ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

μοντερνος ο κυρ Χριστος εχει και σκουλαρικακι :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2025 21:37 Νικολα ειδε το βιντεο , αλλα πες μας ποια η διαφορα απο το 4αστερο , 5αστερο , 6αστερο , 8αστερο , 9αστερο , και ποιο ειναι το καλυτερο , αυτο με τα λιγα αστερια πχ το 4αστερο , η αυτο με τα πολλα πχ το 9αστερο , η ειναι μονο θεμα αισθητικης
Νικολα ειχα την τυχη να μου στειλει και να ερθουν στα χερια μου απο τον Νικολα Καββαδια τα πρωτα δειγματα μαχαιρακια για δοκιμες,και μετα τα βελτιωμενα ,και τελος τα παραγωγης τα οποια τα δοκιμασα ολα .Τα τελευταια παραγωγης ειναι αριστα και αν βαλεις το δαχτυλο σου μεσα μπορεις να καταλαβεις ποσο ειναι κοφτερα .Τωρα περα απο την διαφορετικοτητα που εχει το καθενα στην εμφανιση ,αυριο θα δοκιμαστουν στο σκοπευτηριο ολα στον πινακα ,και θα σας πω εντυπωσεις .Το τετραστερο πρωτη το δοκιμασε η BASCHIERI PELLAGRI πριν χρονια στα φυσιγγια της και μπορεις να καταλαβεις οτι μια τετοια εταιρεια κατασκευασε φυσιγγια 4 αστερα .Τωρα ολα τα αλλα μαχαιρακια ειναι για πρωτη φορα στην παραγωγη και το καθενα εχει την ομορφια του μολις τα δει κανεις και κανουν αριστο κλεισιμο .Οποτε υπομονη μεχρι αυριο τα νεα . 8-)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2025 08:39 Ρε μαστορα εμεις φταιμε που προσπαθεις με το τηλεφωνο να δεις τα βιντεο και εχεις χαμηλωσει τον ηχο του τηλεφωνου ? Αν δεν συμβαινει αυτο με τον ηχο τοτε πρεπει να φταινε τα αυτια σου που δεν ακους . ;) :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Παρε κανενα υπολογιστη και θα δεις πως ανοιγει και οτι εχουν μια χαρα ηχο τα βιντεο . 8-) :mrgreen: :mrgreen: Σημερα εχει νεο βιντεο με τον πρακτορα σου στα μαχαιρακια παραγωγης πια ,του Νικολα Του Καββαδια .Φτιαξε καφεδακι με παγωμενο νερακι και Βαλε τα ακουστικα ,και παρακολουθησε τα νεα σεμιναρια ,και αυριο εχει δοκιμες στο σκοπευτηριο σε νεα πατεντα μετα τις STEALTH μαλινες ταπες . 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Λέω Γεροντάκο και ξεκαθαρίζω οτι ακούμε αλλά το βίντεο ακόμη και στον υπολογιστή ειναι μικρό το πλαίσιο του.
Μπράβο στον Ορφανίδη που είδε και σκουλαρίκη με τοσο μικροσκοπικό βίντεο :) :) :D :D :D Μην κοιτάτε μονο τις ρυθμίσεις στη ρουλεμανάτη αλλά ρυθμίστε και το κινητό να τραβήξει σε μεγαλύτερο πλαίσιο. Ισως το κινητο να θέλει αναβάθμιση ή μιά νέα εφαρμογή για φωτογραφίες και βιντεο.
Αλλά εσύ που να καταλάβεις απο τέτοια 'εμεινες στα κοκοροντούφεκα και στα Νοκια 3310 αλλά εχω μια απορία πώς τα καταφέρνεις με την Μπερέτα και σπάζεις 2-3 πιατάκια :) :) :) :D :D :D :D
Αντε Καλημέρα που μας βγηκες πρωί πρωί και ηθελες στόλισμα να σε κεράσω Καφεδάκι :) :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Αφησε αυτα που ξερεις και κερασε καφεδακι γιατι φευγω πρωι πρωι με τον πρωην πρακτορα σου και νυν δικο μου για δοκιμες στον πινακα με τα νεα μαχαιρακια του Νικολα .Σημερα θα κανω ρεκορ στα δισκακια απο 22 στα 25 που εχω θα κανω 26 στα 25 με την BERETTA . ;) :lol: :mrgreen: :mrgreen: Καθησε αναπαυτικα στην γεροντικη πολυθρονα και παρακολουθησε το νεο βιντεο που κυκλοφορει απο χθες στο YOUTUBE . ;) :mrgreen: :mrgreen:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Απάντηση