ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο κάτσε στο σπίτι και το κρύο ειναι ύπουλο. Πήγα εγώ χθές τίποτα δεν υπάρχει ακόμη και οι σιταρήθρες χάθηκανε αλλά βρήκα πολλές μολόχες, λαψάνες και βρούβες ;) :) :)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 26 Ιαν 2025 13:32 σαν σημερα 26 ιανουαριου του 1980 εφυγε απο την ζωη με εμφραγμα με αιφνιδιο θανατο σε ηλικια 46 χρονων ο πατερας μου καθηγητης μαθηματικων , μανιοδης κυνηγος και ιδιογωμοτης , αφηνοντας ορφανα εμενα 14 χρονων , και την αδελφη μου 23 χρονων ,και την μητερα χηρα σε ηλικια 44 χρονων, την ιδια μερα 26 ιανουαριου ειχε γεννεθλια η μητερα μου , που εφυγε απο την ζωη στης 24 νοεμβρου 2024 με αιφνιδιο θανατο απο ανακοπη σε ηλικια 89 χρονων , που σταθηκε πιστη μεχρι τελους φορωνταν τα μαυρα ρουχα για παντα
Ορφανίδη τα γραφόμενα σου με συγκίνησαν. :(
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Εχω χασει πασα ιδεα με εσενα Περικλη .Για σιταριθρες πηγαινεις μολοχες μαζευεις ,για τσιχλες πηγαινεις βρουβες μαζευεις ,και πουλια γιοκ .Οταν ηρθες εδω δεν ακολουθησες να ερθεις μαζι μας για να κτυπησεις κανενα πουλι ,και προβλεπω να τελειωνει το κυνηγι και τσιχλα δεν θα εχεις κτυπησει παρα μονο βρουβες και μολοχες . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Για ρωτα τον πρακτορα σου που εχει γεμισει ενα καταξυκτη τσιχλες,γιατι με ακουει . ;) :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο μου φέτος ακόμη δεν πήγα κυνήγι για τσίχλα γιατι δεν υπάρχουν, ασε που κάτι πιτσιρικάδες απο το ξημέρωμα μεχρι το σούρουπο περπατάνε στις ρεματιές και κτυπάνε αρκετές αλλά που να ξέρουν οτι σιγα σιγά εξολοθρέβουν τους ζωντανούς κράκτες και τα πουλιά περνάνε πάνω απο το νησί χωρίς να κατεβαίνουν. Σε μερικά χρόνια όλοι μολόχες θα μαζευουν. Χάθηκαν οι λαγοί, οι πέρδικες μειωμένες εώς και ανύπαρκτες πλέον. Οι Φάσες ζουν στις πόλεις αρα δεν κυνηγούνται.
Την Κυριακή που μας πέρασε ειπα να πάω στις σιταρήθρες με ενα καινούργιο 28αρη Ζαπάλα αλληλεπίθετο που είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια και ήθελα να ρίξω μερικά φυσίγγια να μην ειναι ατουφέκιστο και τελος εριξα σε ένα κουτί απο καφέ που πέταξε κάποιος.
Οταν ηρθα εσυ δεν μπορούσες να πάς την μερα που ειχα αδεια απο την κυρά και την επομένη που συναντηθήκαμε για καφέ ήθελες να με πάρεις με τα ρούχα που φορούσα στην καφετέρια. Απο οτι προβλέπω δεν υπάρχει ελπίδα ξανά για κυνήγι στην Ελλάδα. Μιά φορά που τα ειχαμε κανονίσει και έκλεισα ξενοδοχείο εκει που ηταν βολικό για σένα, ήρθε ο Κορωνοιός και μας τα χάλασε.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ποτε μη λες ποτε . 8-) Σου ειπα οτι καρτερι καθομαι κοντα στο αυτοκινητο και δεν χρειαζονται ,,ειδικα,, ρουχα .Και εγω με τον πρακτορα σου με αθλητικα ρουχα πηγαινουμε να αθληθουμε στο βουνο . ;) 8-) Ακομα εχουμε ενα μηνα μπροστα μας στις τσιχλες και σιγα σιγα θα αρχισουν τα επιστροφια ,οποτε κατι θα κανουμε ακομα . ;) Αν θελεις εχω στο ψυγειο περα απο αυτες που εχω φαει ,και χαρισει σε φιλους καμια εκατοστη ακομα ,για να σου στειλω ,και δεν θα πω σε κανενα τιποτα οτι ειναι δικιες μου .Εσυ θα λες οτι εσυ τις κτυπησες . :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :D :D :D :D Με το 28αρη που πηγες το επλυνες να φυγει η ναφθαλινη που το ειχες βαλει τοσα χρονια .? :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο πολύ θα ηθελα να έρθω ετσι εξπρές το σκεφτόμουνα και ακόμα το στριφογυρίζω στο μυαλό μου αλλά εχουν πέσει και κάτι ζημιές στο εξοχικό, αφού κάθε μέρα με απίρνει τηλέφωνο ένας μάστορας και ολο μου βρίσκει έξτρα ;) :) :) Πρόσεξε αν δεν δώσω σύνθημα μην αρχίσεις να τρως τσίχλες γιατι μπορεί να κατασχεθούν :) :D :D :D :D Τωρα που μου μάτιασες και το 28αρη απο οτι προβλέπω φέτος μονο μολόχα θα χορτάσουμε :) :D :D :D :D :D Το πρόβλημα ομως χθές που αγόρασα τροφή των πουλιών δεν απάντησες στο Viber για ποιά πουλερικά κάνει :?: :) :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτη την τροφη εγω και ο πρακτορας σου την εχουμε αντι για ρυζι να την ριχνουμε στους γαμους ,γιατι δεν κανει για τιποτα . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D Εγω να δεις τι τροφη εχω ,και θα σου την στειλω στο VIBER . ;) :lol: :mrgreen: :D :D :D Εχθες παλι με τον πρακτορα σου ριξαμε τις τουφεκιες μας εστω και λιγοτερες απο το συνηθησμενο για αυτη την εποχη ,και ολα καλα . ;) :D :D :D Ηθελα να ηξερα οι μολοχες χρειαζονται αδεια κυνηγιου για να τις μαζεψεις ? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D Τι πηγαινεις και την βγαζεις ,και πληρωνεις ενα σωτο λεφτα αφου θηραματα δεν κτυπας ? :( :lol: :mrgreen: :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο οι τροφές των πουλλιών πρέπει να γράφουν το λοτ αυτό που εστειλες ειναι το κουτί απο απόσταση 3 μέτρων :) :D :D :D Η δικιά μου μετά την πρώτη την Αδελφή της ειναι απο τις καλύτερες και ξεκινά απο τα πουλιά των 24, 28, 30,και 32 σου ειχα αφήσει των 24 που περίσσεψανε απο την Καβάλλα :) :D :D
Οσο για την άδεια απο την επόμενη σαιζόν για μένα θα ειναι μειωμένει σχεδόν στο 50% επειδή οι γεροντες δεν κάνουν μεγάλη ζημιά στα θηράματα :) :D
Απο τα 77 Ευρω πάμε στα 45 :) 32 ευρά οικονομία μας κάνουν ενα μισόκιλο τροφή Δ20 και ποιός να την κάψει :) :) :D :D Γιαυτό σου λέω έλα κάτω να γλυτώσεις το παντζουρλισμό της Αθήνας :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ρε μαστορα με μια πυριτιδα γεμιζεις απο 24 γραμ μεχρι 32 ? Τι πυριτιδα λαστιχο ειναι αυτη ? :o :o Δεν γνωριζεις οτι στα χαμηλα γραμ σκαγια εχουμε αλλη πυριτιδα την σκοπευτικη ,και για 30 και πανω την κυνηγετικη ? Τοτε το εργοστασιο γιατι βγαζει δυο πυριτιδες π.χ την D 20 X28 και D 20 X32 ? 8-) Για αυτο δεν μπορουσες να κτυπησεις πουλι στην Καβαλα ? Τωρα εξηγουνται ολα . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Με αυτα που μου γραφεις μενεις ισοβια στην ιδια ταξη . 8-) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Θελεις να καθησουμε να υπολογισουμε ποσο σου κοστιζει ,αν κτυπησεις μια τσιχλα τον χρονο και ποσο σε εμενα που γεμιζω ενα καταψυκτη θηραματα ,με τον πρακτορα σου . ;) ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D Εσυ δινεις 77 ευρα και κτυπας δυο σιταριθρες ολο τον χρονο ,και εγω δινω 180 και κτυπαω ορτυκια και τσιχλες μπεκατσες περδικες ,και μεχρι λαγους και αγριογουρουνα . ;) :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο κόψε κάτι :) :D :D Αγριογούρουνο λαγό και πέρδικα θα πρέπει να ειδες τελευταία φορά στο τραπέζι του γαμου σας :) :D :D :D Ενταξει τα ορτύκια θα τα σημειώσω αυτά που βρίσκει το σκυλί σου γιατι εμεις εδώ τα βρίσκουμε μονοι μας. Αντε να μετρήσω και μια δυο δωδεκάδες Τσίχλες :) :D :D :D :D :D Κατσε στο σπίτι να μην αρωσταίνεις να τρώς και καμιά μολόχα γιατι εσένα πρέπει να σε ενοχλούν τα κοκαλάκια απο τις τσίχλες :) :D :D Μονο σουπίτσα να φτιάχνεις στο ζουμί τους και να τρώς.
Λοιπόν τωρα με τις πυρίτιδες που λές οτι αλλες ειναι για 24 καλλες για 28 και ουτω κάθε εξής αυτά ειναι Μαρκετινγ που κοροιδευουν τον κόσμο. Ξεχασες που με μια πυριτιδα οι γονείς μας γεμίζανε 28, 30 , 32 γραμμαρια :?: :?: :?: Ενταξει εγώ το πηρα λίγο πιό χαμηλα . Ειδα και κάποια βιομηχανία εδώ που ανοίγοντας φυσίγγια τους τα περισσότερα ητανε κόντρα δόσεις και το εφαρμόζω πεντασταδιακά πάντοτε. Κατσε εσυ και ο πράκτορας μου να μου λεει οτι στο σκοπευτήριο δεν ρίχνουν 32 γραμμάρια. Ελα εδώ να δεις γήπεδα σπόρτινγκ και να μου πείς αν δεν πάνε τα 32 και τα 36 γρ. . Εκει που ριχνεται εσεις σε αυτά τα γήπεδα πήγαινα με το 28αρακι και κτυπουσα 75% με 18-21 γρ. :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αντε παλι . :o Ρε μαστορα τα αγριογουρουνα κανουν βολτες εδω απεξω απο το σπιτι καθε μερα . ;) :D :D :D Μπορει να εχεις δικαιο οσο αφορα τις περδικες ,γιατι απο τον καιρο που αρρωστησα δεν εχω παει εδω και τρια χρονια ,αλλα για ολα τα αλλα θηραματα ειμαι ενεργος πολιτης ,και μεσα στον καταψυκτη αυτη την στιγμη πρεπει να εχω τουλαχιστον 100 τσιχλες ,χωρις να υπολογισουμε αυτες που εχω φαει και αυτες που εχω δωσει σε φιλους και γνωστους σε μια δυσκολη χρονια . ;) :D :D :D Δεν θελω να γραφω νουμερα μη τυχων και σου προξενησω ψυχολογικα προβληματα . 8-) :D :D :D Αλλωστε εχεις τον πρακτορα σου που σου τα μαρτυρα ολα . ;) :D :D :D Ρε μαστορα καλα λεω εγω οτι εχεις μεινει δυο γενιες πισω ,και μας λες για τους πατεραδες μας και τους παπουδες μας . 8-) Οι πυριτιδες εκεινη την εποχη ηταν δυσκολα να βρεθουν γιατι οι περισοτεροι γεμιζαν τα φυσιγγια τους με μαυρη πυριτιδα και κατι αλλες πρωτογονες . ;) 8-) Τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει ,και μαζι με τα τηλεφωνα ,τις συσκευες και ολα τα αλλα αλλαξαν και οι πυριτιδες . ;) 8-) :D :D Δεν θελω να ακουω τετοια πραγματα ,γιατι μεχρι τωρα σε ειχα σε αναστολη στην ποινη ,αλλα τωρα νομιζω οτι πρεπει να σε βαλω ισοβια με αυτα που λες . :o :lol: :lol: :mrgreen: :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Νόμιζες οτι θα σε άφηνα να βγεί ο μήνας και να μην απαντήσω αλλα κοιτάζω τα ψεύδη που γράφεις :) :D :D :D Χαίρομαι που παραδέκτηκες οτι πέρδικα εχει πολλά χρονια να πάρεις στα χέρια σου :) :D :D :D Τα Αγριογουρουνα ξέρω ειναι απο τροχαία :D :D :D Τωρα για τις Τσιχλίτσες δεν μπορώ να υπολογίσω γιατι μπορεί να βάζεις και αυτές του πράκτορα μου :D :D :D Για να ειμαι σίγουρος πρέπει να σου στείλω ενα Αεροπορικό εισητήριο και διευθέτηση για διαμονή ολα εξασφαλισμένα και να ρθείς να φέρεις 3-4 δωδεκάδες :) :D :D :D :D Σκέψου την πρόταση. :D :D :D Παίρνεις ενα ηρεμιστικο χαπάκι μαζί με τα τόσα άλλα που παιρνεις μπαίνεις στο μεγάλο μεταλικό πουλί και σε μια ω΄ρα εγω θα ειμαι εκει εξω να σε παραλάβω :) :D :D :D
Για τις πυρίτιδες ξέχασες τελευταία που ειπανε οτι δεν υπάρχουν πυριτιδες και εκαιγες αμπελόβεργες να φτιάξεις κάρβουνο και να γεμίζεις φυσίγγια :D :D :D :D :D Ξέχασες και την Σοκολ που εκανε για ολα τα γραμμάρια που εφτυχώς εχω λίγη σε ενα κουτι απο Νεσκαφέ και την ειχα για τις σιταρήθρες αλλά εκει που καθόμουνα ηρθε η πέρδικα και την άρπαξα με τα 9αρια σκάγια :) :D :D :D :D
Προσοχή η μεγάλη κατανάλωση κυνηγίου προκαλεί προβλήματα στους ηλικιωμένους :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νομιζεις οτι θα σε αφησω και εγω ετσι αναπαντητο τελος του μηνα ? Τωρα στα γεραματα θελεις να με κανεις σαν τον Ικαρο και να πεταω πανω απο Νησια ? Θελεις να βγει ο Παλιογερος απο την Λερο και να μου χωσει καμια τουφεκια στα κωλομερια με τα φυσιγγια πυραυλους που φτιαχνει ? Θελεις επειδη δεν βλεπει και καλα να νομιζει οτι ειμαι θηραμα και να με κατεβασει κατω ? :lol: :mrgreen: :D :D :D :D :D :D Προσεχω απο που περναω . ;) :D :D :D :D Λοιπον επειδη με προκαλεις την επομενη φορα που θα παω για τσιχλες εχω ετοιμασει ενα κουτι ειδικο ,που θα δωσω και στον πρακτορα σου τα μισα . ;) :lol: :lol: :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο άλλαξες το θέμα γιατι δεν μπορείς να απαντήσεις :) :D :D :D :D Ολα σκάρτα μας τα βρήκες ακόμη και τις πυρίτιδες μας :D :D :D
Δεν λές την αλήθεια οτι θα χεστείς μόλις απογειωθεί το αεροπλάνο :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Άντε μας βγήκες και Γουρουνοκύνηγός τώρα αλλά ξέχασες στο χωριό που δεν σου 'αφησαν ουτε ρίζα στο κτήμα τα γουρούνια, γιατι σου λένε Γερος ειναι αυτός τί να φοβηθούμε. :) :D :D
Δεν φτάνουν αυτά πιάνεις στο στόμα σου και τον Φίλο τον Μιχάλη στη Λέρο, αλλά ζηλευεις γιατι ετοιμάζεται ,οπου νανε Ανοιξη θα αρχίσουν οι Τουρίστριες στην παραλία :D :D :D :D Που θα έπρεπε να του εχεις τεράστια εκτίμηση με μια τουφεκιά σου εκανε το φλόπερ απο 8 χιλ. σε 36αρη :) :D :D :D :D
Τελος πάντων το ματιασμα σε εμένα ακόμη να φύγει και ουτε στα αγριόχορτα δεν πήγα λόγω γρίπης :) :) Αλλά μην μου διαφημίζεις τις Τσίχλες σου γιατι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ειναι εκει ο Γαμπρός μου και τον στελνω να στις κατάσχει, ειναι και αυτός Γιγαντας σαν τον δικό σου τον Γαμπρό :) :D :D :D :D

Υ.Γ. Ορφανίδη Τι εγινει έμπλεξες με τα Πορτοκάλια :?: :?: :?: ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτα που παθαινεις εσυ οταν μπαινεις στο αεροπλανο νομιζεις οτι παθαινουν οι αλλοι . 8-) :o :D :D Εδω δεν φοβηθηκαμε τιποτα οταν περνουσαν οι σφαιρες διπλα μας ,και θα φοβηθουμε το αεροπλανο ? Τον Παλιογερο φοβαμαι ,μηπως εκεινη την ημερα που θα περναω απο πανω απο την Λερο μηπως εχει παει κυνηγι και δεν βλεπει και καλα ,και περασει το αεροπλανο για φασιανο και μας κατεβασει κατω . :o :lol: :lol: :D :D :D :D Οσο αφορα τα αγριογουρουνα στο χωριο δεν τα πειραζω και τα ταιζω κιολας για να γινουν πολλα και να εχουν λιπος γιατι προσεχως οταν θα πεσει πεινα ,εγω θα εχω κρεας να τρωω καθε μερα ενω εσυ θα τρεχεις για μολοχες ;) :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Σε λιγο Γεροντάκο θα μας πείς οτι το κρυολόγημα που με κράτησε στο σπίτι χθες και σήμερα ειναι απο τις μολόχες και τα αγριόχορτα :) :D :D
Ολη την νυκτα κοιμήθηκα μια ωρα μονο γιατι ο θόρυβος που ακουγες ψες ειναι απο τον δικό μου βήξιμο. :) :) Καλο υπόλοιπο. ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Περαστικα αδερφε μου . :( 8-) Το τσιπουρο που αγορασες δεν εκανε τιποτα ? Τσαμπα τα εξοδα που εκανες για να το αγορασεις και να το κουβαλησεις στην Κυπρο . :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Βρέ τον Γεροντάκο μας που εξασκεί την μαντεία διαδυκτιακός και όλα λάθος τα λέει :) :D :D :D Δεν επινα τσίπουρο αυτές τις μέρες γιατι αρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασία και ειπα να παγώσω το λευκό κρασάκι :) :) :D :D :D Το Τσίπουρο ειναι εξεραιτικό και σύντομα θα χρειαστούμε βαρελάκι αλλά δεν θα σου πώ που το βρίσκω γιατι οταν σου εγραψα θέλω Τσίπουρο σε ποσότητα με έγραψες και εσύ :) :D :D :D :D Ο Πέρης δεν κολόνει γιατι υπηρέτησε Αξιωματικός στις Διαβιβάσεις και έμαθε οτι χωρις καλή επαφή χάνονται οι Μάχες :D :D :D Που να ξερεις εσύ τέτοια πράγματα αφου ο ασύρματος δεν πάει μεσα στο νερό :?: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τοτε θα φταινε οι μολοχες που επαθες γριπη ,αφου δεν φταιει το τσιπουρο . ;) 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Και σου ελεγα να μη τρως πολλες μολοχες γιατι μπορει να αρωστησεις ,αλλα εσυ δεν με ακους ,και να τα αποτελεσματα . :( :lol: :lol: :D :D :D :D Δεν αποκλειεται να φταιει και το εμβολιο που εκανες ,και σου φωναζα εγω να μην τους ακους τι λενε οι απατεωνες Πολιτικοι ,αλλα εσυ με ελεγες γραφικο και ψεκασμενο Γεροντακο . :o ;) :lol: :lol: :lol: :D :D :D Βλεπεις οτι τωρα ειχα παλι δικαιο γιατι ο Τραμπ θελει να τους βαλει ολους αυτους με τα εμβολια φυλακη . ;) :D :D Προεδρος της Αμερικης ειναι αυτος ,και κατι περισοτερο θα ξερει . ;) :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :Dhttps://www.youtube.com/shorts/ICyR4_jrlrw Αντε να σου δωσω και το φαρμακο να σου περασει η γριπη . :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο χριεάζεσαι Ω3 λιπαρά για να ενισχηθεί η μνήμη σου. Μου ειπες μην τρως μολοχες γιατι θα εχεις κοιλόπονο. Τωρα μας λες οτι προκαλούν και γρίπη ;) :) :) :D :D :D "αντε που εχεις και προτίμηση στα κουνιστά οπίσθια :) :D :D :D Βεβαια μόνο για τερψη οφθαλμών γιατι αμα αγγίξεις θα σου τους βγάλει η κυρά Βάσω ;) :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ω3 λιπαρα εχουν οι τσιχλες και τρωω πολλες τωρα τελευταια για να ειμαι σε φορμα .Αν σου βαλω αλλο ενα τετοιο βιντεο θα δεις οτι θα γινεις μια χαρα . ;) :D :D :D
Απάντηση