAL8&t=2118s
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2025 20:52 Από όλα έχει ο μπάξες φίλε .Από αγριογούρουνα τρυγόνια και ορτύκια παρέα με τον φίλο μας τον Χρήστο που μου έκανε την τιμή να έρθει να κυνηγήσουμε μαζί .Πουλάκια κτυπαμε αρκετά αυτές τις ημέρες από ορτύκια .Εσύ χάνεις Περικλή που για να έρθεις πρέπει να έρθει η αστυνομία και να σε συλλάβει και να. :D :D :D
Δεν καταλαβαίνω Γεροντάκο για πιό Χρήστο μου λές γιατι ξέρω 18 Χρήστους απο το Ιδιογόμωση :?: :?: :?:
Καλά να περνάς. Αν έλεγες οτι θα καθόσουν 2 μήνες εκεί μπορεί να αποφάσιζα και να ερχόμουν βεβαια αντε τώρα να βρεθεί ξανά η Φλέβα με τα Διαδικτυακά δεδομένα και να επικοινωνήσουμε οπότε ας μείνουμε με τα σήματα Καπνού και οποτε φυσήξει αέράκι κατα την Μάνη μιλάμε :) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Γέμισε λεει ο Γεροντάκος τον Καταψύκτη με ορτύκια και ακόμη ειναι και κάτι φωβισμένα που πετάνε και δεν καταφερε να τα κτυπήσει λεει γιατί τα τρέχει ξοπίσω το σκυλί :) :) Εγώ χωρίς φωτογραφίες και βίντεο τίποτα δεν πιστευω :) :D :D :D Φτιάχνει την Γεώτρηση έκανε συνέντευξη με ενα Πρόεδρο Δάσκαλο και θα μαζέψει τις ελιές πρίν ερθει στην Αθήνα :) :) Το καλό του που έφτιαξε το κινητό ,Τι κινητό δηλαδή σπιρτόκουτο και παίρνει κλήσεις εξωτερικού και εχει και τηλεφωνήτρια που λέει αφήστε το μύνημα σας το αφεντικιό μου θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις βρεί ενα ορτύκι που ψάχνει :) :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Σήμερα που εχουμε γιορτή πάλι απουσιάζει ο Γεροντάκος μας. Να δουμε ποιούς θα παραμυθιάζει τωρα στο Χωριό :) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Και Χθές γιορτή ειχε η Κυπρος για την Ανεξαρτησία της αλλά ο Γεροντάκος έγινε μόνιμος Τουρίστας :) :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ο γεροντακος πλεον ουτε αυτος δεν γραφει , ειμασταν τρεις και ο κουκος , τωρα εχουμε μηνει δυο και ο κουκος :D :D :D
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Ο κούκος ποιός είναι ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ο κουκος ειναι αυτος που λεει μονο καλημερα καθε πρωι :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Πρέπει να επιβληθεί ποινή στον Γεροντάκο . Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα :) :D :D :D :D :D
Σκληροπυρινικός και αυτός εμεινε χωρις καρτοκινητό με δεδομένα φοβάτε μην τον βλέπουνε απο τον Δορυφόρο οταν κοιμάτε με το Σώβρακο :D :D :D
Υπέυθυνος ο Καββαδίας πρέπει να πείσει τον Γεροντα να αλλάξει σύνδεση ;)
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2025 11:21 ο κουκος ειναι αυτος που λεει μονο καλημερα καθε πρωι :D :D :D :D
Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

Ας Καλιεργηθεί το χιουμοριστικο αίσθημα . Ενα χαμόγελο φτιάχνει την μέρα μας :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Ορφανίδη τελικά εμεινα εγώ και ο Κούκος :) :D :D
Πρέπει να επιβληθει άμεσα ποινή κατασχεσης ολων των εργαλείων Ιδιογόμωσης του Γεροντάκου :) :D :D :D Καλοέκατσε εκεί στην Εξοχή αλλά 2 μήνες χωρίς ιδιογόμωση θα ξεχάσει και οτι γνωρίζει :) :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Τωρα που το σκέφτομαι οταν γυρίσει ο Γεροντάκος , θα μας τρελάνει με τοσα που θα εχει φυλαγμένα τόσο καιρό. :) :D :D :D Απο την άλλη αν εφαγε κάνα τσόκαρο στο κεφάλι απο την κυρά Βάσω δεν θα θυμάται τίποτα :D :D :D
Απάντηση