Εμπλεξες τα οχήματα με την ατρακτο τα έκανες ολα μπίλιες.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑06 Μάιος 2025 10:04 Ο πρακτορας σου το εχει το υγραεριο εδω και 10 χρονια και εχει μηδεν προβληματα .Εσυ που βρηκες οτι βγαζουν προβλημα δεν ξερω .Θα το γραφουν τα βιβλια βλητικης που διαβαζεις οτι οσα αυτοκινητα εχουν υγραεριο βγαζουν προβληματα .
Και εκει εχεις μεινει πισω .
Ντουγρου που ελεγε ο Γκιωνακης για την ιδια ταξη μετα την ιδιογομωση και στα αυτοκινητα .
![]()
![]()
Λοιπον ο πρακτορας σου εχει περασει με αριστα και στο κεφαλαιο ,, ατρακτο της τουφεκιας,, και ξερει πολυ καλα τι ειναι .
Την ατρακτο της τουφεκιας την θελουν αυτοι που δεν σκοπευουν καλα ,μηπως και κανενα σκαγι πετυχει το θηραμα στην προσκοπευση .
Ολο τον χειμωνα δεν αφησε τσιχλα για τσιχλα στο βουνο .
Την ατρακτο θα τον ρωτησουμε ?
![]()
![]()
Λοιπον για να σου φυγει η απορια με την ατρακτο και τα δραμια και τα αγριογουρουνα θα μου πεις με ποσα χιλιομετρα θα τρεχει το αγριογουρουνο για να βρουμε ακρη και να καθησω να κανω εξισωσεις .
![]()
![]()
![]()
Και για να σου φυγει η περιεργεια πως μετραμε την ατρακτο ,ο πρακτορας σου εχει φερει ενα οργανο απο την Κινα σαν και αυτο που εχει η τροχαια και μετραει ποσα χιλιομετρα τρεχουμε και καθεται πισω απο τον πινακα και την μετραει .
![]()
![]()
![]()
Εγω θελω να μου πεις εσυ που διαβαζεις τα 100χρονα βιβλια αν γραφουν τι ατρακτο εχει το μονοβολο .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η πάπια ξέρει που ειναι η λίμνη αλλά εσεις εξακολουθήτε να κάνεται την πάπια και βλέπεται την συγκέντρωση και την διασπορά.Christos hunter έγραψε: ↑06 Μάιος 2025 20:33 Καλησπέρα κύριε Περικλή από την γνωρίζω στην Κύπρο δεν υπάρχουν αγριογούρουνα τι την θέλεις την άτρακτο στις μπίλιες και το βιβλικό αποτέλεσμα Καμιά σιταρήθρα και πολύ σας είναι!!!![]()
![]()
![]()
![]()