ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Καλοριζικη να πουμε για την νεα μηχανη αλουμινιου του Νικολα του Καββαδια [LASKAS] που εφτασε σημερα στα χερια του φιλου μας του Χρηστου . :D :D :D Τελειο εργαλειο οπως παντα . ;) 8-) :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2025 13:10 Καλοριζικη να πουμε για την νεα μηχανη αλουμινιου του Νικολα του Καββαδια [LASKAS] που εφτασε σημερα στα χερια του φιλου μας του Χρηστου . :D :D :D Τελειο εργαλειο οπως παντα . ;) 8-) :D :D
Καλορίζικη να ειναι και καλοδούλευτη αν και το αποτέλεσμα ειναι δεδομένο .Και εγώ θα ήθελα να πάρω μία αλλά το εργαστήριο γέμισε και εκτός αυτού οπως πάνε τα κυνήγια μονο φυσίγγια γεμίζω και μένουν στα ντουλάπια. :) :D
Γεροντάκο τα χελιδόνια στο Ίλιον ειναι αργοπορημένα γιατι σε εμάς ητανε εδώ πρίν την καθαρά δευτέρα και πιάσαν αμέσως δουλειά να κτισουν φωλιές.
Πριν 3 χρόνια ειχα βάλει στο χωριό αυτές τις κίτρινες εντομοπαγίδες στο χωριό κάτω απο την βεράντα και πιάστηκε ενα , ευτυχώς το πρόλαβα ζωντανό και το ελευθέρωσα.
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτο το χερλιδονι που ειδα πρεπει να ηταν αυτο που ελευθερωσες εσυ . :lol: :mrgreen: :D :D Βαλε να κερασουμε στον καφενε κανενα ποτο γιατι πηρε την καινουρια μηχανη ο Χρηστος και στο χθεσινο τεστ που καναμε ηταν αλλο πραγμα οπως παντα με τα εργαλεια που φτιαχνει ο Νικολας .Κανει τελειο κλεισιμο και ρελιασμα .Μακραν η καλυτερη μηχανη που εχει βγαλει . ;) :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Εσείς πήρατε μηχανή καινούργια ο Νικόλας πήρε το ρευστό, άλλος έφαγε τις τσίχλες, εγώ γιατί να κεράσω :?: :?: :D :D :lol: :lol: :lol: Τι Μεζέ να βάλω τώρα μονο αυγά ματια μείνανε αφού οι τσίχλες που έγλυφε το σκυλί πουλήθηκαν :D :D :D :D :D Αγριογούρουνο απο τροχαίο δεν έφερες , έχουμε και νηστείες απο οτι βλέπω με ελιές και ντοματούλα θα την βγάλουμε :) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εσυ να μας κερασεις τις τσιχλες που κτυπησες φετος . 8-) :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Με δανεικες τσιχλες θελεις να κερασουμε τους φιλους στον καφενε ? Εγω σου ειπα οτι εχω στοκ ακομα στον καταψυκτη θηραματα για να φαμε ,αλλα εσυ προτιμας να πας στην Κρητη . :o :D :D :D Με τον πρακτορα σου εχουμε κανονησει μαλλον αυριο να παμε για σπαραγγια στο βουνο ,εκει που πηγαινω χρονια και μαζευω πολλα κιλα για να κανουμε βραστα ,και ομελετα στον καφενε . ;) Αν θελεις ελα μαζι μας ,να σπασουν και τα αλατα απο την μεση σου . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο πρόσεχε απο τα αγκάθια οταν πηγαίνεις για σπαράγγια μην σου τρυπήσει κανένα λάστιχο :) :D :D :D Δεν χρειάζεται να γεμίσω αγκάθια για να φάω Σπαράγγια ( Αγρέλια για εμάς) φέτος εχω φάει παρα πολλά ομελέτα με αυγά και δοκίμασε το. Εδω ειναι γεμάτη η αγορά ητανε 3 δέσμες 10 Ευρώ και τωρα δίνουν τέσσσερεις στη ιδια τιμή. Ασε που κάθε βδομάδα φέρνει ο κουνιάδος μου απο κάποιους που βάζουν βενζίνη στο βενζινάδικό του και πληρώνουν με σπαράγγια :D :D :D :D :D :D Αντε σου αποκάλυψα οτι τα σπαράγγια ειναι συνάλλαγμα μην τρέχεις για pitcoin και σου πάρουν και την Σκελαία :D :D :D :D :D :D :D :D
Στην Κρήτη θα πάω και εισαι ευπρόσδεκτος να σου στείλω πρόγραμμα που θα βρίσκομαι ;) ;) Τόσα χρόνια δεν κατάφερες να κάνεις την Niva αμφίβιο που εισαι και του Ναυτικού :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εσυ να αφησεις κατω ησυχα τα σπαραγγια για εμενα και τον πρακτορα σου ,και να φτιαξεις τουρσι τις μολοχες . 8-) :lol: :mrgreen:Βρε μαστορα εμεις μιλαμε για αγρια σπαραγγια και εσυ μιλας για της λαικης και επι πληρωμης ? Θηραματα δανεικα τρεχεις και μαζευεις ,και εφτασες στο σημειο να μαζευεις και σπαραγγια δανεικα . :o :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Το LADA κανει για ολες τις δουλειες μου μονο τζετ σκι δεν το εχω κανει ακομα για να σου ερθω στην Κρητη . :D :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

σημερα ανακοινοσαν αυτο Ανακοινώνεται από την Διεύθυνση Δασών Σάμου, ότι σε συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους του νησιού, ξεκινάει η επιχείρηση δίωξης των αγριόχοιρων και υβριδίων, με στόχο τον έλεγχο του αυξανόμενου πληθυσμού τους.
Στο πλαίσιο αυτό, συγκροτούνται ειδικά συνεργεία δίωξης με τη συμμετοχή έμπειρων κυνηγών, τα οποία θα αναλάβουν δράση σε συγκεκριμένες περιοχές του νησιού. Οι ενδιαφερόμενοι κυνηγοί καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 14 Μαρτίου 2025, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στους οικείους κυνηγετικούς συλλόγους., . ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ τελευταια στιγμη , πηγα στον συλογο να κανω αιτηση και ηταν κλειστα , ειναι στημενο , λεει κυριοι εμεις το ανακοινωσαμε οποιος προλαβη προλαβε να κανει αιτηση, που ομως θα κανει αιτηση που ειναι κλειστα , και ποιοι θα ειναι οι εμπειροι κυηγοι , που αυτοι το εφεραν και αυτοι το προστατευουν , και ποιοι θα μπορεσουν μερα χωρις σκυλια να βρουν τα γουρουνια
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα ολα αυτα ειναι ημιμετρα και δεν ειναι στην σωστη κατευθυνση .Τα ζωα εχουν μαθει να τρωνε οτι βρουνε,και εδω ειδικα στην Αττικη γυριζουν μεσα στους σκουπιδοτοπους γιατι εχουν καει ολα τα βουνα και δεν βρισκουν τροφη .Και να τα διωξουν αυτα θα ξαναγυρισουν γιατι εχουν μαθει να τρωνε σε αυτες τις περιοχες .Ασε που τωρα ειναι τα περισοτερα ετοιμα σε λιγο καιρο να γεννησουν .Εγω δεν θα κτυπουσα ποτε ενα ζωο που ειναι σε αυτη την κατασταση .Και οι συλλογοι για να δικαιολογησουν οτι κατι εκαναν κανουν ολα αυτα ταχα .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=ACY5eSC2RII Απολαυστε τον αρχοντα της νυχτας φιλοι μου .Ειχα την τυχη να τον δω πολλες φορες LIVE στο μαγαζι που τραγουδουσε στον ,,ΣΤΡΑΤΟ,, στο Συνταγμα . ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο καλή εβδομάδα και μην προσπαθείς να μας μάθεις να ξεχωρίζουμε τα Σπαράγγια τα αγρια απο τα ήμερα γιατι και χθές εφερε πάλι ο κουνιάδος και φάγαμε. Σου λέω εδώ εγινε επιχείρηση τα σπαράγγια τα σαλιγκάρια τα μανιτάρια η κάππαρι και άλλα. Κάποιοι εργοδοτούν Βιετν@μ3ζες και κ0ρ3@τισες που γυρίζουν τα βουνά και μαζευουν τα πάντα. Προσεχε μην βρεθουν και εκεί και σου τα μαζέψουνε ολα για εξαγωγή :D :D :D :D
Οτι σου λέω δεν το πιστευεις μηπως ξέρεις καλύτερα τι γινεται εδώ ενω εσυ εισαι στο πάρκο και ταίζεις τις πάπιες :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχε υπόψη σου οτι τώρα επιασα και μαθητή για Ιδιογόμωση στην Κρήτη και αν μου πάς κόντρα θα ανοίξω Ινστιτούτο στο Ίλιον :D :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 14 Μαρ 2025 09:51 σημερα ανακοινοσαν αυτο Ανακοινώνεται από την Διεύθυνση Δασών Σάμου, ότι σε συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους του νησιού, ξεκινάει η επιχείρηση δίωξης των αγριόχοιρων και υβριδίων, με στόχο τον έλεγχο του αυξανόμενου πληθυσμού τους.
Στο πλαίσιο αυτό, συγκροτούνται ειδικά συνεργεία δίωξης με τη συμμετοχή έμπειρων κυνηγών, τα οποία θα αναλάβουν δράση σε συγκεκριμένες περιοχές του νησιού. Οι ενδιαφερόμενοι κυνηγοί καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 14 Μαρτίου 2025, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στους οικείους κυνηγετικούς συλλόγους., . ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ τελευταια στιγμη , πηγα στον συλογο να κανω αιτηση και ηταν κλειστα , ειναι στημενο , λεει κυριοι εμεις το ανακοινωσαμε οποιος προλαβη προλαβε να κανει αιτηση, που ομως θα κανει αιτηση που ειναι κλειστα , και ποιοι θα ειναι οι εμπειροι κυηγοι , που αυτοι το εφεραν και αυτοι το προστατευουν , και ποιοι θα μπορεσουν μερα χωρις σκυλια να βρουν τα γουρουνια
Ορφανίδη και εδώ τα ιδια γινονται αλλά για καταπολέμηση Κορακοειδών μεσω των κυνηγετικών συλλόγων και οποιος προλάβει :( :( :(
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εμενα ενα πουλακι μου ειπε οτι ο μαθητης σου ειναι 100 χρονων . 8-) :o :lol: :lol: :D :D :D Δηλαδη θελεις να πεις οτι δεν σε πηραν για να κυνηγησεις κορακια ? Εμαθαν φαινεται οτι κτυπας ενα θηραμα καθε 5 χρονια ,και σου λενε που θα τον κουβαλαμε αυτον μαζι μας ,να μας τρωει το φαγητο ,τα αναψυκτικα ,τα φυσιγγια και κορακι δεν θα κτυπησει ? :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Αυτος σου λεει για κορακια θα παει και μολοχες θα μαζευει στο βουνο . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D εγω παντως αν ερθουν εδω αυτες να μαζεψουν σπαραγγια θα τις περιποιηθω ,γιατι ειμαι ανθρωπος με αισθηματα . ;) :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Για να δεις τί μαθητή θα εχω που δεν καταφέρατε τοσα χρονια να τον μάθετε να γεμίζει και ζήτησε βοήθεια απο το Πανεπιστήμιο Pereco με επι τόπου επίσκεψη :) :D :D :D Κατα την διάρκεια του μαθήματος θα προσφέρεται Τσικουδιά :) :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: Τοσα χρονια τον αφήσατε τον άνθρωπο να μην ξερει για τις Πολυσταδιακές μηχανές Λάσκας Αλλά ξέρω γιατι το κάνεις για να μας λες οτι φτιάχνεις τα καλύτερα φυσίγγια :) :D :D :D :D Μόλις τελειώσει το πτυχίο του ο Άνθρωπος θα τον στείλω και στο Πανεπιστήμιο Λέρου για μεταπτυχιακό :) :D :D :D Ετσι εμεις οι Νησιώτες πρέπει να συνεργαζόμαστε γιατι εσεις οι Πρωτευουσιάνοι θέλετε πάντα τα σκύπτρα :D :D :D :D :D
Αντε φτιάξε καμιά ομελέτα με σπαράγγια να φάμε και εμεις γιατι οι Άλλοι και δικοί σας και δικοί μας και κάμποσοι άλλοι τρώνε και πίνουν 'Ατυπα στην Γεν3υη για να πληρώσουμε εμείς :) :D :D :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Προσεχε εκει που θα πας στην Κρητη γιατι πινουν πολυ ,και οταν περισεψει ποτο το κανουν καυσιμη υλη στα φυσιγγια τους τωρα που δεν υπαρχουν πυριτιδες . :lol: :lol: :mrgreen: :D :D :D Τον ανθρωπο τον εστειλες να παει να κανει ιατρικες εξετασεις πριν του μαθεις να γεμιζει φυσιγγια ,για να δεις αν αντεχει η πλατη του ,και η μασελα του την σφοδρη συγκρουση με το οπλο ? Ρωτησε τον αν εχει τεχνιτη μασελα ,για να μη του φυγει με το μπαμ και εχουμε αλλα προβληματα . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D Που να τον στειλεις στην Λερο ? αφου το ιδιογομωτηριο του το εχει κανει Μουσειο τωρα που σταματησε το κυνηγι και ασχολειται με τις τουριστριες ο Παλιογερος .Το μονο που εχει να δει εκει ειναι το μαυσωλειο του :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Στην Ηλικία σου ειναι ο Μαθητής και αν θέλεις να σας βάλω στο ίδιο τμήμα να μπορείς να αντιγράφεις απο το τετράδιο του :D :D :D :D :D :D Γιατι με τις πατέντες σου μέχρι και οι Μετεωρολόγοι δεν βγάζουν ακρη με τον καιρό αφου βλέπουν συνεφα και λένε θα βρέξει αλλά που να ξέρουν οτι ειναι απο τα καπνογόνα που ριχνεις :D :D :D :D :D 'Αντε που μου πήρες και καινούργιο στροφείο να δούμε τα εργα σου :D :D :D Την μια γεμίζει χαρτοπόλεμο το βουννό την άλλη Καπνό σε εμενα εδωσες μάλινες λιπασμένες με χοιρινό λίπος και οταν εριξα μυριζε το βουνό σουβλάκι :D :D :D :D :D Μεχρι και Δασαρχείο εψαχνε ποιος ψήνει παράνομα στο Δάσος :D :D :D :D :D
Λέω να φτιάξεις και λιπασμένες με λάδι απο τηγανισμένο ψάρι να ψάχνουν και Ψαροταβέρνα στο βουνό :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ζηλευεις που εναρξη και ληξη κυνηγιου κανω με βεγγαλικα ? Για ρωτησε τον Πρακτορα σου να σου πει τι τουφεκιες κανω στα θηραματα . :o :lol: :mrgreen: :D Εγω εμαθα απο ενα πουλακι οτι ο μαθητης σου ηταν στην μαχη της Κρητης με τους Γερμανους και καθε χρονο κανει παρελαση με την αρματωσια του στην επετειο γιατι ειναι ο τελευταιος που εχει μεινει απο τους πολεμιστες . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Λογικα πρεπει να εχει την ιδια ηλικια οχι με μενα αλλα με τον Παλιογερο απο την Λερο γιατι ειχαν την ιδια κλαση στο στρατο . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Καλα δεν σου λεω που κανουν γλεντια οι φασιανοι στην Λερο που σταματησε να τους κυνηγα και να τους τρομαζει . :o ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D Παλι εγω φταιω που σου εχω δωσει τετοιες ταπες και οταν ριχνεις τουφεκια στο βουνο ξεχνας την πεινα γιατι νομιζεις οτι εφαγες σουβλακι και ετσι γλυτωνεις εξοδα ? :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=oP8Se30iTps Εδω ειναι πολλοι φιλοι μου . ;) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Τα Μαυρα Νιβα πάνε στο χιόνι για τα Λευκού χρώματος δεν ξέρω :) :D :D

Γεροντάκο ο Μαθητής έχει αυπνίες και μετά τις δέκα το βράδυ που πάμε για ύπνο αυτός ζητά ασκήσεις :) :D :D :D :D :D :D
Απάντηση